LYNX Beleggen Recensioni 439

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Ruim 10 jaar geleden overgestapt naar LYNX en nog steeds tot volle tevredenheid. Weinig opsmuk, lekker nuchter. Waar ik wil beleggen, geeft LYNX me toegang tot internationale beurzen (zoals de VS en A... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Meest vage app. Bij inloggen wordt je naar externe websites gestuurd, zonder Lynx in de naam. Komt een onbetrouwbaar over. Heb eerder geld kunnen storten, maar moet nu opnieuw mn ID opsturen. Dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top service! Zeer behulpzaam, vriendelijk en duidelijk naar de klanten toe. Vragen van mijn kant worden altijd snel opgepakt en behandeld. Ook tijdens de IBKR rekeningmigratie werd ik als klant goed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jaren klant bij Lynx evenals andere platformen. Lynx is ideaal voor opties zeker ivm andere aanbieders. De mate van flexibiliteit is enorm. Het is inderdaad even begrijpen hoe alles werkt maar de moge... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agente di borsa

Scritti dall'azienda

Dé online broker voor actieve zelf beleggers. Uw volgende stap in online beleggen. Beleggen is risicovol, u kunt meer dan uw inleg verliezen.

4,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vakkundige en vriendelijk hulp bij een vraag.

Als ik ergens niet uit kom (bijna alles is in het Engels en ik ben de Engelse taal niet machtig), wordt ik altijd snel en zeer vakkundig en uiterst vriendelijk en geduldig geholpen.

8 gennaio 2025

Beste Jos Fransen,

Hartelijk dank voor uw review over onze vakkundige, vriendelijke en snelle hulp. Wij zijn erg blij met uw feedback. Wanneer u vragen heeft dan staan wij altijd voor u klaar.

Ga zo door !

Lynx medewerkers, adviseren altijd vanuit een top kwalitatief kennis niveau en zijn daarbij begripvol en persoonlijk gericht.

30 dicembre 2024

Beste Jan Hoving,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn erg blij met uw lovende woorden over onze persoonlijke benadering en de kwalitatieve kennis van onze medewerkers.

handelen in HongKong en afhandeling Form 8-3-6 interest

handelen in HongKong en afhandeling van interest form door Lynx/IB.
zeer goed en vriendelijk en deskundig geholpen zodat ik verder kon.

18 dicembre 2024

Beste Paul Zegveld,

Heel erg bedankt voor uw 5-sterrenreview over onze goede en deskundige service. Wij hopen dat we u in de toekomst nog lang van dienst mogen zijn.

Telefonisch bereikbaar..!!

Telefonisch bereikbaar..!!! (dat is bijna uniek ah worden.)

2 dicembre 2024

Beste Robert

Wij streven ernaar om altijd goed bereikbaar te zijn, en we vinden het fijn om te horen dat u onze telefonische bereikbaarheid waardeert. Bij ons krijgt u vrijwel direct een medewerker aan de lijn die u graag verder helpt met al uw vragen. Aarzel niet om contact op te nemen als we nog iets voor u kunnen betekenen.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een hele slechte ervaring met Lynx c.q

Ik heb een nare ervaring met Lynx c.q. Interactive Brokers. Mijn Handelsmogelijkheden zijn al 4 weken begrenst, ik kan alleen nog aandelen verkopen en geen aandelen meer aankopen. Op vragen mijnerzijds over de reden van deze blokkade wordt niet ingegaan. Nu ik een formele klacht heb ingediend is de reactie dat de beantwoording van de klacht wel 6 weken in beslag kan nemen. Al met al een kan ik Lynx zeker niet aanbevelen. Het is toch te gek voor woorden dat de handelsmogelijkheden op je account, zonder opgave van reden, kan worden beperkt. Op vragen waar ik de gederfde rendementen kan claimen wordt ook niet gereageerd. Bij elkaar een duister bedrijf!!!

29 novembre 2024

Beste meneer Gerrits,

Wij vinden het erg vervelend te vernemen dat u ontevreden bent over een ontstane situatie betreffende uw effectenrekening. Het betreurt ons dat dit voor u tot ongemak heeft geleid.

Nadat er door Interactive Brokers inzake een cliëntonderzoek vragen waren gesteld over uw rekening is er door hun compliance afdeling wegens het uitblijven van een reactie een tijdelijke restrictie voor het openen van nieuwe posities op uw rekening geplaatst. De restrictie ten behoeve van het onderzoek is sinds 3 december van uw rekening verwijderd.

Wij hopen dat we de situatie inmiddels aan u hebben kunnen verduidelijken en staan momenteel nog met u in contact omtrent uw aanvullende vragen.

Storingen LYNX+

Vandaag 22 november kon weer niet inloggen op LYNX+. De storing duurt inmiddels meer dan 4 uur. Een dergelijk handelsplatform mag gewoon niet zo vaak storing te hebben ! Ook realtime koersen via abonnement werkt niet goed.

22 novembre 2024

Beste Thomas,

Wij vinden het erg vervelend dat u afgelopen vrijdag tijdelijk niet kon inloggen in LYNX+. Het spijt ons dat u hier ongemak door heeft ervaren. Het TWS handelsplatform en onze LYNX Trading app waarmee u beide kunt handelen waren gedurende deze tijd wel bereikbaar. Wanneer u hier vragen over heeft of wanneer u uitleg wenst over deze platformen kunnen wij een belafspraak met u inplannen zodat wij u kunnen helpen.

Amerikaanse opties

Heb een paar weken een beleggingsrekening bij Lynx.
Duurde ff (beveiliging en zo) maar dan heb je ook wat.
Ik ben zeer tevreden met name over de tarieven en de uitstekende service!
Oorspronkelijk ben ik overgestapt om in Amerikaanse opties te handelen, dat was bij De Giro niet mogelijk

12 novembre 2024

Beste Slenter,

Fijn om te horen dat de overstap naar LYNX zo goed bevalt, met name betreft de handelsmogelijkheden, tarieven en onze service! Dank voor het delen van uw ervaring.

Vakkundig geholpen

had een "probleem" waar ik zelf niet uit kwam, na een telefoontje met Lynx was het binnen no time opgelost.
Moest een instelling aangepast worden.
Snel geholpen en goeie service.
Kreeg niet eerst een telefoniste die moest doorverbinden, maar gelijk iemand met kennis van zaken. En gelukkig ook geen keuzemenu's voordat je iemand aan de lijn krijgt.

11 novembre 2024

Beste Anja,

Dank voor uw complimenten over onze snelle en vakkundige service. Bij ons krijgt u inderdaad vrijwel altijd direct een medewerker aan de telefoon. Wanneer u vragen heeft, helpen we graag.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een probleem met valuta…

Ik had een probleem met valuta wisselen. Ik kon er zelf niet gelijk uitkomen. Na 2uur was het 09:00u en heb
Lynx gebeld. De heer die mij te woord stond heeft er alles aan gedaan om mij uit te leggen wat de procedure is om valuta om te wisselen van euro naar cad.

8 novembre 2024

Beste Aad Verhoeven,

Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat we u zo goed hebben kunnen helpen met het omwisselen van valuta. Wij zijn elke werkdag tussen 08.00 en 22.00 bereikbaar voor vragen dus voortaan kunt u ons zelfs nog een uurtje eerder bereiken:)

top…

ik had 2 vragen aan 2 verschillende medewerkers,zij hebben mij allebij uitstekend geholpen,goede uitleg,simpel,en met verstand van zaken,ik ben er blij mee

29 ottobre 2024

Beste Henrikus,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Dank voor uw mooie review!

Erg tevreden

Erg tevreden over de klantenservice/helpdesk. Geen wachttijd, direct een deskundige en vriendelijke medewerker die alle tijd nam om het probleem op te lossen.

16 ottobre 2024

Beste Arno Bennenbroek,

Heel erg bedankt voor uw 5-sterrenreview over onze service en vriendelijke, deskundige medewerker. Bij vragen staan we altijd voor u klaar.

Uitstekende klantenservice

Niet in de wacht staan, snel en vriendelijk geholpen worden. Waar maak je dat nog mee? Bij LYNX. Erg tevreden.

25 settembre 2024

Beste Mike,

Bedankt voor uw lovende woorden over onze snelle en vriendelijke service!

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Fantastische klantenservice per telefoon. Waar vind je dat nog?

18 settembre 2024

Beste Co Van Twillert,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview over ons bedrijf en klantenservice. Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen.

Professioneel advies en support

Professioneel, klantgericht, klantvriendelijk

29 agosto 2024

Beste Thomas,

Heel erg bedankt voor uw mooie review over onze professionele support. Wij zijn u graag nog lang van dienst.

Valutata 4 stelle su 5

Uitgebreide rustige uitleg over lastige vragen.

Ik en mijn vrouw zijn zeer goed geholpen met onze vragen. Ook heeft de medewerkster van de helpdesk bij wat lastiger vragen met een collega overlegd om gelijk een goed antwoord te geven. Goede rustige uitleg gedurende 50 minuten telefoongesprek en respect voor het geduld van Sarah, medewerkster helpdesk van Lynx.

31 luglio 2024

Beste Huub,

Wij zijn erg blij om te horen dat u zo goed geholpen bent. Dank voor uw positieve review over onze geduldige en respectvolle medewerkster.

Valutata 5 stelle su 5

Er werken ervaren mensen bij Lynx.

Er werken ervaren mensen bij Lynx.
Hun platform is zeer uitgebreid. Ontzettend veel mogelijkheden tegen concurrerende tarieven.

18 luglio 2024

Beste Jos Marsman,

Bedankt voor uw positieve review over onze ervaren medewerkers en ons uitgebreide handelsplatform!

Valutata 2 stelle su 5

Inefficient en duur

Het is inmiddels 2024 en geld overboeken of afboeken naar en van je Lynx rekening moet nog steeds per bank overboeking gaan, IDeal kennen ze nog niet blijkbaar. Heel omslachtig en inefficiënt. Verder geen of zeer beperkt aanbod van turbo’s, wat een gemiste kans is. Transactiekosten ook te hoog helaas. Jammer, het kan allemaal veel makkelijker en goedkoper maar bij Lynx lopen ze wat dat betreft achter.

25 giugno 2024

Beste Hamid,

Wij vinden het jammer om te vernemen dat u over enkele zaken niet geheel tevreden bent.

Via LYNX heeft u de mogelijkheid om op 150 beurzen in 33 landen te beleggen. Ons aanbod bestaat onder andere uit aandelen, opties, futures, valuta, CFD’s, hefboomproducten, obligaties en ETF’s. Het aanbod turbo's is relatief beperkt (geworden), mede door wet- en regelgeving omtrent de handel in dergelijke producten. Via de volgende link vindt u een uitgebreid overzicht van alle producten en beurzen welke wij aanbieden: www.lynx.nl/beurzen.

Qua tarieven hebben verschillende brokers uiteraard te allen tijde hun plus- en minpunten. Daarnaast zijn de kosten onder de streep erg afhankelijk van de handelsstrategie en producten waarin belegd wordt. Het is altijd aan te raden om naast commissiekosten ook overige mogelijke kosten in acht te nemen. Dat kunnen bijvoorbeeld kosten omtrent dividendkeuze, kosten voor uitoefenen van opties, inactiviteitskosten, of rentekosten zijn. Alle tarieven van LYNX kunt u in ieder geval terugvinden op onze tarievenpagina www.lynx.nl/tarieven-kosten-beleggen).

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Valutata 5 stelle su 5

meteen iemand aan de lijn met kennis…

meteen iemand aan de lijn met kennis van zaken en vriendelijk.

18 giugno 2024

Beste belegger,

Heel erg bedankt voor uw 5-sterrenreview over onze snelle bereikbaarheid en deskundigheid.

Verbindingsprobleem

Verbindingsprobleem met kennis en geduld opgelost.

12 giugno 2024

Beste Ja.lehouck,

Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat het is opgelost.

Valutata 1 stelle su 5

Geen flexibiliteit bij LYNX en ongelijke behandeling nieuwe klanten

Ik had een portfolio bij de Giro en was op zoek naar een nieuwe broker, via onderzoek bij LYNX uitgekomen. Op de website had ik gelezen dat de transactiekosten vergoed werden tot 100 euro in eerste 3 maanden. Mooi dacht ik, dan kon ik met geringe kosten mijn portfolio overzetten. Bij mij werden dus gelijk transactie kosten in rekening gebracht. Dus via de chat contact opgenomen en gevraagd hoe dit zat. In eerste instantie gaven ze aan dat dit verrekend zou worden, ik kon dit nergens vinden en dus om documentatie gevraagd. Kreeg ik een link met actie voorwaarden. En werd dus duidelijk dat ik hier niet voor in aanmerking kom. Alleen klanten die via een referal binnen komen krijgen deze vergoeding. Gevraagd naar flexibiliteit, maar die was er niet. Jammer dat ze nieuwe klanten niet waarderen en ongelijk willen behandelen. Gelukkig kom ik er nu achter en niet later. Ik zou ook me rekening kunnen sluiten en een nieuwe rekening openen, via de referal link. Dat zou ze meer dan die 100 euro kosten aan admin. Maar ik ben van plan me rekening te sluiten en een andere broker zoeken.

8 maggio 2024

Beste Hung Nguyen,

Wij vinden het erg vervelend om te vernemen over uw recente ervaring.

Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact met u gehad waarin we enkele zaken hebben kunnen toelichten en hopelijk uw onvrede hebben kunnen wegnemen.

We hopen dat u hierdoor alsnog met een positief gevoel uw beleggingsperiode bij LYNX tegemoet gaat.

Het team van LYNX

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più