Hvis du kan lide at blive glemt igen og igen...
Jeg har haft den meget uheldige oplevelse at blive tildelt dette dybt inkompetente firma til udbedringer af vandskade på mit hus gennem Tryg forsikring. Oplevelsen startede med at efter affugtningen var slut, så stoppede al kommunikation i 1,5 måneder. Da jeg rykkede tryg, blev jeg ringet op af Når, der sagde de havde mistet min sag. (Dette var med 1/3 der var pakket bag plastik på en sag der allerede var 4 måneder gammel).
Efterfølgende skulle vi have vvs, elektriker, murer, maler og tømrer. VVS kom uanmeldt og resten kom ikke. Man skulle tro at Når som entreprenør havde styr på at få håndværkerne forbi, men nej. Ingen kommer medmindre man rykker. Så starten af projektet blev at der var en måned mellem hver håndværker, fordi vi skulle nå at undre os over at vi intet hørte og rykke tryg hver gang en håndværker havde været der.
Det lykkedes fra start februar til slut juni at få lavet 6 hverdages byggearbejde. Alt imens vi manglede omkring 60m af huset og der stod kasser overalt på gulvene og ventede på at kunne komme tilbage på hylder.
Maleren formåede at skære kablet til vores internet over, til trods for at ledningen kunne løftes fra væggen. Her blev vi bedt om selv at købe ny ledning at og montere gennem væggene, så ville maleren lappe hullerne og betale ledningen. Dette for at maleren kunne spare penge. Jeg sendte som aftalt regningen for nyt kabel og her et kvart år og adskillige rykkere senere, er der ingen spor af pengene. Maler eller murer har også efterladt plamager på trægulv efter manglende afskærmning ved reparationen. Dette meldte vi start juni og har rykket adskillige gange siden. Der er intet svar fra Når. Tryg rykker dem også og står i total tavshed fra Nårs side.
Havde jeg selv hyret firmaet, havde der været en stævning på vej med krav på erstatning, så en anden håndværker kunne fikse deres fejl. Nu er det desværre gennem Tryg, så det bliver dem der får klagerne i stedet.
Når er et dybt inkompetent firma og jeg håber Tryg indser det og stopper samarbejdet hurtigst mulig, så ikke flere skal lide under dem i både halve og hele år.
5 settembre 2024
Non scritta su invito