Alles is soepel verlopen. Snelle levering, het prachtige bed werd razendsnel in elkaar gezet en zelfs het kleinste papier en folie werden netjes opgeruimd. Ik ben heel tevreden en kom hier zeker terug... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De 2 boxsprings die wij kochten zijn prachtig en de jonge verkoper was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De bezorgers helaas niet. Zij weigerden, op ons vriendelijk verzoek hun schoenen vol blubber u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn man zag abcsleepcenter voorbijkomen op internet, en na een hoop reviews gelezen te hebben zijn wij naar de winkel gereden. Wij werden heel leuk ontvangen met een kop koffie en zijn lekker door de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn een energiek en klantgericht bedrijf die zich richt op een voortreffelijke service naar zijn klanten. Dankzij professionele medewerkers in de winkel kunnen wij passend slaapadvies bieden aan iedere klant. U word hier altijd vriendelijk en op een persoonlijke manier geholpen.
Paesi Bassi
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Helaas een slechte ervaring.
Wij hebben 2 dubbele bedden gekocht in de winkel voor een totaalbedrag van ruim € 5.000 incl. levering en montage. In de winkel is ons door de medewerker aangegeven dat de levertijd 4 - 6 weken zou zijn wat voor ons acceptabel was.
Vervolgens hebben wij na 4 weken contact opgenomen om te vragen naar de leverdatum. Er is toen aangegeven: Wij vinden het vervelend om te horen dat er bij u in de winkel een levertijd van 4 tot 6 weken is aangegeven. Wij hanteren echter al ongeveer 3 maanden een levertijd van 4 tot 8 weken, waarmee wij ervan uitgaan dat u hier rekening mee heeft kunnen houden.
Wij zouden in de 7e of 8e week gebeld om een afspraak te maken voor de levering en montage.
Nadat 8 weken verstreken waren, hadden wij nog niets gehoord dus wederom contact gezocht.
Het antwoord was: hij staat bij de eerstvolgende lijst met wat binnen gaat komen
Er zou vrijdag (9 weken later) gebeld worden voor een afspraak voor de levering en montage.
Wederom vrijdag niets gehoord.
Uiteindelijk een mail gehad dat de levering 10,5 weken na aankoop kan plaatsvinden.
Na de montage van twee dubbel bedden (uitgevoerd door een partner) ontstaat er veel afval / verpakkingsmateriaal, maar dat mag je zelf lekker ontzorgen.
Kortom, verkeerde levertijd gecommuniceerd om een order te scoren. Als de levertijd dan alsnog uitloopt buiten de afspraak mag je er alsnog constant zelf achteraan bellen.
Een slechte aankoopervaring voor het bedrag wat wij hebben uitgegeven.
Ik heb een prachtig bed gevonden samen met mijn vriendin waar wij zeer enthousiast over zijn. Wij zijn bij de verkoop vriendelijk geholpen en achteraf hadden wij nog gevraagd of er nog wat te doen was met de prijs en of er nog acties waren, waarop hun antwoordde dat ze geen kortingen deden. Naja dat kan, geaccepteerd en besteld, nog geen twee weken erna hebben ze een kortingsactie. Gevraagd of dit eventueel nog verrekend kon worden, dit was niet mogelijk omdat het niet op de desbetreffende dag was besteld. Ik begrijp dat als het maanden na aankoop is dat het niet mogelijk is, maar er zit net twee weken tussen. Ik hoop dat de bezorging en product goed is zoals beloofd, want persoonlijk vind ik dit erg jammer van het bedrijf.
Fingers crossed!

Risposta di Abcsleepcenter
Alles volgens afspraak, vriendelijk en behulpzaam geholpen!
Bed is erg mooi en ligt heerlijk!
Super blij mee!

Risposta di Abcsleepcenter
Alles is soepel verlopen. Snelle levering, het prachtige bed werd razendsnel in elkaar gezet en zelfs het kleinste papier en folie werden netjes opgeruimd. Ik ben heel tevreden en kom hier zeker terug. 👍

Risposta di Abcsleepcenter
Goed op de hoogte gehouden van de levering. En levertijd klopte ook met wat er op de website stond aangegeven.

Risposta di Abcsleepcenter
Super goede service, wij zijn netjes geholpen van begin tot einde en netjes volgens afspraak! Zeker aanrader!

Risposta di Abcsleepcenter
Fijn adviesgesprek gehad en uitgebreid kunnen testen in de winkel. Prachtige bedden. Vandaag is ons bed geleverd en het is prachtig! Super fijne communicatie ook omtrent aflevering van het bed.

Super ervaring
Kwalitatief boxspring gekocht.
Service was super

Risposta di Abcsleepcenter
Ik heb een opbergbed gekocht bij abc sleepcenter de showroom is groot en er staan veel verschillende modellen daardoor kon ik makkelijk vergelijken goede prijs en mooi bed

Risposta di Abcsleepcenter
Voor een nieuw matras ben ik langs geweest bij ABC Sleepcenter. De medewerker nam rustig de tijd om alles uit te leggen. De kwaliteit voelt goed aan en de prijs was ook redelijk. Ik slaap er nu een stuk beter op.

Risposta di Abcsleepcenter
Voor een 1 persoonsbed ben ik naar de winkel van ABC Sleepcenter gegaan. De medewerker was vriendelijk en dacht goed mee. Uiteindelijk een bed gevonden dat perfect past.

Risposta di Abcsleepcenter
Ik ben enorm teleurgesteld in deze ervaring. Op de website stond duidelijk dat de levertijd 4 weken zou zijn. Op basis daarvan heb ik het bed besteld en zelfs het oude bed van mijn dochter al weggedaan om ruimte te maken voor het nieuwe.
Na 4 weken was er echter nog niets geleverd. Toen ik belde, werd mij verteld dat het de volgende week geleverd zou worden. Een week later nog steeds niets. Na opnieuw contact kreeg ik weer te horen dat het de week erna zou komen.
Inmiddels zijn we 8 weken verder en het bed is nog steeds niet geleverd. Daarnaast krijg ik inmiddels geen enkele reactie meer op mijn berichten of telefoontjes.
Wat mij vooral teleurstelt is het gebrek aan communicatie en verantwoordelijkheid. Als er vertraging is, wees daar dan eerlijk over en informeer je klanten. Nu word je telkens aan het lijntje gehouden.
Een zeer teleurstellende ervaring.

Risposta di Abcsleepcenter
ik heb in de winkel ABC Sleepcenter een heerlijk matras gekocht. Top service! Het personeel nam de tijd om mij verschillende matrassen uit te laten proberen en mij het juiste advies te geven voor wat ik zocht. Door de hulp en de tijd die ze mij aanboden hielp mij bij het juiste keuze matras uit te zoeken.

Risposta di Abcsleepcenter
Bedden van slechte kwaliteit!! Bed zakt na 1,5 jaar door, topper verschuift en in het midden (2 persoonsbed) is een harde rand te voelen dus erg onprettig om op te liggen.

Risposta di Abcsleepcenter
Het bed is echt onwijs mooi en daar valt helemaal niks op aan te merken. Echter duurde de bezorgtijd langer dan gezegd, we hebben constant zelf contact moeten zoeken met abc en zelfs met de bezorgdienst omdat afspraken niet werden nagekomen/doorgegeven/uitbleven. Heel frustrerend. Constant opnieuw melding maken en van het kastje naar de muur gestuurd worden. Uiteindelijk een prachtig bed geleverd gekregen, maar wel zonder de bestelde topper; deze kwam later. Maar ook hierover door niemand geïnformeerd en pas op de dag zelf door de bezorgdienst. Die zouden het in orde maken en een week later toen we wéér zelf gingen bellen was er niets geregeld of doorgegeven. Toen heeft abc wel diezelfde dag alsnog de topper verstuurd maar al met al wordt er slecht gecommuniceerd, moet je zelf achter je bestelling aan en komen ze ook niet tegemoet na zoveel gebreken. Nogmaals; het product is fantastisch, als de communicatie en service dat ook zou zijn dan was het een geweldige beleving en bedrijf wat ik zou aanbevelen aan derden. Dat zou ik nu alleen doen voor het product.

Risposta di Abcsleepcenter
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.