Ei näin. Olen aikaisemmin täältä tilannut ja olin tyytyväinen niin toimitukseen kuin tuotteeseen. Tilasin nyt täsmälleen saman tuotteen ja huomasin samantien, että laatu on mennyt alaspäin. Toi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Olen tässä jo kohta kuukauden odotellut pakettia ja kun katsoin tilauskoodilla seurantaa, niin ilmoittaa että paketti olisi toimitettu minulle, jota en kuitenkaan ole saanut. Lähetin asiakaspalveluun... Leggi di più
Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Leggi di più
Nimilaput vaikuttavat laadukkailta ja mukautuvat liimattavaan pintaan, kuten kenkään joka ei ole tasainen. Toimitus oli myös nopea ja kaikki sujui kaikenkaikkiaan helposti ja hyvin.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.
Informazioni di contatto
Pohjoisesplanadi 11-13, 00170, Helsinki, Finlandia
- info@minun-pikkuiseni.fi
- minun-pikkuiseni.fi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 35% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Tuote tuli sovitussa ajassa
Tuote tuli sovitussa ajassa. Tosin se oli oletettua pienempi. Tilatessa saisi olla selkeästi näkyvissä tuotteen mitat.

Keittiövälinesarja
Keittiövälinesarja oli juuri se mitä 4v kokkailusta tykkäävä pikkunen halusi. Tarpeeksi monipuolinen ja turvallinen. Oikein onnistunut ostos.
Terv. Mummi

Risposta di Minun Pikkuiseni
Kivoja tuotteita ja nopeat toimitukset

Ei kannata tilata
Ei kannata tilata. 4 kk säätämisen jälkeen sain hakea tuotteen MH pisteeltä, jonka olin jo Joulukuussa palauttanut. Eivät suostuneet laskua poistamaan. Joten siksi tämä säätö. Ei oikeaa asiakaspalvelua.

Toimitus ajallaan ja oikein
Toimitus ajallaan ja oikein. Tuote vastasi odotuksiani.

Ostin lapsenlapsilleni nimileimasimet
Ostin lapsenlapsilleni nimileimasimet. He olivat niistä hirveän onnellisia. Pieninkin 2-vuotias leikki koiran hahmoisella leimasimellaan muutenkin kuin leimaamalla. Heistä ne olivat ihania!

Sleeping cuddle pehmo kiinasta
Ostettiin sleepy cuddle pehmo. Tuote divulla käytettiin mainonnassa fisher-pricen vastaavan lelun kuvia, mutta saapunut lelu ei ollut todellakaan tuote, vaan aivan viimeisenä oleva halpa kopio, joita saa kiinasta muutamalla eurolla. Yrityshän on drop ship kauppa, joka on vain panostanut hyvin vakuuttavaan oloiseen verkkosivustoon. Saavuttuaan lelu ei edes toiminut ja oli muutenkin niin vaarallista tekoa etten olisi sitä lapsen sänkyyn koskaan laittanut. Reklamoin lelun toiminattomuudesta ja viikon viestittelyn ja videoiden lähettelyn jälkeen yritys jopa suostui mitätöimään laskun. (Tästä syystä tähtiä 2) Asiakaspalvelun viestit olivat selkeästi kone käännettyjä jonka takia itse kirjoitin viestin aina sekä suomeksi että englanniksi, tiedä sitten oliko tuosta mitään apua. En voi suositella tätä yritystä kellekkään.
Toimitus nopea ja tuotteet vastanneet…
Toimitus nopea ja tuotteet vastanneet kuvauksia
Terrible service
Terrible service, the delivery time shown on the website before ordering was 1-3 days. It took one month to receive the item. I noticed the delivery was the same as Shein and found the item on the Shein website for a third of the price I paid on minun pikkuiseni. Very disappointed. I expected this to be a proper toy store with good quality items. Never again.

Lapset tykkää
Nopea toimitus, hyvä magneettipeli kaiken ikäisille päiväkotilapsille
Vilkkuva kylpylelu ei kestänyt vettä
Vilkkuva kylpylelu ei kestänyt vettä. Patteri alkoi vuotaa kertakastelun jälkeen (lelun sisään pääsi vettä). Lukuisten viestien ja videoiden jälkeen asiakaspalvelu yksinkertaisesti ilmoitti, että tuotteessa ei ole mitään vikaa. Tytär itki monta tuntia.
Lähetys kesti kauan ja oli puutteellinen. Asiakaspalvelu vastaa oudosti käännetyillä viesteillä, mutta ei tee mitään.
Muualta saa halvemmalla
Tuotteet kalliita siihen nähden, että samat myyjät kuin esim. Sheinillä, sama lähettäjän nimi. Tilasin neljä tuotetta, yli kuukauden kesti tulla kaksi tuotetta, sitten kolmen viikon päästä tuli yksi ja yksi puuttuu edelleen. Mitään tilausvahvistusta ei ole mukana. Asiakaspalvelu vastaa kyllä melko nopeasti googlekääntäjän avulla mutta esim. Tilausnumero ei auta mitään vaan pitää toimittaa valokuvia tavaroista. Katsotaan saanko viimeistä tavaraa ikinä. Laatu on tuotteissa ihan ok, mutta tosiaan muista kiinakaupoista saa paljon halvemmalla.
Lapsenlapseni sai ihanat vauvakengät
Lapsenlapseni sai ihanat vauvakengät. Toimitus tuli nopsaan.
Tussit
Tussit jotka tilasin, olivat juuri sellaiset kun mainoksessa oli. Helppo tilata ja nopea toimitus. Täys 10
Tuotteet olivat juuri sellaisia
Tuotteet olivat juuri sellaisia, kuin oletinkin niiden olevan.

Nolla tähteä
Suosittelen suuresti varomaan asiointia tämän yrityksen kanssa.
Tilasin joulukuussa sukulaiselleni lahjaksi tuotteen Minun Pikkuisesta, tietämättä, että yritys on drop shopping firma, jolla ei ole vastuuta eikä varastoa, vasn tuotteet asiakkaalle lähetetään Kiinasta.
Muutama tunti tilaulseni jälkeen halusin peruuttaa tilaukseni ja se osoittautui mahdottomaksi.
Tämän jälkeen alkoi lukuisten viestien vaihto 'asiakaspalvelun' kanssa.
Vastauset tulevat kahden päivän viiveellä ja niissä ei ole mitään asiaa.
Loppujen lopuksi kahden kuukauden väännön jälkeen jouduin maksamaan perintäuhan alla tuotteen, jota en koskaan ole edes lunastanut.
Varokaa kaikkea asioitia tämän liikkeen kanssa!
Tilasin lokakuussa lapsenlapsilleni…
Tilasin lokakuussa lapsenlapsilleni joululahjoja Minun pikkuiseni-verkkokaupasta. Huomasin tilauksen jälkeen, että sähköpostissani oli virhe ja olin heti asiakaspalveluun yhteydessä. Koskaan en saanut tilausvahvistusta. Paketistani ei tullut ilmoitusta, vaikka olin kymmeniä kertoja yhteydessä asiakaspalveluun. Olin yhteydessä markahuoltoon, josta kerrottiin pakettini palautuksesta ja virheellisistä yhteystiedoistani. Olen lähettänyt nämäkin tiedot asiakaspalveluun, mutta mitään ei tehdä enkä saa rahojani takaisin.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.