Start den 13 april med grunder på træværk og malede to dage i træk kl 7,00. Janne var meget venlig og god. Alle der har været her, har været dejlig imødekommende og ind formerend... Leggi di più
L'azienda ha risposto
GoBo Byg A/S har, i forbindelse med en vandskade hos os, udført forsikringsdækket malerarbejde af vort stueloft. Samtidig fik vi malet et mindre loft i køkkenet for egen regning. Alt meget flot udf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vores noget besværlige rørskade er lige afsluttet, og vi er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Vi har haft størst kontakt med Michael fra VVS og han har både brækket op flere steder, fundet de utætte rø... Leggi di più
L'azienda ha risposto
GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndværkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskæftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tømrer-, murer-, maler- og vvs.
Stenhøjvej 4, 3650, Ølstykke, Danimarca
Alle der har været her, har været dejlig imødekommende og ind formerende. Det gælder alle afdelinger , murer, vvs, tømrer og maler. navnene er Dennis, Michael, Oliver m. flere kan ikke huske dem alle.

Risposta di GoBo Byg A/S
Michael og lærling kom for at undersøge en vandlækage, de var yderst profesionelle og problemet var klaret med det samme, tusind tak til Michael og kollega 👍 som jeg helt sikker vil bruge næste gang

Risposta di GoBo Byg A/S
Michael fra gobo kom og skulle trykprøve et måske bristet vandrør
I stedet blev det en ny stophane og problemet var løst i løbet af en time - go snak og fornuftig gennemgang

Risposta di GoBo Byg A/S
Michael fra GoBo var venlig, professionel og hurtigt til at løse problemet.

Risposta di GoBo Byg A/S
Michael (VVS) fra GoBo Byg A/S var forbi for at besigtige en vandskade hos os (Forsikringssag) for derefter at skulle planlægge udbedring. Han skønnede dog på stedet at skaden (det dryppende vand i etageadskillelsen) nok godt kunne udbedres med det samme - så det gjorde han.
En super hurtig, professionel og effektiv løsning. Helt perfekt - tak.

Risposta di GoBo Byg A/S
Fint arbejde og god kommunikation. Kan anbefales.

Risposta di GoBo Byg A/S
GoBo Byg A/S og særligt Henrik, Nikolai og Pernille har udbedret loftet i vores hus efter en forsikringsdækket vandskade. Alt har bare spillet. Super hurtig opfølgning og meget behageligt forløb. 5 stjerner herfra.

Risposta di GoBo Byg A/S
Vi kan på det varmeste anbefale Marcus Olsen, murer. Han er faglig kompetent og dygtig, en god sparringspartner, kundevenlig og imødekommende, arbejder meget dedikeret, og hans arbejde er udført til perfektion. Han sørger for, at der er pænt og rent efter sig.
Vi kan på det varmeste anbefale Fayes Daud, VVS. Han laver et flot stykke vvs arbejde. Han er faglig dygtig, kundevenlig og imødekommende , han arbejder meget ihærdigt og sørger også for at rydde op efter sig.
Vi føler os generelt godt behandlet af GoBo Byg’s medarbejder. De yder en stor indsats for, at vi kommer godt i mål med vores projekt. Stor tak til alle jer, der har været en del af vores projekt.

Risposta di GoBo Byg A/S
Jeg fik skiftet hovedhanen for vand i mit sommerhus og den sidder i badeværelset. Den var ikke tæt i samlingen og lækkede vand. Jeg måtte vente en run tid for udbedring, men nu ser det ud til at være fikset efter besøg af GoBo Byg.

Risposta di GoBo Byg A/S
God og hurtig kommunikation med Mikkel omkring indkøb af materialer og tidsplan for udførslen.
Godt og veludført tømrerarbejde af Henrik, gulvet blev super flot. Tak til Henrik.
Mvh Michael og Charlotte

Risposta di GoBo Byg A/S
Jeg har haft besøg af to søde og dygtige tømrer (Casper og Henrik). De har lavet et godt stykke arbejde. Kunden er meget tilfreds :-)

Risposta di GoBo Byg A/S
Havde jeg kunnet give nul stjerner, så havde jeg gjort det.
I forbindelse med en forsikringsskade (påkørsel af vores hus) i september 2024 skulle Go-Bo Byg stå for udbedringen af skaden.
Allerede fra besøg af taksator oplevede jeg udfordringer og manglende imødekommenhed, og som var meget utilbøjelig til at se skadens reelle omfang.
I første omgang repareres en lille del, mens resten lades være, og i forgårs lød årsagen, at medarbejder i første omgang ikke så det som en del af skaden- til trods for at jeg helt tilbage i september selv stod på adressen og udpegede samtlige skader.
Her, næsten 9 måneder efter er sagen stadig ikke afsluttet, men jeg er derimod blevet holdt hen og trukket rundt i manegen af såkaldte håndværkere, der melder deres ankomst uden at dukke op og uden at melde tilbage. Undskyldningerne har været flere: andre kunder har haft vandskader o.lign., sygdom hos håndværkeres pårørende mm.
Ja, undskyld, men det kan jeg faktisk ikke bruge til ret meget. Det kunne være der skulle flere håndværkere til, hvis opgaverne er for mange.
Den eneste, der ret tidligt i forløbet har meldt retur er maler Claus, som nu også er stoppet hos Go-Bo Byg.
Der er blevet lavet en lille smule på skaden, men maling dækker ikke og alle glimrer ved deres fravær.
Det bærer desværre præg af, at man springer over, hvor gærdet er lavest.
Jeg har brugt oceaner af tid på at hænge i telefonen og på skriv for at få kontakt.
På et tidspunkt blev sagen lige pludselig færdigmeldt uden at være i nærheden af netop det, og jeg måtte til tasterne og telefonen for gud ved hvilken gang.
Melding fra Go-Bo forleden er nu, at der kommer håndværkere i næste uge, men lad os nu se…
Måske stræber Go-Bo Byg efter at være et helt år om at udbedre en skade, der kunne være repareret på få uger.
Hvor er det ærgerligt, men jeg er så absolut ikke begejstret og kan desværre ikke anbefale Go-Bo Byg til nogen som helst.

Risposta di GoBo Byg A/S
God og solid håndværksmæssig indsats.
God kommunikation og opfølgning på aftaler og arbejde.

Risposta di GoBo Byg A/S
Virkelig god service, skulle have udskiftning af håndvask.
Det var René der gjorde det.
Utrolig pertentlig, rar og imødekommende ung mand.
Spurgte ind til hvilken farve fuge jeg ønskede, og gjorde alt for at det så flot ud.
Fjernede alt pap, den gamle håndvask mv.
Stor ros til firmaet, og især René.

Risposta di GoBo Byg A/S
Tak til Pernille for et super godt malerarbejde. Det har været en fornøjelse og med rigtig god kommunikation/planlægning. Det er rart at kunne drøfte hvilke løsninger der var bedst og få god vejledning til de spørgsmål der dukker op undervejs.

Risposta di GoBo Byg A/S
Tusind tak PERNILLE for et flot maler-arbejde efter vandskade i vores bryggers.
Du var grundig, effektiv og super serviceminded.
De bedste anbefalinger herfra!
Bh Kenneth og Nathali

Risposta di GoBo Byg A/S
Gode og stabile håndværkere alt blev laves til tiden et firma som kan anbefales at bruge 🤗👍

Risposta di GoBo Byg A/S
Flot udført arbejde efter skjult rørskade, d.v.s. et smukt, nyt trægulv, der passer fint til de tilstødende rum. Tapetsering og maling af berørte vægge i topklasse. Alle de håndværkere, jeg mødte, var utrolig venlige og professionelle.

Risposta di GoBo Byg A/S
Vi fik besøg af Pernille, der skulle male vores loft i forbindelse med en vandskade i vores bryggers. Pernille var meget grundig og leverede et rigtig fint stykke arbejde. Ros og gode anbefalinger herfra.

Risposta di GoBo Byg A/S
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.