Toen het bestelde product niet leek te functioneren (plakbare magneetjes bleken niet goed te plakken p mijn ondergrond) schreef ik een review waarop ik werd benaderd met een advies. Dit zou mij weer e... Leggi di più
Jaa, gewoon super. Super snel en pro-actief, zo fijn! Er was een kink in de kabel bij het verzenden wat helemaal niks met magneetjeswinkel te maken had, echt complementen hoe meedenkend en zo to... Leggi di più
Ik had op zeer korte termijn een pakket magneetjes nodig. Omdat 'Magneetjeswinkel' meteen handelde 1h voor het weekend en meedacht met welke verzend service ik de grootste kans had om op tijd pakke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kreeg het bestelde vlot volgens opgave binnen opmerking; magneetje stond voor 3mm rond en 1 mm dik, de dikte bleek 2 mm te zijn, in mijn geval geen probleem omdat ik zowiezo een aantal magneetjes op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
MagneetjesWinkel.nl is dé specialist in magneten en magneetoplossingen. Van sterke neodymium magneten tot magneetborden en praktische toepassingen voor dagelijks gebruik en technische projecten. We helpen je de juiste keuze te maken met duidelijke specificaties en persoonlijk advies. Bestellingen worden snel verzonden uit eigen voorraad in Nederland. Je bent ook welkom in onze winkel in Ede, vlak bij station Ede-Wageningen.
Parkweg 82, 6717HW, Ede, Paesi Bassi
- klanten@magneetjeswinkel.nl
- magneetjeswinkel.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
super magneetjes
goed voor sterk werk!
Snel in huis en super sterke leuke…
Snel in huis en super sterke leuke magneetjes!

Goede kwaliteit snelle verzending
Snelle bezorging, goede kwaliteit, hele goeie prijs!

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
Supersnelle levering plus goed product

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
vlotte sevice, verzenden kan goedkoper
Kreeg het bestelde vlot volgens opgave binnen
opmerking; magneetje stond voor 3mm rond en 1 mm dik, de dikte bleek 2 mm te zijn, in mijn geval geen probleem omdat ik zowiezo een aantal magneetjes op elkaar zou plaatsen.
Opmerking; ik betaalde verzendkosten voor een pakketje terwijl de zending in een envelop via de brievenbus werd bezorgd, de " bezorgkosten" waren hoger dan de magneetjes, dit had dus ook anders gekund

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
Snelle levering en een top product.
Snelle levering en een top product.
Werkt goed voor wat het moet dienen
Snelle service.
Werken zeer goed in combinatie met magnetic paint
Fantastische service en snelle levering; magneten werken fantastisch in combinatie met mijn muur welke ik heb geschilderd met de sterke Magnetic paint, helaas minder op de wand met goedkope magneetverf. Al met al ben ik toch erg tevreden!!

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
Goed product maar bovenal uitstekende…
Goed product maar bovenal uitstekende service! Via magneetjeswinkel magneet haken besteld, echter na een paar dagen geen track&trace ontvangen. Heb de klantenservice een mail gestuurd en binnen enkele uren reactie. Ze hadden het helemaal uitgezocht, de magneethaken naar de post gedaan en er een extra presentje bij gedaan voor het ongemak. Super!

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
prima alles geregeld en op de hoogte…
prima alles geregeld en op de hoogte gehouden

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
Voor herhaling vatbaar? Ja zeker!
Mooie website, interessante artikelen en bestelproces ging perfect. Snelle reactie en verzending. Qua levering nog wel een dingetje. Wel netjes een track & trace, maar een bewering van Post NL dat het bezorgd is (in de brievenbus) terwijl er niets was. Ik hoop nog op een foutje en een verlate levering. Wel vervelend want het is niet na te gaan. En hoe nu verder?
Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en ik kan alleen maar zeggen dat ze het keurig opgelost hebben. Alles is goed gekomen en de post heeft uiteindelijk geleverd. En dat terwijl we ook samen al tot een goede oplossing zijn gekomen. Al met al niets dan lof voor deze winkel. Een aanrader!