Jeg har vært kunde hos Lunar en stund nå, og jeg er veldig fornøyd med hvor enkel og brukervennlig banken er. Appen fungerer sømløst, og alt går raskt – enten det gjelder betalinger, oversikt over ø... Leggi di più
Jeg er veldig fornøyd med Lunar så langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundes... Leggi di più
Jeg er ekstremt skuffet over Lunar Bank. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke på meldingene mine. I tillegg forsinker de prosessen med å overføre pengene mine tilbake... Leggi di più
Enkel og bra App, super kundeservice. Lina hos Kundeservice sørget for å sperre kort etter forsøk på svindel, bryr seg om kundene💪🏼 Anbefaler sas kortet, bør brukes på alle kjøp. Får rundt 1... Leggi di più
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Oslo, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Lunar Norway
Kjekk bank app med virtuelle kort som gir bedre sikkerhet når man handler på nett.

Risposta di Lunar Norway
Fantastisk god service fra Marlen! Vennlig,profesjonell og veldig hjelpsom. Tusen takk!🌸

Risposta di Lunar Norway
Worst bank ever! You can but the money, but take to much to use them or take them out!!!!! Very slow system when you need help!!!!!!!!

Risposta di Lunar Norway
En med navn Marlen som var utrolig hyggelig og hjelpsom! Som alltid er jeg fornøyd med Lunar🥰

Risposta di Lunar Norway
Marlen ga meg effektiv og god hjelp slik at jeg fikk løst problemet raskt

Risposta di Lunar Norway
Bruker lunar som kun en "Sparebank" og elsker løsningene med bankkort hvis krisen inntreffer! Da har jeg tilgang på pengene via det bankkortet.👍👍🌞

Risposta di Lunar Norway
Jeg har brukt Lunar Norway en stund nå, og jeg er veldig fornøyd. Appen er enkel å bruke, oversiktlig og moderne. Overføringer går raskt, og jeg føler meg trygg på tjenesten. Kundeservicen er også hjelpsom og rask til å svare. Anbefales virkelig til alle som ønsker en moderne bankopplevelse.

Risposta di Lunar Norway
Jeg er kjempe fornøyd med Lunar.
Jeg som ikke ønsker ett Mastercard er storfornøyd over muligheten Lunar har ved å kunne få sas bonus uten å ha kredittkort. Det er rask og god service. Jeg har ikke angret et sekund.
Og det må nevnes at man kan ha flere kontoer, kort og ikke minst for en billig penge en svært svært god reiseforsikring.
Ikke gå glipp av denne muligheten som ALLA kan benytte seg av, også du som ikke ønsker eller kan ha kredittkort.
Og ikke minst så har jeg allerede på kort tid fått mange sas bonus poeng som gjør at jeg får flyreise snart 😅

Easy aksess to games,
Love the bonuses and the game choice are perfect for me, the customer ar also wery politely and helpful all the time. And the design is perfect for me ho live by the sea

Risposta di Lunar Norway
Jeg fikk hjelpen jeg trengte med en veldig hyggelig samtale med Marlen, som var imøtte kommende og forståelsesfull. Burde bli månedens ansatt.🙂

Risposta di Lunar Norway
Det er mange korter og mye informasjon. Vanskelig å holde oversikten.