Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Ei näin. Olen aikaisemmin täältä tilannut ja olin tyytyväinen niin toimitukseen kuin tuotteeseen. Tilasin nyt täsmälleen saman tuotteen ja huomasin samantien, että laatu on mennyt alaspäin. Toi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Olen tässä jo kohta kuukauden odotellut pakettia ja kun katsoin tilauskoodilla seurantaa, niin ilmoittaa että paketti olisi toimitettu minulle, jota en kuitenkaan ole saanut. Lähetin asiakaspalveluun... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nimilaput vaikuttavat laadukkailta ja mukautuvat liimattavaan pintaan, kuten kenkään joka ei ole tasainen. Toimitus oli myös nopea ja kaikki sujui kaikenkaikkiaan helposti ja hyvin.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Scritti dall'azienda

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 35% delle recensioni negative ricevute

(245)

94 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kuivaksi opettelu-pöksyt

Olen erittäin tyytyväinen kuivaksi opettelu-pöksyihin. Taapero rakastaa niitä ja laittaa mielellään "uni housut" jalkaan. Auttavat nopeasti taaperoa hahmottamaan, milloin pitää mennä potalle. Ihan täysin vuotovarmat eivät ole, koska lahkeet niin leveät, että pissa ja kakka pääsee seisoessa tipahtamaan lahkeesta. Nukkuessa, jos lapsi ei herää pissalle yöllä ja sitä tulee paljon, vyötäröresori imee pissaa ja falskaa märäksi muuttuessaan.. Pienet vahihingot pysyvät pöksyissä nukkuessa. Joka tapauksessa toimivat melko hyvin. Ja pitävät suurimman osan ajasta yön kuivana. Lahkeissa voisi olla samanlainen resori kuin vyötäröllä. Käytämme näitä joka yö ja hyvä, että niitä tuli otettua kerralla kolme, että pissa/kakka-vahingon sattuessa on aina uudet vaikka yhdet olisi vielä pesun jäljiltä narulla kuivumassa. Kaikenkaikkiaan hyvä ostos. Tulivatkin nopeahkosti. Edullisetkin kun säästää vaippakuluissa tässä kuivaksiopetteluvaiheessa ja kuosit aivan ihania.

5 ottobre 2024
Valutata 4 stelle su 5

The toy crab was so cool and seem to be…

The toy crab was so cool and seem to be good quality, children loved it and its music is something I like to listen everytime kids play with it.
Only minus is that it took so long to get the toy even page promised it much earlier.

30 settembre 2024

Positiivinen kokemus

Tilaus oli helppo tehdä sekä tuotteet tulivat nopeasti ja olivat laadukkaita. Tilasin kaksi kehystä lapsen piirrustuksille sekä wc-pöntön istuimen. Molempiin ollut todella tyytyväinen. Tilaan ehdottomasti uusia tuotteita jos tarve tulee.

10 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Keittiösarja

Vaikutti, että tuotteet (keittiösarja) jotka tilasin ovat laadukkaita. Ainakin pikkuneiti sai veitsellä hyvin pilkottua banaanin. Äidin apuna keittiössä turvallisesti.

19 settembre 2024

Kaikki mahdollinen meni pieleen

Kaikki mahdollinen meni pieleen. Hyvin pitkä toimitus. Täysin väärä tuote tuli postissa. Eivät voi tarjota ilmaista palautusta tietenkään. Lisäksi tuote oli palattu pelkkään pussiin vaikka vakuutus oli maksettu. Tuotteesta putosi heti osa kun otti paketista pois. Huijaus firma

16 settembre 2024

Sleepy Cuddly Toy

Tilasin lapselleni teiltä Sleepy Cuddly Toy™ - Rauhallinen nukahtaminen. Ensin lelusta puuttui patterikotelon kansi. Otin yhteyttä ja 3- viikon jälkeen lähettivät uuden kannen koteloon. Kansi oli väärä. Ei hyvityksiä, vain vastaus että ottavat yhteyttä heidän toimittajaansa. Luvattuja yhteydenottoja minuun päin ei tullut, jouduin itse vastauksia vaatimaan. En koe että oli vaivan arvoista, rahat hukkaan ja kotona viallinen lelu.

9 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

En ikinä enää tilaa tältä firmalta

En ikinä enää tilaa tältä firmalta. Tuote ei näyttänyt siltä mitä esittelyssä ja lisäksi pikku kilpikonnat puuttuivat kokonaan. Keskustelut tapahtuvat ymmärtämättömän automaatin kanssa. Ensin ehdotetaan 10% alennusta ja sitten 20 %. Tuotteesta millä piti pelata muistipeliä mutta nappulat (pikku konnat) puuttuvat.

5 settembre 2024

Varokaa tätä toimijaa

Varokaa tätä toimijaa! Tilasin tuotteen ja
maksoin vakuutuksen. Tuote oli pakattu ainostaan muovipussiin, joten se oli tietenkin vaurioitunut matkalla. Vakuutuksella ei ole mitään merkitystä - minun olisi pitänyt palauttaa tuote omalla kustannuksellani Tiranaan! Lukemattomien sähköpostien jälkeen sain sitten alennusta kun ilmoitin ongelmasta Klarnaan ja maksu jäädytettiin. Google kääntäjän avulla käyvät keskustelua, joten ihan kaikki ei aina ole täysin ymmärrettävää. En suosittele!

13 agosto 2024
Logo di Minun Pikkuiseni

Risposta di Minun Pikkuiseni

Hei,

Olen todella pahoillani kokemuksestasi ja ongelmista, joita kohtasit tilauksesi kanssa. On turhauttavaa olla tekemisissä vaurioituneiden tuotteiden ja monimutkaisten palautusprosessien kanssa, varsinkin kun viestintä on haastavaa.

Palautteesi on tärkeää, ja arvostan sitä, että toit asian tietoisuuteemme. Jos haluat keskustella asiasta lisää tai tarvitset apua, ota yhteyttä suoraan meihin. Haluamme varmistaa, että huolenaiheesi käsitellään asianmukaisesti.

Kiitos, että kerroit ajatuksistasi.

Valutata 1 stelle su 5

Todella pitkät toimitusajat ja surkea…

Todella pitkät toimitusajat ja surkea asiakaspalvelu. Sivuilla luki että tuotetta varastossa, mutta toimitus olikin n. 10 päivää. Myöhemmin tuli sähköposti, että tuote toimitettu ja pitkän selvittelyn jälkeen todettu että tuotetta ei ole saatu toimitettua ja numeroani ei ole rekisteröity järjestelmään. Tuote kiertänyt suomea jo pitkän tovin. Asiakaspalvelusta myöhemmin selvinnyt mistä postista tuotteen voin hakea.

Lisäys 1,5kk tilauksesta: En saanut ikinä tietää mistä tuote pitää hakea, joten se palautui takaisin. Minulle kerrottiin, että asiaa selvitellään enkä ole vielä saanut mitään vahvistusta lähettävätkö tuotteen uudestaan enkä rahojani takaisin. En ole saanut viestiini vastausta.

6 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ali express drop shipping yritys

Ali express drop shipping yritys. Minulle ei tullut edes saapumisilmoitusta vaan päivää ennenkuin tuote olisi lähtenyt takaisin, lähetti joku täysin tuntematon muu firma sähköpostilla noutokoodin. Koodi oli mennyt Alankomaiselle Gainiao firmalle (myy nahkaisia lompakoita, varmaan myös suoraan Kiinasta tilattuja)

17 giugno 2024

Nolla tähteä

Huijariyritys. Toimii Suomen kuluttajansuojalain vastaisesti.
Peruutin tilauksen 9 minuuttia tilauksen tekemisen jälkeen, mutta se ei enää onnistunut. Tuote piti palauttaa omalla kustannuksella mikä tarkoitti yli 30 euroa, kun tuotteen hinta oli 30 euroa.

Päivitys 22.7.2024: Nyt yritys jatkaa huijaustaan vastaamalla tähän viestiin aivan puuta heinää. Olin nimenomaisesti heti yhteydessä yritykseen ja yritin peruuttaa tilauksen tuloksetta. Olin yhteydessä kuluttajaneuvontaan, joka totesi yrityksen toiminnan Suomen lain vastaiseksi. Tämä yritys kieltäytyi toimimasta Suomen lain mukaisesti.

4 giugno 2024
Logo di Minun Pikkuiseni

Risposta di Minun Pikkuiseni

Hei Janne,

Pahoittelemme vilpittömästi kokemaanne haittaa ja turhautumista. Palautteesi on meille hyvin tärkeää, ja suhtaudumme tällaisiin asioihin vakavasti.

Ota yhteyttä suoraan meihin ja kerro meille tilauksesi tiedot, jotta voimme tutkia asian perusteellisesti. Olemme sitoutuneet noudattamaan kaikkia kuluttajansuojasäännöksiä ja varmistamaan, että asia ratkaistaan tyydyttävästi.

Kiitos, että kerroit asiasta meille.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più