Hartvig Gruppen A/S Recensioni 95

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft Hartvig Gruppen A/S til at udføre håndværkerarbejde i min bolig, og jeg er samlet set meget tilfreds med forløbet. Fra start var kommunikationen god, og aftaler blev overholdt. Hå... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Anton skulle besigtige tag med lift og lægge løse sten fast og og sørge for manglende tagsten lagt på mv. Han var professionel, hurtig men samtidig grundig og behagelig i sin omgangsform. Vil gerne... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Stiftede bekendtskab med Hartvig Gruppen ifm. en etablering efter vandskade. Alt i alt et fint forløb, den sidste stjerne mangler, da det tog alt for lang tid, at få fixet kogepladen, som gik i styk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde et forløb med Hartvig Gruppen A/S i forbindelse med en forsikringssag. Det var en god proces fra start til slut. De udviste forståelse for mig og min sag og fulgte hele tide op i forløbet.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Appaltatore principale

Scritti dall'azienda

Hartvig Gruppen A/S er specialister i udbedring af forsikringsskader. Vi udbedrer +4.500 skader om året og er din garant for solidt professionelt håndværk. Vi samarbejder med alle de store forsikringsselskaber og er medlem af Dansk Byggeri.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Meget tilfreds

Fra start var kommunikationen god, og aftaler blev overholdt. Håndværkerne mødte op til tiden, arbejdede effektivt og efterlod arbejdsområdet pænt og ryddeligt. Kvaliteten af arbejdet lever helt op til mine forventninger, og man kan tydeligt mærke, at det er folk med styr på deres fag.

Der var løbende dialog undervejs, så jeg følte mig tryg i processen, og eventuelle småting blev håndteret hurtigt og professionelt.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen eller anbefale dem til andre.

18 marzo 2026

Risposta di Hartvig Gruppen A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Din feedback er uvurderlig for os. Det er vores mål at levere ekstraordinær service og vi er super stolte af, at vores dygtige medarbejdere lever op til vores værdier.

Valutata 5 stelle su 5

Meget kompetente og servicemindede…

Meget kompetente og servicemindede medarbejdere.

21 novembre 2025

Kære Jørgen

Flinke håndværkere

Flinke håndværkere, der kommer som planlagt.

2 gennaio 2026

Kære Kurt

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine tanker og erfaringer med os. Din feedback er uvurderlig.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige, punktlige og flinke folk

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hartvig Gruppen. Lige fra første besøg til det afsluttende arbejde har vi kun mødt søde, dygtige folk, som møder til tiden, arbejder intenst og er imødekommende. Det har været en fornøjelse, og vi vil ikke tøve med at hyre folk fra Hartvig gruppen en anden gang. Denne gang var det en vandskade, som de var blevet sat igang med at udbedre af vores forsikringsselskab Tryg, og Mikkel fra Hartvig Gruppen, som koordinerede hele projektet, skal have særlig stor tak for sin ildhu og forståelse for, at vi gerne ville have det hele færdigt inden jul. Og det kom det - endda i god tid! Så vi er meget glade.

12 dicembre 2025

Kære Stine

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser med os. Din feedback er uvurderlig og motiverer os til at fortsætte med at levere det bedste håndværk og service. Vi sender straks de rosende ord videre.

Vi ønsker dig en dejlig dag og en glædelig jul.

Valutata 1 stelle su 5

Useriøst firma man skal holde sig fra.

Hartvig gruppen er et firma der lever af, at de helt ukritisk får leveret deres kunder på et sølvfad fra bla.
Tryg forsikring.

Jeg skal spare læserne for beskrivelsen af mit forløb med Hartvig gruppen, det er så useriøst og ufatteligt langt ude.
Men et godt råd til dig er :
Hvis du på nogen måde kan undgå at benytte eller blive involveret i Hartvig gruppen til noget som helst håndværker job, f. eks hvis du får frit håndværker valg fra din forsikring, skal du helt sikkert fravælge Hartvig gruppen.
Du vil gøre dig selv og din pengepung en kæmpe tjeneste og det vil spare dig for helt uoverskuelige ærgrelser, ved at fravælge Hartvig gruppen.

Update svar 13-08-2025

I kan jo starte med at spørge en af jeres medarbejdere, om han mener at han efter at have brugt 2 mdr. har udført den opgave som han blev tildelt korrekt.
Jeg kan godt allerede nu afsløre at det evnede jeres medarbejder absolut langt fra.
Det var ellers en rimelig simpel opgave som 2 andre tømrerfirmaer godt kunne finde ud af, og begge inden for 1 uge.
Derudover ærgrer det mig helt vildt at jeg var så dum at have tillid og stole på jeres medarbejder og især at jeg gav ham opgaven , da jeg netop havde fået frit håndværker valg fra forsikringen.

Update indsigelse 14-08-2025

Jeg er desværre blevet nødt til at redigere i min anmeldelse pga. indsigelse fra Hartvig.

Update GDPR 19-08-2025

Sjovt nok gælder de der GDPR- regler åbenbart ikke for positive Hartvig anmeldelser, da de vrimler med medarbejder navne.
Nej, jeg tror desværre ikke Hartvig er i stand til at hjælpe mig.

11 agosto 2025

Kære Steen Andersen

Vi er meget kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Vi udbedrer over 4.000 forsikringsskader om året, og ud fra din beskrivelse, kan vi ikke finde frem til den konkrete sag.

Vi vil meget gerne høre nærmere fra dig, så vi kan blive klogere på omstændighederne.

Du kan kontakte os på telefon 2521 0280 hvor vi sidder klar ved telefonen alle hverdage ml. kl. 7-16.
Du er også velkommen til at skrive til os i stedet, så kontakter vi dig. Du kan skrive til info@hartvigas.dk.

Du ønskes en rigtig god dag.

Hartvig Gruppen

Update 19.08.2025

Kære Steen

Vi har alene bedt dig om at fjerne navnet på en af vores medarbejdere, da det i henhold til GDPR-reglerne ikke er tilladt at offentliggøre personoplysninger (herunder medarbejderes navne) i anmeldelser på Trustpilot.

Derudover må vi desværre oplyse, at vi ikke kan finde frem til, hvilken sag eller kundeopgave din anmeldelse drejer sig om, da du ikke har oplyst hverken adresse eller øvrige kontaktoplysninger. Hvis du ønsker, at vi skal kunne undersøge din sag nærmere, vil vi derfor bede dig kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig på bedst mulige måde.

Aftale til tiden

Aftale til tiden. Dygtige serviceteknikere. Alt i alt god oplevelse

22 aprile 2025

Kære Stig

Valutata 5 stelle su 5

Super professionelt arbejde - anbefales!

Super professionelt arbejde - og søde folk oveni!

Jeg fik udskiftet en rem-ende på mit hus - og undervejs måtte de banke mursten ud for at komme til. Jeg var spændt på, hvordan det ville komme til at se ud, da de var færdige - og jeg må bare sige, at resultatet var helt utrolig pænt! (Og de ryddede pænt op efter sig!)

Kan kun anbefale Hartviggruppen!

4 luglio 2025

Kære Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er vores mål at levere ekstraordinær service og vi er stolte af, at vores dygtige medarbejdere lever op til vores værdier. Vi sender straks de rosende ord videre.

God planlægning og koordinering

God planlægning og koordinering
Nødvendige informationer
Overholdelse af alle aftaler
Behagelige medarbejdere
Pænt arbejde

25 febbraio 2025

Kære Connie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Etablering efter vandskade

Stiftede bekendtskab med Hartvig Gruppen ifm. en etablering efter vandskade.
Alt i alt et fint forløb, den sidste stjerne mangler, da det tog alt for lang tid, at få fixet kogepladen, som gik i stykker under processen. Der var flere involverede i sagen, og derfor ville de afklarere, hvem som skulle stå til ansvar for kogepladen. Istedet skulle man fixe problemet med det samme, og derefter kunne man ordne regnskab med andre involverede. For så have vi undgået at skulle bruge transportable kogeplader i 1 måned efter, vi fik lov til at komme hjem.

1 maggio 2025

Kære Yasin

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback.
Vi bruger den til at forbedre vores processer og kvaliteten af vores arbejde, og derfor er den værdifuld for os.

Ønsker dig en fin dag.

Jeg kan varmt anbefale Hartvig Gruppen/Tim og Simon

Jeg kan varmt anbefale Hartvig Gruppen A/S efter en virkelig god oplevelse i forbindelse med malerarbejde efter en vandskade. Det var Tim og Simon, der stod for opgaven – og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre team!

Fra start til slut var de utrolig søde, venlige og høflige. De kom til tiden, havde altid et smil på læben og var enormt dygtige og professionelle i deres arbejde. Ikke nok med det – jeg havde kunder i huset mens de arbejdede, og de udviste en stor hensynsfuldhed og respekt, så det hele kunne fungere uden problemer.

Det er dejligt at møde håndværkere, der både er så fagligt kompetente og har så god en forståelse for, hvordan deres arbejde påvirker omgivelserne. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Tusind tak til Tim, Simon og hele Hartvig Gruppen for en fantastisk indsats – jeg anbefaler jer gerne videre!

17 giugno 2025

Kære Tanja

Punktlig

Holder hvad de lover

1 dicembre 2024

Valutata 1 stelle su 5

Har haft en mindre rådskade på mit tag…

Har haft en mindre rådskade på mit tag og blev i den forbindelse henvist til Hartvig via forsikringen.
Hartvig har måtte lave arbejdet om af flere omgange, da de hver gang forsøgte at hoppe over det nødvendige. Da jeg ikke selv har den nødvendige viden, måtte jeg få andre håndværkere til at tjekke deres arbejde. Dette fordi de hver gang forsøgte at få min bekræftelse på om det var ok og om jeg var tilfreds, vel vidende om at jeg ikke selv har forstand på det - smart forsøg
En opgave der skule kunne klares på 6-8 dage, efter Hartvigs egen vurdering, har taget flere måneder og er stadig ikke afsluttet. Det har været en hård omgang og jeg ønsker på ingen måde at opleve det igen.

8 maggio 2025

Hej A M

Vi er meget kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Du ønskes en rigtig god dag.

Hartvig Gruppen

Alt som aftalt

24 gennaio 2025

Kære Poul

Dygtige og omhyggelig medarbejdere

Dygtige og flinke medarbejdere som overholdt aftaler

24 ottobre 2024

Kære Annie

Havde en fantastisk oplevelse

Havde en fantastisk oplevelse med Hartvig-gruppen, som hjalp os med maler- og tømrerarbejde ifm en forsikringssag.
Håndværkerne kom som lovet, gik ikke før det var lavet perfekt og var generelt behagelige at tale med.
Vi bruger meget gerne Hartvig-gruppen igen!

1 novembre 2024

Kære Henriette

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Vi stræber altid efter at levere ekstraordinær service, og det er dejligt at vide, at vores dygtige medarbejdere lever op til vores værdier. Dine rosende ord vil vi selvfølgelig dele med teamet.

Vi ønsker dig en fantastisk dag.

Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner - Da alt hele vejen igennem har været helt Ok, trods konditionerne, det regnede voldsomt under
hele forløbet.

24 settembre 2024

Kære Uffe

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser med os. Din feedback er uvurderlig og motiverer os til at fortsætte med at levere det bedste håndværk og service.

Valutata 5 stelle su 5

Hartvig löste opgaven fint !

Hartvig fandt en flise, der var stort set perfekt til at reparere vores marmorgulv - flot !
Og Hartvigs dygtige murer reparerede gulvet fint !
Tak for godt arbejde !

13 dicembre 2024

Kære Björn

Mange tak for din anmeldelse. Vi værdsætter, at du har taget dig tid til at give os feedback. Det er vores ambition at levere fremragende service, og din feedback hjælper os med at blive endnu bedre. Dine positive ord sendes videre til teamet!

Vi håber, du får en skøn dag.

Valutata 5 stelle su 5

Super proces og resultat.

Kom til tiden. Lette at kommunikere med. Super resultat.

31 ottobre 2024

Kære Camille

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine tanker og erfaringer med os. Din feedback er uvurderlig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più