Banner for Loods 5

Loods 5 Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb online Nirvi mangohouten Hemelbed besteld. Stevig massief hout bed, echter de houtsnijwerk achter op hoofdbord had in het midden een asymmetrisch goed zicht baar stuk eruit en 3 grote snijwerk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altijd een visit waard! Veel woon inspiratie en mooie producten. Kanttekening: de levering duurt te lang. Ik heb woensdag een kleed gekocht. Dit was niet aanwezig in de winkel (minpunt) en wordt t... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Mirte ( werkenemer Zaandam) was goed op de hoogte hielp rustig en vriendelijk door haar leuke ervaring . Stof samples werden keurig zoals afgesproken opgestuurd Kan niet wachten tot de bestelling b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had lampen gezien die uitverkocht waren en de klantenservice heeft de leverancier gebeld en gelijk een order aan gemaakt zodat ik de lampen al donderdag in huis had. En er werkt een hele vriendelij... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Informazioni su Loods 5

Scritti dall'azienda

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

1101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tolles Einrichtungshaus

Tolle Möbel! Tolle Accessoires! Große Halle, durch die man hervorragend geführt wird. In jeder Ecke gibt es etwas schönes zu entdecken und es ist schwer mit leeren Händen nach Hause zu fahren...
Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. War bestimmt nicht mein letzter Besuch.

Hi Anka,

Thank you for your wonderful review!
We’re so happy to hear you enjoyed exploring our store and discovering all the beautiful furniture and accessories.
And yes, leaving empty handed can be quite the challenge!

Valutata 4 stelle su 5

Uitstraling rust en vriendelijke…

Uitstraling rust en vriendelijke personeel
En hele brede assortiment

Hi,

Wat fijn om te horen! Heerlijk dat je de rust, ons vriendelijke personeel en het brede assortiment zo waardeert.
Dankjewel voor je mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Het is voor de 2de keer dat wij kopen…

Het is voor de 2de keer dat wij kopen bij loos 5 fijn en leuk behandeld door het personeel op al onze vragen goed te woord gestaan heel prettig

Hi,

Wat leuk dat jullie voor de tweede keer bij ons langs zijn geweest en ook nog eens geslaagd zijn.
Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen en al jullie vragen goed zijn beantwoord.

Tot de volgende keer!

Hi Cora,

Dankjewel voor je review!
Fijn om te horen dat je goed en vriendelijk bent geholpen.

Tot gauw!

Top en nog eens Top

Mooie zaak,en een mooie bank gekocht.
Heel goed geholpen door leuke vrouw.
Alles heel goed uitgelegd.

Wat leuk om te lezen!
Fijn dat je zo goed bent geholpen en met een mooie bank naar huis bent gegaan.

Veel plezier ermee, en dank voor het vertrouwen!

Mooie winkel met ruim aanbod

Mooie winkel met ruim aanbod
Vriendelijke bediening

13 agosto 2026

Hi Greta,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je ons ruime aanbod, de vriendelijke bediening en de service zo waardeert.

Graag tot een volgende keer!

Prima aankoop

Prima geholpen door de medewerker van Loods5.
De dame was zeer behulpzaam en heeft gezorgd dat onze aankoop snel geregeld is.
Leuk, we kregen ook nog een bon voor het restaurant voor een drankje. Vanwege de hitte was het geen probleem om een frisdrank te nemen. Top

Hi Ruud,

Wat fijn om te lezen!
Goed om te horen dat onze collega zo behulpzaam was en alles snel voor jullie heeft geregeld.
En met die hitte was een verkoelend drankje natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

Very swift service

Very swift service

13 agosto 2026

Hi Humera,

Thank you! Great to hear you experienced our service as quick and efficient.

Valutata 5 stelle su 5

Overzichtelijk aanbod met bijzondere…

Overzichtelijk aanbod met bijzondere nieuwe elementen. Fijn om in loods 5 rond te kijken. Verder prima service.

Hi Thijs,

Wat leuk om te lezen!
Fijn dat je het aanbod verrassend vindt en lekker kunt rondneuzen in onze winkel.
En natuurlijk goed om te horen dat de service ook in de smaak valt!

Valutata 2 stelle su 5

Te weinig zuurstof

Te weinig zuurstof, te weinig personeel. Personeel zelf wel heel vriendelijk en behulpzaam

16 agosto 2026

Hi Tim,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Met de hoge temperaturen van de afgelopen periode, kan het nog wel eens warm zijn bij ons in de winkels.
Desondanks ben je gelukkig goed en vriendelijk geholpen.

Wij hopen je snel weer eens terug te zien, misschien wanneer het een paar graden koeler is buiten!

Valutata 5 stelle su 5

Hebben hun best gedaan om iets wat…

Hebben hun best gedaan om iets wat uitverkocht was, alsnog te bestellen.

12 agosto 2026

Hi Paula,

Wat fijn om te horen!
Goed dat het toch gelukt is.

Alvast veel plezier hiermee.

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk om rond te dwalen

Heerlijk om rond te dwalen. En een zeer deskundige verkoper die mij aan precies de juiste stoelen geholpen heeft. Terwijl ik een zeer specifieke wens had.

15 agosto 2026

Hi Janny,

Wat leuk om te horen!
Fijn dat we precies de juiste stoelen voor je specifieke wens hebben gevonden.

Veel zitplezier gewenst!

Hi Jack,

Dankjewel! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen.

Wij hopen je snel weer eens te zien.

Hi Ivan,

Bedankt voor je fijne review over onze medewerkers.
Deze woorden waarderen wij enorm.

Wij hopen je gauw weer eens te zien.

Valutata 1 stelle su 5

De bestelling van een dressoir kostte…

De bestelling van een dressoir kostte nogal gedoe. Leverancier niet bereikbaar. Na paar dagen bleek de bestelling niet gedaan. Ik heb er ook moeite mee dat je het hele bedrag ineens moet betalen. Nu maar afwachten wanneer wij het dressoir krijgen.

11 agosto 2026

Hi,

Wat vervelend dat het plaatsen van de bestelling niet zo soepel is verlopen en dat deze ook nog eens niet correct is geplaatst.
Onze welgemeende excuses voor deze ongemakken.

Bij voorraad artikelen vragen wij inderdaad vooraf om de volledige betaling te voldoen, omdat de meubels snel leverbaar zijn.

Inmiddels zien we dat het gelukt is en dat je het dressoir snel mag verwachten.
Alvast veel plezier hiermee.

Valutata 3 stelle su 5

Helaas geen prettige ervaring bij Loods…

Helaas geen prettige ervaring bij Loods 5 in het weekend. Wij vonden het personeel weinig klantvriendelijk en kregen sterk het gevoel dat men vooral bezig was met zo snel mogelijk afsluiten en naar huis gaan,

Bij binnenkomst werd aangeboden om onze spullen apart bij de kassa te zetten.Toen wij rond 16:30 uur wilden afrekenen terwijl de winkel tot 17:30 uur geopend is bleken deze spullen alweer terug in de winkel te zijn gezet en moesten we wachten totdat ze opnieuw werden opgehaald.

Ook het simpele verzoek om een extra papieren tas werd onnodig ingewikkeld gemaakt.Ik wilde daar gewoon voor betalen, maar kreeg eerst een heel verhaal over tassen, de vraag of ik zelf niets bij me had en of ik de spullen niet gewoon los in de auto kon leggen. Dat vind ik geen klantgerichte benadering.

Daarnaast vind ik het vreemd dat het restaurant op zaterdag al om 15:00 uur gesloten is en daarna alleen nog koffie en gebak verkrijgbaar is\.Ook is het onlogisch dat je voor het toilet vanaf het restaurant op de eerste verdieping helemaal naar beneden moet richting de ingang.

Jammer, want juist in het weekend verwacht ik bij een winkel als Loods 5 een gastvrije en servicegerichte benadering.

11 agosto 2026

Goedemiddag,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat je bezoek aan Loods 5 niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Onze excuses voor de manier waarop je bij de kassa bent geholpen. Het terugplaatsen van je spullen terwijl je nog niet had afgerekend en de omslachtige communicatie rondom een extra tas zijn uiteraard niet de service en gastvrijheid die we onze klanten willen bieden. We nemen je feedback hierover dan ook serieus en bespreken dit met het betreffende team.

Ook begrijpen we dat je teleurgesteld was over de openingstijden van ons restaurant en de beperkte mogelijkheden na 15:00 uur. We kunnen ons voorstellen dat dit anders wordt ervaren wanneer je juist in het weekend uitgebreid bij ons wilt lunchen.

Wel willen we graag één punt uit je bericht verduidelijken. Er bevindt zich een toilet direct naast het restaurant op de eerste verdieping. Het is dus niet nodig om hiervoor helemaal naar beneden richting de ingang te lopen. Mogelijk was de locatie hiervan tijdens je bezoek niet duidelijk aangegeven; onze excuses als dit voor verwarring heeft gezorgd.

We vinden het jammer dat je tijdens je bezoek niet de gastvrije en servicegerichte benadering hebt ervaren die je van Loods 5 mag verwachten. Je opmerkingen helpen ons om hier opnieuw aandacht aan te besteden.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en je dan een veel prettigere ervaring te bieden.

Nieuwe eetkamerstoelen.

Diane heeft ons deskundig en vriendelijk geholpen de juiste stoelen in de goede kleur te bestellen en ze heeft voor ons de bestelling geplaatst en per mail toegestuurd waarbij ze ons telefoonnummer dat onjuist in de computer stond meteen heeft gewijzigd.

16 agosto 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più