Lunar Norway Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Jeg har vært kunde hos Lunar en stund nå, og jeg er veldig fornøyd med hvor enkel og brukervennlig banken er. Appen fungerer sømløst, og alt går raskt – enten det gjelder betalinger, oversikt over ø... Leggi di più

Jeg er veldig fornøyd med Lunar så langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundes... Leggi di più

Jeg er ekstremt skuffet over Lunar Bank. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke på meldingene mine. I tillegg forsinker de prosessen med å overføre pengene mine tilbake... Leggi di più

Enkel og bra App, super kundeservice. Lina hos Kundeservice sørget for å sperre kort etter forsøk på svindel, bryr seg om kundene💪🏼 Anbefaler sas kortet, bør brukes på alle kjøp. Får rundt 1... Leggi di più

1. Banca
  2. Istituto finanziario

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

134 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Liker godt at du har en budsjett…

Liker godt at du har en budsjett funksjon i appen

30 settembre 2025

Hei Sven Morten,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du er fornøyd med budsjett funksjonen i appen.

Vi ser frem til å ha deg med på reisen vår .

Marlen

Kjekk bank app med virtuelle kort som…

Kjekk bank app med virtuelle kort som gir bedre sikkerhet når man handler på nett.

6 ottobre 2025

Hei Kim,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner.

Fantastisk god service fra Marlen

Fantastisk god service fra Marlen! Vennlig,profesjonell og veldig hjelpsom. Tusen takk!🌸

3 ottobre 2025

Hei Seyma,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen 🤩

Det gleder oss at du har fått så god og effektiv hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

Worst bank ever

Worst bank ever! You can but the money, but take to much to use them or take them out!!!!! Very slow system when you need help!!!!!!!!

8 settembre 2025

Hi Malik,

Thank you for your review.

We're sorry to hear about your experience with us, and we'll of course look into this and help you in the best way possible.

Please reach out to us on phone number +47 23 96 30 00 and ask for me, Marlen, and I will assist you further.

I look forward to hearing from you.

Kind regards,

Som alltid!

En med navn Marlen som var utrolig hyggelig og hjelpsom! Som alltid er jeg fornøyd med Lunar🥰

19 settembre 2025

Hei Aia,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen 🤩

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med Lunar.

Rask og supergod service

Rask og supergod service

18 settembre 2025

Hei Odd Martin,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du har fått rask og supergod service – det er akkurat denne opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Marlen Saksbehandler

Marlen ga meg effektiv og god hjelp slik at jeg fikk løst problemet raskt

17 settembre 2025

Hei Simen,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen.

Alva

Bruker lunar som kun en "Sparebank" og…

Bruker lunar som kun en "Sparebank" og elsker løsningene med bankkort hvis krisen inntreffer! Da har jeg tilgang på pengene via det bankkortet.👍👍🌞

15 settembre 2025

Hei Annette,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du er fornøyd med våre løsninger og bankkort.

Good chat and app

7 settembre 2025

Hi,

Thank you for your five shining stars.

We're thrilled to hear that you like our app. We're looking forward having you with us on our journey.

God og effektiv service

Marlen hjalp meg med det jeg trengte.

4 settembre 2025

Hei Anita,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du har fått så god og effektiv hjelp av Marlen – det er akkurat dette vi streber etter.

Enkel og pålitelig banktjeneste

Jeg har brukt Lunar Norway en stund nå, og jeg er veldig fornøyd. Appen er enkel å bruke, oversiktlig og moderne. Overføringer går raskt, og jeg føler meg trygg på tjenesten. Kundeservicen er også hjelpsom og rask til å svare. Anbefales virkelig til alle som ønsker en moderne bankopplevelse.

12 agosto 2025

Hei Lukas,

Tusen takk for din fine anmeldelse og fem strålende stjerner.

Det gleder oss at du er fornøyd med appen, tjenestene og vår kundeservice – det er akkurat dette vi streber etter.

Marlen

Jeg er kjempe fornøyd med Lunar

Jeg er kjempe fornøyd med Lunar.
Jeg som ikke ønsker ett Mastercard er storfornøyd over muligheten Lunar har ved å kunne få sas bonus uten å ha kredittkort. Det er rask og god service. Jeg har ikke angret et sekund.

Og det må nevnes at man kan ha flere kontoer, kort og ikke minst for en billig penge en svært svært god reiseforsikring.

Ikke gå glipp av denne muligheten som ALLA kan benytte seg av, også du som ikke ønsker eller kan ha kredittkort.

Og ikke minst så har jeg allerede på kort tid fått mange sas bonus poeng som gjør at jeg får flyreise snart 😅

2 settembre 2025

Hei Line,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner 🌟

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss å høre at du er så fornøyd med Lunar og de tjenestene og produktene vil tilbyr. Vi blir også glade av å lese at du liker liker å tjene Eurobous poeng med Lunar!

Good service

1 settembre 2025

Hi Mohamed,

Thank you for your nice review.

It's so nice to see that you appreciate our service! Thanks for sharing your experience with us.

I love fishing 🎣

Easy aksess to games,
Love the bonuses and the game choice are perfect for me, the customer ar also wery politely and helpful all the time. And the design is perfect for me ho live by the sea

29 agosto 2025

Hi Marlene,

Thank you for your nice review.

It's so nice to see that you appreciate our app! Managing your finances should be easy. Thanks for sharing your experience with us.

Hyggelig kundebehandler

Jeg fikk hjelpen jeg trengte med en veldig hyggelig samtale med Marlen, som var imøtte kommende og forståelsesfull. Burde bli månedens ansatt.🙂

26 agosto 2025

Hei Lars Erik,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen 🤩

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tiden å legge igjen en anmeldelse her på TrustPilot.

Alva

Det er mange korter og mye informasjon

Det er mange korter og mye informasjon. Vanskelig å holde oversikten.

21 agosto 2025

Risposta di Lunar Norway

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

Vi ønsker gjerne å høre meg fra deg og få flere tilbakemeldinger slik at Lunar blir mest mulig brukervennlig og oversiktlig. Ta gjerne kontakt med meg, Marlen, på +47 23 96 30 00. Så kommer jeg, personlig, til å ta med dine tilbakemeldinger videre.