Valutata 5 stelle su 5

Mijn bed is netjes geleverd en in elkaar gezet. De bezorgers waren heel aardig en hebben alles echt soepel en netjes gedaan en achtergelaten. Het bed zelf is super mooi en de kleur is precies... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Netjes tussen de aangegeven en aanrijding kwamen de 2 monteurs het bed brengen. Vriendelijke gasten die alles eerst naar boven brachten. Na ales uitgepakt te hebben alle verpakkingsmateriaal in 2 doze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di letti

Scritti dall'azienda

🚛SNELLE LEVERING 📌1500 M² SHOWROOM ⭕BETAAL PER MAAND* ⭐⭐⭐⭐⭐ ( BEOORDELING: 9,4 / 10)

4,8

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 3 stelle su 5

Dochter haar bed netjes op tijd…

Dochter haar bed netjes op tijd geleverd gewoon 5 sterren waard.
Ons bed wat we besteld hebben zitten al 7 weken te wachten gaan richting de 8 weken toe.
Vind dat ze dan wel de mensen mogen inlichten als het langer duurt, we begrijpen dat luxury moet wachten dat het bed bij hun wordt geleverd, maar voor ons is het nu een grote tegenvaller jammer.

9 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Supermooi bed en fijne communicatie

Het bed zelf is super mooi en de kleur is precies zoals ik wilde, daar ben ik heel blij mee!

Het contact via WhatsApp verloopt snel en vriendelijk, heel fijn. Ik had gevraagd of ik vooraf gebeld kon worden met een indicatie van de tijd, en dat was geen enkel probleem. Ze hebben mij netjes gebeld met een tijdstip. De communicatie is gewoon heel prettig.

Kleine minpunten: er bleef wat plastic en papier achter en het matras is voor mij iets harder dan verwacht. Dat ga ik de komende tijd even aankijken.

Al met al heel erg tevreden!

1 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel erg kieskeurig…

Wij zijn heel erg kieskeurig (materialen, bijpassende sets etc etc) en daarom heel veel beddenwinkels door het hele land bezocht. We vonden hier het allermooiste bed voor ons (vestiging Soesterberg). We vonden het ook belangrijk dat ons bed in Nederland werd gemaakt, met niet al te lange levertijd. Twijfel niet, maar doen! Mega veel keuze uit stoffen, kleuren, designs, lampjes, stopcontacten, dekenkisten alles er op en eraan en alles in hetzelfde design, hoofdbord, bijpassende nachtkastjes, bijpassende dekenkist.
Enige puntje wat wij hadden is dat we graag meer keuze hadden gehad in pootjes onder het bed en dan met name keuze voor materiaal zoals hardhout etc., maar dat was er helaas niet maar uiteindelijk ziet het er prachtig uit bij ons bed.
Mega blij met ons nieuwe bed, groot formaat 180x220 inclusief lampjes, stopcontacten en zojuist afgeleverd en gemonteerd (nu nog op gaan slapen, want het bed staat er net) alles volgens afspraak. Over de matrassen kunnen wij niets zeggen, want wij hebben onze eigen matrassen ergen anders uitgekozen en op het nieuwe bed gelegd.
2 super hard werkende mannen, onze complimenten. Heel netjes gewerkt en karton/verpakkingen ook heel netjes gevouwen achter gelaten bij ons, zodat wij het heel gemakkelijk zelf kunnen afvoeren.
Wij hopen vannacht als een roos te slapen!

20 marzo 2026

Wat een service

Wat een service, wat een prachtig bed! Afspraken worden allemaal netjes nagekomen.
Uitermate blij met Ellda!

6 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede service in de winkel

Ik ben super goed geholpen in de winkel. Heel vriendelijk personeel en vooral meedenkend. Ik wil speciaal nasiz bedanken voor zijn oprechte dienstverlening. Mijn bed is binnen en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Bezorgers ook vriendelijke en behulpzame zielen. Bedankt!

3 gennaio 2026

Top winkel

Zijn snel. Levering ging super goed, en zeer nette bezorgers. Hebben het bed in elkaar gezet. Ben echt zeer tevreden over het bed. Zeker een aanrader deze winkel.

8 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Zo blij met ons bed

Zo blij met ons bed, snelle levering, via app makkelijk en goed contact! Bezorging en monteren super. Keken niet naar wat niet kon maar in oplossingen. Slapen eerste week even wennen maar daarna super.

6 febbraio 2026

En blij mens

In de winkel erg vriendelijk geholpen.
Bed werd gebracht en gemonteerd door 2 hele vriendelijke mannen.
Wauw wat een mooi bed, ben er zo blij mee!!

27 gennaio 2026

Excellent service

I am very pleased with the beds I have ordered from Luxury Slapen. The service was professional and excellent. Communication was clear and timely. The delivery time was one week, as promised. The delivery and montage was as well excellent! I would definitely recommend this company!

21 gennaio 2026
Logo di Luxury Slapen

Risposta di Luxury Slapen

Thank you so much for your wonderful review! We’re very happy to hear that everything — from the service and communication to the delivery and assembly — met your expectations.

Enjoy your new beds, and thanks again for recommending us!

— Team Luxury Slapen

Valutata 4 stelle su 5

Erg blij!

Inmiddels een week in het bezit van ons 200x200 Da Vinci model en erg tevreden! Bezorgers waren super vriendelijk, behendig en meedenkend.

Enige kanttekening; bed zou met 5-6 weken bezorgd worden, echter werden dit er 8. Wij gokken dat dit door drukte komt. Na hier zelf achteraan te moeten mailen, wel duidelijk en vriendelijk te woord gestaan.

Aanrader!

23 dicembre 2025

Bed via internet besteld

Bed via internet besteld, maar afwijkend. Kon gelijk via de WhatsApp doorgeven en werd aangepast. Bij aflevering jongens binnen half uur bed in elkaar en de rommel opgeruimd. Super service!

17 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een heel fijn en mooi bed…

Ik heb een heel fijn en mooi bed besteld bij dit bedrijf. En zij houden je goed op de hoogte wanneer je item bezorgd word. Helaas was er een klein defect en kreeg ik het bedrijf moeilijk te pakken. Dit door drukte. Het probleem is opgelost. En zij hebben perfect werk geleverd! Het voet board is vervangen. En ik ben heeeeel erg tevreden. Ze zijn vriendelijk en oplossing gericht. In de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen .

14 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden over dit…

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, de levertijd van ons bed van 5a6 weken. Dit was correct want in de 6de week werd het bed geleverd. Alles werd netjes naar boven gebracht en gemonteerd. Zijn 2 vriendelijke mannen die ook willen meedenken in oplossingen, onze tv lift moest door het raam omdat deze te groot was. Een tilletje meehelpen deden ze graag!. Verpakkingsmateriaal konden ze niet meenemen, maar wel alles netjes verzameld in 1 zak. Kortom zeer tevreden!

13 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più