BAUHAUS Nederland Recensioni 155

TrustScore 2 su 5

2,0

Valutata 1 stelle su 5

orige week heb ik hier een robotmaaier besteld. Deze bestelling werd deze week helaas geannuleerd omdat het product niet meer op voorraad zou zijn. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de klant... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Pelletkachel gekocht met 2 jaar garantie, na 1 jaar blijkt dat er GEEN onderhoud mogelijk blijkt. Hierdoor is de veiligheid van het product niet gewaardborgd. Bauhaus hengelo WEIGERD dit op te losse... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Product is niks mis mee . . . . service is waardeloos Waardeloze tent die Bauhaus, je belt binnen een uur op dat je de Segway hebt besteld maar er geen garage op de factuur staat. Blijkt dat ik heb... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer teleurstellende ervaring met BAUHAUS. Specifiek gele trechters besteld. Vervolgens verkeerde kleur ontvangen. Contact opgenomen en expliciet bevestigd gekregen dat het omgeruild zou word... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta

Scritti dall'azienda

BAUHAUS biedt altijd dé oplossing voor jouw probleem; voor huis, tuin en bouwplaats. BAUHAUS is de beste bouwmarkt in assortiment, prijs en service. Bij BAUHAUS slaag je altijd. Of je nu naar één van onze bouwmarkten komt, je producten via de webshop besteld en thuis laat bezorgen of je gebruik maakt van de service online Reserveren & Afhalen in de bouwmarkt.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 1 stelle su 5

Wat een stelletje inhalige hypocriete…

Wat een stelletje inhalige hypocriete niksnutten. LET OP: een m3 hout koste vorig jaar om deze tijd 120 euro. In december 243 euro ( ja U leest het goed 100% duurder) wat schetst mijn verbazing: nu 12 januari 2023 driehonderd euro (299)!!!

Natuurlijk het leven is duurder geworden dat weet en voelt iedereen, maar deze absurde prijsverhoging die krijgt de beker!

Ben helemaal klaar met dit stelletje niksnutten. Zit midden in een verbouwing maar koop hier nooit maar dan ook nooit een spijkertje weer!!

Ze zullen wel weer antwoorden in de zin van: het spijt ons maar door de energie en de oorlog moeten wij de prijzen wel verhogen en blablablabla. Wordt er beroerd van!

14 gennaio 2023

Geen klant vriendelijkheid.

Lamp uitgezocht niet meer op voorraad medewerker gaf aan, ga maar naar internet en bestel het maar. Waar is de klant vriendelijkheid gebleven. Deze verkoper had ook een bestelling kunnen opnemen. Nu hebben wij de lamp elders gekocht. Geen Bauhaus meer.

30 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben zeer onvriendelijk behandeld…

Ik ben zeer onvriendelijk behandeld door een heel 'A-team' in de Bauhaus in Hengelo. Een team bestaande uit de vestigingsmanager, de bedrijfsleider, de beveiliging en nog wat anderen die waarschijnlijk van actie/sensatie houden op een werkdag.

Helaas kon ik ze die actie/sensatie minimaal bieden, maar wel werd ik beschuldigd van diefstal. Ze belden de politie zonder een fatsoenlijke vorm van hoor- en wederhoor toe te passen. Het was een belachelijke gang van zaken. In de tijd dat ik moest wachten op de politie werd alles wat ik zei of vroeg afgekapt. Het hoe & waarom (inclusief foto's) heb ik zodoende uitgebreid omschreven op mijn Facebook pagina. Ook het telefoongesprek met een van de bedrijfsleiders is daar terug te luisteren om een indruk te krijgen van het geheel.

1 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Goede service. Vragen via de mail worden snel beantwoord.

Order moest helaas retour. De retour zending was zeer snel verwerkt. (3 Dagen) Weinig webshops waar dit zo spoedig bij verloopt.

17 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Mijn productklacht niet opgelost en onfatsoenlijk te woord gestaan.

Helaas mijn klacht zeer slecht opgelost, ofwel helemaal niet.
Ondeskundig advies en hierdoor een verkeerde koop gedaan. Omdat dit eerst telefonisch is opgepakt en nooit is gezegd dat ik zelf met product naar de winkel had moeten komen heeft de afhandeling tijden op zich laten wachten. De uiteindelijke uitkomst: wij zouden dit product ook nooit adviseren voor deze klus....Toen ik dit heb aangekaart ben ik zeer onfatsoenlijk te woord gestaan en kreeg ik zelf allerlei verwijten. Ondeskundig wat mij betreft in het oplossen van klachten. Helaas heb ik een paar duizend euro in bauhaus geïnvesteerd maar ik kom er niet weer.

22 ottobre 2022

Slechte klantenservice Bauhaus

5 augustus een on-line meubelkluis besteld en betaald.
Op 23 augustus is het pakket nog niet geleverd.
Via track & trace zie ik dat het nog steeds in het depot ligt.
Ik neem contact op met Bauhaus en geef aan dat het pakket niet geleverd is.
Het pakket is zoek geraakt en er wordt een onderzoek gestart bij de pakketservice DPD. Binnen 5 dagen zouden we een reactie krijgen .
Inmiddels is het begin sept zijn de 5 dagen al lang verstreken.
Weer gebeld en er wordt aangegeven dat het onderzoek langer duurt.
Ik geef aan dat ik lang genoeg heb gewacht , en dat ik graag mijn geld retour wil.
Maar dat kan niet, eerst moet het onderzoek afgewacht worden.
Wat een slechte service. Bauhaus maakt van hun probleem, ons probleem.

7 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Een door mij niet te bevatten doorverwijzing

Maandag 5 september 19.30 uur.
Op zoek naar een IR verwarmingspaneel bij Bauhaus in Groningen.
Bij binnenkomst zeer harde muziek, in eerste instantie niemand te vinden, na lang zoeken yes iemand bij de verf. Zou u mij kunnen vertellen wie er gaat over de
IR panelen, ja daar ga ik ook over, heb drie afdelingen onder mijn hoede. Ik denk dat dit duidelijk een seizoensartikel is maar ga kijken op de computer
Ja we hebben wel een IR lamp, ja maar ……
O ik zie dat hornbach ze wel heeft
Heel vreemd dus !

5 settembre 2022

Dit is écht uniek!!!

De afgelopen maanden ben ik vanwege een aantal verbouwingen tig keer bij Bauhaus geweest voor advies of extra service.
Het is écht niet normaal hoe ik door onder andere Caroline bij de ingangbalie en door Laurens, Alex en Peter bij de sanitaire afdeling geholpen ben. Wat stralen deze mensen enorm veel klantvriendelijkheid en geduld uit. En wat kreeg ik telkens weer precies die dingen die ik nodig had met uitgebreide uitleg erbij!!!
Dames en heren...zoek niet verder, maar ga gewoon naar deze fantastische bouwmarkt waar grandioos personeel je waanzinnig goed helpt bij uiteenlopende zaken.

En oja... dit is écht allemaal waar wat ik hier intyp!!!

21 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Zelfscan storing brengt mij in problemen

Voor.ruim 60 euro artikelen afgerekend bij de zelfscan kassa. Geld afgeschreven maar de bon werd niet geprint. Ik mocht mijn spullen niet meenemen en zou opnieuw moeten betalen, het geld zou binnen een uur vanzelf worden teruggeboekt op mijn rekening. Ik had hier geen vertrouwen in en ben niet akkoord gegaan. Geld contant teruggeven was geen optie. Gevolg: geld kwijt en geen spullen. Na veel praatwerk en een paar managementlagen hoger mocht ik,na een kopie van mijn paspoort achter te laten en de belofte om het bedrag alsnog te komen betalen als het toch nog zou worden bijgeschreven, vertrekken met de aankopen. Het geld is nooit meer bijgeschreven en ik ben een vervelende ervaring rijker. Geen zelfscan kassa meer voor mij voorlopig.

10 agosto 2022

Een uitstekend bedrijf

Een uitstekend bedrijf, reageert snel. Deurrooster besteld en keurig op tijd gekregen. Helaas was het overcompleet er bleek al een ander aangeschaft te zijn. Franco teruggestuurd, binnen een dag na ontvangst door Bauhaus, terugbetaling via Paypal incl de verzendkosten! Zelfs nog een verontschuldigend mailtje erbij alsof het hun schuld was. Ik kan niets anders zeggen dan een topervaring met zeer servicegericht en klantvriendelijk bedrijf!

26 luglio 2022

Annulering terwijl berschikbaar webshop

Ik bestel via de website 3 Ryobi producten. Hoor dagen niks tot er een annulerings mail verschijnt met

"Helaas zijn de bestelde producten niet beschikbaar."

op moment van bestellen waren 3 van de 3 producten leverbaar. Op het moment van het ontvangen van de annulering zijn 2 van de 3 producten gewoon nog leverbaar op de website.

Wat een slechte ervaring. Nu nog 14 dagen op je geld terug wachten voor producten die volgens de website gewoon beschikbaar zijn.

Webshop is helaas niet betrouwbaar.

Order NL22214593

5 maggio 2022

Bauhaus niet netjes

Hallo
Op naar bauhaus venlo om een kunststof kozijn te halen na het ingebouwd te hebben kwam ik erachter dat ik de klink miste.
Na telefonische navraag gedaan te hebben kreeg ik te horen dat er niet standaard erbij zat en dat ik die appart erbij moest kopen. Jammer dat dit zo gaat, waarom niet erbij doen en vraag iets meer geld tenslotte zo'n klink heb je toch nodig om het raam open en dicht te doen.
Nu werk ik maar even met een schroevendraaier.
Kees Kanters

17 marzo 2022

Klantvriendelijk bedrijf

Klantvriendelijk bedrijf! Ik had geen printer en kon de retourbon daardoor niet uitprinten. Het bedrijf stuurde me deze bon zelf toe. Heel positief aangezien veel bedrijven retourneren juist extra moeilijk maken.

6 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

een binnendeur gekocht maar nog niet gekregen

17 oktober een binnendeur gekocht. Eerst werden we gebeld dat we hem mochten ophalen, toen we er waren bleek na lang wachten dat hij er niet was, hij stond bij het schildersbedrijf. Verschillende keren gebeld zonder een antwoord te krijgen. Nu 5 februari nog geen antwoord en geen deur. Het slechtste van alles is dat we niets horen van Bauhaus Hengelo ook niet als ze zeggen terug te bellen met info. We horen helemaal niets

28 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Via de webshop paar dingen besteld

Via de webshop paar dingen besteld, o.a. Aluminium profielen. Twee dagen geleverd met dpd. Klein doosje, waar de profielen never nooit niet in kunnen. De andere delen wel. Pakket 1 van1 staat er op. Contact met het contactformulier, geen reactie. Op zaterdagochtend de klantenservice gebeld….. gesloten. Nu weer via contactformulier geprobeerd.. wacht wel af.
Lees hier veel berichten over de uitstekende service. Heb nu toch wel een andere ervaring.

22 gennaio 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più