Ik heb online Nirvi mangohouten Hemelbed besteld. Stevig massief hout bed, echter de houtsnijwerk achter op hoofdbord had in het midden een asymmetrisch goed zicht baar stuk eruit en 3 grote snijwerk... Leggi di più

Altijd een visit waard! Veel woon inspiratie en mooie producten. Kanttekening: de levering duurt te lang. Ik heb woensdag een kleed gekocht. Dit was niet aanwezig in de winkel (minpunt) en wordt t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mirte ( werkenemer Zaandam) was goed op de hoogte hielp rustig en vriendelijk door haar leuke ervaring . Stof samples werden keurig zoals afgesproken opgestuurd Kan niet wachten tot de bestelling b... Leggi di più
Ik had lampen gezien die uitverkocht waren en de klantenservice heeft de leverancier gebeld en gelijk een order aan gemaakt zodat ik de lampen al donderdag in huis had. En er werkt een hele vriendelij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Loods 5
Scritti dall'azienda
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Paesi Bassi
- 088 65 50 555
- klantenservice@loods5.nl
- loods5.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Tolles Einrichtungshaus
Tolle Möbel! Tolle Accessoires! Große Halle, durch die man hervorragend geführt wird. In jeder Ecke gibt es etwas schönes zu entdecken und es ist schwer mit leeren Händen nach Hause zu fahren...
Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. War bestimmt nicht mein letzter Besuch.

Risposta di Loods 5
Uitstraling rust en vriendelijke…
Uitstraling rust en vriendelijke personeel
En hele brede assortiment

Risposta di Loods 5
Het is voor de 2de keer dat wij kopen…
Het is voor de 2de keer dat wij kopen bij loos 5 fijn en leuk behandeld door het personeel op al onze vragen goed te woord gestaan heel prettig

Top en nog eens Top
Mooie zaak,en een mooie bank gekocht.
Heel goed geholpen door leuke vrouw.
Alles heel goed uitgelegd.

Mooie winkel met ruim aanbod
Mooie winkel met ruim aanbod
Vriendelijke bediening

Prima aankoop
Prima geholpen door de medewerker van Loods5.
De dame was zeer behulpzaam en heeft gezorgd dat onze aankoop snel geregeld is.
Leuk, we kregen ook nog een bon voor het restaurant voor een drankje. Vanwege de hitte was het geen probleem om een frisdrank te nemen. Top

Risposta di Loods 5
Overzichtelijk aanbod met bijzondere…
Overzichtelijk aanbod met bijzondere nieuwe elementen. Fijn om in loods 5 rond te kijken. Verder prima service.

Te weinig zuurstof
Te weinig zuurstof, te weinig personeel. Personeel zelf wel heel vriendelijk en behulpzaam

Risposta di Loods 5
Hebben hun best gedaan om iets wat…
Hebben hun best gedaan om iets wat uitverkocht was, alsnog te bestellen.

Risposta di Loods 5
Heerlijk om rond te dwalen
Heerlijk om rond te dwalen. En een zeer deskundige verkoper die mij aan precies de juiste stoelen geholpen heeft. Terwijl ik een zeer specifieke wens had.

Risposta di Loods 5
De bestelling van een dressoir kostte…
De bestelling van een dressoir kostte nogal gedoe. Leverancier niet bereikbaar. Na paar dagen bleek de bestelling niet gedaan. Ik heb er ook moeite mee dat je het hele bedrag ineens moet betalen. Nu maar afwachten wanneer wij het dressoir krijgen.

Risposta di Loods 5
Helaas geen prettige ervaring bij Loods…
Helaas geen prettige ervaring bij Loods 5 in het weekend. Wij vonden het personeel weinig klantvriendelijk en kregen sterk het gevoel dat men vooral bezig was met zo snel mogelijk afsluiten en naar huis gaan,
Bij binnenkomst werd aangeboden om onze spullen apart bij de kassa te zetten.Toen wij rond 16:30 uur wilden afrekenen terwijl de winkel tot 17:30 uur geopend is bleken deze spullen alweer terug in de winkel te zijn gezet en moesten we wachten totdat ze opnieuw werden opgehaald.
Ook het simpele verzoek om een extra papieren tas werd onnodig ingewikkeld gemaakt.Ik wilde daar gewoon voor betalen, maar kreeg eerst een heel verhaal over tassen, de vraag of ik zelf niets bij me had en of ik de spullen niet gewoon los in de auto kon leggen. Dat vind ik geen klantgerichte benadering.
Daarnaast vind ik het vreemd dat het restaurant op zaterdag al om 15:00 uur gesloten is en daarna alleen nog koffie en gebak verkrijgbaar is\.Ook is het onlogisch dat je voor het toilet vanaf het restaurant op de eerste verdieping helemaal naar beneden moet richting de ingang.
Jammer, want juist in het weekend verwacht ik bij een winkel als Loods 5 een gastvrije en servicegerichte benadering.

Nieuwe eetkamerstoelen.
Diane heeft ons deskundig en vriendelijk geholpen de juiste stoelen in de goede kleur te bestellen en ze heeft voor ons de bestelling geplaatst en per mail toegestuurd waarbij ze ons telefoonnummer dat onjuist in de computer stond meteen heeft gewijzigd.
We waren opzoek naar een bank
We waren opzoek naar een bank. Maar echt pas aan het eind van de middag de winkel binnen gestapt.
In alle rust zijn we geholpen ondanks dat het al sluitingstijd was geweest.
Echt super
Mooie ruime opstelling van meubels geen…
Mooie ruime opstelling van meubels geen medewerkers die opdringerig waren