Jeg er faktisk virkelig imponeret over læderpuden. Den er af høj kvalitet. Syninger, materiale og generel udførsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... Leggi di più
Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Leggi di più
Firmaet lever ikke op til deres egne løfter. Vi har købt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dårligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mål. Da vi klagede blev vi mistænk... Leggi di più
Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... Leggi di più
Informazioni su Maaho
- hello@maaho.com
- maaho.com
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Top Preis Leistung
Alles genau so wie bestellt. Super Qualität: Sowohl Material als auch Verarbeitung. Zum angegebenen Termin geliefert.
Perfect op maat
Perfect op maat! Prachtige stof en goede prijs!
Wat een top bedrijf!!!
Wat een top bedrijf!!!
I will be back for sure
Pillow that I ordered is amazing and very hogh quality.
Thank you
Super Qualität!
Super Qualität!
Etwas lange Lieferzeit, war aber bekannt.
Gerne wieder
Min Antansejl
Min Antansejl kom hurtigt og i Fantastisk stof.
Vil helt klart anbefale dem.
Gute Qualität.
Gute Qualität.
Gute Preis-/Leistungsverhältnis.
Die 14 Tage Lieferzeit konnten nicht eingehalten werden.
Je krijgt wat je ziet.
Je krijgt wat je ziet.
Duidelijke uitleg op de website en de kwaliteit is goed.
Het duurt even voordat je het ontvangt, maar dat is begrijpelijk omdat het op maat gemaakt is.
Ik ben er heel blij mee
Widersprüchliche Aussagen
Maaho behauptet, dass es kein Widerrufsrecht für maßgefertigte Ware gibt. In Ihren AGBs und dem Widerrufsrecht auf der Website steht davon kein Wort. Besser noch, es räumt ein 30-tägiges Rückgaberecht ein.
Det er et godt produkt til en fair pris…
Det er et godt produkt til en fair pris - Der var lige mekanik med deres symaskine, så der var en mindre forsinkelse på ordren, men de var gode til at kommunikere, så det var alt l alt. En god oplevelse, og kan klart anbefales herfra.
2 Verschobener Liefertermin nach 6…
2 Verschobener Liefertermin nach 6 Wochen falsche Farbe vom Kissen geliefert, rate euch nur es wo anderes zu kaufen!
Bra kvalitet
Bra kvalitet, exakt utförande efter beställning, snabb leverans och ett bra pris för kvalitén.
Liebes Maaho-Team,
unser Balkonsichtschutz ist einfach nur 👍. Super Qualität, sehr gut verarbeitet, Farbe genau wie abgebildet, Lieferzeit top und gegenseitiger Austausch hat sehr gut funktioniert.
Weiter so 😊

Strålende opplevelse
Bra kvalitet, rask levering og veldig enkelt å bestille

Risposta di Maaho
Fantastisk uovertruffen god service med…
Fantastisk uovertruffen god service med hurtig respons på mit ønske om haste ordre. Alt leveret perfekt og selve dugen - perfekt.
Vil helt klart bruge Maaho igen :)

Risposta di Maaho
Helt useriøse, styr unna!
Helt useriøse. Varene ble ikke levert grunnet problemer mellom Maaho sine systemer og Bring der Maaho ikke oppga telefonnummer eller e-post til Bring. Etter mye frem og tilbake fant kundeservice ut hvor pakken var men ba meg da prøve å fikse opp i dette selv. Noe jeg selvfølgelig avslo da det er deres jobb. Siste svaret fra kundeservice illustrerte hvor useriøse de er der de beskylder meg for feil adresse ved bestilling noe som er helt feil. Se svaret under.
Takk for meldingen.
Vi har ingen innflytelse på hvordan du oppgir din adresse eller hvordan du oppgir navnet ditt på ditt bosted eller om du kontakter fraktselskapet som leverer bestillingen. Dette endrer ikke på at du ikke kan heve kjøpet.
Vi vil sende bestillinger på nytt så snart som mulig når vi mottar dem.
God dag.
*Oppdatering etter svar. Maaho innrømmet selv på e-post at de ikke levert e-post adresse og telefonnummer til Bring da sendingen ble opprettet. Dette er helt normalt prosedyre og gjør at pakken kommer i postenappen. Styr unna hvis det finnes andre alternativer! Maaho har også rapportert denne anmeldelsen og bedt om å få den fjernet på grunnlag av dette ikke er en reell ordre. Noe som er meget spesielt basert på svaret deres som viser helt tydelig at de har kjennskap til denne saken.

Qualität ist 1A
Lieferung nach Deutschland dauert zwar 10 Tage aber dafür ist das Produkt qualitativ richtig gut!
Absolut empfehlenswert !!

Superfint altansejl
Superfint altansejl. Bestilte opmåling, som kom dagen efter. Bestilte efterfølgende altansejl, som kom en lille uges tid efter. Meget tilfreds! :-)))

Risposta di Maaho
Ich habe ein Kissen auf Maß bestellt - leider inkorrekt geliefert.
Ich habe ein Kissen auf Maß bestellt, das mit falschen Maßen geliefert wurde. Leider verweigert Maaho die Retoure, sowie das Recht auf Nacherfüllung nach BGB.
Nem løsning lang leveringstid da varen…god produkt
Nem løsning lang leveringstid da varen bliver fremstillet i udlandet det kan man ikke se på hjemmesiden