Voor de 2e keer een bed besteld bij Beddenleeuw en binnen 2 weken keurig afgeleverd in het afgesproken tijdvak! Via de site met makkelijke stappen het bed samengesteld. Ziet er prachtig uit en ligt he... Leggi di più
Zeer slechte ervaring met Beddenleeuw. Op 15 maart is door Beddenleeuw bevestigd dat de koopovereenkomst wordt ontbonden en dat het bed bij mij opgehaald zou worden. Inmiddels zijn we ruim... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Slechte service
Slechte service. Geen bed bestellen orders komen niet door en ze zijn telefonisch niet beschikbaar.
2e bed!
Voor de 2e keer een bed besteld bij Beddenleeuw en binnen 2 weken keurig afgeleverd in het afgesproken tijdvak! Via de site met makkelijke stappen het bed samengesteld. Ziet er prachtig uit en ligt heerlijk.
Zeer slechte bed geleverd het is net of…
Zeer slechte bed geleverd het is net of er een kleuter het bed heb gemaakt stiksels lelijk en scheef nooit meer hier een bed bestellen
Zeer goede ervaring
Wij zijn gisteren vanaf het eerste moment super vriendelijk en deskundig geholpen. Je merkt meteen dat ze weten waar ze het over hebben en nemen de tijd om goed advies te geven. Er wordt echt met je meegedacht, waardoor je precies het bed vindt dat bij jou past.
In de showroom staan alle modellen overzichtelijk opgesteld, wat het ontzettend makkelijk maakt om alles te vergelijken en zelf je ideale bed samen te stellen.
Kortom: uitstekende service, veel kennis en een hele prettige sfeer. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuw bed!
Waardeloos
Waardeloos, nooit bestellen. Boxspring na 2 jaar helemaal doorgezakt. Begin was al niet goed maar ze hebben nooit gereageerd op mijn klachten per mail. Telefoon nog nooit opgenomen. Nu sommatie gestuurd. Wanneer wordt dit bedrijf gestopt?
Update: Na een sommatie reageren ze ineens wel per mail, goed idee om dit massaal te gaan doen. Helaas zijn ze er enkel op uit om zo moeilijk te doen dat de klant uiteindelijk aftaait. Ze vragen mij foto's te sturen, terwijl het probleem van de extreem slechte kwaliteit van de geïntegreerde matrassen alleen voelbaar is, dit zie je niet op foto's. Bij deze een oproep om massaal de belbus van Kassa in te schakelen. Samen moeten we dit bedrijf stoppen!
Zeer slechte ervaring met Beddenleeuw.
Zeer slechte ervaring met Beddenleeuw.
Op 15 maart is door Beddenleeuw bevestigd dat de koopovereenkomst wordt ontbonden en dat het bed bij mij opgehaald zou worden. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en heb ik, ondanks meerdere mails, nog steeds geen enkele concrete ophaaldatum ontvangen.
Er wordt simpelweg niet gereageerd op berichten en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Je wordt als klant volledig genegeerd.
Daarnaast moest ik zelf ook nog bezorgkosten betalen, terwijl het product gebreken had en niet naar behoren was geleverd.
Ik wacht inmiddels al weken op een oplossing en mijn geld, zonder enige duidelijkheid.
Zeer teleurstellende service en absoluut geen aanrader.
Goede kwaliteit
Mooie bedden, goede matrassen, goedkoop en snel geleverd 😀
Prettig geholpen in de winkel maar afhandeling slordig
Prettig geholpen in de winkel , en al heel snel lever afspraak .
Zo snel zelfs dat we daar niet op gerekend hadden .
Dus afspraak verzetten .
En dan komt het zoals ik hier lees in de reviews .
Niet bereikbaar .
Bellen heeft dus geen zin .
Alleen mailen maar dat wordt ook niet dagelijks bekeken en dat is lastig als je op vrijdag een mail krijgt dat de woensdag erop het bed geleverd wordt .
Enfin .
Uiteindelijk is het geregeld en moet het bed deze vrijdag geleverd worden . Alleen ongeveer een week van tevoren krijg je de definitieve in planning .
Ehhhh nou die is er nog niet hoor ,,, dus gemaild .
Maar dat heeft dus ook niet veel zin want op di en woe wordt de mail ook niet gelezen .
Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen.
Update 1
Bevestiging is binnen as vrijdag wordt het geleverd , dat betekend dat als dat goed gaat ster erbij .
Update 2
Bed is binnengekomen op de afgesproken tijd en dag .
Alles ziet er netjes en goed verpakt uit .
Alleen de topper die erbij besteld was ( bamboo traagschuim) blijkt een gewone topper Bamboo te zijn .
Wordt vervolgt .
Update 3
Terug gegaan naar de winkel ( moet wel want bellen lukt niet ) en de topper terug gegeven .
Het bleek dat traagschuim voorlopig niet leverbaar was , iig in dit formaat.
Dus topper retour en binnen 2-14 werkdagen zou het geld teruggestort zijn.
Helaas niet dus .
Maar weer gemaild .
De bestelling geannuleerd nadat deze…
De bestelling geannuleerd nadat deze niet werd geleverd, inmiddels al 3 weken op terugbetaling aan het wachten. Beddenleeuw reageert niet of nauwelijks op e-mails, telefonisch niet bereikbaar
SLECHT!
Telefonisch niet bereikbaar.
Houdt zich niet aan de afleverings tijden.
Erg onduidelijk!
Dus ik bestel dan ook niet meer via Beddenleeuw.
Ondanks slechte recensies , geen spijt!!!
Het is al een tijdje geleden dat ik het bed heb gekocht, maar ben er zo blij mee dat ik toch een review wil schrijven.
Ik had op korte termijn een bed nodig en ik wilde niet meer uitgeven dan 1000 euro. Ook wilde ik het zelf samenstellen. Na heel veel zoeken kwam ik toch op de beddenleeuw uit. Oef wat een slechte recensies zeg. Ik besloot om naar de showroom te gaan, en mijn twijfels daar neer te leggen. En uiteindelijk na vele scherpe vragen heeft de verkoper mij ervan overtuigd dat het goed zou komen.
Alles wordt zelf gemaakt en je mag het zelf helemaal samenstellen. Ik had een opbergbed nodig. En ik ben er superblij mee, veel ruimte en very sturdy, dus stevig. Ook het hoofdbord was mooi en superstevig. Het in elkaar zetten, was ook makkelijk . En de bezorging was ook helemaal top . Dus absoluut geen spijt gehad van dit bed. Het enige van waar ik spijt had is dat ik niet een iets gedurfdere kleur heb durven kiezen. Nog 1 kleine side note. Ik hou van een hard bed, en dat is het ook!!!
Winkelervaring was top, de rest verschrikkelijk!
Winkelervaring was top, bezorging amateuristisch en slecht. De kale meneer in de winkel voerde zijn werk perfect uit. Had duidelijk plezier in zijn werk en heeft ons goed geholpen. Toen kwam de bezorging: hoewel het geweldig leek om het bed 1,5 week na het bestellen te ontvangen, bleek de ervaring in de praktijk wat minder te zijn. Het bed werd maar voor de helft geleverd; er waren dingen bezorgd die ik niet besteld had en de bezorger had geen idee waar hij mee bezig was. Daarnaast sprak de bezorger nauwelijks Nederlands en had hij geen idee hoe het probleem opgelost moest worden. Vervolgens werd ik gebeld door de klantenservice van de Beddenleeuw, die mij vertelde dat het restant van het bed pas over ongeveer een week geleverd kan worden. Het was overduidelijk een jong persoon die weinig wist over de situatie. Ik had mijn oude bed al ontmanteld, omdat ik geen ruimte heb voor 2 bedden. Ik heb nu dus 5 dagen geen bed. Over deze situatie is nog niet definitief gesproken, lieve mensen van de beddenleeuw. Indien ik bij de volgende levering niet het volledige bed ontvang of nog steeds ontevreden ben over de situatie, zal ik juridische actie ondernemen. Ik ben niet bereid om onvoorwaardelijk 5 dagen op de grond te slapen voor deze winkel. KOOP HIER GEEN BED, 850 euro en dan ook nog geen bed.
Snelle levering door beddenleeuw
9 februari een bed besteld voor mijn zoon 23 februari al geleverd.
Er stond bij levering binnen 15 werkdagen en een week langer als bed gemonteerd moest worden.
Tot mijn verbazing was het bed al binnen in precies 2 weken, waar wij heel blij mee waren.
Een goed ervaring gehad met…
Een goed ervaring gehad met Bedeenleeuw, ik raad iedereen aan.
Levering was op tijd en op de gepland datum, de twee jongens hadden ook hun werk goed uitgevoerd.
Bed slaap lekker.
5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fijne bed, fijne ervaring
Echt veel slechte reviews gelezen maar heb toch voor Beddenleeuw gekozen. Ik heb oprecht niets te klagen. De bezorger leverde het bed tot aan de drempel, dit staat ook gewoon op de website. Vriendelijke bezorger, netjes afgehandeld ook. Bed ziet er ook gewoon mooi uit zoals omschreven.
1 poot ging alleen vanzelf los tijdens het plaatsen maar dit valt gewoon op te lossen!
Voor mij is Beddenleeuw zeker wel een aanrader!
NIET DOEN!
Bed besteld ,kwam binnen en hoofdbord past niet we hadden korte pootjes maar daarbij moest een ander hoofdbord komen ,gemaild...bijna geen reactie,de druk veren doen het ook niet voor de opbergbox ,weer gemaild zouden op vrijdag komen te monteren komen niet! Zouden ze op zaterdag komen ook niet!! Ja mijd dit bedrijf onze dochter zit al weken met een bed wat niet goed monteert is en ze kan niks met de opbergbox,ik was er al bang voor ...had ik de reviews maar gelezen! Bestel hier niks mensen betaal liever een paar honderd euro meer...
Het bed was super snel geproduceerd de levering chaos
Het bed was super snel geproduceerd. Ziet er strak en luxe uit. En nu na bijna een week erop slapen merk ik echt wel positief verschil in vergelijking met mijn oude bed. Ik denk dat de slaap kwaliteit goed blijft.
Alleen de levering was een nachtmerrie en bezorgde me slapeloze nachten. Beddenleeuw huurt een extern bedrijf in. Deze was veel te laat. Zonder dat ze het melden dat de levering fors uitliep. Vervolgens is beddenleeuw niet telefonisch bereikbaar. En stonden hier 2 gestresste bezorgers. Die bij aankomst het hele bed op straat uitladen. Om dan 3 keer te steken om een box naar boven te krijgen. Waarnaar ze de handdoek in de ring gooiden. En zeiden dat het niet naar boven kon. Ik kreeg de keuze dat ze het bed achterlieten met de gang vol en de rest buiten tegen een lantaarnpaal aan. Of dat ze het mee terug namen. Met extra kosten voor mij. Dat laatste maar gedaan in alle chaos. De chaos was zo groot dat ze zelfs hun gereedschap achter hebben gelaten. De 2e levering was wel weer vlot. Bijna hetzelfde verhaal. De bedonderdelen werden in de gang gezet, vanwaar ik het zelf alleen moest verplaatsen naar de huiskamer. De volgende dag is het door een verhuisbedrijf na passen en meten naar boven gebracht in een halfuur tijd. Wat mij ook weer extra kosten bezorgde.
Beddenleeuw is standaard telefonisch ook niet bereikbaar alleen via de mail.
Bed Laura geleverd gekregen
Contact gehad, zou de montagekosten terug krijgen. Binnen 1 week was beloofd. Inmiddels 2 weken verder nog steeds niets en ook geen reactie van de klantenservice, waardeloos dit. Nooit meer.
Bed Laura geleverd gekregen. Krijgen ze hem niet naar boven. Terwijl we in de winkel duidelijk hebben aangegeven dat we 2 draaien in de trap hebben. Zou geen probleem zijn. Veel gesteggel bij levering. Ze hebben alles achtergelaten en zouden uit coulance terug komen voor montage als we zelf de bedden boven hadden staan. Hoezo service en meedenken. Klant het is jou probleem ondanks dat we het aan hadden gegeven. Meteen de buurman gevraagd voor hulp en binnen 10 minuten stonden de bedden boven. Hoezo ging het niet. Zelf de bedden ook maar gemonteerd, ja je moet toch slapen. Verkeerde topper geleverd, hierdoor is het elektrische gedeelte niet te gebruiken. Beddenleeuw niet telefonisch bereikbaar, mail geen reactie. Wordt denk ik toch een bezoekje naar de winkel.
Vlotte levering
Werd sneller geleverd dan verwacht, top levering op tijd. Vriendelijke leverancier
Bestelling geannuleerd nadat ik een bed…
Bestelling geannuleerd nadat ik een bed had gekocht. Het bedrag werd voluit betaald, maar na bevestiging van mijn annulering heb ik mijn geld niet terug gekregen. Nu negeren ze mijn mail contacten omdat bellen niet mogelijk is.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.