Toen het bestelde product niet leek te functioneren (plakbare magneetjes bleken niet goed te plakken p mijn ondergrond) schreef ik een review waarop ik werd benaderd met een advies. Dit zou mij weer e... Leggi di più
Jaa, gewoon super. Super snel en pro-actief, zo fijn! Er was een kink in de kabel bij het verzenden wat helemaal niks met magneetjeswinkel te maken had, echt complementen hoe meedenkend en zo to... Leggi di più
Ik had op zeer korte termijn een pakket magneetjes nodig. Omdat 'Magneetjeswinkel' meteen handelde 1h voor het weekend en meedacht met welke verzend service ik de grootste kans had om op tijd pakke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kreeg het bestelde vlot volgens opgave binnen opmerking; magneetje stond voor 3mm rond en 1 mm dik, de dikte bleek 2 mm te zijn, in mijn geval geen probleem omdat ik zowiezo een aantal magneetjes op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
MagneetjesWinkel.nl is dé specialist in magneten en magneetoplossingen. Van sterke neodymium magneten tot magneetborden en praktische toepassingen voor dagelijks gebruik en technische projecten. We helpen je de juiste keuze te maken met duidelijke specificaties en persoonlijk advies. Bestellingen worden snel verzonden uit eigen voorraad in Nederland. Je bent ook welkom in onze winkel in Ede, vlak bij station Ede-Wageningen.
Parkweg 82, 6717HW, Ede, Paesi Bassi
- klanten@magneetjeswinkel.nl
- magneetjeswinkel.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Na een vraag over de levering gesteld…
Na een vraag over de levering gesteld te hebben, kreeg ik binnen 5 minuten een vriendelijke e-mail terug van de klanteservice, met een perfecte oplossing.
Bedankt Hans.
Ik had een vraag over een product en…
Ik had een vraag over een product en kreeg daar snel andwoord op! Er werd ook duidenlijk uitgelegd waarom het product er niet meer was.
Ben verder erg blij met al het aanbod van MagneetjesWinkel....ook al haden ze helaas niet meer het product dat ik graag wou, maar daar hadden zij geen invloed op en vonden dat zelf ook erg jammer.
Snelle reactie en zeer klantvriendelijk
Snelle reactie en zeer klantvriendelijk
Super klantvriendelijk
Super klantvriendelijk, mee denkend in oplossingen!
Kwaliteit en goede service
In december heb ik een bestelling gedaan en ik werd tijdig geïnformeerd dat de bestelling wat langer onderweg zou zijn wegens drukte bij de postbedrijven. Maar dat ik deze zeker weten voor de kerstdagen in huis zou hebben (cadeautjes voor de kinderen). Heel attent om hun klanten proactief te informeren.
Ik heb 3 setjes besteld, waarvan er 1 beschadigd bleek. Waarschijnlijk een productiefoutje. Er werd heel snel op mijn mail gereageerd en meegedacht. Ik krijg kosteloos een nieuw setje toegestuurd. Het bedrijf is heel service-en klantgericht. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hier nog hoog in het vaandel.
Mijn kinderen (en ikzelf ook) vinden de magneetjes heel leuk speelgoed.
Leuk bedrijf met prima klantenservice!
Snelle en perfecte service
Snelle en perfecte service, graag tot de volgende keer !
Uitstekende klantenservice!
Een fijne, betrouwbare webshop met uitstekende klantenservice. Ik kan niet anders zeggen! Dank voor deze leuke feestdagen bestelling, onze kinderen kijken vast hun ogen uit! Dank 🙏
Fijne ervaring met deze webshop!
We hadden magneetjes besteld maar kregen een andere kleur. Werd super snel opgelost, direct antwoord op mijn mail. Erg vriendelijk en meedenkend. Zeker aan te bevelen 👍🏻
super service van MagneetjesWinkel
Ik had een kleine bestelling (briefpost), die was na een week nog niet gearriveerd. Waarschijnlijk bij de post kwijtgeraakt. Na een mailtje naar de MagneetjesWinkel werd er gratis opnieuw magneetjes verstuurd. Die kwamen de volgende dag al aan!
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service, top bedrijf!!
Top service
Een bedrijf dat snelle en heel goede service geeft
Bestelling kwam niet aan. Na zes dagen gemaild en onmiddellijk reactie. Ik kreeg aanbod om meteen opnieuw te sturen. Diezelfde dag lag het toch ineens in de brievenbus. Dit gemeld en beloofd om evt. nieuwe zending terug te sturen. Ook weer meteen reactie. Ik hoef niet terug te sturen want, nu hadden ze toch voor track en trace gekozen. Het zou weer extra geld en belasting voor het milieu betekenen. Kortom: super service en ook nog es milieubewust bedrijf met zeer vriendelijke mailtoon.
Een verademing. Aantrekkelijk als een magneet!

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, reageert snel en aangenaam.
Ik had een fout gemaakt met bestellen dit was in mum van tijd geregeld.

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
De medewerker gaf nav mijn vragen een…
De medewerker gaf nav mijn vragen een zeer deskundig en betrouwbaar advies.
Aanvankelijk geen Track and trace…
Aanvankelijk geen Track and trace ontvangen en de artikelen bleven ook uit door stagnatie bij DHL. Dat is niet al te best en het zou beter zijn als dat door de winkel zelf wordt opgemerkt. Ik ontving wel al mails dat de order was afgerond, hier mist dus een goede koppeling met werkelijk afgeleverd. Na het sturen van 1 email is het goed opgepakt door hen en het pakket heeft weer beweging.

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
Goede service, post was blijven hangen, maar er werd direct gereageerd op mijn mail! Bleek daarna dat ik verkeerde magneetjes had besteld, retourneren ging makkelijk en goed! Nu top magneten aan de muur!

Risposta di MagneetjesWinkel.nl
had een vraag over een magneet
had een vraag over een magneet die ik kwijt was geraakt in mijn riem , super vriendelijke en snelle service met je vragn ook al zijn ze niet de alle daagse vragen.

Positieve ervaring
Magneetjes bleven hangen bij bezorger (decembermaand). Na het sturen meteen een positieve reactie gekregen. Da
Twee dagen later lag mijn bestelling alsnog in de brievenbus