Hele leuke en toffe ervaring met Aafke. Lekker no nonsense en maakt meer dan waar..Mijn dochter had enorme plekken op haar benen armen en in haar gezicht. Na gebruik billen boter gelijk verlichting en... Leggi di più
Super fijn dat ik kan kiezen om tussen wel of geen essentiële olien! de face the beast balm is heerlijk! Ruikt ook niet heel heftig naar vet haha. En echt verliefd op de Save your skin balm! Ont... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Beasty Balms maakt handgemaakte, biologische huidverzorging op basis van runderniervet (tallow). We gebruiken vet van 100% Nederlandse, grasgevoerde runderen die grazen in natuurgebieden. Dit vet is van nature voedend, beschermend en vrijwel identiek aan de vetstructuur van je eigen huid. Het ondersteunt de huidbarrière zonder de poriën te verstoppen. Daarbij is het rijk aan vitamines A, D, E en K2 - en gewoon echt een HEEL lekker potje vet. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid van baby's. Ze zijn natuurlijk en biologisch, en vrij van water, parfum en synthetische toevoegingen. We produceren lokaal in kleine oplages met circulaire ingrediënten en minimalistische verpakkingen. Daarnaast doneren we 1% van onze winst aan bijenprojecten.
Paesi Bassi
- info@beastybalms.nl
- beastybalms.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Een cadeautje voor je huid
Snel geleverd en een heerlijke zachte balm. Een cadeautje voor je huid.
Aanrader!
Inmiddels aan mijn 3e (of 4e) potje ‘Face the Beast’ toe en helemaal fan. Mijn huid is eigenlijk nog nooit zo zacht en zuiver geweest. En heb hiervoor heel veel geprobeerd. De geur is ook heerlijk, een beetje kuuroord vibes. En ook niet onbelangrijk vind ik dat het lekker smeert en snel intrekt. Gebruik het ook voor mijn zoontje (11) die in de winter droge huid rondom zijn mond heeft. Werkt het ook super voor. Kortom een echte aanrader!
Fijn product
Fijn product, echt voedend voor mijn huid. bestellen gaat makkelijk, snelle bezorging en een vrolijke sfeer in alles.
Amazing product!
Sowieso een heerlijk natuurlijke product, al is het maar voor schrale plekjes
Ik had de kleine probeer potjes besteld. Heb het een paar keer op mijn gezicht gesmeerd, maar kon niet gelijk resultaat zien, maar was wel een fijn product. Trok voor een vettig groetje toch redelijk snel in en ik vond het heerlijk ruiken. Heb daarna meteen een grote pot besteld, want ik vind het ook fijn voor rode of schalen plekjes bij mij of bij de kinderen. Mijn vriend heeft zelf last van rode plekjes in gezicht en die heb ik een paar keer daarmee ingesmeerd. Leek wel minder rood te worden. Wat het doet na een aantal dagen gebruik als huidverzorging kan ik dus nog niet helemaal zeggen, maar het product voelt lekker.
Heerlijke zalf
Heerlijke zalf, mijn gezicht en winterhanden zijn erg blij mee. Het trekt snel in zonder dat het plakkerig aanvoelt. Kortom, een aanrader!
Super fijne crème!
Super fijne crème, goed smeerbaar (sommige Tallows zijn heel dik) hele aangename geur! Trekt goed in de huid en voelt lekker aan.
Wat smeert dit fijn weg
Heel fijn product voor wat ik nu geprobeerd heb, de 5 verschillende "testers", dus ik ga testen welke "geur" ik het lekkerst vind, nu gestart met de rozemarijn en zoete sinaasappel en die bevalt erg goed, smeert heerlijk zacht en zuinig en heb niet het idee zoals bij andere crèmes dat het op de huid blijft zitten, maar echt voedt. Denk wel dat dit een blijvertje gaat worden
Mijn vrouw is erg tevreden
Mijn vrouw is erg tevreden, met het nauurprodukt. Smeert gemakkelijk bij kamertemperatuur.
Superlekkere creme
Superlekkere creme, echt heel fijn. Dit wordt mijn nieuwe dag- en nachtcreme :-)
Precies wat ik nodig had in de kou
Heerlijk spul, ook zonder etherische olie. Precies wat mijn gezicht nodig heeft in de koude maanden.
Heerlijk product!
Zelfs met eczeem en acne zo geweldig!
Super erg te spreken over hoe top de balms werken. Ik heb een mega gevoelige huid met acne en eczeem gecombineerd en met een dun laagje ging m’n huid er negatief goed!
Ik was bang dat ik het vond stinken of iets degelijk maar zelfs degene zonder geur zijn echt top.
Ben heel erg te spreken over het product en zou het iedereen aanraden
De beasty balms van Aafke zijn top!
De beasty balms van Aafke zijn echt top. Ze ruiken lekker, smeren lekker en zijn goed voor je huid. Daarnaast steun je de kleine ondernemer. Ik ben fan en praat er veel over, maar smeer er nog liever mee!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.