Norm Invest Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk og hurtig service og rådgivning. Norm.invest kan klart anbefales. Lave gebyrer, fornuftige afkast og en platform der er nem og overskuelig.

Valutata 5 stelle su 5

Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di investimenti
  2. Servizi di gestione dei cespiti
  3. Azienda di gestione fondiaria

Scritti dall'azienda

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

super servise

super servise

19 gennaio 2026

Hej Steen

Tusinde tak for rosen af vores service.

Altid hurtig svar.

Altid hurtig svar.
God hjælp til investering og flytning af midler

15 gennaio 2026

Hej Joy

Mange tak for den store ros af vores løsning og for at dele oplevelsen med andre.

Valutata 5 stelle su 5

Super nemt med fornuftigt afkast dog…

Super nemt med fornuftigt afkast dog ofte man skal tage stilling til sin portefølje niveau.

Hej Brian

Mange tak for at rose vores løsning og dens opnåede afkast.

5 stjerner herfra som kunde i 6 år

5 stjerner herfra som kunde i 6 år. Gode afkast, overskuelig og nem app, god kommunikation. Her netop fået hurtig og problemfri hjælp til at flytte min beholdning over på en aktiesparekonto. Sådan!

Hej Niels

Dejlig anmeldelse fra en trofast kunde - tusinde tak for den store ros af vores løsning.

Valutata 5 stelle su 5

Har investeret gennem Norm Invest i…

Har investeret gennem Norm Invest i flere år, og er meget tilfreds, god kundeservice. Det er dejligt nemt, hvis man ikke selv har tid til at sætte sig ind i aktie investering.

Hej Torben

Hvor er vi glade for din store tilfredshed med os. Tusinde tak for din anmeldelse.

Norm Invest agerer særdeles hjælpsom

Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og det hele kom på plads i løbet af meget kort tid, selv om det var lige om årsskiftet.
Tak for jeres professionelle håndtering.

Hej Torben

Hvor er vi glade for din meget fine anmeldelse af vores løsning, og for at kalde os en professionel løsning. Tusinde tak for rosen.

Valutata 5 stelle su 5

Nem og enkel måde at investere på

Nem og enkel måde at investere på.
De gange jeg har haft behov for kundeservice, har Norm Invest responderet hurtigt og effektivt.

6 gennaio 2026

Hej Christel

Hvor dejligt at du er godt tilfredse med os. Tak for at dele din oplevelse med andre.

Ekstraordinær kundeservice

Hej Emil

Wow! Vi er så glade for at høre, at du har oplevet vores kundeservice som værende ekstraordinær. Mange tak for rosen.

En anbefaling værd

Let at overskue, lave omkostninger, god service og ganske fornuftige afkast. Kan bestemt anbefale Norm Invest, hvis det skal være simpelt og rentabelt på samme tid.

Hej Thomas

Hvor er vi glade for, at du kan anbefale os og er godt tilfreds med overskueligheden ved løsninger, de laver omkostninger mm.

Sobert foretagende!

Sober, hurtig og altid god information og betjening!

2 gennaio 2026

Hej Trine

Mange tak for den store ros af os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gFremragende service og fuld gennemsigtighederne rose Norm Invest for en…

Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid.

Derudover er jeg meget tilfreds med, hvor tydeligt I har gjort omkostningerne på platformen. Det er nemt at gennemskue, hvad man betaler, og adgangen til de nødvendige rapporter er blevet meget brugervenlig. Det giver et godt overblik over min investering. Tak for den gode service!

2 gennaio 2026

Hej Ash

Mange tak for at kalde vores løsning for fuld gennemsigtig og vores service for fremragende. Det betyder utroligt meget for os, at du er så godt tilfreds med os.

Valutata 5 stelle su 5

Nem investeringsløsning. God service.

Nem investeringsløsning. God service og hurtige brugbare svar når man henvender sig på mail. Stor tak til Hans-Christian, der har været meget behjælpelig:)

Alt i alt god oplevelse

22 dicembre 2025

Hej Jonatan

Tusinde tak for den store ros af vores investeringsløsning, og for at dele din oplevelse hos os med andre.

Exceptionelt service niveau

Exceptionelt service niveau. 👍🏻

18 dicembre 2025

Hej Richard

Tusinde tak for at kalde vores service for at være exceptionelt - det er meget værdsat, at vi har levet helt op til dine forvetninger.

imponerende højt serviceniveau

Jeg har oplevet et imponerende højt serviceniveau hos Norm Invest, hvor spørgsmål og ændringer altid bliver håndteret hurtigt og professionelt. Det giver en stor tryghed at vide, at man er i gode hænder. Norm Invest er efter min erfaring det oplagte valg, hvis man ønsker et solidt og professionelt investeringsprodukt.

18 dicembre 2025

Hej Jørgen

Hvor skal du have mange tak for at kalde vores service for at være på et imponerende højt niveau. Vi er så glade for at alt hos os har været så tilfredstillende, og tak for at dele dine oplevelser hos os med andre.

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning og hurtig ekspedition

15 dicembre 2025

Hej Finn

Tusinde tak for at rose vores kundeservice og herunder behandlingstiden. Vi er glade for, at du er godt tilfredse med os.

Så nemt og effektivt

Så nemt og effektivt. Og rigtig godt tilfreds med gevinsten på de ca. 3 år jeg har brugt Norm.

15 dicembre 2025

Hej Anders

Mange tak for ros af vores løsning og dit opnåede afkast hos os.

Professionel og tryg…

Professionel og tryg investeringsløsning
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Norm Invest. Platformen er enkel at bruge, deres rådgivning er kompetent, og jeg føler mine midler bliver håndteret professionelt og indbringende. Kundeservicen er i top – hurtige svar, klare forklaringer og en tryg tilgang til investering. Jeg kan varmt anbefale Norm Invest til både nye og erfarne investorer.

4 dicembre 2025

Hej Søren

Tusinde tak for din store ros af vores platform, kundeservice mm. Vi er utroligt glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più