Mijn bed is netjes geleverd en in elkaar gezet. De bezorgers waren heel aardig en hebben alles echt soepel en netjes gedaan en achtergelaten. Het bed zelf is super mooi en de kleur is precies... Leggi di più
In maart 2025 hebben wij een bed gekocht. De topper vertoonde al snel wat geulen door het liggen. Contact gezocht met klantenservice en na 3 dagen kregen wij nieuwe matrassen incl topper gelever... Leggi di più
In oktober heb ik hier een prachtig bed gekocht door mijn opa omdat hij daar al vaker meubels heeft gekocht en ik ben zeer tevreden! De eigenaar is een super lieve gepassioneerde man die met alles m... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Supermooi bed en fijne communicatie
Het bed zelf is super mooi en de kleur is precies zoals ik wilde, daar ben ik heel blij mee!
Het contact via WhatsApp verloopt snel en vriendelijk, heel fijn. Ik had gevraagd of ik vooraf gebeld kon worden met een indicatie van de tijd, en dat was geen enkel probleem. Ze hebben mij netjes gebeld met een tijdstip. De communicatie is gewoon heel prettig.
Kleine minpunten: er bleef wat plastic en papier achter en het matras is voor mij iets harder dan verwacht. Dat ga ik de komende tijd even aankijken.
Al met al heel erg tevreden!
Prachtig bed en snel geleverd
Prachtig bed en snel geleverd volgens afspraak! Topper had tijdens vervoeren een klein vlekje gekregen die ik er niet uit kreeg! Een weekje later kwamen ze met een nieuwe topper en hebben ze die voor omgeruild. Zowel persoon die ons hielp in de winkel als de bezorgers waren zeer vriendelijk!
Fijne ervaring
Netjes en goed in de winkel geholpen, bezorging was ook uitstekend. Vriendelijke behulpzame mensen.
Ik ben met mijn zoon geweest
Ik ben met mijn zoon geweest
Is ons derde bed wij zijn rrg tevreden
Top service en hulp bij het kiezen!
Ontzettend goed geholpen in de winkel…
Ontzettend goed geholpen in de winkel denken goed met je mee luisteren naar jou wensen geven goed uitleg we hadden het bed besteld worden goed op de hoogte gehouden wanneer deze kwam lig nu een paar weken op mijn bed lig echt super een aanrader wat een goed bedrijf kom zeker terug
Beste beddenzaak in ons land
Beste beddenzaak in ons land, top service !
2e keer prachtig bed gekocht aanrader
2e keer prachtig bed gekocht.
Afgelopen week gebracht en gemonteerd door de zeer vriendelijke monteurs.
Echte aanrader
Superkwaliteit en afweking
Bij ellda luxury een luxe boxspring…
Bij ellda luxury een luxe boxspring besteld. Dit is gisteren geleverd. Super tevreden uitstekende service
Super mooie luxe winkel
Super mooie luxe winkel.
Goed en vriendelijk geholpen.
Een aanrader om een keer te gaan kijken.
Bedankt voor de fijne service.
luxe mooie winkel
luxe mooie winkel, goed en vriendelijk geholpen hele goede service
In maart 2025 hebben wij een bed…
Contact gezocht met klantenservice en na 3 dagen kregen wij nieuwe matrassen incl topper geleverd.
Super snelle aktie zonder moeilijk gedoe. Nette monteurs en goede, snelle communicatie!
Al eerder een bed gekocht bij dit bedrijf voor mijn dochter. Nog steeds erg tevreden mee.
Wij zochten al heel lang een bed met…
Wij zochten al heel lang een bed met een wow effect zowel als look maar zeker in comfort.
Doordat onze zoon een bed had gekocht die hij zelf had samengesteld met de meeste luxe opties.
Waren wij zo onder de indruk dat we op een zondag er naar toe zijn gereden vrij laat op de middag. Ondanks het laat was en de winkel zou sluiten, een ander zou zeggen sorry mevrouw we gaan sluiten… maar dit bedrijf heeft ons een geweldige service gegeven zonder enige haast.eerlijk open en transparant 👍🏻De showroom ziet er mooi en schoon uit, en de bedden die daar staan Waauw super mooi. Wij hebben onze keuze gemaakt en alle opties bij genomen. Wij kregen eerlijk advies over matrassen wat ik het meest heb gewaardeerd is hun eerlijkheid. Alles ging soepel vanaf de aankoop tot levering tot plaatsing.
Na een jaar had ik een storing aan mijn sfeerhaard in mijn bed, ik heb 1 appje gestuurd en kreeg meteen reactie. Ze hebben gevraagd een videootje te maken van de klacht en binnen 1 dag kwamen ze met een oplossing.
Ze kwamen de sfeerhaard na de weekend vervangen zonder extra kosten. Wat een geweldige service 💯👌🏻
Super bedankt. 🙏 het zijn lieve mensen
Service
Ik ben ontzettend tevreden over de service, Mijn matras was na een tijdje wat ingezakt en zonder gedoe werd er meteen naar een oplossing gezocht. Binnen een week stond er al een nieuw matras bij mij thuis super snel en netjes geregeld.
De klantenservice was vriendelijk, behulpzaam en hield me goed op de hoogte. Bedankt Ellda
Alles goed en netjes geregeld super…
Alles goed en netjes geregeld super tevreden zijn we
We zijn in de winkel heel goed geholpen…
We zijn in de winkel heel goed geholpen door een zeer vriendelijke verkoper die echt de tijd voor je nam.
Daarna via app de de datum gekregen en door 2 super vriendelijke medewerkers het bed in elkaar gezet niks was hun teveel een dikke 10 voor deze heren!!
Het bed is van goede kwaliteit en slaapt super.
Minder kwaliteit van bed op langere termijn
In november 2024 heb ik bij Elda een boxspring met tv-lift aangeschaft.
In het begin verliep de communicatie prettig, de levering was snel en alles leek goed geïnstalleerd.
Helaas bleek dit van korte duur. Na enige tijd brak het gedeelte boven mijn tv af.
Mijn eerste contactpoging bleef onbeantwoord, waardoor ik genoodzaakt was een review te plaatsen.
Vervolgens werd ik via WhatsApp benaderd en kwam er opnieuw een monteur langs. Deze gaf toe dat er verkeerde schroeven waren gebruikt, een fout vanuit hun kant.
Omdat het probleem toen netjes werd opgelost en mij werd gevraagd mijn review te verwijderen, heb ik dat gedaan.
Tot mijn teleurstelling is het probleem onlangs weer op exact dezelfde manier teruggekomen, terwijl er niemand aan die kant van het bed heeft gezeten. Dat wijst voor mij duidelijk op een structureel kwaliteitsprobleem.
Bovendien vind ik het opmerkelijk dat ditzelfde bed bijna een jaar later nog steeds “in de aanbieding” staat, wat mijn vertrouwen in de productkwaliteit verder doet afnemen.
Helaas moet ik dan ook concluderen dat ik niet tevreden ben over de kwaliteit van het bed, noch over de geboden service.
Jammer, want Elda biedt prachtige bedden aan maar mijn ervaring laat helaas een heel andere indruk achter.
Een kingsize bed besteld
Een kingsize bed besteld, netjes op tijd geleverd, gemonteerd en slaapt heerlijk.
Aanrader!
Super mooi bed Metropolis gekocht
Super mooi bed gekocht in Soesterberg. Ben echt heel goed geholpen en geadviseerd door Nasir. Z’n aardige man, geen verkooppraatjes maar echt ervaren. Proef liggen in de winkel was mogelijk om te voelen wat bij je past. Vragen kon je Nasir via de app stellen, kreeg direct reactie. Tijdens de levering fijn en snel contact gehad via de app. Daarnaast was er een belletje 30min vooraf aan de levering. De chauffeur en monteur waren hele vriendelijke mensen. Ze brengen alles op de gewenste plek, pakken alles netjes voor je uit, verzamelen het afval en zijn nergens te beroerd voor.
Kort om een dikke 10 voor dit bedrijf. Zou iedereen aanraden hier een bed te kopen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.