Magneetblokjes is super
Magneetblokjes heeft een mooi en superleuk product en een fijne klantenservice die graag een stapje extra voor haar klanten doet. Ik ben heel tevreden en mijn zoontje ook!
Magneetblokjes.nl is dé specialist in magnetisch speelgoed in Nederland en België. Onze blokjes zijn geïnspireerd op Minecraft, zodat kinderen hun favoriete virtuele bouwwerelden nu ook in het echt kunnen nabouwen. Dat maakt het spelen niet alleen extra leuk, maar ook herkenbaar en uitdagend. Met onze magneetsets ontdekken kinderen eindeloze mogelijkheden om te bouwen, combineren en creëren. Daarbij ontwikkelen ze spelenderwijs hun ruimtelijk inzicht, motoriek en creativiteit. Het bouwen met magneetblokjes stimuleert bovendien samenwerking: samen spelen, samen bouwen en samen leren. Alle producten in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Zo kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig en verantwoord spelen. Van compacte startersets tot uitgebreide pakketten met vele onderdelen: er is altijd een set die past bij de leeftijd en het niveau van elk kind. Bij Magneetblokjes.nl staat service voorop. Wij zorgen voor snelle levering, duidelijke productinformatie en een klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen. Ook blijven we continu werken aan uitbreiding van ons assortiment en verbetering van onze webshop. Kortom: bij Magneetblokjes.nl brengen we de fantasie van Minecraft tot leven – in de echte wereld.
Buurseman 13 beltrum, 7156 JM, Beltrum, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Heel leuke set. Degelijke blokjes. Goede kwaliteit. Onze jongste zoon kreeg het voor zijn verjaardag en was superblij. Er is op een week tijd echt al ontelbare uren mee gespeeld door onze kinderen van 6 en 11 jaar. Echt een aanrader.
Ik had het ook gekocht omdat het gemakkelijk lijkt om mee op vakantie te nemen. Dat gaat zeker een topper zijn. Handig bijgeleverd zakje.
Snelle levering. Alles dik in orde!
Makkelijk te bestellen, snel in huis. Eerder een goedkope versie gekocht maar deze zijn veel steviger. Je kunt nu het bouwwerk verschuiven zonder dat het omvalt. En ik leer nu van mijn zoon meer over zijn game. Zou leuk zijn als er meer sets in deze prijsklasse komen!
Na ontvangst van een set die mijn zoontje zelf had betaald bleken er best wat blokjes te ontbreken. Na een mailtje richting de klantenservice werd dit snel, zeer servicegericht en tot onze volste tevredenheid opgelost.
Na de bestelling al vrij snel mail gehad. Ze hebben iedere stap doorgegeven. De twee dozen zijn goed ingepakt. Deze week gaan ze naar mijn kleinzoon.
Heel erg tevreden! Mijn zoontje speelt heel erg graag met de blokjes, er zijn eindeloze combinaties mogelijk en met zijn eigen lego-figuren is dit de perfecte combinatie voor zijn creatieve avonturen. Ook heel erg tevreden van de klantendienst, ze staan altijd voor je paraat en zoeken mee naar oplossingen. Wij raden het zeker aan!
Onze jongens van 5,7 en 9 vinden dit heel leuk. Ze zijn er uren zoet mee. We hadden al een eerder pakket en van een ander merk nog een pakket cadeau gekregen. Dit is betere kwaliteit.
Speelgoed bevalt mijn zoon goed. Keurige service en communicatie vanuit verkoper.
Ik kreeg mijn bestelling snel binnen. De blokjes waren ook prima ingepakt. De blokjes werken prima om mee te bouwen.
Zeer snel en vlot!
Netjes verpakt
Product ziet eruit zoals op de advertentie en ziet er goed uit!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.