Jeg er faktisk virkelig imponeret over læderpuden. Den er af høj kvalitet. Syninger, materiale og generel udførsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... Leggi di più

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Leggi di più

Firmaet lever ikke op til deres egne løfter. Vi har købt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dårligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mål. Da vi klagede blev vi mistænk... Leggi di più

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... Leggi di più

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Je krijgt wat je ziet.

Je krijgt wat je ziet.
Duidelijke uitleg op de website en de kwaliteit is goed.
Het duurt even voordat je het ontvangt, maar dat is begrijpelijk omdat het op maat gemaakt is.
Ik ben er heel blij mee

3 settembre 2024

Widersprüchliche Aussagen

Maaho behauptet, dass es kein Widerrufsrecht für maßgefertigte Ware gibt. In Ihren AGBs und dem Widerrufsrecht auf der Website steht davon kein Wort. Besser noch, es räumt ein 30-tägiges Rückgaberecht ein.

8 settembre 2024

Liebes Maaho-Team,

unser Balkonsichtschutz ist einfach nur 👍. Super Qualität, sehr gut verarbeitet, Farbe genau wie abgebildet, Lieferzeit top und gegenseitiger Austausch hat sehr gut funktioniert.
Weiter so 😊

18 agosto 2024

Hallo Anna,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Produkten zufrieden sind und eine gute Erfahrung gemacht haben.
Mit freundlichen Grüße

Strålende opplevelse

Bra kvalitet, rask levering og veldig enkelt å bestille

23 luglio 2024

Hej Rune,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att du är nöjd med dina produkter och har haft en bra upplevelse.
Vänliga hälsningar
Morten

Fantastisk uovertruffen god service med…

Fantastisk uovertruffen god service med hurtig respons på mit ønske om haste ordre. Alt leveret perfekt og selve dugen - perfekt.
Vil helt klart bruge Maaho igen :)

7 agosto 2024

Hej Annette,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter og har haft en god oplevelse.
Morten

Helt useriøse, styr unna!

Helt useriøse. Varene ble ikke levert grunnet problemer mellom Maaho sine systemer og Bring der Maaho ikke oppga telefonnummer eller e-post til Bring. Etter mye frem og tilbake fant kundeservice ut hvor pakken var men ba meg da prøve å fikse opp i dette selv. Noe jeg selvfølgelig avslo da det er deres jobb. Siste svaret fra kundeservice illustrerte hvor useriøse de er der de beskylder meg for feil adresse ved bestilling noe som er helt feil. Se svaret under.

Takk for meldingen.
Vi har ingen innflytelse på hvordan du oppgir din adresse eller hvordan du oppgir navnet ditt på ditt bosted eller om du kontakter fraktselskapet som leverer bestillingen. Dette endrer ikke på at du ikke kan heve kjøpet.
Vi vil sende bestillinger på nytt så snart som mulig når vi mottar dem.
God dag.

*Oppdatering etter svar. Maaho innrømmet selv på e-post at de ikke levert e-post adresse og telefonnummer til Bring da sendingen ble opprettet. Dette er helt normalt prosedyre og gjør at pakken kommer i postenappen. Styr unna hvis det finnes andre alternativer! Maaho har også rapportert denne anmeldelsen og bedt om å få den fjernet på grunnlag av dette ikke er en reell ordre. Noe som er meget spesielt basert på svaret deres som viser helt tydelig at de har kjennskap til denne saken.

21 luglio 2024

Hei Petter,
Tusen takk for din anmeldelse.

Når vi sender bestillingene våre, sender vi alltid en e-post med et sporingsnummer. Det har vi også gjort for deg.
I etterkant har Bring forsøkt å levere bestillingen til din adresse, men du har ikke vært hjemme og har ikke navn på adressen din.
Du har ikke tatt kontakt med bring yourself for å avtale ny levering, så pakken har dessverre blitt sendt litt rundt.
Jeg er glad for at det nå har vært mulig å få ut pakken.
Vennlig hilsen

Qualität ist 1A

Lieferung nach Deutschland dauert zwar 10 Tage aber dafür ist das Produkt qualitativ richtig gut!
Absolut empfehlenswert !!

15 luglio 2024

Hallo Sebastian,
Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Produkten zufrieden sind.
Mit freundlichen Grüße

Superfint altansejl

Superfint altansejl. Bestilte opmåling, som kom dagen efter. Bestilte efterfølgende altansejl, som kom en lille uges tid efter. Meget tilfreds! :-)))

15 luglio 2024

Hej Tine,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter.

En rigtig positiv oplevelse

En rigtig positiv oplevelse

6 giugno 2024

Hej Marianne,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter og har haft en god oplevelse.