Norm Invest Recensioni 1234

TrustScore 5 su 5

4,9

Kun gode oplevelser med Norm Invest! Formuen vokser og kundeservice er i top. Kompetent og effektiv rådgivning! Får altid svar indenfor få timer. Kæmpe anbefaling at lade dem investere for dig!

Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Leggi di più

Super 👍 Solidt afkast med minimale omkostninger. Vigtigt for mig er, at man kan ringe for evt. afklaring af spørgsmål, det kan man, og får hver gang en seriøs og professionel behandling og ikke mind... Leggi di più

1. Servizio di investimenti
  2. Servizi di gestione dei cespiti
  3. Azienda di gestione fondiaria

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

4,9

Anbefalers herfra:

Anbefalers herfra:
Altid kontaktbare
Gode til at rådgive
Mine pensioner stiger støt og roligt😊

27 maggio 2026

Hej Lone

Tusind tak for din flotte anbefaling! Vi er glade for at høre, at du oplever os som kontaktbare og gode til at rådgive, og at dine pensioner udvikler sig positivt.

For 5 aar siden startede jeg investere hos Norm Invest

For 5 aar siden startede jeg investere hos Norm Invest. Nu saelger jeg det mest af min invest som oprindelig planlagt sammen med Norm Invest og fik det forventede afkast som N.I. havde regnet med. Alting gik som skulle og ingen problemer med at koebe eller salg overhovedet. 5 stars igen til Norm Invest.

26 maggio 2026

Hej Vy Le Duc

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid gennem de sidste 5 år! Vi er glade for at høre, at både køb, salg og afkast er forløbet som forventet og uden problemer.

Kun gode oplevelser med Norm Invest

21 maggio 2026

Hej Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever både vækst i din formue, god kundeservice og hurtig og kompetent rådgivning hos os.

Team Norm Invest

Hurtig service og overskuelig proces…

Hurtig service og overskuelig proces med udbetaling

21 maggio 2026

Hej Magnus

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever både hurtig service og en overskuelig proces ved udbetaling.

Super 👍

Super 👍
Solidt afkast med minimale omkostninger. Vigtigt for mig er, at man kan ringe for evt. afklaring af spørgsmål, det kan man, og får hver gang en seriøs og professionel behandling og ikke mindst svar på spørgsmål

14 maggio 2026

Hej Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever både solide afkast, lave omkostninger og en professionel og seriøs behandling, når du kontakter os.

Team Norm Invest

Godt produkt og god service

Godt produkt og god service - klar anbefaling!

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkt og service – og tak for din anbefaling.

Team Norm Invest

Jeg har nu brugt Norm Invest i snart 7…

Jeg har nu brugt Norm Invest i snart 7 år og har kun gode ting at sige. Altid hurtig og hjælpsom respons, og nemt at bruge appen.

Hej Johanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din loyalitet gennem snart 7 år! Vi er glade for at høre, at du oplever både hurtig og hjælpsom respons samt en nem og brugervenlig app.

Team Norm Invest

Great product and service!

Hi

Thank you very much for your review! We’re glad to hear that you are satisfied with both our product and service.

Best regards

Hurtig og professionel behandling

Altid hurtig og behagelig behandling ifm. spørgsmål og gennemførelse af ordre.

15 maggio 2026

Hej Solveig

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever hurtig og behagelig behandling både ved spørgsmål og gennemførelse af ordrer.

Jamen Jamen.

Jamen Jamen.. når man er er investerings 'idiot' så er dette helt perfekt.. jeg føler mig tryg hele vejen igennem..! Langt sjovere end og have penge i banken og da noget mere givtigt.. 👍

13 maggio 2026

Hej Annette

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os, og at du oplever investering som både nemmere og mere givende.

Team Norm Invest

De yder altid en yderst god rådgivning

De yder altid en yderst god rådgivning, de er meget hjælpsomme. De svarer hurtigt på mails. Jeg føler mig tryg ved at investere penge hos Norm invest

11 maggio 2026

Hej Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du oplever vores rådgivning som hjælpsom og tryg, og at du er tilfreds med vores hurtige svartider.

Team Norm Invest

Min konto blev pludselig blokeret uden forklaring

Min konto blev pludselig blokeret uden ordentlig varsel eller forklaring. Da jeg spurgte hvorfor, blev jeg bedt om at indsende yderligere dokumentation for at få løst problemet, hvilket jeg gjorde med det samme.

Siden da har jeg ikke modtaget nogen form for respons, og min konto er stadig blokeret. Manglen på kommunikation og gennemsigtighed er stærkt utilfredsstillende, især når det handler om ens egne midler.

Jeg forventer som minimum klar information og rettidig support – noget jeg desværre ikke har oplevet her.

STAY AWAY

27 aprile 2026

Hej Ignacio

Tak for din anmeldelse.

Jeg er meget ærgerlig over at høre om din oplevelse, som vi selvfølgelig tager meget alvorligt. Saxo Bank har desværre været langsomme om at godkende din konto til fortsat brug (heriblandt indbetalinger), hvilket dog er lykkedes nu efter vi har haft rykket dem for det flere gange. Vi har endvidere kompenseret dig for det afkast du ikke har opnået i perioden, hvor du ikke har kunnet indbetale. Jeg håber du er tilfreds med alt dette.

Du skal også være mere end velkommen til altid at kontakte os på mail hello@norminvest.com samt tlf.: +45 71 96 96 28

Team Norm Invest

God service og rigtig gode til deres…

God service og rigtig gode til deres investeringer 👍😎

23 aprile 2026

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og vores investeringer.

Team Norm Invest

Det er en sand fornøjelse at kunne…

Det er en sand fornøjelse at kunne investere uden at skulle vide alting selv. Det er let og overskueligt.

22 aprile 2026

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever det som både let og overskueligt at investere hos os – det er netop det, vi stræber efter.

Team Norm Invest

Skulle bruge nogle af pengene

Skulle bruge nogle af pengene. Det gik hurtigt med at få solgt. Og venter nu bare på udbetalingen. Perfekt

21 aprile 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at salgsprocessen forløb hurtigt og nemt. Vi håber, at udbetalingen også lever op til dine forventninger.