Banner for Loods 5

Loods 5 Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb online Nirvi mangohouten Hemelbed besteld. Stevig massief hout bed, echter de houtsnijwerk achter op hoofdbord had in het midden een asymmetrisch goed zicht baar stuk eruit en 3 grote snijwerk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altijd een visit waard! Veel woon inspiratie en mooie producten. Kanttekening: de levering duurt te lang. Ik heb woensdag een kleed gekocht. Dit was niet aanwezig in de winkel (minpunt) en wordt t... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Mirte ( werkenemer Zaandam) was goed op de hoogte hielp rustig en vriendelijk door haar leuke ervaring . Stof samples werden keurig zoals afgesproken opgestuurd Kan niet wachten tot de bestelling b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had lampen gezien die uitverkocht waren en de klantenservice heeft de leverancier gebeld en gelijk een order aan gemaakt zodat ik de lampen al donderdag in huis had. En er werkt een hele vriendelij... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Informazioni su Loods 5

Scritti dall'azienda

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

1101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Koop hoekbank

We hebben een hoekbank gekocht. We kregen duidelijke informatie over de stof, de vulling, de verschillende prijsopties en de afmetingen.

19 agosto 2026

Hi Jaap,

Wat leuk dat jullie een bank bij ons hebben gekocht!
Fijn om te lezen dat je zo goed bent geïnformeerd door onze medewerker.

Wij hopen je gauw weer eens te zien.

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid, snelle onbeschadigde levering van product

6 maggio 2026

Hi Mona,

Bedankt voor je review!
Fijn om te lezen dat je de ervaring bij ons zo ervaart.
Veel plezier met je nieuwe aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Wij worden altijd blij verrast bij Loods 5 !!

Wij worden altijd blij verrast door de ruime en gevarieerde keuze die hier in de loodsen staan.Bij ons laatste bezoek hebben we een heel leuke bank en stoelen voor bij onze eettafel gekocht.
Ook voor de prijs/kwaliteit kun je hier
goed terecht!

Hi Jaap,

Wat een enthousiaste review heb je achtergelaten!
Wij hopen dat de nieuwe items leuk bij de eettafel staan.

Zien je graag weer terug bij ons in de winkel!

Valutata 2 stelle su 5

Wij hadden een kast uitgezocht op het…

Wij hadden een kast uitgezocht op het kaartje stond dat er 50% korting op zat dit nog nagevraagd bij een medewerker die zei dat het klopte. vervolgens komen we bij de service balie om te betalen blijkt dat we die 50% korting helemaal niet kunnen krijgen. ZEER ZEER TELEUR STELLEND kan dan in ieder geval wat met de prijs gedaan worden

23 agosto 2026

Goedemorgen,

Wat vervelend dat hier onduidelijkheid over is ontstaan en dat dit bij de servicebalie voor een teleurstelling heeft gezorgd. Onze excuses hiervoor.

De kast van jullie keuze was geen artikel uit onze Eigen Loods 5 Collectie. De kortingssticker van Loods 5 is er waarschijnlijk per ongeluk op terechtgekomen. Bij Loods 5 werken we met verschillende deelnemers die hun eigen producten in hun eigen unit in de winkel aanbieden. Wij kunnen daarom niet zonder toestemming van de betreffende deelnemer zomaar een korting op deze artikelen aanbieden. De kassaprijs is daarin de prijs die we moeten berekenen.

We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker omdat de korting vooraf nog bij een medewerker is nagevraagd. We nemen dit intern mee om dergelijke misverstanden in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Team klantenservice Loods 5

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke medewerker die ons hielp…

Vriendelijke medewerker die ons hielp met verstand van zaken.

Bedankt voor je review.
Leuk dat je onze winkels hebt bezocht en dat je fijn bent geholpen door onze medewerker.

Wij hopen je snel weer te zien!

Valutata 1 stelle su 5

Onze vragen konden niet beantwoord…

Onze vragen konden niet beantwoord worden.. wachten op antwoord vanuit loodst 5....

Loods 5 geeft aan dat er geen vraag bekend is. Maar dat klop niet. De vraag staat op factuur 23059934...

Goedemiddag,

Graag ontvang ik je bericht via klantenservice@loods5.nl. We hebben momenteel geen vraag op jouw ordernummer of mailadres open staan.

Valutata 2 stelle su 5

Op de site zeggen dat ze je in de…

Op de site zeggen dat ze je in de winkel kunnen helpen en vervolgens niks kunnen betekenen en voor de domme houden.

En artikelen die je wil hebben niet eens in de winkel hebben om te laten zien.

Dus voor niks heen gereden

Goedemiddag,

Wat vervelend dat je het item dat je online had gezien, niet in onze winkel hebt kunnen vinden.

Onze deelnemers hebben beperkte ruimte in hun unit en kunnen daarom niet altijd hun volledige collectie in de winkel presenteren. Daarnaast kan het voorkomen dat bepaalde items wel in de winkel verkrijgbaar zijn, maar niet online worden aangeboden.

Het assortiment kan bovendien dagelijks variëren en verschilt per winkel. Hierdoor is het aanbod niet in iedere winkel hetzelfde.

Twijfel je of een bepaald item bij een van onze winkels beschikbaar is en wil je voorkomen dat je voor niets naar de winkel rijdt? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen je graag verder!

Team klantenservice Loods 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ging terug naar de winkel voor een…

Ik ging terug naar de winkel voor een lamp. Die was niet ol voorraad in de winkel maar wel in de warehouse. Via een medewerker de bestelling geplaatst en afgerekend. Fijn dat de betaling gelijk kan bij de mdw ipv dat je weer in de rij moet gaan staan. Uiteindelijk product geleverd en ben er tevreden mee.

14 agosto 2026

Hi Rayshri,

Wat fijn dat je bezoek (uiteindelijk) goed is bevallen!
Wij denken graag met de klant mee en willen je niet dubbel laten wachten.

Hopelijk heeft de vloerlamp een mooi plekje in huis gekregen!

Valutata 5 stelle su 5

We hadden een mooie eet tafel gevonden

We hadden een mooie eet tafel gevonden, de verkoopster heeft ons heel goed geholpen en geadviseerd. Het mooieaan de loods 5 is dat het heel gevarieerd is.

Hi,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat je zo goed bent geholpen en dat ons veelzijdige assortiment je aanspreekt.

Wij zien je graag nog eens terug!

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne winkel met mooie spullen …

Hele fijne winkel met mooie spullen mooie kealiteit

16 agosto 2026

Hi Jenny,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je review!
Leuk dat je uiteindelijk met een paar mooie items naar huis bent gegaan.

Hopelijk tot snel bij loods 5!

Zeer tevreden

Alles prima geregeld. Fijne winkel en groot assortiment.

Hi Sigrid,

Leuk om te lezen dat je onze winkel zo kunt waarderen!
Wij zien ook dat je onze fauteuil Oscar hebt besteld, wat leuk!

Wensen je hier alvast veel plezier mee.

Slechte winkel geen service

Slechte winkel het is een shop in shop waardoor als er iets is met het product ze geen service verlenen maar zich verschuilen achter producent.Ik zou er nooit meer iets kopen

Non scritta su invito

Hi,

Bedankt voor het delen van je feedback!
Jammer om te lezen dat je ervaring met Loods 5 niet naar wens is geweest.

Het concept van Loods 5 is dat je niet bij één winkel winkelt, maar bij een mix van verschillende ondernemers, groothandelaren en importeurs. Dit zijn onze deelnemers, die hun producten via Loods 5 aanbieden.

Wanneer er na aankoop iets met een product aan de hand is, nemen wij contact op met de betreffende deelnemer om samen naar een passende oplossing te zoeken.
Wij begrijpen dat dit voor een klant soms anders kan voelen en vinden het daarom jammer dat je onze service zo hebt ervaren.

Mocht je ons nog de gelegenheid willen geven om naar jouw situatie te kijken, dan kun je altijd contact opnemen via klantenservice@loods5.nl.
Wij helpen je graag verder!

Leuk conceptstore

Leuk conceptstore. Heel veel ruimte om te wandelen tussen de verschillende hoekjes en plekjes. Een mooie winkel om hele leuke ideeën op te doen voor je woning! Vriendelijk personeel ook.

16 agosto 2026

Hi Rita,

Bedankt voor je review over onze winkel en personeel!
Wij hopen dat je leuke ideeën hebt opgedaan voor je eigen plek.

Zien je graag weer terug!

Valutata 5 stelle su 5

Een heel erg mooie locatie met…

Een heel erg mooie locatie met vriendelijke mensen en een uitgebreid assortiment

Hi Ed,

Wat leuk dat je bij één van onze winkels bent geweest en dat het goed bevallen is! Wij zien dat je met een aantal leuke items terug naar huis bent gegaan.

Wij hopen je snel weer terug te zien in één van onze winkels!

Valutata 5 stelle su 5

We werden snel en vriendelijk geholpen

We werden snel en vriendelijk geholpen. Een grote keuze aan producten en verschillende uitvoeringen.

Hi Cybele,

Wat een mooie woorden, dankjewel!

Wij hopen je gauw weer eens te zien.

Valutata 4 stelle su 5

Mooi, ruim ingericht, veel keus

Mooi ingericht, veel keus waar wij voor gingen (eettafel stoelen)

19 agosto 2026

Hi Patricia,

Wat fijn dat je gevonden hebt waar je voor langs kwam.
Alhoewel het niet verkeerd is met iets thuis te komen, waarvan je niet wist dat je het nodig had!

Veel plezier met je nieuwe stoelen.

Enorm assortiment

Enorm assortiment, goede parkeergelegenheid, leuke producten

Hi Mieke,

Bedankt voor je leuke review over ons ruime assortiment, de parkeergelegenheid en niet geheel onbelangrijk, onze mooie producten!

Veel plezier van je nieuwe aanwinsten.

Valutata 4 stelle su 5

Een winkel waar je echt wat kunt vinden

Mooie winkel, weinig medewerkers zichtbaar. Leuke en aparte artikelen. Een winkel waar je echt iets kunt vinden.

Hi Rutger,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je ons aanbod verrassend vindt en dat er altijd iets bijzonders te ontdekken is.
We nemen je opmerking over de zichtbaarheid van onze medewerkers zeker mee!

Hopelijk tot snel.

Klantenservice Loods 5

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più