Bestilte i efteråret 25 en port som 3 uger senere blev opsat af to virkelige dygtige og behagelige montører. Porten virkede perfekt indtil ultimo maj 26, hvor porten ikke altid åbnede, når vi benyt... Leggi di più
God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Leggi di più
Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Leggi di più
Så fik vi vores nye port :-) Alt er gået som aftalt og porten er mega flot. Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvi... Leggi di più
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs. Vi havde Tonny ude og måle efter, da der var lidt udfordringer med forskellige højder i den ene garage. Derefter gik hele bestillingen som smurt, portene blev leveret torsdag og monteret tirsdag, ugen efter. Super service fra start til slut. 5 store stjerner herfra.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Så fik vi vores nye port :-)
Alt er gået som aftalt og porten er mega flot.
Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvis i skal have en ny port, så ring til Nassau.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Porte i den bedste kvalitet og lavet på speciel mål!
Det er 2. gang jeg køber Porte fra Nassau, og er yderste tilfreds. Det er tydeligt at mærke at det er Dansk kvalitet når det er bedst, og de bliver lavet på netop de mål som passer perfekt til din Garage.
Vil klart anbefale dem!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Har man noget som strækker sig bare lidt ud over normalen, så er de absolut ikke behjælpelige. Ubehøvlet og arrogant medarbejder!! Køb jeres port et sted hvor de prioriterer kundeservice og gider at vejlede. What ever siger man ikke til kunder!!!!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Så har jeg modtaget min port 😎👍.
Den kom til den aftalte tid
Har bestilt den så jeg selv skulle montere. Super vejledning medfølger.
Virker til at være en god kvalitet 👍👍
Kan anbefale dette produkt
Vh Poul

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Tusind tak for en fantastisk stykke arbejde og service. Særligt tusind tak til montør Bo som er den mest behagelige mand jeg længe har mødt. Det er dejligt at se en montør så professionel og med så stor faglig stolthed.
Jeg sad samme aften og åbnede og lukkede min nye port alt for mange gange af ren glæde! :)
Med venlig hilsen
Karsten - Dalmose

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Har for nylig haft besøg af en utrolig hjælpsom og behagelig montør, som hjalp med at få min port finjusteret efter 13 års brug, så den igen blev stabil i styringen og nu lukker helt ned hver gang....kanon service :-) til 4-5 stjerner......når så regningen dukker op fra firmaet NASSAU virker det desværre lidt "åger"-agtigt, da der til trods for forespørgsel på pris, inden bestilling af service, kommer uventede poster på....i mit tilfælde hjælpematerialer på 155,-+moms som umiddelbart kun kan være betaling for brug af montørens skruetrækker:-(
Har fået de 155,- krediteret, men absolut ikke med deres gode vilje.....desværre er TrustPilot bemærkningerne fra 16(12) Juni 2020 ikke enkeltstående, og kan kun ærgre mig over at jeg ikke var opmærksom på at man kan blive faktureret med ½ time.....da service besøget lå på det leje....fik lov at betale for en hel time på kr. 968,75 og stort set lige så meget i kørsel....NASSAU behøver ikke kommentere da vi da vist blev færdige over telefonen.
Portåbner Det er fint jeg kan åbne porten indefra,og lukke fra bilen,og åbne når jeg kommer hjem👍

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Dejlig garageport, fornuftig pris, nem at montere for gør det selv manden, god service fra fabrikken.
Ejgil N. Blommenslyst

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Det har været en fornøjelse fra første dag at bruge porten. Funktion og udseende er perfekt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Må bare sige Nassau er MEGET Professionelle!
Fik sidste år monteret en port med portåbner af 2 serviceteknikere fra Nassau. Havde været meget i tvivl om det skulle være Nassau da jeg måske kunne have sparet lidt, ved at handle hos et andet portfirma. og fordi et par venner snakkede meget om en konkurrent. Jeg er dog MEGET glad for jeg valgte Nassau. Min Port/Portåbner har ikke slået en forkert S... siden den blev monteret, og uden at nævne navne, har mine venner døjet noget med deres porte :) Yderlige: under drift er der ingen støj overhovdet fra porten, endnu en stor forskel fra de "Andre" Jeg er meget glad for min Nassau port

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Super service og en dygtig montør. Alt virker perfekt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Fandt let en port i den størrelse jeg havde brug for til en fair pris, og kunne få den i valgfri farve. Leveret til tiden og var let at opsætte, der var en god vejledning med og videoer på hjemmesiden kunne let klare tvivlsspørgsmål.
Porten virker solid og fungerer perfekt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
En fantastisk kvalitet, og super service!
Jeg har selv monteret porten fra NASSAU, og fik i den forbindelse kyndig hjælp fra deres montør der hjalp med at måle op og bestille de rigtige komponenter. Service man normalt betaler for, men pga den lidt specielle udformning af min portåbning, så gjorde de det U/B. Porten virker fremragende. Et super produkt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Opfølgning på nedenstående kritik af NASSAU´s prispolitik, har vi fået telefonisk henvendelse. Man beklager meget.
Det er ikke en prispolitik overfor privatkunder, man vil nu tilrette systemet til at kunne skelne mellem Firma- og Privatkunder.
Vi har nu fået krediteret beløbet for kørsel og hjælpematerialer.
God service efter kritik.
Jeg har netop fået leveret og monteret en port fra NASSAU. Processen har fra start til slut været uden problemer og firmaet kan varmt anbefales. Sælgeren (Jens Henrik) har fra allerførste henvendelse været serviceminded og jeg har haft en rigtig god dialog med ham gennem processen. I forbindelse med monteringen havde jeg ligeledes en god og konstruktiv dialog med de 2 montører ( Søren og ?? ), som var sat på opgaven.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Er man håndværker er det intet problem at montere en Nassau port, samtidig får man super kvalitet, og ikke mindst en port der er Dansk.
Glad for at jeg valgte en port fra Nassau.