Fantastisk og hurtig service og rådgivning. Norm.invest kan klart anbefales. Lave gebyrer, fornuftige afkast og en platform der er nem og overskuelig.
Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Leggi di più
Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Leggi di più
Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Leggi di più
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Danimarca
- 71969628
- hello@norminvest.com
- nord.investments
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Altid hurtig svar.
Altid hurtig svar.
God hjælp til investering og flytning af midler

Risposta di Norm Invest
Super nemt med fornuftigt afkast dog…
Super nemt med fornuftigt afkast dog ofte man skal tage stilling til sin portefølje niveau.

5 stjerner herfra som kunde i 6 år
5 stjerner herfra som kunde i 6 år. Gode afkast, overskuelig og nem app, god kommunikation. Her netop fået hurtig og problemfri hjælp til at flytte min beholdning over på en aktiesparekonto. Sådan!

Risposta di Norm Invest
Har investeret gennem Norm Invest i…
Har investeret gennem Norm Invest i flere år, og er meget tilfreds, god kundeservice. Det er dejligt nemt, hvis man ikke selv har tid til at sætte sig ind i aktie investering.

Awesome performance and customer support
Awesome performance and customer support

Norm Invest agerer særdeles hjælpsom
Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og det hele kom på plads i løbet af meget kort tid, selv om det var lige om årsskiftet.
Tak for jeres professionelle håndtering.

Risposta di Norm Invest
Nem og enkel måde at investere på
Nem og enkel måde at investere på.
De gange jeg har haft behov for kundeservice, har Norm Invest responderet hurtigt og effektivt.

En anbefaling værd
Let at overskue, lave omkostninger, god service og ganske fornuftige afkast. Kan bestemt anbefale Norm Invest, hvis det skal være simpelt og rentabelt på samme tid.

Risposta di Norm Invest
Super god kommunikation og hjælp.
Super god kommunikation og hjælp.
God investering og godt afkast.

Sobert foretagende!
Sober, hurtig og altid god information og betjening!

Risposta di Norm Invest
Jeg vil gFremragende service og fuld gennemsigtighederne rose Norm Invest for en…
Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid.
Derudover er jeg meget tilfreds med, hvor tydeligt I har gjort omkostningerne på platformen. Det er nemt at gennemskue, hvad man betaler, og adgangen til de nødvendige rapporter er blevet meget brugervenlig. Det giver et godt overblik over min investering. Tak for den gode service!

Risposta di Norm Invest
Nem investeringsløsning. God service.
Nem investeringsløsning. God service og hurtige brugbare svar når man henvender sig på mail. Stor tak til Hans-Christian, der har været meget behjælpelig:)
Alt i alt god oplevelse

imponerende højt serviceniveau
Jeg har oplevet et imponerende højt serviceniveau hos Norm Invest, hvor spørgsmål og ændringer altid bliver håndteret hurtigt og professionelt. Det giver en stor tryghed at vide, at man er i gode hænder. Norm Invest er efter min erfaring det oplagte valg, hvis man ønsker et solidt og professionelt investeringsprodukt.

Professionel rådgivning
Professionel rådgivning og hurtig ekspedition

Så nemt og effektivt
Så nemt og effektivt. Og rigtig godt tilfreds med gevinsten på de ca. 3 år jeg har brugt Norm.

Professionel og tryg…
Professionel og tryg investeringsløsning
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Norm Invest. Platformen er enkel at bruge, deres rådgivning er kompetent, og jeg føler mine midler bliver håndteret professionelt og indbringende. Kundeservicen er i top – hurtige svar, klare forklaringer og en tryg tilgang til investering. Jeg kan varmt anbefale Norm Invest til både nye og erfarne investorer.