Illosmobelrekond Recensioni 6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Dom har tvättat min soffa som var…

Dom har tvättat min soffa som var missfärgad och riktigt smutsig. Resultatet blev över förväntan — soffan ser nästan ny ut igen! De var dessutom väldigt trevliga, professionella och priset var jättebra. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera dem

6 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Strulande resultat

Detta är andra gången de har varit hos mig och tvättat min soffa och fåtölj – och resultatet var lika suveränt som första gången!

Personalen är väldigt trevlig och professionell, och allt gick smidigt från början till slut.

Extra plus för att det inte blev några konstigheter kring priset – jag betalade exakt det som stod på hemsidan vid min onlinebokning.

Rekommenderas varmt!

1 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Varning för Illos möbelrekond!

Varning för Illos möbelrekond!

Vi beställde diverse möbeltvätt hemma. Illos kom, satte i gång, efter en timme var de klara och förklarade då att det skulle kosta 6 985,8 kr, betydligt dyrare än vi trodde. De påstod att arbetet varit mer omfattande och att de tagit bort massa fläckar, vilket är tilläggsbeställningar. Det rimliga är förstås att först fråga kunden, inte utföra tillkommande, ej beställda arbeten för att sedan kräva betalt. Min fru, som var ensam hemma, kände sig pressad av de två männen från Illos, som vägrade ta betalt per faktura utan skulle ha pengar direkt.

Inte nog med detta, när möblerna torkat så såg vi att fläckarna var kvar. Vi skickar bilder till Illos dagen efter, inom den föreskrivna reklamationstiden om 48 timmar, men Illos slår ifrån sig och vägrar att antingen betala tillbaka eller återkomma för att göra om det undermåliga jobbet.

Enligt Bolagsverket omsatta Illos 877 000 kr 2024 (559205-3838). På sin hemsida listar de Radisson hotell, Grand hotell, AC hotell, Hedin bil, Volvo, Pinchos mfl större företag som kunder. Helt orimligt med en sådan låg omsättning. Sannolikt är både kunder och referenser fusk.

Oseriöst bedrägeriföretag.

23 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Varning för Illos Möbelrekond och MöbelRent!

Illos möbelrekond och MöbelRent är två olika hemsidor med samma verksamhet och adressen Nils Holgerssons Plats 4, 422 62 Hisings Backa.

Det står på hemsidan att företaget erbjuder ”Ansvarsförsäkring som en extra trygghet för dig som kund, så att du kan känna sig säker vid våra tjänster”. När vi reklamerade dåligt utfört arbete företaget tog inget ansvar.
Det står ”Effektiv Fläckborttagning, våra avancerade rengöringstekniker tar bort även de mest envisa fläckarna och dåliga lukter, vilket gör att dina möbler känns och ser ut som nya igen.”
Samtliga möbler som företaget tvättade har fortfarande fläckar.
Vi trodde att det skulle kosta 289 kr att tvätta en stol, företaget har lagt på 299 kr per stol, dvs. att tvätta en stol kostade 588 sek utan någon alls garanti att stolen blir ren.
Detta är helt enkelt bedrägeri.

23 aprile 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più