Bestilte i efteråret 25 en port som 3 uger senere blev opsat af to virkelige dygtige og behagelige montører. Porten virkede perfekt indtil ultimo maj 26, hvor porten ikke altid åbnede, når vi benyt... Leggi di più
God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Leggi di più
Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Leggi di più
Så fik vi vores nye port :-) Alt er gået som aftalt og porten er mega flot. Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvi... Leggi di più
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Har købt 2 garageporte Hos Nassau. De havde både et godt udvalg i farver og typer. Vi har nu fået installeret portene, og det blev gjort med stor professionalisme, han havde også tænkt på tømrene der kommer efter og sat små afstandsklodser der letter montering af Troltekt loft.
Alt i alt god service både i købsfasen og monteringsfasen, og nogle flotte porte
Bestilt for nogle år siden en Nassau garageport incl. måltagning samt montering. Da vi ønskede en kvalitets port, valgte vi Nassau efter anbefaling - Dette har vi aldrig fortrudt. Vores port fungerer som den skal, sommer som vinter - Den har aldrig svigtet os.
Havde for ca 2 måneder siden, et mindre problem med et monteret beslag på porten. Jeg tog derfor nogle billeder og sendte disse til Nassau. Modtog samme dag en mail om, at Nassau ville se på billederne og vende tilbage.
Ganske få dage efter modtog jeg en ny og opfølgende mail om, at et nyt port element allerede var sat i produktion ville blive skiftet snarest.....og naturligvis uden beregning.
Montøren som skulle skifte det ene port element oplyset, at mine billeder var rundsendt til alle Nassau montører for, at vise hvordan det beslag IKKE skulle monteres.
Det er kvalitets sikring på meget højt niveu -
Tusinde tak Nassau for jeres vilje til, at gøre os kunder glade og tilfredse. Vi er tilfredse - meget tilfredse.
Hvis jeg på noget tidspunkt, igen skal bruge en ny garageport, så vælger jeg uden tvivl en Nassau port igen - kan varmt anbefales.
Med de bedste kunde hilsner fra en tilfreds Nassau kunde
Mvh Jan fra Skagen
Har bestilt port 1 gang og er på vej til at bestille igen, hurtigt leverings tid og næsten samme pris som billig porte bare noget mere expertise at hente samt et bedre produkt. Min bror og jeg fik monteret porten på en dag og alt passede bare og det var lækker kvalitet. Alt i alt ingen ko på isen og deres salgs afdeling gør alt hvad de kan for at hjælpe. Mvh Casper bjørn Jensen
Porten blev monteret af Nassau og den fungerer perfekt,
god service.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Nem ordre behandling, lidt at opmåle, fine demo vidoer, levering til tiden. Har selv monteret, lige til at gå til. rigtig nem brugsanvisning. Kan kun anbefale dette kvalitets produkt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat