Ruim 10 jaar geleden overgestapt naar LYNX en nog steeds tot volle tevredenheid. Weinig opsmuk, lekker nuchter. Waar ik wil beleggen, geeft LYNX me toegang tot internationale beurzen (zoals de VS en A... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meest vage app. Bij inloggen wordt je naar externe websites gestuurd, zonder Lynx in de naam. Komt een onbetrouwbaar over. Heb eerder geld kunnen storten, maar moet nu opnieuw mn ID opsturen. Dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top service! Zeer behulpzaam, vriendelijk en duidelijk naar de klanten toe. Vragen van mijn kant worden altijd snel opgepakt en behandeld. Ook tijdens de IBKR rekeningmigratie werd ik als klant goed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jaren klant bij Lynx evenals andere platformen. Lynx is ideaal voor opties zeker ivm andere aanbieders. De mate van flexibiliteit is enorm. Het is inderdaad even begrijpen hoe alles werkt maar de moge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dé online broker voor actieve zelf beleggers. Uw volgende stap in online beleggen. Beleggen is risicovol, u kunt meer dan uw inleg verliezen.
Herengracht 527, 1017 BV, Amsterdam, Paesi Bassi
My recent experience with Lynx left me utterly disappointed and financially wounded. In what I thought would be a simple conversion of $4000 USD worth of stocks for stock dividend, I ended up with a bill of $1040 USD, plus additional undisclosed fees.
Initially, I believed I was instructing a conversion from the US stock exchange to stock dividends. Instead, my stocks were transferred to Hong Kong, and I was slapped with a whopping $1000 USD charge, along with undisclosed position fees for 2 positions, totaling over 25% of my original investment.
What's most disappointing is that these exorbitant costs were nowhere to be found in the main window during the transaction process. I unwittingly pressed 'accept', only to realize later the financial sinkhole I had fallen into.
Upon contacting Lynx, their response was dishearteningly dismissive. They simply stated that the transaction was executed as requested and did not to offer compensation for the lack of transparency and shockingly high fees.
Such practices should be avoided especially in an industry where trust and transparency should be paramount. If someone form Lynx is reading this, please help to resolve. It's a lot of money for me.

Risposta di LYNX Beleggen
De medewerker heeft mij zeer goed geholpen en uitstekend geadviseerd. Het ging om hulp met het bijwerken van Account Management en het uitleg geven van Linx+.

Risposta di LYNX Beleggen
Top service en alles heel snel geregeld, een verademing tov interactive brookers die reageren nergens op als je een email stuurt

Risposta di LYNX Beleggen
En als er twee dagen geen geld op rekening staat voor de kosten geen waarschuwing maar worden uw aandelen verkocht.

Risposta di LYNX Beleggen
indeling in submappen geeft overzicht

Risposta di LYNX Beleggen
Voor 4 jaar mijn broker geweest en super tevreden.
Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers voor mijn vragen.
Prima Broker

Risposta di LYNX Beleggen
Rustige , kundige medewerker die goede aanwijzingen gaf en mijn geklungel rustig afwachtte .

Risposta di LYNX Beleggen
Ik had onlangs een negatieve review geschreven over het feit dat ik al een tijdje niet in kon loggen. Uiteindelijk bleek dat te maken hebben met een oude accountnaam waarmee ik probeerde in te loggen. Dat account was niet meer actief, maar je kon nog wel inloggen in de account management omgeving (maar niet op het beleggingsplatform). Omdat inloggen in account management nog wel mogelijk was, was ik in de veronderstelling dat ik het goede/huidige account gebruikte. Echter, een support-medewerker van Lynx vertelde me dat een oud account wat niet meer actief is, nog wel een aantal jaren in de lucht wordt gehouden om eventueel nog overzichten te kunnen genereren voor de belastingdienst (en dat doe je dus vanuit account management). Hoe dan ook, ik wil Yosua van Lynx bedanken voor de prettig verlopen communicatie en support. En sorry voor het misverstand. De oude review heb ik verwijderd.

Risposta di LYNX Beleggen
Helpdesk, geen lange wachttijd, snel en deskundig geholpen.
LYNX is top voor ervaren beleggers.

Risposta di LYNX Beleggen
Het zijn professionals en zeer goed bereikbaar

Risposta di LYNX Beleggen
Jarenlang handel ik al bij Lynx.
Prachtig bedrijf en geweldige support. Je kunt ze gewoon bellen en er wordt gewoon opgenomen.
Waar vind je dat nog.
Niets dan lof voor Lynx.

Risposta di LYNX Beleggen
Heel goed geholpen, informatie hoe ik het moet doen,
Voor een computerleek was dit wel nodig.
Gevraagde programmea ontvangen via email, en hoe te installeren.

Risposta di LYNX Beleggen
Ik wilde overstappen van Lynx naar Interactive Brokers. Ik heb een mailverzoek ingediend, daar twee telefoontjes overheen gegooid, maar acht dagen later had ik nog geen bevestigingsmail o.i.d. ontvangen en was er nog helemaal niets gebeurd. Voor de traagheid en desinteresse waarmee dit wordt afgehandeld zou pak 'm beet de Belastingdienst zich schamen.

Risposta di LYNX Beleggen
Al circa 15 jaar klant. Een prettige klantenservice.

Risposta di LYNX Beleggen
Na een misverstand over het aanleveren van documenten is account op “alleen verkoop” gezet. Na aanleveren van gevraagd document wordt account na drie dagen nog niet vrij gegeven waardoor er geen opties kunnen worden doorgerold.
ZEER KLANT ONVRIENDELIJK!

Risposta di LYNX Beleggen
Om 21.13 uur contact met client service desk, vriendelijke persoon, kundig, goed geholpen. Top !

Risposta di LYNX Beleggen
Mijn algemene ervaring is goed omdat de medewerkers bij Lynx gekenmerkt worden door een hoge mate van klantvriendelijkheid. Vandaag heb ik een medewerker gesproken die zeer goed was in communiceren en oplossingsgericht denken. Een betrouwbare broker vind ik goud waard.

Risposta di LYNX Beleggen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.