Regelmatig leuke aanbiedingen. Nou ook voor de zomer verschillende goede producten gescoord. Vaker producten besteld voor de kleine. Deze keer ook voor mezelf. Ik vind het een fijne merk, omdat het... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Naïf zonnebrand voor kinderen ruikt naar frituurvet. Echt ongelofelijk zo’n vieze lucht die ervanaf komt. En dat smeer je dan op je baby ? Heb het gelijk weggegooid. Belachelijk ook dat ze het zo duur... Leggi di più
Kundenservice ist unterirdisch, mein Kind hat auf die Sonnencreme reagiert. Mir wurde angeboten den Teil der Bestellung zurück zu senden der ungeöffnet war und mir würde die Bestellung zurückerstattet... Leggi di più
Naïf manages — among late-stage capitalism companies — to remain decent and trustworthy. With a few exceptions, their products seem developed to minimise harm to our baby. We also like that they try t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su NAÏF
Scritti dall'azienda
Huidverzorging zonder troep? Dan zit je goed bij Naïf! In 2013 werd het bedrijf opgericht door de jonge vaders Jochem en Sjoerd. Toen zij erachter kwamen dat er een hoop onnodige ingrediënten in babyproducten zitten, besloten ze dat het tijd was voor verandering. Inmiddels zijn veel ouders fan van de milde babyverzorging en plasticvrije billendoekjes en heeft Naïf daarnaast ook producten voor volwassenen, tijdens de zwangerschap en zonbescherming. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder misleidende claims en ingewikkelde woorden.
Verzorging zonder zorgen
- Zonder SLES, minerale oliën en microplastics.
- Vegan en dierproefvrij
- Gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong
- Dermatologisch getest
We zijn actief op:
Informazioni di contatto
Hellingweg 86, 2583 WH, Den Haag, Paesi Bassi
- support@naifcare.com
- naifcare.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 27% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super goede service en snel geleverd!
Super goede service en snel geleverd!
Ook al jaren heel tevreden van de producten van naïf!
Naif zonnebrandcrème 30
Ontevreden over het product, het smeert heel slecht uit waardoor je het gevoel hebt dat er onvoldoende dekking is, dit terwijl je veel creme nodig hebt. Geeft af op zwarte badkleding en gaat er ondanks wassen niet uit. Huid voelt dag na douchen nogsteeds stroef. Zelfs alle goedkope zonnebrandcrèmes die ik ooit gebruikt had waren nog beter dan deze..

Tolles Unternehmen - gute Produkte
Tolles Unternehmen, gute Produkte. Sehr freundlich und spitzen Angebote. Bin mit den Feuchttüchern seit 1,5 Jahren sehr zufrieden. Auch das Schampoo ist sehr gut.
Wir sind sehr zufrieden und können es…
Wir sind sehr zufrieden und können es nur weiter empfehlen. Vielen Dank NAIF
Super Produkt
Laat kleding onherstelbaar stinken!
Laat kleding onherstelbaar stinken!
Alleen onze zoon gebruikte Naïf zonnebrand spray, factor 30. Al zijn shirts stinken nu enorm. Een chemisch luchtje. We hebben het al meer dan 4 keer gewassen. Ook zijn oma heeft geprobeerd de geur eruit te krijgen, niets lukt tot nu toe.
Niet gebruiken dus, de spray!

niet tevreden
Huidirritatie, nochtans dermatologisch getest. Maakt plekken op kleding. Ruikt niet lekker en droogt de huid enorm uit.

Tolle Sonnencreme und schneller Versand
Grote teleurstelling …
Vol verwachting de zonnebrandcrème besteld, 4 stuks en 2 rollers voor het gezicht. Helaas viel het enorm tegen.
Super vette substantie wat niet goed mengt na het schudden van de flesjes.
De spray dopjes blijven vastplakken bij het indrukken waardoor het ook nog eens niet goed eruit komt. De rollers drogen het gezicht van mijn kinderen uit.
Ik heb het zojuist helaas allemaal weggegooid.
Voor mij een dikke mis koop helaas.

Risposta di NAÏF
Ik heb de zonnebrand factor 50 voor…
Ik heb de zonnebrand factor 50 voor mijn zoontje gehaald... Helaas ervaar ik dat zijn huid extreem droog wordt na het gebruik vd zonnebrand!? Is hier een oplossing voor kwa andere zonnebrand.

Super service Naif
Na jarenlang naar tevredenheid Naif gezichtsproducten te hebben gebruikt heb ik voordat ik maand geleden op vakantie ging bij Etos Naif sunlotion SPF30 gekocht.
Volgens verpakking zou het product goed uitsmeren en geen witte waas achterlaten. Helaas was dit wel het geval. Etos wilde het product niet terugnemen en ik moest contact opnemen met Naif. Vandaag met een bijzonder aardige medewerkster van Naif,
Florence gesproken en zij vertelde mij dat Etos dit product niet meer aan mij had mogen verkopen, daar het al 3 jaar uit de handel is. Zij was zeer inlevend en heeft mij toegezegd om een sunspray ter compensatie toe te sturen. Ik hoop dat dit product net zo goed bevalt als de gezichtsproducten.
Chapeau Naif hoe U mijn probleem hebt opgelost.

Kundensupport - ausbaufähig
Nachtrag: Mir wurde heute ein Lösungsvorschlag unterbreitet und die Situation erklärt. Besser spät als nie, der fade Beigeschmack bleibt allerdings.
Leider weniger erfreulich - am 02.05. bestellt inkl. Auftragsbestätigung.
Am 09.05. eine Mail an den Support geschickt und nach den Stand der Dinge gefragt, da sich der Status bis dahin nicht geändert hat (kann ja mal passieren, kein Problem).
Am 13.05. kam eine Mail vom System (nicht vom Support), dass der Auftrag überarbeitet wurde und ein Artikel entfernt wurde. Hierbei handelt es sich um den kostenlosen Aktionsartikel (ein Probierpaket). Nicht zuletzt wegen dieser Aktion hab ich nach einigem hin und her überhaupt erst bestellt. Die kleinen Proben sind super zum testen und als Mama für unterwegs sowieso optimal.
Heute am 15.05. kam das Paket (Status der Bestellung hat sich nach wie vor nicht geändert) ohne Information und ohne jegliche Rückmeldung des Supports.
Keine Antwort auf meine Mail, keine Info wieso der Artikel storniert wurde.
Natürlich steht sicher irgendwo „nur so lang der Vorrat reicht“ allerdings ist dieses Vorgehen wenig Kundenorientiert. Eine kurze Info, eine Entschuldigung hätten ja gereicht, aber nichts ist echt schwach und enttäuschend.
Und wenn wir mal ehrlich sind, jede Kosmetik Firma hat Proben rumliegen, dann schmeiß ich dem Kunden doch hier ein paar mit in das Paket, der Firma tuts nicht weh und der Kunde ist zufrieden.
Alles in allem sehr unbefriedigendes Shoppingerlebnis. Fehler passieren, aber auf die Reaktion kommt es an.
Künftig werden sich andere Hersteller über meine Bestellung freuen dürfen.

Risposta di NAÏF
Tolles Produkt, auch für Babyhaut, wenn sich der Sonnenkontakt nicht 100% vermeiden lässt.
Lässt sich gut verteilen.

Risposta di NAÏF
Ich mag die Produkte von naïf sehr…
Ich mag die Produkte von naïf sehr gern. Sie duften gut und ich mag das Design sehr gern. Der Shop ist übersichtlich und der Versand geht in der Regel schnell. Alles super.

Risposta di NAÏF
Die Angaben zum schnellen Versand sind…
Die Angaben zum schnellen Versand sind leider nicht wahr. Warte seit 1 Woche auf die Bestellung und der Sendungsstatus hat sich seit Tagen nicht verändert. Auf meine Email wurde leider auch nicht reagiert. Falls die Bestellung ankommen sollte wird es das erste und letzte Mal gewesen sein.

Risposta di NAÏF
Übersichtlicher Onlineshop und rasche…
Übersichtlicher Onlineshop und rasche Lieferung.

Naif Sonnencreme für Babys - eher Peeling als Creme
Die Konsistenz der Sonnencreme war sandig, sehr rauh und hat bei meiner Tochter für Irritationen auf der Haut gesorgt. Leider kann ich dieses Produkt nicht empfehlen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.