Jeg er faktisk virkelig imponeret over læderpuden. Den er af høj kvalitet. Syninger, materiale og generel udførsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... Leggi di più

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Leggi di più

Firmaet lever ikke op til deres egne løfter. Vi har købt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dårligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mål. Da vi klagede blev vi mistænk... Leggi di più

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... Leggi di più

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tuote oli mitä luvattiin

Tuote oli juuri se mitä luvattiin!!
Vastauksen toimituksesta esittämääni kysymyksiin tuli nopeasti.
Toimituspäivä oli vähän myöhempi kun alkuperäinen oli, mutta se ei käytännössä haitannut

24 maggio 2024

Lækker kvalitet

Jeg bestilte en rund dug i hør, som levede helt op til mine forventninger både i farve og kvalitet. Eneste minus var 12 dages leveringstid

7 giugno 2024

Hej Birgit,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter.
Morten

Die bestellten Sitzkissen entsprechen…

Die bestellten Sitzkissen entsprechen genau meiner Bestellung. Die Maße stimmen, der Stoff ist hochwertig und gut verarbeitet. Die Polsterung ist sehr bequem. Preis-Leistung stimmt.

6 giugno 2024

Hallo Julia,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Produkten zufrieden sind.
Mit freundlichen Grüße

Total zufrieden

Trotz einiger negativer Bewertungen habe ich mich entschieden hier ein maßgeschneidertes, 2 Meter breites Bankkissen für meine Fensternische zu bestellen.
Was soll ich sagen, es hat sich total gelohnt. Die Qualität des Polsters ist wie erwartet und auch die Lieferzeit wurde eingehalten bzw. sogar unterboten. Daher kann ich den Laden weiterempfehlen.

5 giugno 2024

Hallo Jan,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Produkten zufrieden sind.
Mit freundlichen Grüße
Morten

Fick varan tidigare än beräknat

Fick varan tidigare än beräknat. Högkvalitativt och fint balkongskydd.

4 giugno 2024

Hej Johan,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att du är nöjd med dina produkter.
Vänliga hälsningar

God service og kvalitet

God service, god kvalitet på varene og veldig behjelpelig betjening. Superfornøyd!

29 maggio 2024

Hej Fredrik,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter og vores service.

Jederzeit wieder!

schnelles Feedback zum Lieferstatus, Top-Qualität. Kissen sind sauber vernäht und passgenau

29 aprile 2024

Hallo Heike,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit den Produkten zufrieden sind.

Fantastisk service

Fantastisk service. Lever alltid upp till förväntningar.

2 aprile 2024

Hej Johannes,
Tack för din recension.
Vi är glada att du är nöjd med vår service och våra produkter.
vänliga hälsningar

Helt okej

En kundtjänst som inte svara på Mail gällande klagomål om produkten förrän jag skriver och påminner. Dock har de varit snabba med svar vid annan korrespondens.

Tyget är fint och av god kvalitet men sittdynorna är hårdare än förväntat.
Kuddarna är bra.

7 marzo 2024

Hej Åsa,
Tack för din recension.
Vi är arga över att du tycker att vi har några fina produkter.
Vi har redan en dialog via mejl om skummet du har valt.
vänliga hälsningar

Fantastiske hynder

Fantastiske hynder, lige som jeg havde bestilt.
Ja lidt leveringstid men, jeg skulle også have hynderne efter egne mål.
Og jeg har modtaget de fedeste hynder som folk kommentere på når de sætter sig på bænken rundt køkkenbordet:)

15 aprile 2024

Hej Rosa,
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med dine nye hynder :-)

Top Qualität

Top Qualität. Top Preis.
Angegebene Lieferzeit nach Deutschland eingehalten.
Ich kann Maaho nur empfehlen!

1 aprile 2024

Hallo Fabian,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit den Produkten zufrieden sind.

Kommunikation & Qualität gleich 0

Die Kommunikation war eine reine Katastrophe. Wir wollten die Bestellung stornieren bzw. ändern und das wurde erst kurz akzeptiert und dann doch verwehrt. Logisch ist, dass Stoff bestellt und zugeschnitten werden muss - die erste Mail zur Stornierung bzw. Änderung kam aber bereits nach 5 Minuten von uns, sodass das Produktionsargument hier nicht wirklich zählt. Nach hässlichem Mailkontakt haben wir uns dann wegen 100€ nicht weiter stressen wollen und klein beigegeben. Rechtlich alles dennoch fragwürdig.
Die Bestellung kam dann an und auf den ersten Blick war alles ok. Jedoch ist der als wasserfest deklarierte Stoff maximal wasserabweisend. Vielleicht ist es auch ein Produktionsfehler. In jedem Fall ungenügende Qualität.
Also zusammengefasst: schlechter Service, verwirrende Angaben auf der Homepage und mäßige bis schlechte Qualität. Dass das Problem öfter auftritt war klar, als wir copy und paste Nachrichten mit den Agb‘s usw. um die Ohren geschmissen bekamen (passiert hier gleich bestimmt auch). Keine Empfehlung.

5 aprile 2024

Hallo Jannik Nitz,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Es tut uns leid, dass Sie mit Ihrer Erfahrung bei maaho nicht zufrieden sind.
Wie Sie selbst schreiben, haben wir Ihre Bestellung geliefert.
Es ist sehr bedauerlich, dass wir Änderungen an Ihrer Bestellung vornehmen wollten, nachdem wir mit der Produktion begonnen hatten. Wie wir Ihnen auch geschrieben haben, werden wir ändern, wenn es möglich ist und wir noch nicht mit der Produktion begonnen haben.

Hynder

Har fået syet hynder til vores båd, de er super fine, 👍kvaliteten var helt i top. 👍Vender helt sikkert tilbage hvis jeg mangler noget🌟🌟🌟🌟🌟

19 aprile 2024

Hej Kirsten,
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dine nye hynder til båden.
Venlig hilsen.

Toppen

Toppen! Mycket nöjd 🌸

22 aprile 2024

Hej Lisa,
Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med dina produkter.
Vänliga hälsningar.

Balkonbespannung, ein Schuck unseres Balkons

Die Balkonbespannung entspricht in ihren Maßen, ihrer Farbe, dem Stoff und den Metall-Ösen genau der Bestellung. Sie ist ein Schmuck für unseren Balkon.
Die Lieferung erfolgte am neunten Tag nach der Bestellung.

25 aprile 2024

Hallo AS,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit den Produkten zufrieden sind. Mit freundlichen Grüßen

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Lyver og det hele var gået i stykker…

12 aprile 2024

Hej Andreas Nørlev,
Det er nu din 3. falske anmeldelse.
Din anmeldelse her har intet med maaho at gøre, men skal ses som et udtryk for din frustration over den anmeldelse jeg personligt har lavet på din virksomhed AN Fritidshuse og Dinraadgivning Aps.

At du ønsker at skade min virksomheds omdømme, bekræfter desværre det moralske kompas jeg har mødt i din virksomhed AN Fritidshuse ApS (www.anfritidshuse.dk) og Dinraadgivning Aps (www.dinraadgivning.dk), CVR: 38581368

Hvis du ønsker at vide mere om denne sag og om hvordan Andreas Nørlev driver sin virksomhed A.N. Fritidshuse og Dinraadgivning Aps., så prøv at læse min anmeldelse her på Trustpilot.

Hvis du (læseren af dette) ønsker mere indsigt og dokumentation for sagen, er du velkommen til at kontakte mig.

Morten Mark

Hold jer væk

Vil ikke anbefale nogen at købe fra denne butik. Ejeren er nok den mest usympatiske person jeg længe har mødt.
Han elsker at lave dårlige trustpilot opslag på hos alle andre hjemmesider. 33 opslag og 32 dårlige.
Han ønsker kun at lave problemer og ikke løse tingene.

12 aprile 2024

Hej Andreas Nørlev,