Modeatelier Noor Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

De geleverde bloes van Noor Amsterdam lijkt in de verste verte niet op de afbeelding op de site. Lelijke polyester stof zonder enig labeltje in de bloes. Daarnaast duurde de levering drie weken. Moest... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zoals ook Dick, Carla, Sandrine, Julia en Lisette schrijven: men geeft je het idee dat je te maken hebt met een Nederlandse winkel, omdat er ook daadwerkelijk een winkel onder dezelfde naam in Amste... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Koop hier niets‼️‼️‼️De kwaliteit is vreselijk ; laagste niveau . Mocht je de shit spullen willen retourneren, dan moeten je aankopen naar China verstuurd worden ( verschillende adressen voor blouses... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De kwaliteit van mijn gekochte blouses is totaal anders dan de foto’s doen vermoeden, heel jammer . Daarnaast is de levertijd erg lang en ben ik teleurgesteld in de manier waarop ik geïnformeerd ben o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij Modeatelier Noor draait alles om stijl, zelfvertrouwen en een vleugje flair! Wij zijn een kledingwinkel met liefde voor mode die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Of je nu op zoek bent naar dat ene perfecte jurkje voor een feestje of een comfy outfit voor een relaxte zondag – wij hebben het allemaal! We geloven dat iedereen er goed uit mag zien, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom selecteren we onze collecties met zorg, met aandacht voor pasvorm, kwaliteit én trends. Van basic essentials tot eyecatchers: bij Noor vind je kleding die bij je past. Wat ons anders maakt? Persoonlijke service, en we luisteren écht naar onze klanten. Mode hoeft niet ingewikkeld te zijn – gewoon leuk, betaalbaar en met een glimlach verpakt! Welkom bij Modeatelier Noor - waar mode leuk hoort te zijn 💛

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

173 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

0 sterren - echt verschrikkelijk!

Als ik een 0 kon geven had ik het gedaan, ongelofelijk hoe de “Support” afdeling van dit bedrijf je gewoon weigert je een retour formulier op te sturen. Mijn bestelling duurde al ruim 4 weken om binnen te komen, als klap op de vuurpijl maken ze je het zo moeilijk mogelijk om artikelen terug te sturen. Er is nergens een retour formulier te bekennen, dan moet je contact opnemen, en dat kan dan alleen via e-mail. Vervolgens proberen ze je van alles aan te smeren zodat ze het geld kunnen houden. Een vette scam als je het mij vraagt, en de schoenen die ik heb binnen gekregen zijn echt van zo’n slechte kwaliteit… NOOIT meer en ik kan het niemand aanraden. Koop hier niets!

26 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat ontzettend vervelend dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling en onze service. We begrijpen heel goed dat je teleurgesteld bent, zeker als het product niet aan je verwachtingen voldoet en het retourproces frustrerend verloopt.

Als je dit nog niet hebt gedaan of als je alsnog openstaat voor een oplossing, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail met je ordernummer naar support@modeatelier-noor.nl. We willen je alsnog zo goed mogelijk helpen en zoeken graag samen naar een passende oplossing. Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Oplichters

Je denkt dat je bij een Nederlandse site besteld, vervolgens duurt het heel lang voor je iets krijgt, het gekochte ziet er heel anders uit dan op de site. Als je dan wilt retourneren moet je het zelf naar China sturen.

25 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

We begrijpen heel goed dat dit voor veel verwarring en frustratie zorgt. Het is nooit onze bedoeling om misleidende verwachtingen te scheppen, en we vinden het jammer dat je bestelling niet voldeed aan wat je op de site had gezien.

Mocht je dit nog niet hebben gedaan, neem dan gerust contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We helpen je graag verder om te kijken wat we alsnog voor je kunnen doen. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Het lijkt een Nederlandse webwinkel maar is Chinese troep

Het lijkt een Nederlandse webwinkel maar dat is het niet. Het komt uit China en zo zien de jurken er ook uit. Je kunt het net zo goed bij SHEIN of Temu bestellen. Dan kan je in elk geval nog normaal retourneren. Bij mode atelier Noor maken ze het retour sturen ontzettend ingewikkeld. Tig mailtjes verder kreeg ik eindelijk een retour adres en dan blijk je 23 euro verzendkosten zelf te moeten betalen om retour te sturen.
Toch maar voor die 30% korting gekozen die ze voorstellen in de 2e mail om van het gedoe af te zijn (Eerste mail doen ze een bod van 10% korting).
Ik bestel hier NOOIT meer! Weer een lesje geleerd.

25 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We begrijpen dat je teleurgesteld bent, zeker als het product niet aan je verwachtingen voldoet en het retourproces ingewikkeld aanvoelt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Als je in de toekomst toch nog hulp nodig hebt of vragen hebt over je bestelling, kun je ons altijd bereiken via support@modeatelier-noor.nl. We staan klaar om je verder te helpen.

Valutata 1 stelle su 5

Ik denk dat het pakje richting de…

Ik denk dat het pakje richting de andere kant van de wereld is gegaan. Na bijna een MAAND nog NIETS ontvangen!!
Het feestje waarvoor het diende is al gepasseerd. Promoten dat er word geleverd tussen de 2-7 dagen zou ik toch maar eens dringend wijzigen !

Risposta di Modeatelier Noor

Wat ontzettend jammer dat je bestelling zo lang op zich laat wachten en dat het daardoor niet op tijd was voor het feestje. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker als je andere verwachtingen had op basis van de beloofde levertijd.

Als je dit nog niet hebt gedaan, stuur ons alsjeblieft een e-mail via support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer. We willen graag samen met je kijken naar een passende oplossing en je zo goed mogelijk helpen. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Dropshipping/oplichting

Mijn bestelling leek in realiteit helemaal niet op wat ik besteld heb. De fitting was ook niet draagbaar als de kwaliteit ondermaats. Retourkosten betaal je zelf naar China. Deze kosten zijn hoger dan wat je aankoopt. Toen ik vroeg achter de retourkostenvoor stellen zij zomaar even voor dat je de niet bruikbare artikels (lees rommel) mag houden en ze betalen je 15 procent terug vd aankoop. Ik ging niet akkoord. Bij
een 2de mail krijg je 30% terug.
Het komt erop neer dat zelfs na een terugbetaling van 30 procent zij nog steeds winst maken op je aankoop en jij met rommel of hogere kosten achterblijft. Bestel dus niets op deze website. Ik heb ondertussen met meerdere slachtoffers van dit bedrijf een advocaat aangesteld om hen aan te klagen en om dit soort wanpraktijken te stoppen. Dit is pure oplichting.

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons oprecht dat je deze ervaring hebt gehad en je je zo behandeld voelt. We begrijpen dat je erg teleurgesteld bent, zeker als het product niet aan je verwachtingen voldoet en de retourkosten buiten proportie zijn. Dit is uiteraard niet hoe we willen dat onze klanten zich voelen.

Als je dit nog niet hebt gedaan of als je aanvullende ondersteuning wenst, neem dan alsjeblieft contact op via support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer. We nemen dit soort signalen serieus en willen graag kijken of we alsnog iets voor je kunnen betekenen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Bestelling nog niet gearriveerd

Bikini besteld. Is nu al langer dan 14 dagen geleden, en nog steeds geen teken van leven.
Gisteren heb ik gemaild, wacht hun antwoord af.
Jammer dat er geen telefoonnummer is, om de klant meteen te woord te staan. Als het nog lang duurt wil ik liever mijn geld terug, wacht op de bikini tijdens deze warme dagen. Bovendien is het model elders ook verkrijgbaar...

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend dat je zo lang moet wachten op je bestelling, zeker nu je de bikini graag tijdens de warme dagen wilde dragen. We begrijpen je frustratie helemaal, en het is ook begrijpelijk dat je liever direct telefonisch contact zou willen.

Zodra je reactie krijgt op je e-mail, laat het ons vooral weten. Mocht je nog niets hebben gehoord of je verzoek willen versnellen, stuur dan gerust opnieuw een bericht naar support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer en je wens tot annulering of terugbetaling. We willen dit graag netjes voor je oplossen. Bedankt voor je geduld.

Valutata 1 stelle su 5

1 ster, is eigenlijk nog 5 sterren teveel. Op 3 juni besteld nog niets binnen. Meerdere keren gemaild, krijg steeds terug dat zij het ook zo vervelend vinden etc etc. Ligt al vanaf 18 juni volgens de tracking dan op Amsterdam Airport. Nog nooit zoiets meegemaakt. Op facebook worden ook zeer snel de negatieve reacties verwijderd, vreemd!! Beste Modeatelier Noor. Ik zou graag mijn geld terug willen. Mag je dat pakje in een donker gat stoppen!!

23 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons enorm om te horen dat je bestelling nog steeds niet is aangekomen en dat je je niet serieus genomen voelt. We begrijpen dat het frustrerend is om geen duidelijkheid te krijgen, zeker als je al meerdere keren contact hebt gezocht.

Stuur ons alsjeblieft nog één keer een e-mail met je ordernummer naar support@modeatelier-noor.nl. Vermeld daarbij ook dat je een terugbetaling wenst. We willen dit graag netjes met je afronden en zorgen dat je niet met een vervelend gevoel achterblijft. Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

SCAM

Ze komen de maximale levertijd van 8 werkdagen niet na. Wacht nu al meer dan 3 weken en ze kunnen geen update geven over de levertijd. Ook willen ze het geld niet terug storten.

2 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons dat je bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit is, zeker als er onduidelijkheid is over de levering en terugbetaling.

Als je nog geen contact hebt gehad via support@modeatelier-noor.nl, willen we je vragen ons daar alsnog te mailen met je ordernummer. We nemen je situatie serieus en willen graag samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Bedankt voor je geduld.

Veeeeeeeel te trage levering

5 juni iets besteld en vandaag op 19 juni nog steeds niets ontvangen. Als ik naar de verzendgegevens kijk zal het ook nog niet voor morgen zijn.
Nog nooit heb ik zo lang moeten wachten op iets dat van Nederland moet komen. Het lijkt er idd verdacht veel op dat dit uit China zal komen.
Verzending met PostNL? Waarom kreeg ik daar dan geen trackingcode van?
Dit is de eerste maar zeker ook de laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Dit weekend heb ik het nodig, was vroeg genoeg om te bestellen en nu heb ik dit dus niet eens ontvangen... 12 dagen nadat ik de bestelling heb geplaatst.
Heel jammer!

19 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen, zeker als je het voor een specifiek moment nodig had. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, vooral als de levering later is dan verwacht.

Wil je ons alsjeblieft een e-mail sturen via support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer? Dan kijken we direct de status van je zending na en proberen we zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. We helpen je graag verder.

Valutata 2 stelle su 5

Blijkbaar komen de artikelen van Temu

Blijkbaar komen de artikelen van Temu. Met google lens even nagekeken en het was idd zo. Dus eenmaal opgelicht, nu rechtstreeks bij Temu besteld. Iets dat van 113€ naar 54.89 ging is op Temu 18€. Mijn frank viel toen ik die eerste bestelling volgde en toen we het pakket kregen in de typische grijze plastic verpakking van China.

17 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg teleurstellend is als je het gevoel hebt dat de prijs-kwaliteitverhouding niet klopt of dat de herkomst van het product niet duidelijk was bij het bestellen.

Als je hierover nog vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We willen dit graag samen met je bekijken en een passende oplossing zoeken.

Oplichting, koop hier niets

Bikini besteld. Een maat groter zoals op de website werd aangeraden. Pakket pas na 18 dagen ontvangen. Bikini blijkt veel te groot te zijn. Materiaal slap. Contact opgenomen om retour te zenden. Krijg aangeboden om een maat kleiner te ontvangen tegen 8 euro extra te betalen. Niet mee akkoord gegaan want als die ook niet goed zit moet ik weer een andere andere maat bestellen tegen weer extra kosten. Daarna een aanbod gekregen om het te houden en 15% terugbetaald te krijgen. Dat is 4,50. Heb 29,95 betaald. Niet mee akkoord gegaan want heb niks aan die bikini. Vervolgens een aanbod om 30% terugbetaald te krijgen. Anders terug sturen naar China! Verzendkosten nog hoger dan dan de prijs van de bikini. Bedrijf is dus niet Nederlands. Verdienen 0 sterren maar kan dat helaas niet selecteren. Koop hier niets, het is oplichting!

14 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons oprecht dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad met je bestelling en het retourproces. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker als je geen passende oplossing hebt kunnen vinden.

Als je nog verdere hulp wilt of je zaak opnieuw wilt laten bekijken, stuur dan gerust een e-mail naar support@modeatelier-noor.nl. We staan klaar om dit alsnog met je op een goede manier af te ronden. Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Valutata 1 stelle su 5

23 Mei besteld en nog steeds niks…

23 Mei besteld en nog steeds niks binnen? Hebben meer mensen hier ervaring mee?

14 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen. We begrijpen dat je je zorgen maakt.

Wil je ons alsjeblieft een e-mail sturen op support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer? Dan zoeken we het direct voor je uit en geven we je zo snel mogelijk duidelijkheid over de status van je bestelling. We helpen je graag verder.

Slecht

Bikini besteld leek zo mooi expres maatje groter besteld maar wat een model zeg zit geen model in en maat klopt ook niet mijn borsten vallen eruit heb L besteld normaal cup d dit is net een a cup echt slecht!! Broekje zit ook voor geen meter. Slechte kwaliteit!

13 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent in de pasvorm en kwaliteit van de bikini. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als je bewust een maatje groter hebt besteld.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem dan gerust contact met ons op via support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld.

Oplichting

Haha en dan dat antwoord van hun hieronder!!!! Bij iedereen hetzelfde. Als ze echt waren hadden ze allang gezien dat ik al 4x gemaild heb! OPLICHTERS!!!

2 juni besteld met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen...... het is nu 11 juni en krijg de volgende email van dit bedrijf:

Hallo Myra,
Bedankt voor je bericht, en ik begrijp je bezorgdheid volledig.
Volgens de laatste update heeft je bestelling net een kwaliteitscontrole ondergaan en zou deze zeer binnenkort verzonden moeten worden. We hebben ook contact opgenomen met onze logistieke partner om het proces te versnellen.
Je kunt de status blijven volgen met dezelfde link die we eerder hebben gegeven. Houd er rekening mee dat het soms even kan duren voordat de trackingdetails de meest recente updates in het systeem weerspiegelen, maar wees gerust—je bestelling gaat nu naar de volgende fase.
We waarderen je geduld en begrip echt, en we zijn hier om je in elke stap van de weg te helpen. Als je nog andere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kind regards,
Mary - Modeatelier-Noor

Slaat nergens op!!! Ze versturen helemaal niets!! Houden je aan het lijntje!!

11 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling en de communicatie. We begrijpen heel goed dat je gefrustreerd bent, zeker als je het gevoel hebt dat je niet duidelijk wordt geholpen.

Als je dit nog niet hebt gedaan, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer en verzoek tot annulering of terugbetaling. We willen dit serieus nemen en samen met jou tot een oplossing komen. Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt.

Bestel niet!!!!!

Bestel niet! Ondertussen 16 dagen verder en tot op heden niks ontvangen. Echt niet bestellen, zonde van je geld.

11 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend dat je bestelling er nog steeds niet is. We begrijpen dat dit ontzettend frustrerend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Stuur ons alsjeblieft een e-mail op support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer, dan zoeken we dit direct voor je uit en zorgen we voor duidelijkheid. We willen dit graag goed met je oplossen.

Lijkt een Nederlands bedrijf

Lijkt een Nederlands bedrijf, maar komt uit China. Duurt dus al lang voordat het hier is. En past het niet. Torenhoge verzendkosten. Dus stuur je niet terug. En ben je dus je geld kwijt en je hebt niks (artikel past nl niet)
Echt super slecht. Niks kopen hier

7 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat jammer dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad. Ik begrijp helemaal waar je vandaan komt en ik zal er alles aan doen om je ervaring te verbeteren.

Als je nog geen contact met ons hebt opgenomen, mail dan gerust naar support@modeatelier-noor.nl. We kijken graag of we je nog kunnen helpen. Bedankt dat u dit met ons wilt delen.

Valutata 2 stelle su 5

Ik heb op 22 mei leuke witte schoentjes…

Ik heb op 22 mei leuke witte schoentjes besteld en betaalt. Maar tot op vandaag nog niets ontvangen er staat is besteld , krijg een keurige mail dat ze er aan komen , maar niets hoor. Heb al wat nare ervaringen gehad met kleding , maar AUB komen ze ECHT?

7 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Wat vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat je twijfelt of het wel goedkomt. We begrijpen heel goed dat dit zorgen geeft, zeker als je eerder nare ervaringen hebt gehad.

Zou je alsjeblieft contact willen opnemen met ons via support@modeatelier-noor.nl met je ordernummer? Dan kijken we meteen voor je na waar je bestelling is en zorgen we dat je duidelijkheid krijgt. We staan voor je klaar om dit op te lossen.

Valutata 3 stelle su 5

Op 13-5 besteld en vandaag 6-6…

Op 13-5 besteld en vandaag 6-6 ontvangen. Duurde erg lang.. maar de klantenservice reageert snel en is vriendelijk. Zij hebben mij een nieuwe track en trace gestuurd. Het bedrijf zelf kon er niks aan doen dat het zo lang duurde met het verzenden. Dat lag aan het bezorgings bedrijf. De bikini is mooi en ziet eruit zoals de foto’s. Alleen jammer dat er wat rafeltjes aan de bandjes van de top zitten. Verder zit en ziet hij er prima uit.

6 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Thank you for your patience and comprehensive review! Glad to hear that you are satisfied with customer service and that the bikini is otherwise to your liking. We will definitely take your feedback on the fraying. Enjoy your purchase!

Valutata 1 stelle su 5

Mensen trap er niet in,in dit soort…

Mensen trap er niet in,in dit soort bedrijven. Ik heb hier niet besteld maar heb het ooit ook al meegemaakt. Allemaal troep uit China en daar moet je het op eigen kosten ook terug sturen naar een raar adres wat nooit aankomt en je retour geld kwijt bent en die zijn rond de 45 euro. Als je iets gaat bestellen lees dat eerst van welk bedrijf dan ook de reviews. Dan weet je al heel veel meer. Bestel gewoon via een zalando, bol.com etc waar je op terug kunt vallen en dat het goed wordt opgelost. Dit soort bedrijven nooit geloven. De reactie op de mails van jullie is bij iedereen hetzelfde. Mail naar....... maar ook dat werkt niet. Ze houden je ff zoet maar je bent hoe dan ook al je geld kwijt. Sommige mensen hebben gelukt dat iets past maar vaak kleine China maten dus dit soort bedrijven winnen altijd. Dus mode atelier Noor, stop met mensen te besodemieteren!!! Als je echt eerlijk je geld wilt verdienen doe het dan hier met een Nederlands adres waar mensen op terug kunnen vallen, maar jullie laten mensen aan hun lot over en schuiven het geld in jullie eigen zakken

5 giugno 2025

Beste Malaika,

Allereerst vinden wij het jammer om te lezen dat u deze review heeft geplaatst, zeker omdat u zelf aangeeft geen bestelling bij ons te hebben gedaan en dus geen persoonlijke ervaring heeft met ons bedrijf.

Wij willen benadrukken dat wij klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel hebben. Al onze bestellingen worden zorgvuldig verwerkt en gecontroleerd. Bovendien hebben wij duidelijke retourprocedures en staan wij altijd klaar om klanten hierin correct te begeleiden.

Wij hebben inmiddels al meer dan 10.000 tevreden klanten mogen bedienen daar zijn wij trots op en wij doen er dagelijks alles aan om die tevredenheid hoog te houden.

Wij vinden het dan ook erg jammer dat u zonder eigen ervaring andere klanten probeert te waarschuwen op basis van algemene aannames. Dit kan een verkeerd beeld scheppen en doet geen recht aan hoe wij daadwerkelijk werken.

Wij nodigen u van harte uit om, mocht u toch vragen of twijfels hebben, contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen toelichten. Wij staan altijd open voor eerlijke feedback en verbeterpunten, maar vinden het belangrijk dat deze gebaseerd zijn op feiten en eigen ervaringen.

Lisa
Modeatelier-Noor

Scam

Scam! Na drie weken nog niets ontvangen. Komt uit China en je mag de bestelling niet annuleren of retourneren. Alleen maar vage antwoorden van een chat gpt klantenservice. Hier niets kopen!

1 giugno 2025

Risposta di Modeatelier Noor

Het spijt ons dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend is om lang te moeten wachten op een bestelling en geen duidelijkheid te krijgen over annuleren of retourneren.

Als je dit nog niet hebt gedaan, stuur dan alsjeblieft een e-mail naar support@modeatelier-noor.nl. We willen je graag persoonlijk verder helpen en kijken naar een passende oplossing. Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più