Valutata 5 stelle su 5

Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det är andra gången nu ja anlitade möbelrent för rengöring av min soffa och matta och är mycket nöjd med resultatet. Två personer kom i tid och arbetade noggrant och professionellt. De lyckades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal som kom och tvättade heltäckningsmattan , dom fick bort gamla kaffe fläckar. Väldigt fin service och riktigt bra jobb . Resultatet blev över förväntat . Dessutom uppskattade priset... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Det står på hemsidan att företaget erbjuder ”Ansvarsförsäkring som en extra trygghet för dig som kund, så att du kan känna sig säker vid våra tjänster”. När vi reklamerade dåligt utfört arbete fö... Leggi di più

1. Servizio di pulizia di fodere e rivestimenti
  2. Servizio di pulizia tappeti
  3. Pulitura a secco
  4. Lavanderia
  5. Servizio di lavanderia

Scritti dall'azienda

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

4,3

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Vilseledande prissättning vid soffrengöring

Jag bokade rengöring av en dubbelsoffa i Göteborg via deras webbplats. Enligt prislistan skulle tjänsten kosta 949 kr. När städarna kom berättade de att totalkostnaden i stället skulle bli 1 800 kr, eftersom en ”extra avgift” på 756 kr ”alltid tillkommer”.
På webbplatsen finns ett separat avsnitt med titeln ”Fläckborttagning” där det står att en extra avgift på 378–756 kr tillkommer vid fläckar, kräkningar, avföring, urin, missfärgningar eller även uppfräschning. Detta framstår som en valfri tjänst, inte något som alltid ska läggas till.
Min soffa hade inga fläckar alls, och jag sa uttryckligen till städarna att jag endast ville ha en grundrengöring, inget extra. Deras svar var att den extra avgiften alltid tillkommer och att jag inte hade något val. Men om en sådan avgift alltid gäller borde den vara inräknad i det ordinarie priset.
Jag betalade hela beloppet och kontaktade sedan företaget för att klaga och begära återbetalning för extrakostnaden. De svarade att deras webbplats och prisstruktur är granskade och godkända enligt svenska konsumentskyddsregler.
Jag anser att företagets prissättning är vilseledande och otydlig, eftersom den extra kostnaden inte redovisas eller motiveras korrekt. Informationen på webbplatsen överensstämmer inte med vad de kommunicerar och gör när de kommer till kunden.

8 ottobre 2025

Hej
Innan vi påbörjade arbetet gick vi igenom soffans skick tillsammans och informerade om att det fanns flera fläckar som krävde extra behandling, vilket påverkar priset. Detta godkändes innan vi startade arbetet.

Vi arbetar alltid med tydlig prissättning utan dolda avgifter och informerar kunden i förväg.

MöbelRent Sverige AB

VARNING för bluff!

VARNING! Anlita inte detta oseriösa företag!!

Jag har försökt att få tag på dem via mail i en vecka nu, men de återkommer inte. När jag försökte göra en recension via BokaDirekt visade det sig att de hade avbokat min beställning, som "No show", vilket inte stämmer. Det verkar vara ett effektivt sätt att hålla borta negativa recensioner på Boka Direkt.

De var här i ca 20 minuter, men jag tycker inte att mattan ser renare ut nu än innan de rengjorde den.

Vid beställning var det en väldigt otydlig prissättning, då det under prislistan står att det kostar 139:- /kvm. Mattan som tvättades är 6 kvm stor. I prislistan nämns allt från ryamatta till heltäckningsmatta upp till 90 kvm.

Efter rengöring får jag reda på att det tillkommer en avgift för de rengöringsprodukter som används, som ligger inom spannet 378-756 kr, varav man tar ut den maximala avgiften. När jag kollar på hemsidan ligger denna informationen under en bild med rubriken "Före/efter". Alltså på helt fel ställe. Extremt missvisande!

Dessutom står det på hemsidan att resekostnaden är 99 kr inom Göteborgs och 249 kr utanför Göteborg. Jag bor i Göteborg, men får trots det betala 199 kr.

Från att ha förväntat mig att betala 999 + 99 kr (1098 kr), så landade detta på 1789 kr, dvs nästan 70 procent mer än vad som utlovades på hemsidan.

När jag sedan ringer numret på hemsidan hamnar jag hos en av de två killarna som var hos mig. Han uppger då att resekostnaden på 99 kr gäller i centrala Göteborg, "typ vid centralstationen".

Har mailat vid upprepade tillfällen, men inte fått svar.

9 settembre 2025

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din recension. Vi beklagar att du upplevt situationen som negativ.

Vi vill förtydliga att vår minimidebitering för mattvätt är 1 499 kr, vilket framgår tydligt på vår hemsida, samt tillkommer reskostnad enligt zon. Bokningen gjordes online, och informationen finns tillgänglig i samband med bokning.
MVH

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt jobb jag hade en väldigt…

Fantastiskt jobb jag hade en väldigt svårt fläckad sammetssoffa fåtölj och fotpall i viscos som dom lyckades fantastiskt med och jag är så nöjd väldigt trevligt bemötande också .Kan Varmat rekommendera detta företag !! Mvh Marie i Göteborg

12 giugno 2024

Fantastiskt företag

Fantastiskt företag

Fick tid samma dag då det var AKUT (hundspill på ullmatta), jobbet var klockrent och servicen kanon. Varma rekomendationer.

19 giugno 2023

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Hej Victor! Härligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och resultat, det är jätte viktigt för oss. Tack för din recension och välkommen åter!

Rätt i tiden.

Tvättade min gamla soffa för andra gången. Blev fräsch igen.
Fick även tvättat två sängar .
Är mycket nöjd.
Tycker det är så rätt i tiden att ta vara på möbler man har så länge det går .

4 aprile 2023

Helt nöjd!

Mycket bra bemötande från personalen på MöbelRent plus att vår fåtölj blev som ny! Tack Wael!

21 novembre 2022

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Hej Yolanda de Wanngård! Härligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande och resultat, det är jätte viktigt för oss. Tack för din recension och välkommen åter!

Supernöjd!

Mina högt älskade mattor ser nya ut. Väldigt nöjd. Skönt att slippa vara utan mattor i flera dagar som man är vid kemtvätt. Trevligt bemötande av Wael som beskrev behandling och vad en ska tänka på. Kommer att återkomma

15 novembre 2022

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Hej Petra. Tack så otroligt mycket för ditt fina omdöme. Roligt att höra att du fått en bra upplevelse, det är ju så det skall vara! Varmt välkommen åter vid behov.

Valutata 5 stelle su 5

Madrass tvätt! Under och över!

Mycket proffsigt jobb och bemötande av Wael, madrassen luktar så gott och är kritvit. Snabb var han oxå. Nu ska den torka några timmar. Sen ser jag fram emot att bädda på rena påslakan och lägga mig. :) mvh Sandra.R

30 aprile 2021
Valutata 4 stelle su 5

Snabb, effektivt, prisvärt

Fick tid samma dag och tvättade två soffor och två fåtöljer. Sofforna syns inte jätteskillnad, men beror mycket på typen av tyg. Jag såg hur mycket smuts som försvann med vattnet och nu luktar och känns den ren.
De två svarta fåtöljerna ser man en markant skillnad på, de ser nästan nya ut. Bra priser också.

15 febbraio 2021

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt

Tack för din recension. Så roligt att höra!
Bra för plånbok och miljö att inte köpa nytt i onödan. Roligt att kunna göra en insats och förlänga livslängden på dina soffor. Välkommen åter!

Räddaren i nöden..

Kan inte vara annat än supernöjd! Ni räddade vår matta efter att vår hund lämnat ofrivilliga olyckor efter sig. Jätteproffsigt på alla sätt och härligt bemötande. Kan varmt rekommenderas!!

24 agosto 2020
Valutata 5 stelle su 5

Noggrant utfört - nöjd kund!

Jag valde att köpa en begagnad soffa och beställde hem möbeltvätt för att fräscha upp den. Kunde inte varit nöjdare med resultatet. Jag rekommenderar dock att ni kollar noga på prislistan, jag hade inte gjort det och lade till ca 400 kr på plats när jag blev informerad om alla tillägg man kunde köpa. Eftersom dynorna jag har är vändbara kostade det extra för att tvätt undersidan samt så ville jag ha det bakteriedödande medlet vilket också kostade extra. Men detta är inget som drar ner betyget eftersom det var jag som inte hade läst så noga. För ca 1500 kr blev 3-sits soffan + fotpallen som nya. För ett så noggrant utfört arbete är det verkligen värt varenda krona. 5/5 ☆!

4 dicembre 2019
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più