Jeg har vært kunde hos Lunar en stund nå, og jeg er veldig fornøyd med hvor enkel og brukervennlig banken er. Appen fungerer sømløst, og alt går raskt – enten det gjelder betalinger, oversikt over ø... Leggi di più
Jeg er ekstremt skuffet over Lunar Bank. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke på meldingene mine. I tillegg forsinker de prosessen med å overføre pengene mine tilbake... Leggi di più
Enkel og bra App, super kundeservice. Lina hos Kundeservice sørget for å sperre kort etter forsøk på svindel, bryr seg om kundene💪🏼 Anbefaler sas kortet, bør brukes på alle kjøp. Får rundt 1... Leggi di più
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Oslo, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fikk god og rask hjelp. Marlen i kundeservice var til god hjelp

Risposta di Lunar Norway
Liker kundeservicen de svarer rask og er pålitelig og effektiv

Risposta di Lunar Norway
Lunar is perfect bank , easy to use many different plans for every need ! The reason I put 4 stars and not 5 is because I wish in future lunar will fix instant payment as many banks have done nowadays … that’s the only issue otherwise it’s perfect 🤩

Risposta di Lunar Norway
God support, og enkel å bruke. Netthandel går kjapt, med mange fordeler over andre nettbankløsninger. Har brukt Lunar i flere år nå, de hjelper kjapt om det skulle være noe og har ikke hatt noen ting å klage på.

Risposta di Lunar Norway
Enkel i bruk og når jeg koblet konto opp mot sas euobonus er det jo genialt. Trenger bare et kort til alt

Risposta di Lunar Norway
Beste banken jeg har hatt - gode integrasjoner og veldig vennlig kundeservice 😊

Risposta di Lunar Norway
En god og pålitelig tjeneste generelt. Noen ganger altfor strene sikkerhetsrutiner som skaper unødvendig stress, men mange sikkert hadde satt en ekstra pris på. Ellers er veldig fornøyd, bruker bare privat og bedriftspakke.

Risposta di Lunar Norway
Veldig fornøyd. Fint med kort som forandrer tre sifrret kode ofte. Mulig også kortnummeret forandrer seg. Har ikke sjekket det. Som sagt veldig fornøyd.

Risposta di Lunar Norway
No delay on the support chat and always good information clear and understandable

Risposta di Lunar Norway
Takk Marlen - kundeservice Lunar - du løste mitt behov veldig effektivt og rask og på best mulig måte. Kundeservice på sitt beste.

Risposta di Lunar Norway
Hadde et forståelse det skulle medføre flere fordeler ved kjøp og reise.

Risposta di Lunar Norway
Jeg er veldig fornøyd med Lunar så langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundeservicer vært like tilgjengelige og kompetente som den hos Lunar. Kontoåpning og kortutsendelse var helt uproblematisk og raskt! Appen er veldig oversiktlig og enkel å bruke. Jeg kommer nå til å bruke Lunar regelmessig til mine daglige utgifter i Norge.

Risposta di Lunar Norway
Veldig skuffet over Lunar Bank. Min erfaring har vært ekstremt frustrerende på grunn av mangelen på ekte kundeservice. Det finnes ingen enkel måte å komme i kontakt med et ekte menneske på, og kommunikasjonen skjer nesten utelukkende gjennom automatiserte AI-svar som er helt ubrukelige.
Jeg har forsøkt å få klare svar om pengene mine, men får bare generelle svar eller ingen reell hjelp. Det føles umulig å løse alvorlige problemer når ekte kundestøtte ikke er tilgjengelig.
For en finansiell institusjon er tillit og kommunikasjon helt avgjørende, og dessverre har min opplevelse med Lunar vært det motsatte. Jeg vil ikke anbefale denne banken til noen som verdsetter pålitelig kundeservice.

Risposta di Lunar Norway
Truly great service my issue was resolved within minutes of contacting support