Mijn saunabon verliep terwijl mijn moeder ernstig ziek was, de sauna was niet mijn eerste zorg op dat moment. Toen ik vroeg om verlenging vanwege deze omstandigheden, kreeg ik geen persoonlijk ant... Leggi di più
Wilde met mijn gekregen Sauna Cadeaukaart gebruik maken van een online Blue Wellness-actie, maar deze wordt online niet door hen geaccepteerd als betaalmiddel. Je kunt met deze kaart alleen ter plaats... Leggi di più
cadeautje gekregen dachten een heerlijk dagje weg te gaan bittere pil saunabon hier niet geldig . daarna nogmaals naar een andere sauna komen we daar bon niet meer geldig , bericht naar de saunacade... Leggi di più
NOOIT KOPEN !!!! Schandalig hoe dit bedrijf met hun klanten omgaat. Wij hebben meerdere tegoed bonnen die allen verlopen zijn door Corona . Onderop deze kaarten staat duidelijk dat ze een jaar g... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
jan luijkenstraat 96, 1071CV , Amsterdam
- 0900 1909
- mail@warmgevoelbon.nl
- nederlandsesaunacadeaubon.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Schandalig behandeld door een meisje…
Schandalig behandeld door een meisje van de klantenservice van dit bedrijf. Ik had gewoon een vraag over de verschillende locaties. Ze was kortaf, luisterde niet, gaf mij de schuld, ratelde maar door.
Dit bedrijf moet echt weten dat dit echt niet kan op een klantenservice, ik had gewoon een vraag!
Goed doel saunawellness
Op 31 aug. 2021 een saunacadeaubon ontvangen van een vriend. Deze heb ik niet geopend vanwege drukte. Sept 2022 wil ik dit gebruiken, en tot mijn verbazing is de kaart vervallen. Netjes aangegeven dat ik mijn cadeau nu open(kraslaagje voor de veiligheidscode is nog niet een open gekrast)en gevraagd of mijn kaart verlengd mag/kan worden zodat ik het dit jaar kan gebruiken. Het antwoord"Bedankt voor je bericht! We hebben je kaartnummer gecontroleerd en daaruit blijkt dat je kaart is vervallen op 28-08-2022
Cadeau kaarten die zijn uitgegeven voor 2022 hebben een geldigheidsperiode van een jaar.
We kunnen je kaart helaas niet verlengen. Wel willen we je graag een tegemoetkoming aanbieden in de vorm van een Hotel Giftcard voucher.
Deze kun je gebruiken bij het boeken van een overnachting op hotelgiftcard.com.
Met deze voucher krijg je €20 korting op iedere reservering".
Mijn cadeaukaart heeft een waarde van €100,00.
Waarom zou je klanten tegemoet komen? Vertrouwen van klanten zijn niet belangrijk. Tevreden klanten hebben is zeer zeker niet belangrijk. Nationale saunawellness mag de aangeboden voucher zelf houden.
Ik kan niet anders concluderen dat dit een TOP bedrijf is.
Niet kopen!
Vlak voor corona een Nederlandse Sauna Cadeaubon gekregen ter waarde van € 50. Niet kunnen gaan vanwege corona. En nu net verlopen (begin september 2022).
Wil je vragen of ze hem kunnen verlengen. Dat kost natuurlijk wat administratiekosten. Dat mag ook.
Deze boeven vragen gewoon 50% van de kaartwaarde!
Het is sowieso al onzin dat een cadeaukaart een beperkte geldigheid mag hebben (mijn mening).
Ik had € 5 administratieposten redelijk gevonden.
Advies: nooit kopen!
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf. In principe is het diefstal hoe ze cadeaubonnen verkopen. Diverse malen contact gehad en totaal niet meedenkend. De kaart is officieel 1 jaar geldig, maar door corona maar een veel kortere duur.
Dikke min voor dit bedrijf.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Bonnen amper geldig door Corona wel verlopen. Zakkenvullers zijn het. Koop dit niet
Weggegooid geld
Weggegooid geld, deze "cadeaubon".
Bon gekregen in 2020. In juni 2022 geprobeerd om te verlengen, maar de klantenservice bedenkt van alles om dit maar niet te hoeven doen. Gesprek aangaan is tijdverspilling.
Nooit aan beginnen, deze oplichterij.
Wil je een relax-ervaring cadeau geven? Koop dan rechtstreeks een tegoed bij een sauna.
Koop nooit een Momento gift card!!
Koop nooit een Momento gift card!!! Wat een oplichters.
Na het verzilveren van mijn gekregen kaart heb ik 3 weken en meerdere mailtjes moeten wachten op mijn kaart in de mail. Wat schetst mijn verbazing: Het bedrag is lager dan mijn kaart die ik gekregen heb. Ik ben zo klaar met dit bedrijf.
Geen verlenging mogelijk i.v.m corona
Geen verlenging mogelijk i.v.m corona. Huppakee 100 euro weg. Vuile oplichters!!!!!
2 jaar lang in de zorg keihard gewerkt
2 jaar lang in de zorg keihard gewerkt. Nu wil ik genieten van een dagje sauna. Bon verlopen tijdens Corona crisis. Geen coulance.
Belachelijk!!!!!!!
Er is 50 euro voor betaald. Geld in de zak van de uitgever van de bon. Ook de sauna's krijgen zo geen geld.
Weerhoud me van saunabezoek nu. Heb een bon liggen waar ik niks aan heb en moet nu voor veel geld een bezoek inplannen. Had me er zo op verheugd. Ben erg teleurgesteld dat dit nog kan. Ga het aan winkeliers die de bon verkopen ook melden en op Facebook en andere media vermelden om te voorkomen dat andere dit bedrijf spekken.
Oplichters!!
Oplichters!!! de kaart was twee dagen verlopen en geen coulance ivm corona.
Mag het nog wel, een bon met een geldigheidsduur?
Ik heb maar liefst een bon van 100 euro, door covid heb ik deze niet kunnen inwisselen. Ik heb al die tijd in de zorg gewerkt en kijk uit naar een fijne ontspannen dag. De kaart is verlopen, na 1 jaar verloopt deze al! Ik vraag mij af of dat wel mag?
Ik heb om coulance gevraagd maar ik krijg gewoon een standaard antwoord iedere keer. 0 coulance. Dit is het verdienmodel, erop gokken dat mensen het vergeten. En dan is 1 jaar ook erg kort.
Ik raad niemand aan deze kaart aan te schaffen, ik had de 100 euro ook in de prullenbak kunnen gooien. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk en eigenlijk een schandalige gang van zaken. Ik voel mij opgelicht!
NIET DOEN Sauna en Thermen cadeau bon is beter
Ik heb begin 2020 een Cadeau bon gekregen. Door Corona heb ik deze niet kunnen gebruiken. Ik krijg geen enkele compensatie.. Geen enkele service of clementie.
De Sauna en Welness Cadeau kaart is veel beter. Die hebben mijn kaart verlengd. Koste wel 3 euro, maar is veel beter dan je geld kwijt zonder dat ik daar iets aan kon doen.
Kortom: NIET DOEN.
Wat een zakkenvullers den totaal geen…
Wat een zakkenvullers den totaal geen moeite vanwege Corona 2 jaar geen sauna mogelijk en dan gewoon je kaart verlopen te triest voor woorden 😡
Koop hier nooit een cadeaukaart!
Koop hier nooit een cadeaukaart! Ze houden geen rekening met persoonlijke omstandigheden/corona. Ze doen geen enkele moeite om je enigszins tegemoet te komen (10 korting op een hotelovernachting wanneer je een hele andere cadeaukaart had zelf). Slechte zaak!
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Dit bedrijf doet geen ene ruk om klanten te compenseren welke door de diverse lockdowns een waardeloze saunabon hebben. Moederbedrijf Blackhawk commerce dus volledig boycotten, zijn oa uitgever van RestaurantCadeau, Sauna Cadeau, BeautyCadeau en Momento.
Blackhawk heeft wel lekker hun handje opgehouden bij het uwv (zie gepubliceerde lijst van bedrijven op uwv site)...dus zelf wel compensatie willen maar niet geven.
Niet kopen
Niet kopen. Sauna's waren dicht vanwege Corona en dan gewoon een pas laten verlopen. Dit is je reinste geldklopperij. Wel geld innen (EUR 75) met mooie verhalen over ontspanning en sauna naar keuze en blabla, maar niets er tegenover zetten. Dus aan 1 kant van de overeenkomst is voldaan (betaling) maar er is niets voor terug gekregen, wanprestatie!
Koop deze bon niet
Sauna’s dicht ivm Corona. In deze tijd verloopt mijn bon. Reactie: had je maar eerder moeten gaan. Klantvriendelijkheid 0,0000
Koop deze bon niet. Ook de sauna’s op de website in Noord-Holland staan bijna allemaal op permanent gesloten. Dus heel veel keus… not…
Wat een schande
Wat een schande, de kaart is eigenlijk gewoon geld dat ingepikt wordt door het bedrijf. Door corona heb ik er geen gebruik van gemaakt en nu is hij 'VERLOPEN??? Hoe kan geld verlopen zijn? NOOIT KOPEN DIE CADEAUBON!!
tegoed op cadeaubon mede door Corona…
tegoed op cadeaubon mede door Corona maatregelen verlopen. Geen enkele vorm van begrip/clementie. Verlengen gewoon niet mogelijk. Wat een waardeloze organisatie