Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det är andra gången nu ja anlitade möbelrent för rengöring av min soffa och matta och är mycket nöjd med resultatet. Två personer kom i tid och arbetade noggrant och professionellt. De lyckades... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevlig personal som kom och tvättade heltäckningsmattan , dom fick bort gamla kaffe fläckar. Väldigt fin service och riktigt bra jobb . Resultatet blev över förväntat . Dessutom uppskattade priset... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det står på hemsidan att företaget erbjuder ”Ansvarsförsäkring som en extra trygghet för dig som kund, så att du kan känna sig säker vid våra tjänster”. När vi reklamerade dåligt utfört arbete fö... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/
Vi finns i Halland & Västra Götaland, 42248, Göteborg , Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Supernöjd!
Trevliga killar som kom enligt avtalad tid. Fick min smutsiga ullmatta som ny igen. Tvättade och impregnerade den.
Väldigt fin service och ett riktigt bra jobb!
Rekommenderar verkligen Möbelrent.

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Jättenöjd med tvätten av min fåtölj. Kaffefläcken är helt borta
Mycket, mycket nöjd med arbetet de gjorde med mina mattor. De blev otroligt fräscha och fick verkligen nytt liv.
Jag är väldigt nöjd med mattvätten. Arbetet utfördes professionellt och noggrant, servicen var smidig och priserna riktigt bra. Ett seriöst företag som jag varmt rekommenderar.
Fantastiskt företag
Fick tid samma dag då det var AKUT ( kaffe fläck på min soffa )jobbet var klockrent och servicen kanon. Varma rekomendationer.
Supernöjd med tvätten på min soffa . Kommer anlita möbelrent igen
My partner had booked a cleaning of our sofa. We believed it would cost 1190 for a three seat sofa cleaning. But in small letters, spread out on the website they also charge 756 additional for cleaning supplies /stain removal and 399 for driving to your place. Then I wonder what I pay the 1190 for? Is that not already for cleaning the sofa? There is no reason why these costs should not already be included in the price from the get go. This is only so that they seem cheaper at first sight and customers will go to them. Misleading!

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.
--- Svarar här på ditt svar.
Det är inte sant, det stod inte på din webbplats och när du var hemma hos mig informerade du mig aldrig om det nya priset, bara efter att du var klar med rengöringen.

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Totalt missvisande prislista som tydligen endast visar arbetskostnaden. Sedan tillkommer kostnad för rengöringsmedel samt milersättning så den faktiska kostnaden blir dubbelt så dyr som priset i prislistan. Skäms på er.

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Jätte nöjd med min matta och soffan bra service rekommenderar STARKT

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Bokade mattvätt av heltäckningsmatta i dotterns rum. Trodde aldrig mattan kunde bli så fräsch igen! Ett stort plus för trevligt bemötande & smidig kommunikation. Återkommer absolut för andra dotterns rum!

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Andra gång jag anlitade möbelrent och är lika nöjd med resultatet på min soffa .
Rekommenderar starkt

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Bokade tvätt på min mat stolar , det var verkligen värt och kommer anlita dom igen

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Jätte nöjd med resultatet på min beige soffa , jag rekommenderar möbelrent starkt

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Jag anlitade MöbelRent för att tvätta min matta som hade fått en kaffefläck, och jag är jättenöjd med resultatet! Fläcken är helt borta och mattan ser ut som ny. Väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Supernöjd med resultatet . Min soffa blev som nytt

Jag är supernöjd!
Killarna som kom var väldigt duktiga, trevliga och kom precis i tid. Mattan blev jättefin efter tvätten och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. Rekommenderar verkligen detta företag!

Risposta di MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.