Valutata 1 stelle su 5

I have been recently reviewed on Marktplaats.nl by a seller on an exchange/purchase that never happened ?! This review was for bicycles I tandems that I would not be interested in, and was placed on... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De eerste keer sinds jaren weer eens geprobeerd via Marktplaats een keukenapparaat te verkopen. Ik ben zeer negatief verrast over alle onserieuze reacties van mogelijke kopers, waarvan 3 zelfs beweren... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Marktplaats is wat gebruik betreft kompleet FAILLIET. MP kenmerkt zich intussen ( na veel goede jaren) als een afvoerput van grappenmakers die ongecontroleerd kunnen bieden en GEEN ENKELE AFSPRAAK... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Stoppen met automatische inschakeling van de kopers bescherming, want voor sommige producten geeft dat een risico. Een voorbeeld: Ik bied een elektronica product aan dat wanneer het verkeerd wordt geb... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di aste online
  2. Piattaforma di commercio online

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Handel veilig, succesvol en plezierig: http://help.marktplaats.nl/help/veilig_handelen_internetoplichting/tips_voor_veilig_handelen/i/veilig-en-succesvol-handelen Om deze Marktplaats Facebookpagina een leuke plek te houden om informatie met elkaar uit te wisselen, vragen we je aandacht voor enkele richtlijnen: - We vragen je begrip voor het recht dat we ons voorbehouden om uitingen te verwijderen die racistisch, seksistisch, schadelijk of discriminerend zijn. Ook uitingen van schending van het auteursrecht of persoonlijk recht worden verwijderd. Tot slot worden vertrouwelijke informatie en (links met) berichten met commerciële inhoud en reclame niet geaccepteerd. - Wanneer je deze Fanpagina gebruikt, aanvaard je en ga je akkoord met onze Huisregels en het Facebook Statement of Rights and Responsibilities. - Alles wat jij op de Fanpagina plaatst is van jou, maar kan geheel of gedeeltelijk gebruikt, gereproduceerd, aangepast, openbaar gemaakt, doorgestuurd, gepubliceerd, uitgezonden en/of elders gepost worden door ons of door andere gebruikers. Vragen omtrent Marktplaats kan je altijd aan ons stellen of aan onze klantenservice: http://help.marktplaats.nl/

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,3

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Marktplaats OPP moet mij betalen omdat…

Marktplaats OPP moet mij betalen omdat hun klant DHL mijn pakket is kwijtgeraakt die ik verstuurd had naar een koper. Aangezien hun de officiële klant zijn en de label via hun platform is gekocht moeten hun. Ze laten mij aan mijn lot over. DHL heeft geen informatie of is niet te bereiken. MP wil DHL niet contacten

17 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb diverse keren getracht in te…

Ik heb diverse keren getracht in te loggen meerdere mailadressen en ik krijg geen code. ze zijn dan ook niet te bereiken dan wordt je account geblokkeerd en ik ken mensen die zij zo moedeloos geworden dan niet meer willen proberen om gebruik te maken van Marktplaats.

12 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wat Een graai bende is het..

Wat Een graai bende is het..
Een auto verkopen koste een jaar geleden 29 euro
Nu kost het 39 euro omdat men vind dat de service steeds beter wordt..
Had mijn auto bijna 1 jaar te koop staan ..en geen coulance van het wordt naar een tijdje goedkoper..nee alleen duurder .
En de humor is dat uiteindelijk de auto verkocht is via Markplaza.
Wordt tijd dat men massaal naar de gratis aanbieders gaan om de monopolie positie daar in elkaar laten storten

15 febbraio 2026

Verzendkosten

Ik verkoop al jaren met veel plezier op Marktplaats, maar nu hebben ze de verzendkosten van Postnl met 3 euro verhoogd !!
Dit klopt niet, het moet een verhoging van 0,45 zijn, zoals in de Postnl app staat.
Ik krijg geen telefonisch contact en in de chat zeggen hier geen antwoord op te kunnen geven !
Dit kost mij en andere verkopers klanten.
Een Dhl punt zit hier niet in de buurt....

10 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Markplaats is een zeeeeeeer slecht…

Markplaats is een zeeeeeeer slecht bedrijf als ik op Markplaats zelf kijk en daar iets interessants vind voor mij voor gratis dan zijn er mensen die nog niet eens de moeite nemen om iets retour te schrijven Markplaats zou zo mensen moeten verwijderen van Markplaats dus als u het zelfde ervaring heeft een berichtje schrijven op stust piloot mensen dan worden ze daar bij Markplaats misschien eens wakker geschud he Markplaats ik vind het te gek voor woorden schandalig hoe Markplaats met mensen om springen he Markplaats doe hier iets aan he Markplaats

13 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Marktplaats: Kopersbescherming stelt niets voor! Als er een probleem is, kun je naar je geld fluiten!

Ik heb een artikel gekocht op Marktplaats.nl. Het artikel is niet bezorgd. Ik had Kopersbescherming.
Ik heb duidelijk aangegeven, dat er een probleem is. Namelijk niets ontvangen!
Wat doet Marktplaats? Het maakt het bedrag toch over aan de verkoper!
Dit is de zoveelste keer, dat me dit overkomt! Schandalig! Diefstal!
Ik raad iedereen af om met Marktplaats in zee te gaan. Waarde(n)loos bedrijf!
Als je tracht contact hierover met Marktplaats te krijgen, houdt men de boot ijskoud af! Niet voor niets, dat Marktplaats zo’n bar slechte waardering krijgt op Trustpilot!

19 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wat gaat er mis met marktplaats

Wat gaat er mis met marktplaats ? Nou ten eerste moeten verkopers een leren om goed in te pakken, regelmatig krijg ik kapot keramiek opgestuurd. Ten tweede online payments wat via MP opereert is een waardeloos bedrijf bij geschillen dat je defecte waar krijgt opgestuurd word de verkoper gewoon in het gelijk gesteld en uitbetaald, MP steekt geen poot ernaar uit hoezo kopersbescherming ? Je krijgt niet eens de keuze als consument het terug te sturen zonder enige reden wat kopen op afstand eigenlijk zou moeten zijn.Ten derde word ik helemaal kriegel van al die advertenties door bedrijven zoals Catawiki want onderhand de helft van de MP aanbiedingen zijn betaalde advertenties. Kortom er is heel wat te verbeteren. Oh ja dat beoordelingssysteem is een rotte appel krijg vaak slechte beoordelingen van bud verkopers die als wraak dan een 1ster beoordeling achterlaten terwijl ze wel lekker gecasht hebben ...

26 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Betaal niet voor advertenties!

Net als de rest van de slechte beoordelingen heb ik er ook geen beste ervaring mee. Betaal niet voor advertenties! Want de meeste mensen die reageren doen 1x een bod en wanneer je akkoord geeft reageren ze niet meer. Na een dag heb je al geen nieuwe reacties meer en dan moet je weer opnieuw betalen om de advertentie te verlengen. Dit gedaan en wederom mensen die een bod doen en weer niet reageren.

Dezelfde ervaring gehad met het verkopen van een auto. Gewoon je auto verkopen op autoscout24 of een andere gratis aanbieder en niet op marktplaats. Tip ;)

Zelfs nog even met de klantenservice gechat en die zeggen dat zij geen invloed hebben op hun leden…

12 novembre 2025

Kopersbescherming is verkopersbenadeling.

Heb het meegemaakt dat een koper aangaf dat het artikel niet was ontvangen. De vervoerder DHL gaf aan dat het was afgeleverd en kon dat ook aantonen, toch werd de koper in het gelijk gesteld en was ik mijn geld en spullen kwijt.
Er werd daar tussen neus en lippen een beslissing genomen door een een of andere puistige puber, discussie werd meteen gesloten, geen mogelijkheid tot wederwoord o.i.d..

3 aprile 2025

Boycot Marktplaats

Je wordt niet serieus genomen door de medewerkers van Marktplaats, en als de chatbot je EINDELIJK eens met een live persoon laat spreken, negeren ze je gwoon, en verlaten de chat als ze geen zin meer hebben!! Wat is dit???

Oja, en kijk uit hoor ene 'KEVIN'. 50€ aan overgemaakt, en wacht nog steeds op mijn PlayStation! Marktplaats gevraagd om hulp maar niets... Aangifte moeten doen, maar we weten allemaal hoe politionele diensten werken in dit land eh..!?!!

Ik stel een totale boycot voor mensen!!!

7 ottobre 2025

Helpdesk helpt niet...

Ik vraag me serieus af waarom ze een helpdesk hebben, want je wordt niet geholpen. Eerst moet je door de ergerlijke chatbot heen. Als je eindelijk met een mens chat (Anne Marie), is die weer vertrokken voordat het is opgelost. Dus weer aan de chatbot vragen of je een mens mag spreken, maar weer is deze persoon (Gideon) vertrokken voor je er erg in hebt. Ik moet nu binnen 24 uur via de mail alsnog een reactie krijgen, maar als ik alle andere reviews zie, zal het me benieuwen of dat echt gaat gebeuren... En dat allemaal omdat ik even een oude zitzak wil verkopen, maar het systeem blokkeert de advertentie om onverklaarbare redenen. Zo ingewikkeld moet dat toch allemaal niet zijn?!

27 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geld weg door fout systeem en verschrikkelijke klantenservice

Ik kocht een broek, maar zowel verkoper als ik kregen na betaling continu foutmeldingen in het openen van betalingsoverzicht en downloaden dhl verzendlabel. Dus nogmaals moeten betalen en toen deed alles het wel. Je zou denken: door deze gekke error in het systeem, krijg je makkelijk het geld terug: NOPE.

Chat is echt afschuwelijk. Traag, niet de juiste informatie, vervolgens beëindigd ene Leangelo plots de chat terwijl ik nog geen oplossing heb. Geld staat ondertussen nog steeds ergens maar ik krijg geen reacties.

En nog belachelijker (en onterecht): ik betaalde vanwege deze error in het systeem, tweemaal Kopersbescherming. Die kreeg ik volgens Leangelo niet terug. Deze meneer snapt natuurlijk niet dat ik ook zonder Kopersbescherming mijn geld terug had moeten krijgen, want het is onverschuldigd betaald.

Ik ga echt NOOIT meer iets via Marktplaats kopen; wat een afschuwelijk platform. Ik doe alleen nog aan verkopen, want dan heb ik deze ellende niet als het weer misgaat door een fout van het systeem.

Marktplaats is verloederd

10 ottobre 2025

Beste Primorska 24,

Beste Primorska 24,

Onlangs heb je iets gekocht via Marktplaats. We zijn benieuwd naar je mening. Hoe was je ervaring met Marktplaats?
Deel jouw ervaring
Alvast bedankt voor je hulp!

Het team van Marktplaats

23 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Opgelicht & Blokkade op Marktplaats !?

Uitgelogd op Marktplaats wegens onbekende reden. Zou wellicht met de uitbetaling te maken kunnen hebben waarbij ik als "verkoper" op slinkse wijze ben opgelicht bij het verkopen van mijn dure product .. Via een manier die voor elke partij het meest veilig zou moeten zijn. Namelijk via Kopersbescherming.

De koper heeft 10,- euro korting gekregen op mijn vraagprijs , vervolgens gebruik gemaakt van de optie Kopersbescherming.
Koper ontvangt exact hetzelfde product (zonder afwijking,beschadiging of imitatie etc). Maar maakt een melding dat er stank & kattenharen op zouden zitten.. Niet meer Nieuw is en doet een poging tot oplichting . Heb deze kul nog nooit meegemaakt. Ik ben een week later terug en zie dat er ticket is aangemaakt en is gewacht op mijn reactie...

De ticket is tussentijd alweer gesloten als ik het zie en reageer.
Ik controleer of het bedrag is uitbetaald, maar is niet het geval. Ook maak ik me zorgen dat het bedrag word terug gestuurd naar de frauderende oplichtster .

Ik stel de klantenservice van Marktplaats op de hoogte, die me verteld het met de oplichter zelf op te lossen. Oplichter wilt niet meer reageren en zegt het met Marktplaats maar uit te zoeken.

Ik wil gewoon mijn geld of mijn verkochte product terug ! Wat is dit nou voor onzin allemaal?
Word niks uitgezocht, van kastje naar de muur gestuurd, ondertussen gewoon bestolen en word als klap op de vuurpijl niet de oplichter geblokkeerd op Marktplaats maar notebene IK ?? Kan niet meer in mijn account, Ook niet meer de statussen zien van mijn advertentie .

Dit is voor mij omgekeerde wereld. Maakte altijd plezierig gebruik van Marktplaats. Maar weet echt niet wat hier en in jullie organisatie gebeurd . Ongelofelijk gewoon.

8 settembre 2025

Waardeloze klanten"service"

Waardeloze klanten"service". Na 8 keer chatten (8 x!!) omdat ik met de nieuwe laptop niet ingelogd kwam en elk keer door een Victoria eruit gegooid te worden (we weten de oplossing, niet, dus gooien we je er maar uit, volgende klant....) kwam ik bij Therese uit die me naar de Technische afdeling stuurde. Maar die lezen niet goed, ik zou de sms-codes niet binnenkrijgen, het lag dus vast aan mijn telefoon. Lees eens goed, ik had duidelijk meerdere malen geuit dat de codes aankomen, maar niet werken als ik ze ingaf. Zo verging het me toen. En nu een jaar later? Weer hetzelfde, ditmaal Wanda aan de chatbox gehad, doorgestuurd naar de Technische afdeling. En dan zwijgen ze doodleuk ondanks meerdere malen verzoeken wat van zich te laten horen. Ik kan namelijk de verkopers geen berichten sturen en niet op de artikelen of pagina verder klikken. Niets meer dus. En de verkopers denken nu dat ik een wanbetaler ben terwijl ik kan typen wat ik wil ("Geleverd" met 2 vinkjes), maar niets aankomt. Ik hoor deze klacht van de verkopers ook, verkopers die ik via 0,01 euro via een bankoverschrijving hun echte e-mailadres gevraagd heb. Ook zij krijgen geen contact met hun klanten. Waardeloze klantenservice! Ik haak liever af en ga via Vinted of Tweedehands in België door. O ja, ooit werd een oplichter niet geblokkeerd, maar ikzelf toen ik 9999999 als bod plaatste om aan te geven dat het een oplichter betrof! Ze zijn even crimineel en willen alleen maar geld verdienen aan de verkopers die hun advertenties hoog willen plaatsen en zogenaamde "service" aan betaalverzoeken. Handmatig overmaken gewoon, kleine handeling voor die "service" die even snel gaat. Ik gun ze dat geld niet!

4 settembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più