Modeatelier Noor Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Kwaliteit is ver onder de maat, totaal niet zoals het op de foto overkomt. Goedkoop materiaal wat niemand wil dragen. Het retourneren wordt enorm ingewikkeld gemaakt, doordat je de artikelen naar ver... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De geleverde bloes van Noor Amsterdam lijkt in de verste verte niet op de afbeelding op de site. Lelijke polyester stof zonder enig labeltje in de bloes. Daarnaast duurde de levering drie weken. Moest... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Koop hier niets‼️‼️‼️De kwaliteit is vreselijk ; laagste niveau . Mocht je de shit spullen willen retourneren, dan moeten je aankopen naar China verstuurd worden ( verschillende adressen voor blouses... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals ook Dick, Carla, Sandrine, Julia en Lisette schrijven: men geeft je het idee dat je te maken hebt met een Nederlandse winkel, omdat er ook daadwerkelijk een winkel onder dezelfde naam in Amste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij Modeatelier Noor draait alles om stijl, zelfvertrouwen en een vleugje flair! Wij zijn een kledingwinkel met liefde voor mode die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Of je nu op zoek bent naar dat ene perfecte jurkje voor een feestje of een comfy outfit voor een relaxte zondag – wij hebben het allemaal! We geloven dat iedereen er goed uit mag zien, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom selecteren we onze collecties met zorg, met aandacht voor pasvorm, kwaliteit én trends. Van basic essentials tot eyecatchers: bij Noor vind je kleding die bij je past. Wat ons anders maakt? Persoonlijke service, en we luisteren écht naar onze klanten. Mode hoeft niet ingewikkeld te zijn – gewoon leuk, betaalbaar en met een glimlach verpakt! Welkom bij Modeatelier Noor - waar mode leuk hoort te zijn 💛

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

174 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 65% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Keurige afhandeling van het bestelde

Keurige afhandeling van het bestelde , kwaliteit prima

23 aprile 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien bij Modeatelier Noor!

Met vriendelijke groet

Slechte kwaliteit

Ik heb hier afgelopen 8 april 2 truien besteld die 1+1 gratis deal. En er stond een verwachting van 2/7 dagen tot levering uiteindelijk vandaag pas binnen gekregen na 2 weken… de kwaliteit is aan de binnenkant wel warm maar de buitenkant is letterlijk shein/ ali express kwaliteit dus ik raad het aan hier niet te kopen voor €40 aan truien van shein kwaliteit en lange levering…

8 aprile 2025

Beste Esmee,

Bedankt voor je feedback, en wat jammer om te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe frustrerend het is als zowel de levertijd als de kwaliteit tegenvallen, en dat spijt ons oprecht.

We willen dit graag netjes voor je oplossen en nemen persoonlijk contact met je op om dit verder met je te bespreken. Bij Noor streven we ernaar om elke klant tevreden te maken, ook wanneer iets niet helemaal loopt zoals gepland.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen — we gaan er werk van maken.

Absolutely disappointing

Absolutely disappointing – don’t fall for the fake reviews!

I rarely write reviews, but I felt like I had to warn others. I ordered the 1+1 sweatshirt that was advertised as oversized – spoiler alert: it’s not oversized at all. The material feels like cheap plastic and it has a horrible smell right out of the package.

I also ordered a 1+1 two-piece set and even reached out beforehand to confirm the sizing. Despite that, the sizing is totally off and the pieces don’t fit properly at all.

Shipping took forever – everything is shipped from some factory in China. While that wouldn't normally be an issue, the quality is shockingly bad for the high prices they charge.

This website is a total scam. Save yourself the money and the headache.

22 aprile 2025

Dear A.K.

Thank you for taking the time to share your experience. We are very sorry to hear that you are so disappointed. This is absolutely not the experience we want for our customers.
We take your feedback very seriously and would love the opportunity to make this right. Could you please contact our customer service at support@modeatelier-noor.nl? We will personally look into your order and find a suitable solution for you.

Our sincere apologies for the inconvenience.

Kind regards

Valutata 1 stelle su 5

Schoenen besteld voor mijn dochter

Krijg je Schoenen toe gestuurd die er anders uit zien en net een doe het zelf pakket. Alles scheef gelijmd. Contact gehad met klantenservice, de helft van aankoop bedrag terug gekregen. Want retour sturen was duurder.

18 aprile 2025

Beste Patricia,

Wat vervelend om te horen dat de schoenen niet naar verwachting waren en dat het retourproces niet soepel is verlopen. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn, zeker wanneer het om een bestelling voor je dochter gaat. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Heb je inmiddels contact opgenomen met onze klantenservice via support@modeatelier-noor.nl? We helpen je daar graag persoonlijk verder met een passende oplossing en het retourproces.

Laat ons alsjeblieft weten wat er is gebeurd, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen rechtzetten. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Team Noor

Valutata 1 stelle su 5

“Modeatelier Noor” = gewoon Chinese zooi.

Tijdje geleden 2 truien besteld die 1+1 gratis waren. Het zouden oversized truien zijn (staat ook zo vermeld in het maattabel!). Maat S besteld (maat 36/38) in de veronderstelling dat die dus oversized zou zijn. Dat was dus niet zo.

De stof van de truien voelde al goedkoop aan en de pasvorm was krap en kort, niet oversized dus.

Netjes op de website gekeken naar het retour beleid en een mail gestuurd. Reactie hierop was dat het verzonden moest worden naar hun overzeese “magazijn” (gewoon dropshipping dus) en ik zelf de retour kosten moest betalen.
Hierna boden ze mij een terugbetaling aan van 15% en daarna van 30%. Pff, ze gaan vandaag retour, dan maar de extra kosten om er vanaf te zijn.

Maar ik bestel hier niet meer.

17 aprile 2025

Beste Sophie

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat ontzettend jammer om te horen dat je bestelling niet voldeed aan je verwachtingen. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
We begrijpen je teleurstelling over het retourproces en de communicatie hierover. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren. Mocht je nog verdere vragen hebben of als we alsnog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op via support@modeatelier-noor.nl.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet

Valutata 3 stelle su 5

Zeer teleurstellende service – nooit meer / aangepast versie!

Na drie weken wachten heb ik mijn pakket alsnog ontvangen. Als blijk van waardering krijg ik 20% terugbetaald vanwege de lange levertijd. Dat vind ik een sterke en klantvriendelijke geste.

16 aprile 2025

Beste Marwan,
Dank u wel voor uw feedback, en het spijt ons oprecht dat uw ervaring tot nu toe niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen volledig dat het erg frustrerend is om zo lang te moeten wachten zeker met een belangrijke gelegenheid zoals uw verloving in het vooruitzicht. Helaas kunnen er in sommige gevallen vertragingen optreden bij de bezorgdiensten, vooral rondom drukke periodes. Op dit moment ligt uw pakket bij PostNL, en volgens onze informatie zal het vandaag of uiterlijk morgen bij u worden afgeleverd.

We hopen natuurlijk dat u alsnog tevreden zult zijn met de loafers zodra ze binnen zijn. Laat het ons gerust weten zodra u het pakketje ontvangen heeft we staan klaar om u verder te helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Ben prima geholpen

De schoenen die ik had besteld waren te smal. Het is prima opgelost door andere schoenen uit te zoeken waar ik alleen de verzendkosten voor hoefde te betalen.

14 aprile 2025

Hi Gera,
Wat leuk om te lezen dat het goed is opgelost! 😊 We vinden het superbelangrijk dat onze klanten blij zijn met hun aankoop en fijn dat je een ander paar hebt kunnen kiezen dat beter past. Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve review. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we weer voor je klaar! 💛

Liefs,

Zeer slecht

Ik had loafers gekocht bij Modeatelier Noor. Ik had gedacht dat ze er uit zouden zien net zoals op de foto maar nee, het is chinese troep…. Ik raad het zeker af om hier dingen te bestellen! Hopelijk krijg ik snel antwoord op mijn mail voor het retourformulier.

12 aprile 2025

Hi,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Er is een klein aantal klanten dat per ongeluk de verkeerde loafers heeft ontvangen. Dat hoort natuurlijk niet te gebeuren en we lossen het graag netjes voor je op. Ik zal je even een mailtje sturen zodat we dit direct in orde kunnen maken.

Bedrog

Echt spijt dat ik hier besteld heb. Ik dacht bij een NL bedrijf te bestellen. Orthopedische schoenen besteld: trekken echt op niets!!! De schoenen hebben daarenboven zelfs geen veters!!!
Moet het pakket terugsturen naar China! Ze stelden eerst voor om 15% terug te betalen en daarna 30%. Is echt belachelijk!!! Laat jullie niet vangen!!!

9 aprile 2025

Hi,
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we willen dit graag goed met je oplossen. Ik neem persoonlijk even contact met je op zodat we het netjes kunnen afronden.

Dropshipping

Dropshipping. Exact hetzelfde setje te koop op SHEIN voor nog niet de helft van haar vraagprijs. “Afgeprijsd van 89,95”… op SHEIN voor 14€. Oplichting met extra stappen. Zou verboden moeten worden. Koop hier niets.

11 aprile 2025

Hi!

Dank voor je feedback — we begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je online iets ziet dat lijkt op wat je hebt besteld, maar dan goedkoper. Op platforms zoals Shein worden inderdaad regelmatig dupes (imitaties) aangeboden die qua uiterlijk kunnen lijken, maar vaak sterk verschillen in materiaal, pasvorm en kwaliteit.

Zou je ons je bestelnummer kunnen sturen of even contact willen opnemen via support@modeatelier-noor.nl? Dan kijken we graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen!

Team Modeatelier Noor

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più