Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tilaamamme kengät olivat juuri sopivat. Sukkavarret olivat hyvän korkuiset ja tarpeeksi kireät, että pikkuisemme ei saa niitä kovin helposti pois jalasta. Ja kengät olivat erittäin tyylikkäät.

Valutata 1 stelle su 5

Very poor quality. Return is impossible, customer support responds rarely and demands videos. Highly don’t recommend to order anything, especially for kids. The smell of the items is terrible.

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Tavara on varastossa. Toimitus 2-3päivää. Tämän perusteella tilasin mutta enpä tienny että ei niillä mitään varastoa ole vaan paketti tulee kiinasta ja toimitus ei tosiakaan ole 2-3 päivää. Jos olisin... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Scritti dall'azienda

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Very poor quality

17 maggio 2026

Hyvä asiakas,

Olemme erittäin pahoillamme siitä, että tuotteet eivät vastanneet odotuksiasi, ja pyydämme vilpittömästi anteeksi aiheuttamaamme pettymystä. Ymmärrämme huolesi tuotteiden laadusta, hajusta sekä kokemuksestasi asiakaspalveluprosessistamme.

Huomaathan, että joskus tarvitsemme valokuva- tai videotodisteita, jotta voimme tutkia tuotteisiin liittyvät ongelmat asianmukaisesti ja tarjota mahdollisimman sopivan ratkaisun. Otamme myös kaiken tuotelaatuun ja asiakaspalveluun liittyvän palautteen vakavasti ja pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita tilauksesi tiedot, jotta voimme tutkia asiaa tarkemmin ja auttaa sinua asianmukaisesti.

Asiakaspalvelutiimi

Valutata 5 stelle su 5

Varrelliset ensi kengät

12 aprile 2026

Meille lähetettiin väärä tuote

Meille lähetettiin väärä tuote. Laitoin meiliä että haluan palauttaa väärän tuotteen ja saada rahat takaisin. Asiakaspalvelu vastaa viiveellä ja lähettikin vain uuden tuotteen meille. Tällä ajalla olin omatoimisesti lähettänyt väärän tuotteen takaisin ja maksanut 30€ postikulut. Asiakaspalvelu selkeesti ei ole suomalainen, enkä usko että he myöskään englantia ymmärtävät koska vastaavat vain omiaan ja tuputtaa tavaraa lisää meille vaikka haluttiin ”return & refund”. Palautushyvitystä tai postikulujen hyvitystä ei ole vieläkään kuulunut. En meinaa hakea sitä uutta tuotetta postista koska palautus on mahdoton. Tuote (leikkimatto) ei myöskään ollut millään tasolla laadukas emmekä halua sitä.

12 aprile 2026

Hyvä asiakas,

Kiitos palautteestasi. Olemme todella pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi. Tämä ei todellakaan vastaa palvelutasoa, johon pyrimme.

Jotta voimme selvittää asian ja tarjota sinulle asianmukaisen ratkaisun, voisitko ilmoittaa tilausnumerosi tai muut tilauksen yhteydessä antamasi tiedot (kuten sähköpostiosoitteesi)?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja ilmoita nämä tiedot, jotta voimme auttaa sinua ja ratkaista asian mahdollisimman nopeasti.

Asiakaspalvelutiimi

VAROITUS!!

VAROITUS!!! ÄLÄ TILAA MITÄÄN!!! Temu/aliexpress tuotteita 2x hinnoilla dropshippinginä!!!

7 aprile 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja ymmärrämme huolesi.

Otamme palautteesi vakavasti ja tulemme tarkistamaan tämän asian sisäisesti. Otamme myös sinuun suoraan yhteyttä tarkistaaksemme tilanteesi ja auttaaksemme sinua eteenpäin.

Asiakaspalvel

Kotimaiseksi naamioitu Kiina-kauppa

Verkkosivuilla luvataan toimitusajaksi 1-3 päivää. Tosiasiassa tavara tulee Kiinasta 14-25 päivässä. Kaksi tuotetta sisältänyt tilaukseni tuli kahtena toimituksena. Kauppa esiintyy suomalaisena ja lupaa sen muksista toimitusaikaa. Isomman tilauksen kanssa asiakas saattaa joutua itse tekemään tullauksen. Tuotteet on pakattu huonosti suojattuihin pussukoihin ja toinen tilaamistani olikin rikkoutunut. Olen reklamoinut, katsotaan miten käy.

1 aprile 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za opinię i bardzo nam przykro z powodu Twoich doświadczeń. Z pewnością nie jest to poziom obsługi, do którego dążymy.

Abyśmy mogli zbadać tę sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie, prosimy o podanie numeru zamówienia lub innych danych użytych podczas składania zamówienia (np. adresu e-mail).

Prosimy o przesłanie tych informacji na nasz adres e-mail, abyśmy mogli udzielić dalszej pomocy i jak najszybciej rozwiązać tę sprawę.

Z poważaniem,
Zespół obsługi klienta

Valutata 1 stelle su 5

Ei ollut paikkaa miinusmerkkiselle…

Ei ollut paikkaa miinusmerkkiselle tähdelle. Itseltäni kuoletettiin luottokortti pankin toimesta koska asiakkaiden huonot kokemukset olivat kiirineet rahalaitosten korviin
Panin toiveen "Pikkuiselle" että lakkaisi lähettämästä mainoksia. Ei näytä menevän perille

23 marzo 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja ymmärrämme huolesi.

Tämä ei ole se palvelutaso, johon pyrimme. Tulemme tutkimaan asian sisäisesti. Otamme myös sinuun suoraan yhteyttä tarkistaaksemme tilanteesi ja auttaaksemme sinua eteenpäin.

Asiakaspalvelu

Valutata 3 stelle su 5

Ennakkotilauksella reppu

Ennakkotilauksella reppu, joka levittyy hoitoalustaksi. Postissa kesti melko kauan, mutta löysi perille. :) Repun laatu ihan hyvä, alusta voisi olla tukevampikin, mutta riittää meille.

31 marzo 2026

En todellakaan suosittele!!!

Tilaukseni jäi Tulliin ja vasta maksettuani tullimaksun tilaus vapautui toimitettavaksi. Tullimaksusta ei mainita tilauksen yhteydessä, ja yritys kieltäytyy hyvittämästä tullimaksua ja siihen sisältyvää pakollista Postin lisämaksua asiakkaalle! Asiakaspalvelu tapahtuu robotin välityksellä. En todellakaan suosittele tätä yritystä kenellekään.

17 marzo 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja ymmärrämme huolesi tullimaksuista ja asiakaspalvelusta.

Tämä ei ole se palvelutaso, johon pyrimme. Tulemme tutkimaan asian sisäisesti parantaaksemme prosessejamme. Otamme myös sinuun suoraan yhteyttä tarkistaaksemme tilanteesi ja auttaaksemme sinua eteenpäin.

Asiakaspalvelu

Olen todella pettynyt sivustoon

Olen todella pettynyt sivustoon. Tilasin sieltä tuotteita, ja toimitusaika on ilmoitettu 1-3vrk. TOIMITUSAIKA on siis aika jolloin tuotteen pitäisi saapua. Ole. Nyt odottanut kaksi viikkoa, enkä ole vieläkään saanut tuotteita. En suosittele ollenkaan sivustoa

12 marzo 2026

Tilasin sähköisen lämpötyynyn

Tilasin sähköisen lämpötyynyn, mutta kokemus oli todella pettymys. Toimitus kesti erittäin kauan. Kun tuote lopulta saapui, se ei vastannut lainkaan sitä, mitä luvattiin. Se oli käytännössä vain kuumavesipullo, johon oli liitetty jonkinlainen sähköjohto. Johto ei edes sovi suomalaiseen pistorasiaan, joten tuotetta ei voi käyttää. Laatu on todella halpa ja tuntuu täysin roskalta. En voi suositella tätä tuotetta enkä ostamista täältä verkkosivulta, täyttä paskaa.

11 marzo 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più