Merrell Recensioni 481

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super kundeservice! Da min ene støvle desværre gik i stykker, og modellen var udgået, var der ingen problemer med at få penge retur inden for få dage. Og selvfølgelig købte jeg så en anden - næsten ti... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Fin hjemmeside, let og overskuelig, meget hurtig levering. Der ville være én stjerne mere, hvis ikke at den yderste rem blev monteret så langt fremme. Den sidder et generende sted så jeg ikke kan brug... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte et par støvler. Hurtig levering, ingen problemer med at bytte støvlerne til et par der var et nummer større. Pengene for det første par støver, blev retuneret efter 4 dage👍 En god oplevelse... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god kundeservice! Jeg købte nogle vandresko. Jeg er vildt glad for dem, de er bare super gode og gå i og have på. Skoene gik desværre i stykker. Derfor kontaktede jeg deres kundeservice via... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

Udendørs fodtøj til mænd, kvinder og børn. Vandrestøvler, løbesko & mere - perfekt til alle dine udendørs eventyr. Fri levering ved køb over 599,-

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Køb af sandaler

Overskuelig hjemmeside, m god vejledning mhp str.
Og så er sandalerne behagelige og pæne👏👏👏

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes godt om vores overskuelige hjemmeside og hurtige levering. Det betyder meget for os at høre, at sandalerne er både behagelige og pæne. Vi håber, at de bringer dig glæde i lang tid.

Stort udvalg

Stort udvalg, nem hjemmeside, hurtig levering + god pris OG dejlig pasform.

16 maggio 2024

Kære Mads,

Vi er glade for, at du satte pris på vores store udvalg, nemme hjemmeside, hurtige levering, gode priser og dejlige pasform på vores produkter.
Din tilbagemelding betyder meget for os, og vi stræber altid efter at tilbyde den bedste mulige oplevelse for vores kunder.
Tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Valutata 4 stelle su 5

Behagelige sko.

Jeg købte to par sko, det ene par passer perfekt men det andet par blev sendt retur. Kun 4 stjerner fordi der gik lidt tid før mine penge var retuneret.

8 maggio 2024

Kære Mai-Britt,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det ene par sko passer perfekt til dig. Vi beklager dog forsinkelsen med tilbagebetalingen af det andet par sko.

Din feedback er meget vigtig for os, og vi vil tage den med i vores bestræbelser på at forbedre vores service og effektivitet.

Vi sætter pris på din forståelse og takker for din støtte.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, deres sko er rigtig gode.

Kære Jeanette,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og kvaliteten af vores sko.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Alt klappede fra bestilling til levering

Alt klappede fra bestilling til levering

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med alt fra bestilling til levering.
Vi ser frem tid at betjene dig igen.

God kvalitet

God kvalitet, nem betjening og hurtig levering

8 maggio 2024

Kære Sonja,

Vi er glade for, at du satte pris på vores produkters kvalitet, den nemme betjening og den hurtige levering.

Vi sætter en ære i at sikre en god oplevelse for vores kunder, og din tilbagemelding motiverer os til at fortsætte med at levere den samme høje standard. Tak for din anmeldelse!

6 maggio 2024

Kære Lotte,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering.
Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter pris på din støtte.

Kære Merete,

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din ros af vores hjemmeside og hurtige behandling. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp til at handle.

Vi ser frem til at skulle betjene dig igen!

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering. Nu bruger af et par vildt behagelige sko, der helst ikke vil tages af 😊

30 aprile 2024

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede nem og hurtig levering.
Dejligt at du er blevet så glade for vores sko 😊

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske sko👍🏻mega hurtig levering…

Fantastiske sko👍🏻mega hurtig levering ,!!👍🏻

29 aprile 2024

Kære Mona,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du synes vores sko er fantastiske, og at leveringen var super hurtig! Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Hurtig levering.

19 aprile 2024

Kære Birthe,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre at du oplevede hurtig levering.

Valutata 2 stelle su 5

Noget dyre end forventet.

Noget dyre end forventet.
Først passede farven ikke med det billede der var på foto, derfor sendt retur( 39,-) og derefter bestilte jeg nye sandaler, men fik ikke de 10 % ( 75,- ),så en stigning på 114,-- det er jeg noget irriteret over.
Men sandalen er fin.

17 aprile 2024

Sandalerne kom lynhurtigt

Sandalerne kom lynhurtigt - mine yndlings og tredje par af samme model.

23 aprile 2024

Kære Jette,

Tak for din fantastiske feedback! Det er dejligt at høre, at du hurtigt modtog dine sandaler og fortsat er så glad for modellen. At det er dit tredje par, siger virkelig noget om din tilfredshed med produktet. Vi ser frem til at fortsætte med at levere dine favoritter!

Kære Sidsel,

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt processen nem og hurtig. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Den ønskede vare var på lager.

Den ønskede vare var på hylden, valget var således let. At varen også kom hurtigt er da et stort plus.

11 aprile 2024

Kære Jørn,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du nemt fandt hvad du søgte og nød den hurtige levering. Vi sætter pris på din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Sko efter fødderne og ikke hovedet

Sidder rigtig godt på foden

18 aprile 2024

Kære Jette,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at skoene passer godt til dine fødder og sidder behageligt.
Vi værdsætter virkelig din feedback og ser frem til at fortsætte med at tilbyde produkter, der møder dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering og nem…

Meget hurtig levering og nem returnering og straks pengene ind på min konto igen

17 aprile 2024

Kære John,

Tak for din positive tilbagemelding! det glæder os at høre, at du oplevede meget hurtig levering og fandt vores returnerings proces nem. Vi bestræber os på at gøre både køb og returnering så smidig som muligt for vores kunder.
Det er også vigtigt for os, at refusionen sker hurtigt, så det er fantastisk at høre, at pengene straks var tilbage på din konto.
Vi ser frem til at betjene dig igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più