Bestilte i efteråret 25 en port som 3 uger senere blev opsat af to virkelige dygtige og behagelige montører. Porten virkede perfekt indtil ultimo maj 26, hvor porten ikke altid åbnede, når vi benyt... Leggi di più
God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Leggi di più
Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Leggi di più
Så fik vi vores nye port :-) Alt er gået som aftalt og porten er mega flot. Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvi... Leggi di più
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Utrolig flinke indtil aftalen var indgået. Derefter var fleksibiliteten ovre.
Vær forberedt på en ret afvisende kundeservice hvis du henvender dig efter garantiens udløb.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Port af god kvalitet. Virker uden problemer!

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Super firma.Super professionelle folk, der samtidig var meget hyggelige at møde.
Aase og Peter
Thurø

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Jeg var nede i showroomet for at se modeltyper og fik samtidig en rundtur i fabrikken - 5 stjerner for at producere portene i Danmark.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Det var nemt at bestille og jeg kunne få porten i en farve som passer til mit træværk.
Porten kom allerede efter 10 dage og det var nemt at sætte den op.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Hele processen fra google, køb, levering og daglig brug fungerer perfekt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Perfekt arbejde, meget dygtig montør, og venlig, ryddede perfekt op efter sig, alt virker perfekt, og så til en meget fin pris, pris og kvalitet hører sammen.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
En super betjening samt en stor hjælp med at fremskaffe en port efter vi blev brændt af, af et andet kendt portfirma

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Det startede egentlig godt ud med besøg af en sælger der foretog opmåling til 2 porte. Han kommer så igen senere til en kontrolmåling på min opfordring, da jeg første gang ikke var færdig med bygningen.
Får så leveret porten og alt ser jo så fint ud udadtil. Men det så også det..!! Resten af oplevelsen er op af bakke.
Starter med at finde ud af at produktionen tilsyneladende har brug mit ene portelement som morgenmads bord. Der var hvertfald fyldt med krummer fra rundstykker. Efterfølgende finder jeg så ud af at portåbner-skinne er ca 60 cm for lang så den går ind over en loftlem.
Der kommer så en montør og tilpasser den. Som og giver mig nogle wirehjul og lejeplader som der også manglede. Efter han er kørt opdager jeg så at der er en bule i det ene portelement. Pakker så nummer 2 port ud og finder ud af at der er hakker i 2 elementer. Kontakter så Nassau igen og får afvide hakkerne i port 2 er godkendt inden pak så det må man forvente. Modtager så efter en uges tid et portelement til port 1. i mellemtiden er jeg så blevet "glemt". For må selv kontakte dem angående hakkerne i port 2 som jeg ikke vil acceptere. Efter yderligere 2-3 uger modtager jeg så nye elementer til port 2. Så kan endelig komme igang med at montere port 2. Viser sig så at sælgeren har målt 11,5 cm forkert. Hvilken vil sige at fjedre og motor og alt det ikke kan monteres på væggen som aftalt og bestilt. Men skal derimod monteres for enden af skinnerne.
Hvilket jeg ikke syntes om, men desværre er noget jeg må leve med takket være Nassau.
Eneste kompensation for DERES fejl var at de kunne montere port 2 færdig.
Om jeg vil anbefale Nassau til andre: NEJ
UPDATE:
Ved ikke helt hvad man skal bruge dette svar til:
Vi har leveret en industriport, som manglede få dele. Derfor har vi haft en montør forbi til at færdiggøre din installation.
Dette kunne have været undgået, hvis du havde ladet NASSAU stå for montagen fra start
overstående svar ændre jo bare ikke på at i har målt 11,5 cm forkert som gør at jeg skal leve med at fjedrene og motor skal hænge godt 7 meter oppe i luften og skygge for mine lamper. Havde jeg fået af vide at der var for lidt plads, var porthøjden ganske enkelt blevet reduceret da det var meget vigtigt for mig at fjedrene kunne hænge på VÆGGEN.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Jeg har da alligevel aldrig oplevet noget lignende :-) Sjældent oplever man så serviceminded firma... Havde et par opkald til firmaet inden bestilling og endte med en søndag at sende en mail om at jeg var klar til bestilling,, mandag morgen kl 08.00 bliver jeg ringet op. Jeg vil gerne have have nassau til at opmåle og levere. Grundet ferie havde de ikke nogle opmåler på job og jeg siger at vi så bare venter med forståelse for at det er midt i ferie perioden..... En time senere får jeg et opkald igen om at de har en Montør i området der vil være behjælpelig med opmåling :-) Og wupti så er det målet op og bestilling foretaget,,,,, og selvom det er midt i ferie periode bliver port både leveret og opsat indenfor de lovede 3 uger, det er squ go' stil og service. P. S alle jeg har haft kontakt med på kontoret, chauffør montører har været positive og meget serviceminded. Kan kun give de allerbedste anbefalinger til dette firma og er fuldt tilfreds med på priser på port, levering og montering, dejligt med faste priser så det ikke kommer nogle overraskelser. Får jeg brug for en port mere kan jeg kun sige "I'll be back"

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Er man handymand er det igen sag selv at montere en Nassau garageport.
Hurtig levering, fremragende indpakningen som tåler skybrud.
Monteringen er fint beskrevet i vejledningen og små filmklip på hjemmesiden, jeg brugte en weekend på opgaven som var lidt tricky pga mit loft var skrå.
Kvalitet hele vejen rundt selv fjernbetjeningen er lækker og så er portelementerne i aluminium ikke noget galvaniseret blik.
Motorstyringen kører næsten lydløs med soft start og stop.
Kan kun anbefale dette produkt.

Risposta di NASSAU Garageporte Privat
Har fået leveret og isat 2 porte.
Alt funker som det skal.
Kanon kvalitet.
Får min bedste anbefaling med på vejen
Tak Nassau (Anders)
Super super service. Port ville ikke lukke. Ringede kl 9. Kom igennem på 2 min. Kl. 13 samme dag havde de mand ude og fixe og ringede på før og efter og gav status. Imponerende👏
Har købt en 5m lang garageport,
Tak for en god service!! fra start til slut! Fantastisk product ift. kvalitet og pris.
Tak til alle jer i Odense :)
Super oplevelse at købe min garageport hos Nassau. Nemt og enkelt at designe og bestille garageporten via webshoppen. Jeg kan helt klart anbefale Nassau!