Ruim 10 jaar geleden overgestapt naar LYNX en nog steeds tot volle tevredenheid. Weinig opsmuk, lekker nuchter. Waar ik wil beleggen, geeft LYNX me toegang tot internationale beurzen (zoals de VS en A... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meest vage app. Bij inloggen wordt je naar externe websites gestuurd, zonder Lynx in de naam. Komt een onbetrouwbaar over. Heb eerder geld kunnen storten, maar moet nu opnieuw mn ID opsturen. Dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top service! Zeer behulpzaam, vriendelijk en duidelijk naar de klanten toe. Vragen van mijn kant worden altijd snel opgepakt en behandeld. Ook tijdens de IBKR rekeningmigratie werd ik als klant goed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jaren klant bij Lynx evenals andere platformen. Lynx is ideaal voor opties zeker ivm andere aanbieders. De mate van flexibiliteit is enorm. Het is inderdaad even begrijpen hoe alles werkt maar de moge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dé online broker voor actieve zelf beleggers. Uw volgende stap in online beleggen. Beleggen is risicovol, u kunt meer dan uw inleg verliezen.
Herengracht 527, 1017 BV, Amsterdam, Paesi Bassi
Zeer professioneel en betrouwbaar platform.
Heb meerdere brokers gehad en Lynx staat er met kop en schouders bovenuit!
Klantenservice is ook professioneel en staat je netjes en rustig te woord en proberen je ook echt te helpen. (Dit in tegenstelling tot sommige van de concurrenten)

Risposta di LYNX Beleggen
De rentevergoeding van Lynx is op dit moment 0% voor euro's en dollars. Dit is echt onvoldoende!
Interactive brokers, het platform waar Lynx mee samenwerkt, biedt een marktconforme rente met een zeer kleine afslag. De helpdesk van Lynx is goed maar kan hier niets aan veranderen. Ik overweeg nu om over te stappen, want dit is echt een veel te groot verschil.

Risposta di LYNX Beleggen
Prima service en ze zijn er als je ze nodig hebt. Top platform. 👍

Risposta di LYNX Beleggen
De klantenservice van Lynx is altijd helemaal top!
Kundige en zeker ook vriendelijke medewerkers, die nog altijd boven de meeste andere financiële instellingen in Nederland uitsteken!

Risposta di LYNX Beleggen
Het is in veler opzicht een verademing contact te hebben met de klantenservice. En dat betreft de snelle en soepele bereikbaarheid, telkenmale de vriendelijkheid (nog niet een knorrige, stugge of anderszins onprettige medewerker/ster aan de telefoon gehad) en telkens ook efficiënt en deskundig geholpen. Gewoonweg een "feest" na ruim anderhalf jaar (verplicht vanwege de overname van Binck) Saxo ellende

Risposta di LYNX Beleggen
Ter zake deskundige medewerkers. Geen commerciële platitudes, maar kennis.

Risposta di LYNX Beleggen
Was ontevreden over ABN AMRO vanwege torenhoge valutakosten voor beleggingen buiten EURO gebied. Die soms wel tot 4% kunnen oplopen. Daarom account geopend bij Lynx. Proces van aanvraag liep wat traag, maar Service Desk is uiterst kundig en behulpzaam. Valutakosten zijn minimaal.

Risposta di LYNX Beleggen
Tot nu toe verreweg de beste broker! Laagste tarieven, super snelle en vriendelijke service en veel expertise. Echt een aanrader!

Efficient, beleefd en 100% probleem opgelost

Risposta di LYNX Beleggen
De help lijn van LYNX is top. Ik ben hiervoor bij Binck en DEGIRO gezeten maar LYNX is gewoon tien keer beter. Ook hun systemen werken gewoon altijd. Hun kosten zijn niet hoog. Alleen IBKR is goedkoper maar hun service is heel slecht. Dus als je een niet al te grote investor bent en service is belangrijk dan is LYNX echt top.

Risposta di LYNX Beleggen
Deskundige (helpdesk)medewerkers, die graag een stapte extra zetten om je te helpen. Vriendelijk ook.
En snel; over het algemeen krijg je dezelfde dag, vaak zelfs binnen een of twee uur, een reactie. Dan ben ik toch blij dat ik mijn vorige broker vaarwel heb gezegd!

Risposta di LYNX Beleggen
Professionele online beleggings service met een prima helpdesk en een compleet dienstenpakket. Zeker proberen!

Risposta di LYNX Beleggen
Lynx has the best coverage of options among the platforms available to retail investors on the Dutch market.
Easy to use both the online interface as well as the app.

Risposta di LYNX Beleggen
Lynx kent zeer veel mogelijkheden voor het verkrijgen van inzicht in je portefeuille, zoals de risknavigator met de grieken... en de vele soorten reports.

Risposta di LYNX Beleggen
Geweldig platform. Gebruiksvriendelijk en mobiele app is de beste van allen!

Risposta di LYNX Beleggen
Het handelssysteem TWS is excellent, ook om grafisch te traden. De helpdesk is heel deskundig en vriendelijk als er eens iets is. De jaarlijkse rompslomp voor het invullen van je account gegevens is onnodig tijdrovend.
De overall ervaring van Lynx, dat daarmee nu eenmaal is verbonden, is echter heel positief, een "9".

1) Goede serivce
2) Goede klant contact en beleeft
3) Altijd opzoek naar een goede oplossing
4) Technische Analyse (indicatoren) goed, kunnen wel wat meer bij
5) Fundamental analysis zeer goed.
6) Api mogelijkheden goed voor toepassing Python en andere software toepassingen

Risposta di LYNX Beleggen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.