Scopri cosa dicono le persone

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Magen til inkompetent firma skal man lede længe efter! Tidsfrister bliver IKKE overholdt og de lover guld og grønne skove. Lappeløsninger og dobbeltarbejde. 👎 Masser af undskyldninger! Udover... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Impresa edile

Scritti dall'azienda

Når dit byggeri er mere end bare et byggeri

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Observation

Dette firma har en opgave i en daginstitution overfor min bolig. I Combi byg bilen opholder sig en skægget rødblond mand med kasket på 4 time, mens hans meget unge medarbejder arbejder i institutionen og ihærdigt henter og bringer værktøj. Han sidder med sin telefon og laver intet, mens praktikanten åbenbart er den eneste arbejdende i firmaet. Af og til pakker han noget tidskrævende frem som han med stort velbehag ryger med den vildeste røgsky hvorefter han igen begraver sig i sin telefon. Københavns kommune får jo regningen. Efterfølgende forlader direktør Bossen bil og sted og efterlader praktikanten 1 time. Tænker at det måske vil være dyrt at hyre dette firma til opgaver, særligt da det har stået på et par dage.

21 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Meget professionelt og flot arbejde

Kan varmt anbefale dette firma. Efter at have haft flere forskellige håndværksfirmaer til at udføre arbejde efter en vandskade, som nu har varet ét år, da de kom og gik og ikke blev færdige, fik vi Combi Byg A/S til at afslutte murerarbejdet og isætte et nyt køkkenbord. De er professionelle og udfører et flot arbejde og fortsætter til arbejdet er færdiggjort. Tak.

8 maggio 2023

Ukorrekt svar på anmeldelse

Vi kan se at vi har modtaget svar fra Combi byg på vores anmeldelse af 29/3-23, men må konstatere at Combi,s byg svar ikke er korrekt.
Så hvis andre skal have glæde af vores anmeldelse har vi se os nødsaget til at kommentere på firmaets svar.

Vi kan godt forstå at I vil fremstå som om I er i dialog med jeres kunder omkring fejl/skader og skriver at I håber at der kan findes en løsning. Dette er ikke korrekt for der har ikke været en dialog siden vores anmeldelse af jer. Så derfor er sagen nu overgået til Ankestyrelsen for Tekniske installationer.
I skriver at jeres billede af slutdokumention viser der ikke er sket fejl men billedet viser netop at tingene ikke er fastgjort. Havde det været det var vores vandskade ikke opstået.

30 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Flinke håndværkere

Flinke håndværkere! Generelt punktlige, og ryddede pænt op efter sig.
Bortset fra et par enkelte små svipsere, fint arbejde.

12 marzo 2023

Profesionel udførelse af arbejdet

Profesionel udførelse af arbejdet, og udført af venligt personale.
Efterfølgende opfølgning om jobbet var udført ok, og om vi var tilfredse.
Kan helt bestemt anbefale Combi Byg.

13 gennaio 2023

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse og anbefaling :)

Vi er fuldt ud tilfredse med Comby Byg Syd

Vi har haft Combi Byg Syd til at stå for udbedring og renovering af en vandskade fra tagkonstruktion. Hele forløbet på 14 dages tid har været fuldt ud tilfredstillende. Thomas G.B. Petersen, som er håndværks-taksator, har styret opgaverne/kontakten til forsikringsselskab perfekt. Vi er selv blevet godt informerede under hele processen og alle aftaler er blevet overholdt. Tømrerne, Ronni og Søren, er venlige, dygtige og kompetente og har efterladt et flot og holdbart stykke arbejde. Så alt i alt en superfin oplevelse :-)

6 novembre 2022

Hej Ulla

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Har kun godt at sige om Combi Byg

Har kun godt at sige om Combi Byg. De overholdt vores aftaler, udbedrede skaderne efter en ret omfattende vandskade og ryddede op og gjorde rent efter sig.

30 novembre 2022

Hej Børge

Tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at læse.

Valutata 1 stelle su 5

De her mennesker bør skamme sig

De her mennesker skammer sig ikke over at opkræve 3700kr for en service jeg ikke har fået. Jeg oplever at ringe til dem for at få stoppet en vandskade - aflyse igen af forsikringsmæssige årsager fordi et andet VVS selskab er på sagen, og herefter kvitterer CombiByg med en verbal skideballe over telefon og en lovning på, at jeg ikke slipper for at betale. Håndværkeren havde nemlig allerede sat sig ud i bilen. Det skulle så koste mig 3700 kroner. Ikke bare vanvittigt dyrt men også ledsaget af en verbal skideballe. Brug for gud skyld et andet selvskab.

1 ottobre 2022

Hej Sebastian

Vi forstår godt din frustration, men vi er desværre nød til at fakturere for vagtudkaldet, da vores medarbejder skal have løn for at blive kaldt ud. Han havde ikke blot sat sig ud i bilen, men var næsten fremme ved din adresse, da du ringede igen for at aflyse.

Vi kan ikke genkende, at du skulle have fået en verbal skideballe, og vi er kede af, at det er sådan du har følt og oplevet det.

For god ordens skyld, er det Combi Byg VVS A/S du har haft oplevelsen med, og ikke Combi Byg A/S.

Valutata 1 stelle su 5

Rasmus og Steffen fra combibyg skulle…

Rasmus og Steffen fra combibyg skulle stå for udførelse af totalentreprise efter en brandskade og må indrømme at jeg aldrig har oplevet noget lignende fra dag et af var de totalt ligeglade med alt de smilede og sagde ja men var totalt ligeglade de er totalt uprofessionelle deres samarbejdspartnere var umulige det eneste der kørte var elektriker samt gulvhøvler
Snedker murer samt maler har ikke ord for det samt de forsinkede processen 3 måneder og til sidst bad vi dem forlade pladsen så vi kunne afslutte det selv

6 marzo 2022

Hej Allan

Vi anerkender fuldt ud, at din forsikringssag ikke har kørt som den skulle - og det er dybt beklageligt.

Nye underleverandører som ikke har været gode nok og ikke skarp nok sagsstyring fra os, har ikke efterladt et godt indtryk hos hverken dig eller os.

Vi har byttet maler ud undervejs og bedt ham begynde forfra, da det ikke var af en kvalitet vi kunne acceptere.
Mureren har ligeledes måtte lave en del om.
Så vi kan godt forstå hvis det til tider har givet et indtryk af at det har været en rodet oplevelse. Vi har dog aldrig været ligeglade, og kan heller ikke nikke genkendende til, at vi skulle være blevet smidt væk.

Vi er trods alt, glade for at vi undervejs har lavet så pænt et arbejde, at huset blev solgt inden vi var færdige med at udbedre din skade.

Valutata 5 stelle su 5

De vil til hver en tid få min anbefaling

Det var igennem vores forsikringsselskab at vi fik kendskab til Combi byg. Vores oplevelse med dette selskab har været fantastisk.
Søde mennesker som forstod vores situation og som ydede en rigtig god service og råd og håndværk.
Jeg vil til hver en tid anbefale Combi byg

12 novembre 2022

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og anbefaling af os - det er meget værdsat.

Valutata 4 stelle su 5

Very good work

Very good work, professional company. Helpful, kept to timelines and were clear on costs

8 novembre 2022

Hi Richard
We are happy that you are satisfied with our service :)

Best regards,

Combi Byg - følger ikke op på sagen

Jeg har fået henvist til Combi Byg fra mit forsikringsselskab. Skaden hos mig blev besigtiget d 09.08, og jeg ser der ligger en rapport i sagen.

Siden er intet sket, trods henvendelse på mail til Combi Byg. Intet svar og ingen handlinger.

Jeg kan med det forløb ikke anbefale Combi Byg, desværre.

9 agosto 2022

Hej Lene,

Vi er kede af at læse om din oplevelse med os, og at der ikke er sket noget i din forsikringssag.

Det vil vi naturligvis gerne følge op på med det samme, og du må derfor meget gerne sende oplysninger med din adresse til jlo@combibyg.dk.

Janni

Valutata 1 stelle su 5

Er der noget som hedder naboer når de…

Er der noget som hedder naboer når de skal lave noget ik hos dem de larmer sviner og gør som det passer dem når de renovere en lejlighed kan resten af beboerne ik være i deres lejligheder når de holder i deres vogne kan man ik sidde på ens altan vognen skal åbenbart være tændt indtil man klager når de skære nede på gaden sviner de bilerne til og efterlader affaldet på gaden.

20 settembre 2022

Hej Issac,

Vi er kede af at læse om din oplevelse - det er aldrig vores hensigt, at være til gene for nogen.
Du må meget gerne sende en mail på jlo@combibyg.dk, med oplysninger om hvor du har oplevet det, så vi har mulighed for at følge op på det.

Utilfredsstillende

Fik rekvireret tilbud gennem forsikringen. Rart møde omkring reparation af badeværelse, aftalt at tilbuddet skulle ligge der ugen efter. 5 uger efter var tilbuddet endnu ikke tilgængeligt trods gentagne forsøg på kontakt. Forsinkede byggeprocessen med ca. 1,5 måned og vil derfor ikke anbefale Combi byg.

17 agosto 2022

Hej Jakob

Vi er kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med os.
Du må meget gerne sende mig ydereligere oplysninger om sagen på jlo@combibyg.dk, så vil jeg straks følge op på det.

Venlig og effektiv hjælp

CombiByg har hjulpet os i forbindelse med en vandskade. Vores kontaktperson har været Patrick Køhler, og han har været venlig, har hurtigt svaret på vores mange mails og har sørget for, at der blev rettet op på de små mangler efter endt arbejde. Tidsplanen er blevet overholdt, og vi kunne endda flytte hjem tidligere, end vi troede. Tak, for det.

28 aprile 2022

Hej Lisbeth

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse - det glæder os at læse, at I har haft en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Arbejdet blev lavet super godt

Arbejdet blev lavet super godt. Træarbejdet blev klaret meget fint. Reparationen kan næsten ikke ses på døren.

24 marzo 2022

Hej Erling

Det glæder os at du er tilfreds med arbejdet.

Super service og arbejde

Super service vi fik af Jens fra combi byg og verdens klasse arbejde udført af deres lyn hurtige tømre. Vi er meget tilfredse med combi byg

15 febbraio 2022

Hej Anders

Tak for din fine anmeldelse - vi håber at kunne være behjælpelig en anden gang.

Combibyg kan anbefales

Combibyg har været mig behjælpelig i forbindelse med en vandskade, og jeg har været yderst tilfreds med deres arbejde. De har været behagelige i deres væremåde og både hjælpsomme og dygtige.

31 gennaio 2022

Hej Christina

Tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på.
Vi er glade for at du har været tilfreds med arbejdet, og håber at kunne hjælpe en anden gang.

Virkelig amatørarbejde

Jeg er rasende. Jeg har ødelagt min hoveddør i lejlighed. Igennem fsb Bliver der bestilt tømmer/snedker til påsætning af ny dør, lås og karm. Tømmer kommer og måler op. Han ringer og kommer kl 7.50 hvor han har sagt han kom 7.30. Dette gik jeg ikke så meget op i lige der. Han er her fem timer. Larmer lidt og får sat dør i. Jeg får at vide jeg ikke må lukke dør før der er gået en halv time da han går da maling skal tørre. Undre mig lidt. Men tænker ikke videre over det. Hans navn er abdel og han siger han er i familie med min overbo. Ved ikke lige hvorfor jeg skulle vide det. Da han går kan jeg godt se han ikke har skiftet karm. Men tænker at det skal jeg jo så ikke betale for. Jeg får en faktura igennem fsb. På 11000!!!!!!!!!!!!! En regning der på ingen måde opfylder krav for en regning. Der står timepris 8.800 og moms 2200. Jeg bliver pænt sur. Jeg ringer til combibyg men de ville ikke tage den med mig da det er fsb der er bestilleren. Døren er for det første langt fra ny. Manden har malet på den flere steder. Karmen er stadig den gamle. Totalt amatør arbejde. Han har brugt den gamle lås. Oveni det var han ude og hente materialer sagde han 3 gange. Nok måske det maling der og et håndtag. Har aldrig oplevet noget så Uprofessionelt før! Aldrig! Ikke engang en lovlig faktura der opfylder kravene . Totalt fusk! Jeg betaler ikke en krone for det arbejde før jeg har fået en totalt detaljeret regning. Det er det grimmeste og mest usle arbejde jeg længe har set. Og er vi mange der er enige i. Det er pinligt for jer at have sådan er menneske arbejdende for jer. Man kan heller ikke bare opkræve 11000 på den måde. Der er regler for hvordan en regning skal se ud! Når i går i Rema og køber står der heller ikke bare “3 varer” på bon vel!?

26 gennaio 2022

Hej Sussie

Vi er kede af at arbejdet og prisen ikke har levet op til dine forventninger.
Det udførte arbejde, er efter aftale med FSB. Hvis der er uoverensstemmelse mellem arbejdet og fakturaen, taler vi naturligvis gerne med FSB herom.

Vi håber du trods alt, bliver glad for din nye dør.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più