Modeatelier Noor Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Kwaliteit is ver onder de maat, totaal niet zoals het op de foto overkomt. Goedkoop materiaal wat niemand wil dragen. Het retourneren wordt enorm ingewikkeld gemaakt, doordat je de artikelen naar ver... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De geleverde bloes van Noor Amsterdam lijkt in de verste verte niet op de afbeelding op de site. Lelijke polyester stof zonder enig labeltje in de bloes. Daarnaast duurde de levering drie weken. Moest... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Koop hier niets‼️‼️‼️De kwaliteit is vreselijk ; laagste niveau . Mocht je de shit spullen willen retourneren, dan moeten je aankopen naar China verstuurd worden ( verschillende adressen voor blouses... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals ook Dick, Carla, Sandrine, Julia en Lisette schrijven: men geeft je het idee dat je te maken hebt met een Nederlandse winkel, omdat er ook daadwerkelijk een winkel onder dezelfde naam in Amste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij Modeatelier Noor draait alles om stijl, zelfvertrouwen en een vleugje flair! Wij zijn een kledingwinkel met liefde voor mode die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Of je nu op zoek bent naar dat ene perfecte jurkje voor een feestje of een comfy outfit voor een relaxte zondag – wij hebben het allemaal! We geloven dat iedereen er goed uit mag zien, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom selecteren we onze collecties met zorg, met aandacht voor pasvorm, kwaliteit én trends. Van basic essentials tot eyecatchers: bij Noor vind je kleding die bij je past. Wat ons anders maakt? Persoonlijke service, en we luisteren écht naar onze klanten. Mode hoeft niet ingewikkeld te zijn – gewoon leuk, betaalbaar en met een glimlach verpakt! Welkom bij Modeatelier Noor - waar mode leuk hoort te zijn 💛

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

174 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 65% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vreselijk

Vreselijk! Valt totaal niet als op de foto's. Stof compleet anders. Ik heb 6 artikelen gekocht 3 verschillende artikelen elk in 2 kleuren. Alle vallen tegen in kwaliteit. Had ik meteen via Ali of Temu besteld was ik zeker de helft kwijt. Ook qua levertijd zit er 0 verschil in.

12 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je bestelling zo is tegengevallen. We begrijpen goed dat het frustrerend is als de kwaliteit niet overeenkomt met wat je had verwacht, zeker bij meerdere artikelen.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan gerust contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We willen graag samen met je kijken hoe we dit kunnen oplossen. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat een oplichters!!!

Wat een oplichters!!!
Schoenen besteld. Blijkt Chinese rommel te zijn. We moeten ze zelf terug sturen NEE NIET IN NEDERLAND. We moeten ze naar (CHINA) sturen!!!!!!!!
Kosten (€35,-)
De kosten van de schoenen waren €50,-
Ze betalen pas terug al de schoenen in China zijn aangekomen. Al met al heb ik dan geen schoenen, mijn €50,- is dus € 15,- geworden!!!!!!!
Stelletje Laaiichters😡😡😡
Ik laat het er niet bij zitten!!!

8 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons dat je zo’n frustrerende ervaring hebt gehad. We begrijpen hoe vervelend het is als een bestelling niet naar wens is en het retourproces onduidelijk of teleurstellend verloopt. Dat is zeker niet de service die we willen bieden.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan alsjeblieft contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We willen dit serieus nemen en samen met jou zoeken naar een passende oplossing. Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt.

Slecht

Hele slechte kwaliteit. Absoluut niet zoals op de foto. Erg jammer. Veel moeite moeten doen voor contact. Je moet het maar retourneren naar China voor een ontzettend hoog bedrag.
Ik raad het niet aan.

8 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat spijtig dat je zo teleurgesteld bent in zowel het product als de afhandeling. We begrijpen goed dat dit geen fijne ervaring voor je was.

Mocht je nog geen contact hebben gehad met ons supportteam, stuur ons dan alsjeblieft een mail via support@modeatelier-noor.nl. We willen graag samen met je kijken naar een passende oplossing. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Valutata 4 stelle su 5

Prima service

Snel en correct contact met de klantenservice. Product is precies zoals verwacht.

7 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Super om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat je tevreden bent met zowel het product als de service. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne review!

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, niet het zelfde als op de reclames dus hoop dat dit in het vervolg echt anders is

25 aprile 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat het product niet overeenkwam met wat je had verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we nemen dit soort feedback serieus.

Als je nog hulp nodig hebt of je bestelling wil bespreken, kun je ons altijd bereiken via support@modeatelier-noor.nl. We helpen je graag verder.

Schoenen besteld

Schoenen besteld, na twee weken ontvangen. Echte Chinese rotzooi. Gewoon plastic schoenen. Retour sturen is voor eigen rekening, maar dat moet naar China. Kortom terug sturen is duurder dan de schoenen zelf waren. Mensen let op! Oplichters

3 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met je bestelling. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker als het product niet aan je verwachtingen voldoet en retourneren geen makkelijke optie is.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan gerust contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We staan klaar om samen met jou naar een oplossing te zoeken. Bedankt voor je feedback.

Waardeloze artikelen

Na het plaatsen van mijn bestelling eigenlijk direct al twijfels, en terecht. Gisteren zijn mijn 2 truien geleverd. Wat op de foto dikke, degelijke en mooi geborduurde hoodie’s zijn, zijn in werkelijk dunne, synthetische truitjes in en compleet andere kleur met een goedkope, lelijke bedrukking. Retourneren is ook niet echt een optie want dat mag op eigen kosten naar China, dus dat gaat ook niet over een paar euro. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook echt zo!

7 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent in je bestelling. We snappen goed dat het frustrerend is als een product niet overeenkomt met wat je op de foto's hebt gezien, en we vinden het vervelend dat je dit zo hebt ervaren.

Mocht je nog geen contact hebben opgenomen met ons supportteam, stuur ons dan gerust een mailtje via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag of we alsnog iets voor je kunnen betekenen. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Schoenen waren te klein

Schoenen waren te klein. Kreeg niet mijn geld terug. Na lang over en weer mailen zeiden ze dat ik 15% terug kon krijgen. Later werd dat 30%
Oplichters, niks geen " orthopedische schoenen" maar plastic troep uit China.

20 aprile 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer om te horen dat je zo ontevreden bent over zowel het product als de afhandeling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Als je nog verdere hulp nodig hebt, neem dan alsjeblieft contact op met ons via support@modeatelier-noor.nl. We willen dit graag samen met je oplossen. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld.

NIET BESTELLEN!!

NIET BESTELLEN!!

Producten komen rechtstreeks uit China en zijn niet van kwaliteit. Ik heb schoenen besteld en deze kwamen niet overeen met de foto op de webshop. De klanten service stuurt ook een alleen maar geautomatiseerde berichten. Is je geld en je moeite niet waard

23 aprile 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe teleurstellend het is als een product anders is dan gehoopt, en dat is uiteraard niet wat we willen voor onze klanten.

Mocht je nog geen contact hebben gehad met ons supportteam, stuur ons dan gerust een e-mail via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag met je mee om dit netjes op te lossen. Bedankt voor je feedback, we nemen dit serieus.

Valutata 1 stelle su 5

Het duurde lang voordat ik de schoenen…

Het duurde lang voordat ik de schoenen binnen had. Maar eindelijk gekregen. Een grote teleurstelling. Ze beloofde orthopedische schoenen maar helaas het was gewoon plastic van een slechte kwaliteit, ook waren ze veel te smal.
Na veel heen en weer geapp kon ik de schoenen zelf naar China terug sturen wat duurder is dan de schoenen gekost hebben. Ik wilde ze in de winkel terug brengen zodat ze ze daar zelf kon verkopen, maar daar werd niet op gereageerd. Wel word je gelijmd met korting die steeds hoger werd. Maar je begrijpt dat ik niet meer iets bestel bij deze zaak . Je reinste oplichting en zwendel!!!

2 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat spijtig om te lezen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad. We begrijpen heel goed dat je ontevreden bent over zowel het product als de afhandeling. Dat is absoluut niet hoe we willen dat onze klanten ons ervaren.

Heb je onze klantenservice inmiddels al gesproken? Zo niet, stuur ons dan gerust een e-mail via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag samen naar een passende oplossing. Bedankt dat je dit met ons deelt – we nemen je feedback serieus en gebruiken het om te verbeteren.

Enorm slechte ervaring

Komt niet over een met de foto, mega slechte kwaliteit terwijl er staat vermeld dat de stoffen hoogwaardig zijn (blijkt 100% polyester wat al uit elkaar valt voordat je de verpakking opent). Veel en veel te duur voor wat je hier krijgt, originele vraagprijs voor 80 euro voor 2 van deze truien is belachelijk. Levering extreem lang. Overduidelijke oplichting, bestel hier niet!

2 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat het product en de levering niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan alsjeblieft contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl zodat we dit voor je kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden. We willen dit graag goedmaken.

Oplichting - dramatische kwaliteit

Kwaliteit is schandalig slecht. Lijkt verre weg niet op de foto. Wil je retourneren? Mag je het zelf opsturen naar China en nog meer retourkosten betalen dan je product waard is. Heel chique om op deze manier aan je geld te willen komen, lekker ethisch verantwoord. In ieder geval de laatste keer geweest bij deze zaak.

1 maggio 2025

Beste Collin,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is uiteraard niet de beleving die wij onze klanten willen bieden.

We begrijpen je frustratie over de retourprocedure en nemen je feedback zeer serieus. Graag kijken we samen naar een passende oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen via support@modeatelier-noor.nl? Vermeld daarbij alsjeblieft je naam " Collin Van der Vaart", aangezien we op jouw naam momenteel geen bestelling kunnen terugvinden.

Valutata 1 stelle su 5

Het leveren duurde heel lang

Het leveren duurde heel lang, ik twijfelde omdat een groot deel van de recensies positief waren maar helaas. Het artikel is niet naar wens en om terug te sturen was het veel heen en weer gemail voordat ik het “akkoord” kreeg. Ze willen een groene voetprint achter laten dus moet de retour naar het buitenland (China). Deze kosten zijn voor jezelf waardoor terugsturen duurder is dan het artikel zelf.

1 maggio 2025

Beste Mascha,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet naar wens was. We nemen je feedback serieus en gaan intern bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen, staan we uiteraard voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Klantenservice reageert snel en zorgt…

Klantenservice reageert snel en zorgt meteen voor een oplossing. Bedankt.

30 aprile 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice! Bedankt voor je lieve woorden, daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar via support@modeatelier-noor.nl.

Valutata 1 stelle su 5

product is made of the worst material I…

product is made of the worst material I ever touched. The costs for returning (to China) are higher than the product itself. I just want my money back

30 aprile 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Thank you for your feedback, and we're really sorry to hear that you were disappointed with the product. We always strive to deliver quality, so it's upsetting to hear this didn't meet your expectations. If you haven't already, please reach out to our support team at support@modeatelier-noor.nl so we can help you further. We're here to find a solution for you.

Valutata 1 stelle su 5

Nooit meer iets hier bestellen

Nooit meer iets hier bestellen, de service is waardeloos, schoenen besteld waren te klein, als je het terug wil sturen, vragen ze belaglijke bedragen voor,

29 aprile 2025

Beste Yousra,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen en dat u ontevreden bent over onze service.

We begrijpen hoe vervelend het is als een artikel niet past en er extra kosten verbonden zijn aan een retourzending. We streven er altijd naar om onze retourvoorwaarden zo transparant mogelijk te communiceren, en we nemen uw feedback hierover zeer serieus.

Scammers eerste klas

Duurde langer dan wat ze zeggen, stof anders dan op de foto en retourneren kost meer dan wat je gekocht heb, komt dus gewoon uit China, had retourlabel ontvangen en adres is in China het zou me 80 euro kosten terwijl ik voor 50 euro aan jurkjes had, ze willen eerst 15 Procent terug betalen, en nu 30 procent en dan mag je de jurkjes houden, ze passen nier eens, wat een scammers zijn dat joh.

29 aprile 2025

Beste Johanna,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen feedback als de uwe serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.

Als u nog vragen heeft of als we iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice.

Waardeloos

Waardeloos! Niet bestellen hier. Is goedkope rommel, duurt eindeloos voor het aankomt. Oplichting. Lijkt in niets op het materiaal op de foto.

28 aprile 2025

Beste Do,

Valutata 1 stelle su 5

1 ster is zelfs niet waard wacht nog…

1 ster is zelfs niet waard wacht nog steeds het is nu al 2 maanden oplichterijen niet doen!!!!

28 aprile 2025

Beste Gulcan

Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice via support@modeatelier-noor.nl?
Ik stuur je zo direct nog een bericht zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. We lossen het vandaag nog voor je op. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Edit: Na het bekijken van je bestelling zie ik dat je nog in contact bent met de postbezorger en dat zij al meerdere keren hebben geprobeerd het pakket af te leveren. Je kunt via de link in de track & trace een nieuwe bezorgafspraak maken met de bezorgdienst. Mocht het pakket deze week alsnog niet bezorgd worden, stuur ons dan alsjeblieft een mailtje. We zorgen er natuurlijk voor dat het netjes wordt opgelost.

Met vriendelijke groet

Erg teleurstellend

Moest erg lang wachten tot dat het binnen kwam, lijkt in het echt erg anders dan op de foto en kan blijkbaar niet retourneren als je het uit de verpakking hebt gehaald

24 aprile 2025

Beste Anne

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Dit is natuurlijk niet de ervaring die wij voor onze klanten willen. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via support@modeatelier-noor.nl? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet
Noor

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più