MagneetjesWinkel.nl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Toen het bestelde product niet leek te functioneren (plakbare magneetjes bleken niet goed te plakken p mijn ondergrond) schreef ik een review waarop ik werd benaderd met een advies. Dit zou mij weer e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jaa, gewoon super. Super snel en pro-actief, zo fijn! Er was een kink in de kabel bij het verzenden wat helemaal niks met magneetjeswinkel te maken had, echt complementen hoe meedenkend en zo to... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had op zeer korte termijn een pakket magneetjes nodig. Omdat 'Magneetjeswinkel' meteen handelde 1h voor het weekend en meedacht met welke verzend service ik de grootste kans had om op tijd pakke... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Kreeg het bestelde vlot volgens opgave binnen opmerking; magneetje stond voor 3mm rond en 1 mm dik, de dikte bleek 2 mm te zijn, in mijn geval geen probleem omdat ik zowiezo een aantal magneetjes op... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di hobbistica

Scritti dall'azienda

MagneetjesWinkel.nl is dé specialist in magneten en magneetoplossingen. Van sterke neodymium magneten tot magneetborden en praktische toepassingen voor dagelijks gebruik en technische projecten. We helpen je de juiste keuze te maken met duidelijke specificaties en persoonlijk advies. Bestellingen worden snel verzonden uit eigen voorraad in Nederland. Je bent ook welkom in onze winkel in Ede, vlak bij station Ede-Wageningen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

96 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hele goede service

Hele goede service! En tja het product, het doet wat het beloofd, het is een magneet. Ik ben dik tevreden in ieder geval.

22 agosto 2019

Beste Maroes,
We zijn blij te horen dat de magneten die we verkopen je bevallen. Dank je wel voor je review!
Hartelijke groeten, Klantenservice MagneetjesWinkel.nl

Uitstekende service

In eerste instantie was mijn bestelling in de post verloren gegaan.
Werd gelijk opnieuw opgestuurd en kwam de volgende dag aan.
Cadeautje erbij voor het ongemak!
Uitstekende service.

7 giugno 2019
Valutata 5 stelle su 5

helemaal top zelfs zeer kleine…

helemaal top zelfs zeer kleine bestellingen mogelijk!!

24 maggio 2019

Beste heer, mevrouw van Mierlo,
Heel veel dank voor uw review. Fijn te horen dat u blij bent met onze service. We vinden het inderdaad belangrijk dat onze klanten ook voor kleinere bestellingen gewoon bij ons terecht kunnen. :-)

De klantenservice van…

De klantenservice van Magneetjeswinkel.nl heeft heel behulpzaam met mij meegedacht over een constructie die ik wilde maken. Bedankt!

21 maggio 2019

Beste Lisa,
Heel erg bedankt voor je spontane review! Leuk te horen dat je het meedenken zo hebt gewaardeerd. :-)
Hartelijke groeten, Klantenservice MagneetjesWinkel.nl
P.S. Je magneten zijn onderweg!

Goede service!

Goede service! We ontvingen de verkeerde magneetjes, maar kregen direct de goede opgestuurd met excuses en leuke smiley-magneetjes.

12 maggio 2019

Beste Annemarie,
Dank je wel voor je goede review! Er kan altijd iets bij ons fout gaan, maar het is dan vooral belangrijk dat het gewoon snel wordt opgelost. Gelukkig is dat bij jou ook weer gelukt. :)
Nog hartelijk dank voor je vriendelijke email terug. En fijn dat de kids de smiley magneetjes zo leuk vinden!
Klantenservice van MagneetjesWinkel.nl

Valutata 5 stelle su 5

goede kwaliteit en snelle levering!

goede kwaliteit en snelle levering!
Echt een aanrader.

7 maggio 2019

Beste heer Winkel,
Heel veel dank voor uw goede review. We zijn natuurlijk blij dat u zo tevreden bent en hopen dat u veel plezier aan uw magneetjes beleeft!
Hartelijke groeten van MagneetjesWinkel.nl

Valutata 5 stelle su 5

Goede service. Ik had een probleem met het gebruik van een van de magneten. Het bedrijf heeft eerst hulp aangeboden en daarna hebben ze direct geld teruggestort.

18 aprile 2019

Prettige, vlotte webwinkel(ier)

Ik vond de verschillende leveringen vlot. Een webwinkel is vaak iemand en geen ‘ding’ dus kan er iets fout: de verkeerde maat was in het goede bakje geraakt. Voor deze webwinkelier geen punt: de goede maat werd terstond verzonden. En ik mocht de verkeerde houden, want dat zou mij weer op kosten jagen volgens Hans. Ook toen ik zelf daarna bij nader inzicht toch nog een andere maat nodig had, was hij heel coulant. Prettige vlotte webwinkel(ier) met supersterke magneetjes.

8 febbraio 2019

Beste Frank,
Hartelijk bedankt voor je review! Zeker, we zijn net mensen. ;-) Er kan in onze ogen altijd iets fout gaan, hoewel dit natuurlijk tot het minimum beperkt moet worden. Maar als het fout gaat moet het ook gewoon zo snel mogelijk opgelost worden. En volgens ons hoort daar ook gewoon het toegeven je de fout bij. Zo dus ook bij jou en we zijn er inderdaad in leuk en goed overleg prima uitgekomen!
Hopelijk tot snel! Groet, Hans van de Klantenservice MagneetjesWinkel.nl

Prima en snelle service!

29 gennaio 2019

Beste Wim,
Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. We hopen dat de magneetjes prima blijven bevallen!
MagneetjesWinkel.nl

Helemaal goed

Helemaal goed. maar heb de magneetjes nog niet binnen.
Dag te vroeg denk ik.

21 gennaio 2019

Beste Frans,

Hartelijk bedankt voor je review. Je hebt helemaal gelijk, de magneetjes zijn zaterdag j.l, verstuurd en de post komt natuurlijk pas morgen (dinsdag) voor het eerst weer langs. We hebben de tijd dat de automatische uitnodiging gemaild wordt meteen op een dagje later gezet. :-)

Hopelijk bevallen de magneetjes goed. Bij vragen of problemen, neem gerust even contact op. We helpen je graag verder!

Goed

18 gennaio 2019

Beste Ip,

Dank je wel voor je beoordeling. Fijn dat de magneetjes bevallen!

Valutata 3 stelle su 5

Heb m'n pakket nog niet ontvangen

2 gennaio 2019

Risposta di MagneetjesWinkel.nl

[UPDATE vanuit MagneetjesWinkel.nl] Inmiddels is duidelijk geworden welke klant haar pakketje nog niet had ontvangen. Vanuit de Track & Trace informatie bleek dat zij op de twee bezorgmomenten niet thuis was geweest en het pakketje naar het servicepunt in de buurt was afgeleverd. De pakketbezorger had volgens de klant helaas geen briefje achtergelaten. [STATUS: Opgelost]

Beste vv,

Wat vervelend dat je nog geen pakket van ons hebt ontvangen. Ik heb even gekeken in onze email, maar ik kan geen bericht vinden over een vermist en nog niet ontvangen pakketje. Klopt het dat je hierover nog niet rechtstreeks contact met ons hebt gezocht?

Met de naam 'vv' kan ik helaas ook niets terugvinden dat naar een bepaalde bestelling is te herleiden. Kun je contact met ons opnemen via klanten[a]magneetjeswinkel.nl? Dan gaan we dit natuurlijk direct uitzoeken en dit verder met je oplossen.

Hartelijke groet,
Klantenservice MagneetjesWinkel.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più