NASSAU Garageporte Privat  Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Bestilte i efteråret 25 en port som 3 uger senere blev opsat af to virkelige dygtige og behagelige montører. Porten virkede perfekt indtil ultimo maj 26, hvor porten ikke altid åbnede, når vi benyt... Leggi di più

God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Leggi di più

Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Leggi di più

Så fik vi vores nye port :-) Alt er gået som aftalt og porten er mega flot. Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvi... Leggi di più

1. Impresa di costruzioni

NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ringe efterservice

Utrolig flinke indtil aftalen var indgået. Derefter var fleksibiliteten ovre.
Vær forberedt på en ret afvisende kundeservice hvis du henvender dig efter garantiens udløb.

16 gennaio 2020

Hej Heidi og Lars

Vi forstår jeres frustration.
Det virker dog en smule underligt at I har accepteret vandindtrængen i jeres garage over en periode på over 1½ år uden indsigelse og nu hvor der ikke længere er garanti på porten hører vi fra jer

Vi tror måske I ligesom vi andre er blevet ramt af den voldsomme slagregn, som lige har hærget Danmark. Vores porte er naturligvis testet imod både vind og vejr og lever op til højere klasse end de fleste.
Vi kan dog ikke garantere ved ujævnheder i gulvet eller ekstremt vejr at der ikke kan komme en lille smule vand ind under bundgummiet.

Som tidligere nævnt, kan dette løses ved at justere klemkraften dette vil dog påvirke kraftovervågningen og derved kan porten få besked på at åbne uønsket. Dermed tilråder ikke denne løsning.

Venlig hilsen
NASSAU

Port af god kvalitet

Port af god kvalitet. Virker uden problemer!

2 dicembre 2019

Kære Henning
Mange tak for din feedback

Dansk

Jeg var nede i showroomet for at se modeltyper og fik samtidig en rundtur i fabrikken - 5 stjerner for at producere portene i Danmark.

11 novembre 2019

Risposta di NASSAU Garageporte Privat

Kære Thomas, Tak for besøget.

Det var NEMT

Det var nemt at bestille og jeg kunne få porten i en farve som passer til mit træværk.
Porten kom allerede efter 10 dage og det var nemt at sætte den op.

11 novembre 2019

Risposta di NASSAU Garageporte Privat

Kære Kim, tak for din anmeldelse - Det var en flot farve.

Hele processen fra google

Hele processen fra google, køb, levering og daglig brug fungerer perfekt.

8 novembre 2019

Risposta di NASSAU Garageporte Privat

Kære Martin, dejligt at høre. Du får forhåbentlig glæde at din port den næste mange år frem i tiden.

Super

Super Hele vejen igennem fra bestilling til opsætningen

8 novembre 2019

Risposta di NASSAU Garageporte Privat

Kære Stefan, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du fandt bestillingen på webshoppen nem og kundevenlig.

Perfekt arbejde

Perfekt arbejde, meget dygtig montør, og venlig, ryddede perfekt op efter sig, alt virker perfekt, og så til en meget fin pris, pris og kvalitet hører sammen.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat

Kære Poul, mange tak for en perfekt anmeldelse :-) Jeg giver straks rosen videre til Vores montør.

Garageporte Nassau

“Det er bare lækkert!”

Risposta di NASSAU Garageporte Privat

Kære Tina, lækkert at høre. TAK!

MVH Gitte

Et firma man kan stole på. Overholder deadlines

En super betjening samt en stor hjælp med at fremskaffe en port efter vi blev brændt af, af et andet kendt portfirma

Risposta di NASSAU Garageporte Privat

Kære Michael, mange tak for din anmeldelse. Da NASSAU jo har egen fabrik her i Danmark kunne vi ret hurtigt få lavet den port, som du skulle bruge.
Skønt at du er glad for løsningen.
MVH Gitte

Det startede egentlig godt.....

Det startede egentlig godt ud med besøg af en sælger der foretog opmåling til 2 porte. Han kommer så igen senere til en kontrolmåling på min opfordring, da jeg første gang ikke var færdig med bygningen.

Får så leveret porten og alt ser jo så fint ud udadtil. Men det så også det..!! Resten af oplevelsen er op af bakke.

Starter med at finde ud af at produktionen tilsyneladende har brug mit ene portelement som morgenmads bord. Der var hvertfald fyldt med krummer fra rundstykker. Efterfølgende finder jeg så ud af at portåbner-skinne er ca 60 cm for lang så den går ind over en loftlem.
Der kommer så en montør og tilpasser den. Som og giver mig nogle wirehjul og lejeplader som der også manglede. Efter han er kørt opdager jeg så at der er en bule i det ene portelement. Pakker så nummer 2 port ud og finder ud af at der er hakker i 2 elementer. Kontakter så Nassau igen og får afvide hakkerne i port 2 er godkendt inden pak så det må man forvente. Modtager så efter en uges tid et portelement til port 1. i mellemtiden er jeg så blevet "glemt". For må selv kontakte dem angående hakkerne i port 2 som jeg ikke vil acceptere. Efter yderligere 2-3 uger modtager jeg så nye elementer til port 2. Så kan endelig komme igang med at montere port 2. Viser sig så at sælgeren har målt 11,5 cm forkert. Hvilken vil sige at fjedre og motor og alt det ikke kan monteres på væggen som aftalt og bestilt. Men skal derimod monteres for enden af skinnerne.
Hvilket jeg ikke syntes om, men desværre er noget jeg må leve med takket være Nassau.

Eneste kompensation for DERES fejl var at de kunne montere port 2 færdig.

Om jeg vil anbefale Nassau til andre: NEJ

UPDATE:
Ved ikke helt hvad man skal bruge dette svar til:
Vi har leveret en industriport, som manglede få dele. Derfor har vi haft en montør forbi til at færdiggøre din installation.
overstående svar ændre jo bare ikke på at i har målt 11,5 cm forkert som gør at jeg skal leve med at fjedrene og motor skal hænge godt 7 meter oppe i luften og skygge for mine lamper. Havde jeg fået af vide at der var for lidt plads, var porthøjden ganske enkelt blevet reduceret da det var meget vigtigt for mig at fjedrene kunne hænge på VÆGGEN.

11 ottobre 2019

Hej Morten

Vi beklager din oplevelse af handlen med NASSAU.

Du har købt en garageport og en industriport - begge til selvmontage (normalt monterer vi alle industriporte selv). Trækskinner er på bestemte mål og derfor kan afkortning forekomme. Dette hører med til montage, også ved selvmontage.

Vi har den opfattelse, at du er blevet superviseret ud over det sædvanlige, da du har købt begge porte til selvmontage.
Vi har fra NASSAU`s side deltaget med besøg af sælger, supervisor og montør, foruden samtaler pr. telefon med supervisor, montørvejleder og kvalitetsafdeling + vi sender en montør ud for at færdiggøre din påbegyndte installation.

Alt i alt har du fået en komplet garageport uden mangler - dog med en bule (som vi ikke ved, hvor kommer fra), men vi leverer nyt panel uden beregning.
Dette kunne have været undgået, hvis du havde ladet NASSAU stå for montagen fra start.

Venlig hilsen
NASSAU

Jeg har da alligevel aldrig oplevet…

Jeg har da alligevel aldrig oplevet noget lignende :-) Sjældent oplever man så serviceminded firma... Havde et par opkald til firmaet inden bestilling og endte med en søndag at sende en mail om at jeg var klar til bestilling,, mandag morgen kl 08.00 bliver jeg ringet op. Jeg vil gerne have have nassau til at opmåle og levere. Grundet ferie havde de ikke nogle opmåler på job og jeg siger at vi så bare venter med forståelse for at det er midt i ferie perioden..... En time senere får jeg et opkald igen om at de har en Montør i området der vil være behjælpelig med opmåling :-) Og wupti så er det målet op og bestilling foretaget,,,,, og selvom det er midt i ferie periode bliver port både leveret og opsat indenfor de lovede 3 uger, det er squ go' stil og service. P. S alle jeg har haft kontakt med på kontoret, chauffør montører har været positive og meget serviceminded. Kan kun give de allerbedste anbefalinger til dette firma og er fuldt tilfreds med på priser på port, levering og montering, dejligt med faste priser så det ikke kommer nogle overraskelser. Får jeg brug for en port mere kan jeg kun sige "I'll be back"

16 agosto 2019

Hej Allan
Mange tak for din feedback - Vi bestræber os altid på at give lidt ekstra god service, så er det jo VIRKELIG skønt, når det bliver bemærket og værdsat.
TAK :-)
Vi håber at du får brug for flere porte, så vil vi meget gerne hjælpe med det :-)

Med venlig hilsen
Gitte, NASSAU

Super kvalitet..!

Er man handymand er det igen sag selv at montere en Nassau garageport.
Hurtig levering, fremragende indpakningen som tåler skybrud.
Monteringen er fint beskrevet i vejledningen og små filmklip på hjemmesiden, jeg brugte en weekend på opgaven som var lidt tricky pga mit loft var skrå.
Kvalitet hele vejen rundt selv fjernbetjeningen er lækker og så er portelementerne i aluminium ikke noget galvaniseret blik.
Motorstyringen kører næsten lydløs med soft start og stop.
Kan kun anbefale dette produkt.

25 giugno 2019

Hej Per
Mange tak for din anmeldelse :-)
Vi er glade for at høre at Vores videoguide hjalp dig med montagen.
Skønt at du værdsætter at garageporten er lavet i aluminium og der er givet ekstra opmærksomhed til fjernbetjeningerne :-)
TAK :-)
mvh Gitte