Merrell Recensioni 481

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super kundeservice! Da min ene støvle desværre gik i stykker, og modellen var udgået, var der ingen problemer med at få penge retur inden for få dage. Og selvfølgelig købte jeg så en anden - næsten ti... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Købte et par støvler. Hurtig levering, ingen problemer med at bytte støvlerne til et par der var et nummer større. Pengene for det første par støver, blev retuneret efter 4 dage👍 En god oplevelse... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god kundeservice! Jeg købte nogle vandresko. Jeg er vildt glad for dem, de er bare super gode og gå i og have på. Skoene gik desværre i stykker. Derfor kontaktede jeg deres kundeservice via... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

Udendørs fodtøj til mænd, kvinder og børn. Vandrestøvler, løbesko & mere - perfekt til alle dine udendørs eventyr. Fri levering ved køb over 599,-

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Superfin vare

Superfin vare. Hurtig levering.

Kære Mie,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er glad for varen og at du oplevede hurtig levering.

God sommer!

Valutata 5 stelle su 5

Super service, har handlet der flere gange

Kære Bo,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og at du har valgt at handle hos os flere gange. Vi ser frem til at skulle betjene dig igen i fremtiden.
Din feedback betyder meget for os!

Rigtig god sommer!

Hurtig levering.

Hurtig levering.

Kære Suzanne,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering. Rigtig god sommer til dig.

Fantastiske sko

Fantastiske sko - hurtig levering og god kundeservice

17 giugno 2024

Kære Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfredse med vores sko, den hurtige levering og vores kundeservice.
Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen snart.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering af godt produkt.

Hurtig levering af godt produkt.

10 giugno 2024

Risposta di Merrell

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering af vores gode produkt. Din tilfredshed betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition på alle parsmetre

Hurtig ekspedition på alle parametre

7 giugno 2024

Kære Jane,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig ekspedition på alle parametre. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen.

Refundering

Jeg har fået en meget venlig betjening af Merrell i forbindelse med køb af sandaler, hvor forsendelsen gik i vasken, men Merrell har været flinke til at refundere pengene

6 giugno 2024

Kære Birgitte,

Tak for din anmeldelse, og undskyld for den ulejlighed, du har oplevet. Vi beklager meget, at du ikke har modtaget de sko, du bestilte to gange. Vi er glade for at høre, at du har fået refunderet pengene for det ene par.

For at sikre, at dette bliver håndteret hurtigst muligt, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice direkte.
Din tålmodighed og forståelse sætter vi stor pris på.

Valutata 4 stelle su 5

Flyt den yderste rem forrest!

Fin hjemmeside, let og overskuelig, meget hurtig levering. Der ville være én stjerne mere, hvis ikke at den yderste rem blev monteret så langt fremme. Den sidder et generende sted så jeg ikke kan bruge sandalen, der ellers er meget lækker. Den bør sidde lige bag cap. 5 for bedre comfort og stabilitet.

3 giugno 2024

Kære Jacob,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering af vores fantastiske sko. Din tilfredshed betyder meget for os.

Fik skoene dagen efter

Fik skoene dagen efter jeg bestilte dem

31 maggio 2024

Kære Rasmus,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik skoene dagen efter, du bestilte dem. Vi sætter pris på din feedback og glæder os over, at vi kunne levere så hurtigt.

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering. Tak

29 maggio 2024

Risposta di Merrell

Mange tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig og korrekt levering.

Vi ser frem til at betjene dig igen :)

De fedeste sandaler

Det er bare de fedeste sandaler jeg til dato har ejet. Design og komfort passer perfekt til mine fødder "som fod i hose" 😅

27 maggio 2024

Kære Grete,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du synes vores sandaler er de fedeste, du nogensinde har ejet. Det betyder meget for os, at både designet og komforten passer perfekt til dine fødder. Din tilfredshed er vores mål, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt og nemt at handle

Hurtigt og nemt at bestille og få varen.
Hvis jeg skulle hav sendt retur var det også nemt, med returlabel i pakken.

17 maggio 2024

Kære Anne,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at bestillingen og modtagelsen af varen var hurtig og nem. Vi er også glade for at vide, at returprocessen var problemfri. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi sætter pris på din feedback.

Gode sko

Gode sko - hurtig levering - alt spiller

22 maggio 2024

Kære Gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både skoene og den hurtige levering.

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og nem service og er tilfreds med vores produkt. Din feedback betyder meget for os.

rigtig god oplevelse

Hurtig og god levering med dejlige sandaler

17 maggio 2024

Kære Sussie,

Mange tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre, at du er tilfreds med leveringen og sandalerne.
Vi ser frem til at skulle betjene dig igen i fremtiden :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più