Hyggelig betjening, litt slitt hotell og fasiliteter. God plass med flere basseng . Maten/buffen er helt grei men burde vært kvelder med forskjellige temaer s eks tacoaften , burgerafen, gresk aften.... Leggi di più
Selv forklarende nettside, enkelt med filter men bagasje valg muligheten er ikke helt optimalt, den lar seg ikke velge enkeltes bagasje men forvalg for alle reisende.
Veldig fornøyd. Enkelt å sette opp reise og hotell. Rask bekreftelse på reise og opphold. Oppdatert informasjon gjennom hele oppholdet med innsjekk og gateinformasjon, samt kvittering på innlogget bag... Leggi di più
Manglet vann 2 kvelder, ekstremt trege heiser, lite basseng iforhold til gjester, ikke balkong på hotellrommet og show på kvelden var på spansk. Ellers hyggelig personale, fint hotell og god mat.... Leggi di più
Hos weloveholidays er målet vårt å gjøre verden tilgjengelig for alle. Som et av Storbritannias ledende (og raskest voksende) nettbaserte reisebyråer, tilbyr vi et enormt utvalg, enestående brukervennlighet og fantastiske priser som gjør drømmeferien til virkelighet med bare noen få klikk. Vårt hovedkontor i London huser et team av dedikerte ferieeksperter som ikke bare utvikler vår prisvinnende nettside og app, men som også støtter kundene våre før, under og etter reisen. Hvert år sender vi over 4 millioner fornøyde reisende til utlandet – og vi er så elsket av kundene våre at vi har vunnet flere priser for det. Alle våre reiser er beskyttet i henhold til pakkereiseloven, slik at du kan være trygg på at pengene dine er i gode hender. Ofte stilte spørsmål - https://www.loveholidays.com/no/faq/
Regno Unito
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fikk svar med en gang og alt ble fikset i løpet av et par minutter

Risposta di weloveholidays
Hotellet, rom med utsikt og balkong... Vel døra til balkongen lot seg ikke åpne, balkongen var 4 0 cm bred hav utsikt vel så rett i bygninger rett frem for balkongen, mye trafikk støy.
Maten var ikke veldig bra 2 poeng
Lite basseng.
Beliggenheten ikke så bra
Hyggelig betjening på hotellet

Risposta di weloveholidays
Prisen ble mye dyrere enn det var oppgitt i starten.

Risposta di weloveholidays
Nå har vi kommet fem til vårt dobbelt! rom , som er kun et rom uten fungere tv med 4 personer ved hverandre !!!! Absolutt den verste TUREN den glemmer vi ALDRI og vi fikk ikke sett fortball kampen

Risposta di weloveholidays
Ansatte var ikke hyggelig unntatt de som jobba i resepsjonen. Romservice var skikkelig dårlig og damene uhøflige. Hvis de ikke trives på jobben sin..da må dem ikke la den går over kundene.

Risposta di weloveholidays
Your arrangmant were easy and clear, also you was following us during the trip which kept us comfort and felt in safe hands .. wish you all the best and thanks

Hotellet var ikke 5 stjerner som beskrevet men hyggelig personal

Risposta di weloveholidays
Hotellet holder en enkel standard som er mer i tråd med et 3-stjerners hotell enn et 5-stjerners hotell. Fasilitetene og rommene er grunnleggende, uten den komforten, servicen eller kvaliteten som normalt forventes av et 5-stjerners hotell. Standarden fremstår som ordinær og funksjonell, men ikke spesielt høy.