BAUHAUS Nederland Recensioni 155

TrustScore 2 su 5

2,0

Valutata 1 stelle su 5

orige week heb ik hier een robotmaaier besteld. Deze bestelling werd deze week helaas geannuleerd omdat het product niet meer op voorraad zou zijn. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de klant... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Pelletkachel gekocht met 2 jaar garantie, na 1 jaar blijkt dat er GEEN onderhoud mogelijk blijkt. Hierdoor is de veiligheid van het product niet gewaardborgd. Bauhaus hengelo WEIGERD dit op te losse... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Product is niks mis mee . . . . service is waardeloos Waardeloze tent die Bauhaus, je belt binnen een uur op dat je de Segway hebt besteld maar er geen garage op de factuur staat. Blijkt dat ik heb... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer teleurstellende ervaring met BAUHAUS. Specifiek gele trechters besteld. Vervolgens verkeerde kleur ontvangen. Contact opgenomen en expliciet bevestigd gekregen dat het omgeruild zou word... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta

Scritti dall'azienda

BAUHAUS biedt altijd dé oplossing voor jouw probleem; voor huis, tuin en bouwplaats. BAUHAUS is de beste bouwmarkt in assortiment, prijs en service. Bij BAUHAUS slaag je altijd. Of je nu naar één van onze bouwmarkten komt, je producten via de webshop besteld en thuis laat bezorgen of je gebruik maakt van de service online Reserveren & Afhalen in de bouwmarkt.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 5 stelle su 5

Door omstandigheden onze douchewand…

Door omstandigheden onze douchewand (eindelijk)bezorgd kan niet anders zeggen dat wij super geholpen zijn door klantenservice en het andere personeel al het mogelijke gedaan om ons tevreden te stellen dank daarvoor top zaak en top personeel👍👍👍

11 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Bij Bauhaus in Den Hoorn kocht ik begin…

Bij Bauhaus in Den Hoorn kocht ik begin december een kerstboom voor het actie-tarief van
1 euro.

Bij het selecteren van de bomen stonden er tientallen klanten in de rij. Het verbaasde mij nogal wat een eisen deze klanten nog hadden voor die hele euro.....
Te klein, te smal, te weinig takken, geen goede tak voor een piek en noem maar op :).

Het personeel werkte flink door en hielp iedereen op een erg vriendelijke wijze aan een juiste kerstboom.

Zelf nam ik de eerste de beste kerstboom mee. (zonder gezeur zeg maar.....)

Mijn verwachting is zeker overtroffen. Een prachtige kerstboom, die de hele periode tot 1 januari heeft gestraald in ons huis en GEEN naaldje uitgevallen!

Overigens Is het ook een hele nette winkel met een ruim en goed geprijsd assortiment, goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en dus vriendelijk personeel.

Complimenten en dank!

Met vriendelijke groet en succes in 2022,
Marcel

1 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vandaag bij Bauhaus Venlo deuren…

Vandaag bij Bauhaus Venlo deuren besteld.
Na lang overleg met mijn vrouw over welke deur zij wilt,
betalen mag ik doen.
Zeer kundig en vriendelijk geholpen op de desbetreffende afdeling.
Een echte pluim voor de jongens zij hebben mij en mijn vrouw overtuigd van wat er mogelijk is.

Altijd aan te bevelen deze afdeling binnen Bauhaus.

Mvg Tiny en Nico

4 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend goed geholpen bij…

Ik ben ontzettend goed geholpen bij Bauhaus Sionsdreef door de medewerker Edwin. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk met kennis van zaken.
Het desbetreffende artikel wat ik wilde kopen was er niet (had voor de zekerheid een ander type nummer gekocht) en hij heeft heel veel moeite gedaan om dat artikel typenummer wat ik WILDE kopen te kunnen achterhalen.
Complimenten voor deze medewerker voor al zijn moeite !!

21 novembre 2021

Top service

Omdat men geen caissières meer heeft (zelfscan) is nu veel servicepersoneel beschikbaar die bijzonder klantgericht werken en zeer professionele informatie geven.

12 settembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op 6 Juli sanitair gekocht bij…

Ik heb op 6 Juli sanitair gekocht bij Bauhaus Groningen. De matrialen zouden 21 Juli geleverd worden en hierover zou ik dan een mailtje krijgen.
21 Juli geen mail en dus gebeld. Na een aantal “doorverbindmomenten” kreeg ik iemand van de afdeling sanitair te pakken en werd er voor mij uitgezocht waarom ik A geen mail had gekregen en
B waarom de bestelling er niet was. Dit heeft enige tijd geduurd maar er was”iets” niet goed gegaan.
Ik heb nog uitgelegd dat ik mensen moest inhuren voor deze klus en inderdaad, dat was heel vervelend…..
Na dit verhaal werd mij toegezegd dat mijn matrialen uiterlijk de 27e Juli binnen zouden komen en ik zou hiervan per mail op de hoogte worden gebracht.
Helaas, het is nu de 27e Juli en ik ben nieuwsgierig naar het goede nieuws, dus maar even weer naar Bauhaus Groningen gebeld waarom ik nog geen mail had gekregen. Het zou immers vandaag binnen gekomen zijn.
De medewerker zat wat te hakkelen en te verontschuldigen, maar ons spul was niet binnen gekomen en het wordt nu dus 3 augustus.
Heb nog even uitgelegd dat dit schandalige service van Bauhaus is en dat ik dit niet pik. Ook al hebben zij hier indirect geen schuld aan. Zij maken beloftes en dus verwacht ik van Bauhaus dat ze mij in alle redelijkheid gaan compenseren voor alle fouten die er gemaakt zijn….

27 luglio 2021

Bauhaus, een aanrader

Na een aantal bezoeken aan Bauhaus heb ik deze ervaringen:
1. Veel, kundig personeel
2. Zeer klantvriendelijk personeel
3. Zeer goede service bij problemen met aankoop

Kortom: een aanrader. Kom je bij zulke grote bedrijven niet vaak tegen.

18 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super service van Bauhaus!

Ik had een knikarmscherm gekocht en laten bezorgen….loodzwaar en de bezorger kon het niet in de tuin krijgen en is weggegaan en het scherm achtergelaten op het trottoir. Ik ben alleenstaande en 75 jaar en had er verder geen hulp bij…Heb contact gezocht met Bauhaus Groningen waar ik het had gekocht en de situatie uitgelegd. Ik werd teruggebeld dat er twee personeelsleden mijn kant op kwamen …zo gezegd…zo gedaan! Een half uur later waren ze er en hebben de scherm in de tuin getild! Geweldig…wat een service! Chapeau! Alle lof voor Bauhaus Groningen!!!

22 giugno 2021

Afhandeling bestelling

Bestelling geplaats en netjes op de hoogte gehouden via de mail mbt verzending, na twee dagen items ontvangen en een factuur via de mail.

6 maggio 2021

Ondeugelijke led lampen

Wij hebben bij Bauhaus led-lamp voor de badkamer en wc gekocht, deze zouden speciaal voor vochtige ruimtes zijn. Dus 8 stuks gekocht. Na 4 weken is de eerste lamp al dood. Naja kan een keer gebeuren! Toch? Nieuwe gekocht. We zijn nu 4 maanden verder, en de ene na de andere lamp gaat dood. En wat zegt Bauhaus? We verkopen die lampen niet meer, zoek het maar uit!!!!!!
Mijn advies........ Koop niks, maar dan ook niks bij Bauhaus.

19 aprile 2021
Valutata 3 stelle su 5

klacht over de plus card.

klacht over de plus card.
we zitten in 2021 en ik kan niet bekijken hoeveel mijn saldo is op mijn plus card.
krijg 2 keer per jaar een brief met saldo zeggen ze .
ik heb nog nooit wat gekregen in mijn brievenbus.
moest hoofdkantoor maar bellen.
bauhaus los gewoon op dat je in kunt loggen om je saldo te bekijken met je plus card!!!

3 aprile 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più