Modeatelier Noor Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Kwaliteit is ver onder de maat, totaal niet zoals het op de foto overkomt. Goedkoop materiaal wat niemand wil dragen. Het retourneren wordt enorm ingewikkeld gemaakt, doordat je de artikelen naar ver... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De geleverde bloes van Noor Amsterdam lijkt in de verste verte niet op de afbeelding op de site. Lelijke polyester stof zonder enig labeltje in de bloes. Daarnaast duurde de levering drie weken. Moest... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Koop hier niets‼️‼️‼️De kwaliteit is vreselijk ; laagste niveau . Mocht je de shit spullen willen retourneren, dan moeten je aankopen naar China verstuurd worden ( verschillende adressen voor blouses... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals ook Dick, Carla, Sandrine, Julia en Lisette schrijven: men geeft je het idee dat je te maken hebt met een Nederlandse winkel, omdat er ook daadwerkelijk een winkel onder dezelfde naam in Amste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij Modeatelier Noor draait alles om stijl, zelfvertrouwen en een vleugje flair! Wij zijn een kledingwinkel met liefde voor mode die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Of je nu op zoek bent naar dat ene perfecte jurkje voor een feestje of een comfy outfit voor een relaxte zondag – wij hebben het allemaal! We geloven dat iedereen er goed uit mag zien, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom selecteren we onze collecties met zorg, met aandacht voor pasvorm, kwaliteit én trends. Van basic essentials tot eyecatchers: bij Noor vind je kleding die bij je past. Wat ons anders maakt? Persoonlijke service, en we luisteren écht naar onze klanten. Mode hoeft niet ingewikkeld te zijn – gewoon leuk, betaalbaar en met een glimlach verpakt! Welkom bij Modeatelier Noor - waar mode leuk hoort te zijn 💛

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

174 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 65% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Scam

Scam! Na drie weken nog niets ontvangen. Komt uit China en je mag de bestelling niet annuleren of retourneren. Alleen maar vage antwoorden van een chat gpt klantenservice. Hier niets kopen!

1 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend is om lang te moeten wachten op een bestelling en geen duidelijkheid te krijgen over annuleren of retourneren.

Als je dit nog niet hebt gedaan, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar support@modeatelier-noor.nl. We willen je graag persoonlijk verder helpen en kijken naar een passende oplossing. Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Nog niets ontvangen!

Ik wacht al ruim 2 weken op mijn bestelling. Nergens wordt aangegeven dat de levering zolang duurt. Je denkt dat je in Nederland besteld, maar dat blijkt China te zijn!

31 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten. We begrijpen heel goed dat het verwarrend is als de herkomst van de levering niet duidelijk is aangegeven.

Als je nog geen contact hebt gehad met ons supportteam, stuur dan gerust een e-mail naar support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag voor je na waar je bestelling blijft en helpen je verder. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Valutata 1 stelle su 5

Helaas moet ik minimaal 1 ster kiezen…

Helaas moet ik minimaal 1 ster kiezen maar vind het 0 sterren waard. Ik wil iets retourneren en het wordt je onmogelijk gemaakt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, naar China, terwijl het bedrijf zich voordoet alsof het in Nederland zit. Heb 16 dagen op de bestelling gewacht ipv 2 tot 7 werkdagen. Vraag om een retourformulier en hoor nu niks meer.

30 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons te horen dat je zo teleurgesteld bent in je ervaring met ons. We begrijpen dat het retourproces en de levertijd niet aan je verwachtingen voldeden, en dat is uiteraard niet wat we willen voor onze klanten.

Als je nog geen reactie hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft opnieuw contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We willen dit graag alsnog netjes voor je oplossen en je verder helpen. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Valutata 1 stelle su 5

Hier niks bestellen je kan het niet…

Hier niks bestellen je kan het niet terug sturen je krijgt eerst een aanbod voor 4 euro op een bedrag van 45 euro dan een bedrag van 30 procent terugbetaling het jurkje was van slechte kwaliteit en 4 maten te groot hun maattabel klopt niet hoe je geld in je zak en je moet 20 euro betalen voor retour vreselijk bedrijf ik heb een mail naar radar gestuurd voor te waarschuwen voor dit bedrijf het is dropshipping ze houden zich niet aan de wet

29 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling en het retourproces. We begrijpen dat dit ontzettend frustrerend is, zeker als het product niet voldoet en de retourkosten hoog zijn.

Als je dit nog niet hebt gedaan of als je verdere hulp wilt, kun je ons bereiken via support@modeatelier-noor.nl. We willen graag met je meekijken naar een passende oplossing. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Trap er niet in

Trap er niet in. Retourneren wordt je praktisch onmogelijk gemaakt. Op de website staat 'stuur een mail met ordernummer en product dat je wilt retourneren en je ontvangt het retourformulier'.
Dit heb ik gedaan, ik krijg vervolgens een mail of ik een foto van het product wil sturen met de reden voor retour (zet dat dan gelijk op de website in je retourinstructies..). Dat gedaan. Dan krijg je een mail dat ze zo duurzaam zijn en dat retourneren daarom (?) alleen via het buitenland kan (lees China) en dat dat duur is, maar als ik toch wil retourneren dan kan ik een mail terugsturen. Dat heb ik gedaan. Volgende mail zit eindelijk het retourformulier bij (waarop je van alles moet invullen) en het adres. Ook de aanbieding dat als ik niet retourneer ik 30% korting krijg. Of ik wel even het trackingnummer en het retourverzendlabel op de foto wil zetten en die aan hen wil mailen. Dat gedaan. Ik krijg een mail terug, of ik een duidelijker foto kan mailen (foto was perfect duidelijk en leesbaar). Daarop een boze mail gestuurd met heel groot het trackingnummer en de opmerking dat ik niks meer van ze wil horen. Ze lopen alleen maar te rekken en te zeuren.
Tip 1: als je hier iets wil bestellen, hou het, maar doe of je het wil retourneren en je krijgt 30% korting aangeboden.
Tip 2: bestel hier nooit wat

En het verhaal gaat verder, de track-en trace code (gefotografeerd en heel groot ook) klopt niet volgens Modeatelier Noor. Of ik nog een keer nog meer duidelijker foto's wil sturen............

28 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. We begrijpen dat je gefrustreerd bent over het retourproces en de communicatie, en het spijt ons dat dit zo is verlopen. Dat is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp wensen, neem dan gerust contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We willen dit graag goed afsluiten en je ervaring serieus nemen.

Slechte service

Slechte service. Bikini’s besteld, pasvorm was heel vreemd, kwaliteit heel slecht. Ik wilde het retourneren en kwam erachter dat retourneren naar China was, dit terwijl het vanuit Schiedam is verzonden. Het is een aftreksel van SHEIN en met waardeloze service.

27 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad met zowel het product als het retourproces. We begrijpen heel goed dat dit verwarrend en frustrerend is.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan alsjeblieft contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Alleen chineze prut

Alleen chineze prut. Niet kopen.

24 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je zo ontevreden bent over je bestelling. We begrijpen dat dit erg teleurstellend voor je is.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan gerust contact op met ons via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede, snelle en fijne echte klantgerichte service!

Ik wil graag een recensie achterlaten voor vooral de klantenservice. Wat een geweldige vrouwen werken daar. Ik werd echt gehoord en binnen 24 uur en 3 lieve e-mails van hun verder ben ik fantastisch geholpen. Tegenwoordig best zeldzaam; een bereikbare klantenservice, die ook nog snel reageert, meedenkt én oplost. Ik wens jullie veel succes, met het bedrijf. En nogmaals bedankt 🩷

26 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat een prachtige en hartverwarmende review – dankjewel voor je lieve woorden! Het betekent veel voor ons om te horen dat je je zo gehoord en geholpen voelde. We geven je compliment zeker door aan het team. Heel veel dank en we wensen jou ook het allerbeste! 🩷

Was für eine Verarschung

2 Teile bestellt, eins wollte ich wieder zurücksenden da erfahre ich dass aus "umweltfreundlichkeitsgründen" die retoure-Firma in China ist. Der Rückversand hätte mich deutlich mehr gekostet als die Wahre selbst. Und dann groß Werbung machen dass sie 100 Tage lang eine 100%ige Rückerstattung garantieren...

Risposta di Modeatelier Noor

Es tut uns leid zu hören, dass du mit deiner Erfahrung unzufrieden bist. Wir verstehen, dass die Rücksendekosten enttäuschend sein können, besonders wenn sie höher als der Produktwert ausfallen.

Wenn du noch keine Nachricht an unseren Kundenservice gesendet hast, kannst du dich gerne unter support@modeatelier-noor.nl melden. Wir möchten gerne gemeinsam mit dir nach einer Lösung suchen. Vielen Dank, dass du deine Erfahrung mit uns geteilt hast.

Valutata 2 stelle su 5

Oplichter

Heb een jurk besteld die was 119,00 was in de aanbieding voor 49,95
Bij mode atelier noor.
Heb 14 dagen geduurt voordat ik hem binnen kreeg
Voor di prijs valt hij zwaar tegen komt gewoon uit China.
Voel me opgelicht.
Dus mensen koop niks van deze site je kan beter bij temu bestellen gaat sneller en goedkoper en betere kwaliteit.
Trouwens die jurk staat op Ali expres precies de zelfde foto.
Voor mij nooit meer

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent in je bestelling en het gevoel hebt dat het niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als je lang hebt gewacht.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan alsjeblieft contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We willen je graag verder helpen en kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Bikini

Ik had een bikini gekocht en de top was veel te groot.
gemaild met de klantenservice of ik de top kon ruilen voor een kleinere maat.
Ik mocht van de klantenservice een bikini in de juiste maat bestellen voor de top en hoefde alleen maar de verzendkosten te betalen, en krijg een volledig bikini geleverd. Top service

Risposta di Modeatelier Noor

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de oplossing! Fijn dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je blij bent met de service. Dankjewel voor je positieve review!

Bestelling annuleren

Ze reageren snel , en waarderen je vraag en mededeling. Ze denken graag met je mee voor oplossing zodat we samen tevreden zijn.

Risposta di Modeatelier Noor

Wat fijn om te lezen! We doen ons best om altijd mee te denken en zijn blij dat je dat zo hebt ervaren. Dankjewel voor je mooie woorden!

Niet bestellen!

Niet bestellen! Er staat dat retourneren heel eenvoudig is, maar de kosten moet je zelf betalen. Aangezien de producten blijkbaar rechtstreeks uit China verzonden worden zijn de retourkosten hoger dan het product zelf. Ook de bikini die ik had besteld was erg slechte kwaliteit!

Risposta di Modeatelier Noor

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de bikini en dat het retourproces voor jou teleurstellend was. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

Als je nog geen contact hebt gehad met onze klantenservice, stuur ons gerust een e-mail via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag met je mee naar een oplossing.

Helemaal niet tevreden

Helemaal niet tevreden.
2 kleedjes gekocht , veel veel te groot . Wil dat terug sturen. Zeggen ze dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Wat ik nog begrijp. Maar blijkbaar zijn die torenhoog omdat het naar China moet gestuurd. Tis ook heel slechte kwaliteit. Ik wilde ruilen voor wat anders , maar dan zou ik opnieuw moeten betalen. Dit kan toch niet kloppen. Wat voor een oplichters zijn dit. Mensen niet kopen via deze site. 😡

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend dat je bestelling zo is tegengevallen. We begrijpen heel goed dat dit voor veel frustratie zorgt, zeker als het om meerdere artikelen gaat en je niet tevreden bent over de kwaliteit en het retourproces.

Als je dit nog niet hebt gedaan, stuur ons dan alsjeblieft een bericht via support@modeatelier-noor.nl. We willen graag samen met je kijken naar een passende oplossing. Bedankt voor je feedback, we nemen dit serieus.

Heel slecht

Heel slecht, hele lange verzend tijd & kwaliteit is lager dan laag. Een tip; bestel hier nooit!!!

20 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat spijtig om te horen dat je zo ontevreden bent over je bestelling. We begrijpen dat lange levertijd en tegenvallende kwaliteit erg frustrerend kunnen zijn.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan gerust contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag met je mee om tot een oplossing te komen. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Valutata 1 stelle su 5

Voor een bruiloft opzoek naar een jurk…

Voor een bruiloft opzoek naar een jurk en Yes! Dacht ik, Ik zag een mooie jurk op de website. Een lichte twijfel over of dit een goede website is, maar kleding crisis dus besteld. 2 weken later komt de jurk binnen en helaas niet zoals gehoopt. Vol met draden en een doorzichtige goedkope stof, veel te groot en absoluut niet geschikt voor een bruiloft. 48 euro betaald terwijl ik precies deze jurk, ook op shein had kunnen kopen. Tot mijn verbazing kwam ik er toen achter dat de retourzending 18 euro kost, waste of my money. Erg teleurstellend.

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer om te horen dat de jurk niet voldeed aan je verwachtingen, zeker als je deze speciaal voor een bijzondere gelegenheid had besteld. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker met de retourkosten erbij.

Mocht je nog geen contact met ons hebben opgenomen, stuur ons dan gerust een e-mail via support@modeatelier-noor.nl. We willen graag kijken of we je toch nog kunnen helpen. Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

ZWARE OPLICHTERS!!!

ZWARE OPLICHTERS!!!! TRAP ER NIET IN!!!!!!!!!!! Zojuist mijn bestelling binnen gekregen hier 3 weken op moeten wachten en 60 euro voor betaald!!! SLECJTE KWALITEIT EN KOMT GEWOON VAN ALIEEXPRESS!!!! BESTEL HIER NIET

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent in je bestelling en de ervaring daaromheen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker na lang wachten.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan alsjeblieft contact op met ons via support@modeatelier-noor.nl. We willen je graag verder helpen en samen kijken naar een oplossing. Bedankt voor je feedback.

Valutata 3 stelle su 5

Ik had een paar vragen gesteld en daar…

Ik had een paar vragen gesteld en daar hadden ze goed en niet te laat op geantwoord. Ik wou hoodies bestellen en dat ging ook allamaal vlotjes. De levering duurde wel lang maar dat hadden ze ook wel gezegd. Toen ik ze aankreeg zaten ze goed verpakt maar op site leek het alsof de tekeningen op de truien er in genaait waren maar ze zijn dus gedrukt (wat niet de grootste ramp is). Voorderest heel leuk! Ik was voor ik bestelde de reviews aan het bekijken en er zeiden mensen dat het goedkoper op shein stond dus was ik gaan kijken of dit wel degelijk waar was maar er zijn toch wel grootte verschillen dus het komt NIET van shein ofzo.

22 aprile 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat het bestelproces vlot verliep en dat je blij bent met de hoodies, ondanks het verschil in afwerking. Ook fijn dat je onze klantenservice positief hebt ervaren. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen en hopen dat je nog veel plezier hebt van je aankoop!

Valutata 2 stelle su 5

Nooit meer

Jurk ontvangen. Verkeerd gestikt, dus lelijk model. Aangetoond met foto's. Ik heb om een terugbetaling gevraagd, maar kreeg een nieuwe jurk. Zelfde probleem, het is gewoon geen mooi model. Dus nogmaals om een retour terugbetaling gevraagd. Blijkt dat de retours naar China verstuurd moeten worden en dat de retourkosten dus hoger uitvallen dan de terugbetaling. Ik koop hier nooit meer en zou het zeker niet aanraden! Zowel omwille van de kwaliteit, als het retourbeleid en en klantenservice.

15 maggio 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat spijtig dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het enorm frustrerend is als je meerdere keren teleurgesteld wordt in een product én het retourproces.

Als je nog verdere hulp nodig hebt of dit met ons wil bespreken, neem dan gerust contact op via support@modeatelier-noor.nl. We willen dit graag met je oplossen. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld – we nemen je feedback serieus.

Valutata 1 stelle su 5

Retour moet naar China en kost dus 35 euro! Niets bestellen hier!!!

De jurken die ik besteld ( samen 55 euro ) had voldeden niet aan verwachtng. Gemaild voor een retourlabel, blijkt naar China te moeten en kosten a 35 euro voor eigen rekening en weken wachten op refund, waarna je dus niets hebt en per saldo 35 euro lichter.
Boze mail gestuurd waarna ik een schandalig aanbod kreeg van 15% terug, dus zo'n 8 euro.
Zoals ik nu in vele reviews lees gebeurt dit vaak. Ze melden dus niet op voorhand wat het retourproces inhoudt. Het is oplichterij en ze doen dit dus bewust zo.
Koop hier dus niets!!!!!!!
Ze mailen wel terug dat ze het willen oplossen maar doen dit dus niet.
Binnen NL terugsturen zou acceptabel zijn qua kosten, maar dat wordt niet als oplossing geboden.
Oplichterij dus!!!! Wees gewaarschuwd!!!

14 maggio 2025

Beste Jacqueline,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het retourproces voor u als frustrerend is ervaren.

We willen graag benadrukken dat ons retourbeleid inclusief het feit dat retourzendingen momenteel naar ons distributiecentrum in China moeten worden gestuurd duidelijk wordt vermeld op onze website. We begrijpen dat dit niet altijd ideaal is, maar op dit moment is dit voor ons de meest haalbare en duurzame oplossing. Door te werken met één centraal magazijn, kunnen we verspilling en overproductie beperken, wat in lijn is met onze inspanningen voor een duurzamer logistiek proces.

We doen altijd ons best om een passende oplossing te bieden, zoals in uw geval een gedeeltelijke terugbetaling. We begrijpen dat dit wellicht niet naar wens was, maar we proberen hierin een balans te vinden tussen klanttevredenheid en operationele haalbaarheid.

Uw feedback is waardevol voor ons en we nemen deze zeker mee in toekomstige overwegingen. Mocht u nog verdere vragen hebben of contact met ons willen opnemen, dan staan we graag voor u klaar.

Noor

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più