Lunar Norway Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Jeg har vært kunde hos Lunar en stund nå, og jeg er veldig fornøyd med hvor enkel og brukervennlig banken er. Appen fungerer sømløst, og alt går raskt – enten det gjelder betalinger, oversikt over ø... Leggi di più

Jeg er veldig fornøyd med Lunar så langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundes... Leggi di più

Enkel og bra App, super kundeservice. Lina hos Kundeservice sørget for å sperre kort etter forsøk på svindel, bryr seg om kundene💪🏼 Anbefaler sas kortet, bør brukes på alle kjøp. Får rundt 1... Leggi di più

1. Banca
  2. Istituto finanziario

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

130 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lunar fungerer meget bra for meg..hvis…

Lunar fungerer meget bra for meg..hvis mindre problemer så har helpdesk Chat fungert meget bra...detaljrike svar på problemer.

10 luglio 2026

Hei Ronald,

Tusen takk for din anmeldelse! Det gleder oss å høre at Lunar fungerer bra for deg og at vår helpdesk-chat har kunnet gi deg detaljerte og gode svar – det er akkurat det vi jobber for.

Vi ser frem til å ha deg med på vår reise!

Helt Grei Bank

29 giugno 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse! Vi blir glade for å høre at du er fornøyd med hvor enkel og brukervennlig banken er – det er akkurat det vi jobber for.

Er det noe vi kan gjøre for å forbedre opplevelsen din ytterligere? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på +47 23 96 30 00 eller via chatten i Lunar-appen.

Svært skuffende opplevelse

Svært skuffende opplevelse

Jeg opprettet en konto hos Lunar fordi jeg ønsket å bruke den til personlige banktjenester og SEPA-overføringer. Kort tid etter at jeg overførte mine egne penger fra min personlige konto i en annen norsk bank, ble kontoen min begrenset på grunn av en AML-kontroll.

Jeg har full forståelse for at banker må følge reglene mot hvitvasking, og jeg har samarbeidet hele veien. Jeg har svart på alle spørsmål og sendt inn all dokumentasjonen de har bedt om.

Likevel har saken nå pågått i over tre uker. Hver gang jeg svarer, kommer det nye spørsmål, mens behandlingstiden blir stadig lengre. Kommunikasjonen er treg, og jeg har fortsatt ikke fått en endelig avgjørelse.

Jeg forventer at en legitim AML-kontroll gjennomføres innen rimelig tid, spesielt når overføringene gjelder mine egne kontoer og jeg har levert den nødvendige dokumentasjonen.

Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale Lunar til personer som forventer rask og effektiv kundebehandling.

9 giugno 2026

Risposta di Lunar Norway

Hei Petter, takk for at du deler din opplevelse med oss, og beklager for ulempene dette har medført for deg.

Vi som bank har en forpliktelse til å ha forståelse for hvordan våre kontoer og produkter brukes. Dette skyldes våre regulatoriske krav, som våre forpliktelser i henhold til finanstilsynet, generelle vilkår og betingelser og hvitvaskingsloven, som stiller krav til god kjennskap til kundene våre.

For å kunne gjøre dette trenger vi noen ganger din hjelp. Det kan innebære at vi stiller spørsmål om spesifikke transaksjoner eller ber om dokumentasjon. Når vi gjør dette, er det rett og slett fordi vi må oppnå god kundekjennskap. Vi har strenge sikkerhetsrutiner for å ivareta våre kunders sikkerhet, og vi ønsker selvfølgelig ikke at disse skal begrense din økonomiske fleksibilitet.

Samtidig ønsker vi å hjelpe deg videre og undersøke saken nærmere. Jeg har derfor bedt om kontaktopplysningene dine her på Trustpilot. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss på 010 555 85 05 eller via chatten i Lunar-appen og spørre etter meg, så hjelper jeg deg personlig.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Claudia

Just brilliant

Just brilliant

22 giugno 2026

Hi Alex,

We're so happy to hear it! Thank you for taking the time to leave a review.

We look forward to having you with us on our journey!

Terrible bank

Terrible bank, deposited a lot of money into lunar, and now they put my account under a suspended, and I’m restricted from withdrawing my funds. Begging to support too answer, but they just haven’t responded yet in days. I’m going to court and sue them.

18 giugno 2026

Hi Hermann,

Thank you for taking the time to share your experience.

As a regulated bank, we have a legal obligation to review account activity in line with anti-money laundering legislation and financial regulations, which can sometimes result in temporary account restrictions. We understand this feels particularly difficult when access to your own funds is affected.

We always want our customers to feel informed and supported throughout this process. I've requested your contact details here on Trustpilot so I can reach out directly and investigate your case. You're also welcome to contact us at +47 23 96 30 00 or via the chat in the Lunar app and ask for me.

Can’t recommend enough

Can’t recommend enough! Customer service is fast (really appreciated talking to Mathilda- she would methodically explain to me what the issue was) and comprehensive. Services are top notch.

15 giugno 2026

Hi Artemis,

Thank you for your kind review! We're so happy to hear you've had such a great experience with us. Mathilda will be thrilled to hear that her thoroughness made a difference — I'll make sure to pass your kind words on to her.

Alva

Some technical difficulties and an ai…

The initial review was good, but after technical issues with account transfers inside the bank itself not going thru, and going over to scheduled pay even though it clearly states immediate transfer, and to make it even worse their ai will "help" by sending you to what seem to be another ai which takes 3 business days if you're lucky.

Furthermore the AI can't properly anwser question about terms and conditions, or other public available information.

And back to support part, once you get a "agent" even tho you respond immediately they will take time more likely 1 day per response. This used to be a good bank but now these negatives are starting to outweigh the postives the banks gives as the positives are slowly turning into negatives.

12 giugno 2026

Hi,

Thank you for taking the time to share your feedback and experience with us.

We're glad to hear that Mathilda could provide you with kind and empathetic support, and that you find the transfer speed useful. I've passed on your kind words to her.

We also take your feedback about our AI assistant seriously – we're continuously working to improve it so that it can better answer questions about our plans and services.

Don't hesitate to reach out to us at +47 23 96 30 00 or via the chat in the Lunar app if there's anything else we can help you with.

Alva

My experience was really satisfactory

My experience was really satisfactory , you explained everything into details and helped me with all I needed about the app. Your service was excellent and am happy to be luna customer.
Thanks you Annika

11 giugno 2026

Hi Phil,

Thank you for your kind words! We're glad to hear that Annika could explain everything in detail and help you with the app – that's exactly what we strive for. I've passed on your kind words to her.

We look forward to having you with us on our journey!

Beste bank på nett

Beste bank på nett

8 giugno 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for din anmeldelse – det setter vi stor pris på. Vi ser frem til å ha deg med på vår reise!

Beste hilsener,
Alva

Jeg er ekstremt skuffet over Lunar…

Jeg er ekstremt skuffet over Lunar Bank. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke på meldingene mine. I tillegg forsinker de prosessen med å overføre pengene mine tilbake til banken min på en urimelig måte. Dette servicenivået er uakseptabelt, og jeg vil advare alle som vurderer å bruke plattformen deres. Kundeservice og raske transaksjoner er grunnleggende forventninger som de tydeligvis ikke lever opp til.

4 giugno 2026

Hei Lester,

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi beklager at du har opplevd lang ventetid på svar fra oss og forsinkelser i forbindelse med tilbakeføringen av pengene dine – vi forstår at dette er frustrerende og ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Vi har forsøkt å nå deg flere ganger, men har dessverre ikke lyktes så langt. Vi venter på tilbakemelding fra deg slik at vi kan hjelpe deg videre på best mulig måte. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte på +47 23 96 30 00, mandag til fredag mellom 09–16, eller via chatten i Lunar-appen.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Superfin service fra Mathilda

Superfin service fra Mathilda! Tusen takk for hyggelig og fin hjelp. Jeg er også veldig fornøyd med Lunar appen og hvor brukervennlig den er.

29 maggio 2026

Hei Marielle,

Tusen takk for din anmeldelse! Vi blir superglad over å høre at Mathilda kunne hjelpe deg på en så hyggelig måte – jeg har videreformidlet din fine tilbakemelding til henne.

Det skal være enkelt å håndtere økonomien sin, så det er ekstra gøy at du også setter pris på appen!

Beste hilsener,
Alva

10/10 toppscore for Mathilda på…

10/10 toppscore for Mathilda på kundeservice som ordnet opp i problemene så fort hun kunne

28 maggio 2026

Hei Joakim,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Mathilda!

Det gleder oss at du har fått så god og effektiv hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tiden å legge igjen en anmeldelse her på Trustpilot.

Marlen

High level customer support after cancelletion of contract

Even after cancelletion of contract with Lunar you can expect high level customer support.

22 maggio 2026

Hi Oleksiy,

Thank you so much for your kind review.

We truly appreciate that you took the time to share your experience – it means a lot to us!

We are so glad to hear that you have had a good experience with Lunar.

Marlen

Har bare gode opplevelser med Lunar

Har bare gode opplevelser med Lunar. Enkelt å betla, enkel overføring speilet nå som man kan bruke straks overføring. Når jeg kontaktet kundeservice så var det AI, ble litt usikker, men den forstå veldig godt hva jeg trengte hjelp meg

15 maggio 2026

Hei Morten,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du har så gode opplevelser med Lunar.

Vi ser frem til å ha deg med på reisen vår!

Kjempe bra kundeservice.

13 maggio 2026

Hei Kristoffer,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner!

Bra kundeservice

Hyggelig, informativ og effektiv løsning av problemet fra Marlen i kundeservice var min opplevelse :)

24 aprile 2026

Hei Espen,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen!

Alva

Veldig bra bank som tilbyr diverse…

Veldig bra bank som tilbyr diverse tjenester! Hindrer svindel og scam effektivt. Anbefales på det sterkeste

20 aprile 2026

Hei Norddin,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner!

Så kjekt å høre at du er fornøyd med vår app og våre tjenester.

Veldig hyggelig samtale

Veldig hyggelig samtale. alle spørsmål ble håndert på en god og sikker måte. Fikk enkelt løst de spørsmål som jeg hadde. er meget fornøyd. tusen takk for deg og dere Mvh Rino

20 aprile 2026

Hei Rino,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det er kjekt å høre at du har fått så god og effektiv hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

Holder igjen penger

Holder igjen penger, har levert alt av dokumenter osv. treg service, ødelegger helgen til folk da de holder igjen 27 000 kroner+ uten og svare på 2 dager.
Helt utrolig at det er mulig og holde på sånn. Ingen kommer med noe bra svar, en KYC på en Konto der totalen er under 60 000 kroner er helt greit, men responstiden er makan til ubrukelig. Det er snart helg, er dette ordnet innen i dag skal jeg endre min reviews.

13 aprile 2026

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

Vi har forståelse for at dette er en frustrerende situasjon. Jeg ønsker gjerne å hjelpe deg videre i saken, og har derfor bedt om dine kontaktdetaljer for å kunne kontakte deg angående dette. Vennligst kom tilbake til meg i forespørselen

Ser frem til å høre fra deg.