Jeg er faktisk virkelig imponeret over læderpuden. Den er af høj kvalitet. Syninger, materiale og generel udførsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... Leggi di più
Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Leggi di più
Firmaet lever ikke op til deres egne løfter. Vi har købt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dårligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mål. Da vi klagede blev vi mistænk... Leggi di più
Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... Leggi di più
Informazioni su Maaho
- hello@maaho.com
- maaho.com
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Balkongskydd
Snabb leverans,bra kvalitet på tyget,
Underlättar att man kan beställa tygprover som också levererades snabbt.
God kvalitet & god pris
Produkterne er af god kvalitet.
God info om leveringstidspunkt. Hurtig levering.
Rigtig lækker kvalitetshynne vi har…
Rigtig lækker kvalitetshynne vi har modtaget idag! 😃 kunne ikke være mere tilfreds. Kan helt klart anbefale mahoo til andre.
Tusind tak for denne gang! 🌸
God kvalitet
Hurtig levering, og ikke mindre vigtig - god kvalitet
Jeg har handlet 4 gange i 2023 , hvilket vel indikere tilfredshed
Den lekreste linduk man kan tenke seg…
Den lekreste linduk man kan tenke seg og tilhørende linservietter. Jeg er så strålende fornøyd å kan ikke vente med å dekke bordet til jul. I tillegg så er det kort leveringstid og superraskt å få svar på spørsmål fra kundeservice. Anbefales virkelig.
Lynhurtig levering på trods af at det…
Lynhurtig levering på trods af at det var speciel mål. SUPER fine, nærværende og hurtige svar, da jeg spurgte til om dugen nu nåede frem til julefrokosten :-) Det er ikke sidste gang jeg har handlet der :-)
Fantastisk service
Vi fik leveret nye hynder (5 stk) som alle passer perfekt. Virkelig stort udvalg af farver og mønstrer. Fik tilsendt en gratis stofprøve før vi bestilte. Kan absolut anbefales.
Skal et lagen til 900 kr. ikke holde mere end 2 år?
Kære Maaho
Jeg køber ALTID kvalitet, bl.a. fordi det - for det meste - holder længere. Og jeg betaler gerne ekstra.
For godt 2 år siden købte jeg derfor et hørlagen, som kostede 900 kr.
For et par måneder siden begyndte det at virke mørt i kanten - og for et par uger siden opdagede jeg, at det var tyndslidt og hullet flere steder.
Jeg skrev til jer - og I svarede sådan her:
"Tak for din henvendelse. I vores kvalitetskontrol lægger vi bl.a. stor vægt på holdbarhed og slitage. På den baggrund giver vi også nogle anbefalinger til vedligeholdelse og rengøring. Alt vores stof er testet og har holdbarhed på +2 år ved normal brug. Vi følger den danske købelov og giver to års garanti på alle vores produkter. Vi har dog ikke mulighed for at vurdere hvordan du har brugt og vedligeholdt dit lagen de seneste to år. Ifølge loven er slitage heller ikke dækket ind under garantien. Vi beklager, vi ikke kan hjælpe med dette."
Jeg svarede, at jeg har brugt lagnet, som man bruger et lagen – og vasket det, som jeg vasker mit andet sengetøj, der holder i 10 år! Og jeg sendte et billede af et hul i det tyndslidte lagen...
Jeg ærgrer mig over at have brugt penge på noget, som ikke var den gode kvalitet, jeg gerne betaler for. Og jeg undrer mig over, at I ikke synes, at det er noget, I skal rette op på.
Mvh Tine
Fine hynder i uld
Fine hynder i uld. God kvalitet og passer perfekt.
Kundeservice og produktkvalitet
Tre måneder efter opsætning af et nyt altansejl fra mahoo.com, var ringene i bunden af sejlet rykket løs fra stoffet. Sejlet var monteret med skruer på samme måde, som mit tidligere sejl (fra anden leverandør), og som havde siddet samme sted i 8 år. Metoden svarer til montering med kalechevridere.
I et forsøg på at afklare, hvorfor dette var sket, samt hvad, jeg evt. kunne gøre for at reparere det og undgå en gentagelse, skrev jeg til kundeservice, som fik billeder af sejlet at se.
Det meget korte svar lød, at maaho.com ikke kunne godkende min reklamation, da det drejede sig om monteringsfejl og ikke produktfejl. Der var ingen begrundelse for denne afgørelse, ingen besvarelse af mine spørgsmål og ingen hjælp.
Jeg skrev og spurgte, hvori monteringsfejlen bestod, samt om forslag til en eventuel reparationsmetode. Intet svar. Skrev igen.
Nu kunne kundeservice desværre ikke guide mig yderligere i forhold til, hvad jeg havde gjort galt ved monteringen, lød svaret. Måske var det en stormskade, måske havde jeg strammet sejlet for meget, var gættene.
maaho.com har altså i første omgang dømt "monteringsfejl", hvorefter man ikke kan forklare, hvad denne fejl består i. Hertil kommer, at man ingen form for hjælp har ydet. Man har blot afskrevet sig ethvert ansvar for det ødelagte produkt.
Det hører med til historien, at firmaets hjemmeside kun har en ganske kort og udetaljeret monteringsvejledning, som ikke beskriver eventuelle forhold, man som forbruger skal tage hensyn til under montagen. Den viser heller ikke, hvordan sejlet kan monteres på f.eks. en træterasse som min, hvor montering med strips eller snor ikke er muligt. Da jeg, som sagt, i 8 år har haft et andet sejl monteret, valgte jeg derfor at montere det nye sejl på samme måde - men af for mig uvisse årsager, kan maaho.com's sejl ikke holde til at sidde på min terasse.
Samlet set må jeg altså ud fra min oplevelse komme til mine egne konklusioner, og de er:
- maaho.com's kundeservice er kortfattet og uhjælpsom
- firmaets altansejl er ikke så holdbare som visse andre leverandørers
- monteringsvejledningen på firmaets hjemmeside er utilstrækkelig (og der følger ingen vejledning med produktet).
--------------------------------------------
Tilføjelse efter modtaget svar fra maaho.com:
Hej Morten,
Tak for dit svar. Det bekræfter fuldt mine tre konklusioner og anmeldelsen i sin helhed. (Og så er det cirka fire gange så langt som den samlede kundeservice, jeg modtog.)
Din påstand om en trussel er usand i bedste fald, i værste fald injurierende. Og så er den anmeldelsen uvedkommende. Den står for egen regning.
Til andre læsere kan jeg oplyse, at maaho.com nu tilmed har rapporteret min anmeldelse for ikke at være bygget på en reel oplevelse. Hvordan dét skulle kunne hænge sammen, når virksomheden selv refererer til kommunikation med mig i forbindelse med mit køb, kan jeg ikke forklare...
Med venlig hilsen
Christian

Fantastisk kvalitet
Meget flotte duge og lige præcis som bestilt og forventet.
Helt i top kvalitet.
nemt at bestille fra hjemmesiden
Uprofessionel og ubehøvlet kundeservice
Update: De har i øvrigt anmeldt min anmeldelse, som falsk anmeldelse, til Trustpilot. Så kan jeg da bedre forstå de mange stjerner hvis de bare fjerner alle de dårlige.
Jeg bestilte hynder i specielle mål, og valgte Maaho pga. deres hurtige leveringstid.
De oplyser 3 forskellige leveringstider på deres hjemmeside, hvor den ene specifikt er for solsejl, hvilket tager en måned. De andre leveringstider tager højest 12 dage skriver de.
Det kan man så ikke stole på, for jeg har ventet en måned på mine hynder, og ifølge Maaho er det den tid de har oplyst for hynder. Det er så en direkte løgn.
Ikke nok med det, så tager jeg kontakt til kundeservice, som i stedet for at undskylde med en grund til hvorfor det ikke passer med deres leveringstider, begynder at diskutere med mig omkring hvorvidt jeg skal tage fri fra arbejde og at de skriver leveringstiderne på nettet, så jeg bare læse det ordentligt.
Super uprofessionelt, ubehøvlet og dårlig kundeservice. Jeg bestiller ikke herfra igen og jeg råder min omgangskreds til at holde sig væk.
Heldigvis fejler varen intet.

Great service and Quality
Fantastic made-to-measure product, top quality and delivered before the estimated time when ordered.
Will definately recommend to others.

Flot udført arbejde.
Flot udført arbejde med et leveret terrassesegl.

5 weeks later… and nothing
I paid a lot for 2 custom made cushions expecting it would be here for a summer party. Its been over 5 weeks and they keep delaying, saying it will arrive next week, but it never comes. Their tracking service is lousy. Also they make you sign up for their newsletter luring with a 10% discount when in fact later you learn it only applies on selected items. I hope one day my cushions will arrive and never again will I order anything here.

Supernöjd kund
Bemötande, kvalitet, pris och leverans, ja allt har varit över förväntan.
Kan verkligen rekommendera att handla hos Maaho!!
Mvh
Brith Inger
Jeg har fået leveret 2 duge på bestilt…
Jeg har fået leveret 2 duge på bestilt mål, de kom lige præcis på de mål jeg skulle bruge efter vask hvor de ville krybe som aftalt ved bestilling.
Super fin service blev leveret på kun 3 dage.
Ps ville være dejligt hvis ma kunne få leveret til pakkeboks.

Risposta di Maaho
Die Zusendung von Materialbeispielen…
Die Zusendung von Materialbeispielen war gut, um die Farbe für den Balkonschutz bestimmen zu können. Die Anleitung zur Abmessung war ebenfalls sehr hilfreich, um die genaue Länge und Höhe angeben zu können.

Dug til Piet Hejn bord
God kvalitet - ligger pænt på bordet og følger rundingen