little-house.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Vi holdte barnedåb søndag d. 14. juni og havde i den forbindelse booket Little House Østerbro til 62 mennesker. Rammerne var perfekte til børnefamilier, maden var fantastisk og betjeningen fra de unge... Leggi di più

Super fint sted og et virkelig skønt personale. Børnene elskede legeområdet, og vi voksne elskede at kunne nyde maden på restauranten imens. Men restaurantens portioner var alt for små. Vi blev ikk... Leggi di più

Jeg har brugt Little House i 6 måneders tid her i 2025, mens jeg var på barsel. Priserne er høje og alt er kun blevet dyrere i løbet af disse 6 mdr. Eksempelvis er vilkår blevet ringere for holdbooki... Leggi di più

Vi valgte Little House Frederiksberg til vores barns dåbsfest, og det var den helt rigtige beslutning. Maden var virkelig lækker, og personalet var utroligt hjælpsomme og proaktive. Det skabte en h... Leggi di più

1. Club per bambini
  2. Caffetteria
  3. Parco divertimenti per bambini
  4. Scuola di danza
  5. Corsi di fitness

Medlemshuse med indendørs legeområder, den gode café og et stort udvalg af hold, aktiviteter og events til barslende og familier med små børn.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Et super hyggeligt sted med masser…

Et super hyggeligt sted med masser plads til sjov leg! Men søn elsker vores søndage her og glæder sig til tumlastik. Der er masser af kurser at vælge imellem og det er et godt mødested for forældre at drikke kaffe mens de små leger.

20 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Sarah, tusind tak for de flotte ord - det er vi rigtig glad for at høre.

Virkelig et hyggeligt sted

Virkelig et hyggeligt sted. Jeg har især været glad for det imens jeg hjemmepasset min datter.

17 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Karoline, det er vi rigtig glade for at høre. Vi vil glæde os til at se jer igen.

Lækker kaffe og mit barn glad

Lækker kaffe og mit barn elsker det

13 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Jacob. Ja man må ikke gå ned på god kaffe, så det er vi glad for at du også synes. Tusind tak for de fine ord.

Hyggeligste sted for de små

Vi har været vilde med Little House siden de åbnede og kommet regelmæssigt både på Østerbro og sidenhen i Valby. Vores pige på 3 år har stadig en fest hver gang vi er der. Hjælpsom og smilende personale. Stor anbefaling herfra 🧡

13 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Mar. Tusind tak for de fine ord og hvor er det dejligt at høre, at du benytter flere af vores huse og har været medlem i al den tid.

Sødt personale, dårlig rengøring

Rigtig godt koncept og sødt personale.
Men jeg har været der to gange nu lige efter de er åbnet og begge gange har der været virkelig beskidt på gulvet. Ift det er et sted for små børn der blandt andet kravler rundt så burde ekstra grundig rengøring være prioriteret højt.

11 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Hej Amalie. Vi er glade for at du synes godt om konceptet og vores personale. Vi har professionel rengøring hver dag og går meget op i at huset skal være rent og pænt. Så jeg er enorm ked af du har oplevet det modsatte. Jeg skal sørge for at give infoen videre til vores managers og rengøringsfirmaet. Med venlig hilsen little house

Fedt sted for større børn, men dyre priser

Lokationen på Amager er et fedt sted at komme og lege især større børn, da der er god plads til løb og leg. Desværre er maden virkelig dyr. Det koster fx 20 kr. for en Capri-sun, som koster omkring 3 kr i en butik. Det er ærgeligt at de høje ødelægger konceptet.

6 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Hej Katrine, vi er glade for at høre, at du synes vores hus er et fedt sted at komme. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du synes vores priser er dyre. Vi tager 45 kr. for vores frokostretter, 20 kr. for drikkevarer til børn (Innocent juice, øko æblejuice, Capri Sun), 10 kr. for frugt, 35 kr. for børnetallerken med 3 forskellige ting på, 35 kr. for special kaffe og 20 kr. for en hjemmebagt bolle for blot at nævne nogle af vores priser. Så vi synes egentlig, at vi har ret fair priser sammenlignet med mange andre, men det kan være svært at tilfredsstille alle, da priser er en meget individuel sag, om man synes noget er fair, dyrt eller billigt.
Du ønskes en dejlig dag og vi vil glæde os til forhåbentlig at se dig igen.
Med venlig hilsen
Patricia / little house

Dejligt sted

Dejligt sted. Kommer her ofte med min to årige.

6 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Tusind tak - det er dejligt at høre.

Super hyggeligt legeområde og…

Super hyggeligt legeområde og vanvitttig god kaffe og bollerne med ost kan virkelig anbefales! Lækre og rene omgivelser :) vi kommer igen!

4 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Mira. Tusind tak for de søde ord og vi gør en dyd ud af god kaffe og lækre hjemmebagt boller, så det er vi rigtig glade for at høre. Vi glæder os til at se jer igen :-)

På tur med mit barnebarn 💙

I dag besøgte jeg huset på Østerbro for første gang. Hold da op hvor var det bare en succes. Glæder mig allerede til næste gang 🙏 Hugo på 1 1/2 nød formiddagen med masser af leg og mødte også et par nye venner 💪 Min datter og jeg fik en lækker brunch og super lækker ☕️ Og Hugo en fin børnetallerken. Alt er bare så super fint og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger det sted. Fantastisk for både barn og voksen 😍

3 febbraio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Tabita, tusind tak for din anmeldelse. Det varmer at høre så skønne ord. Vi er glad for at dit besøg hos os var så stor en succes. Vi glæder os til at se dig igen.

Et hyggeligt sted

Et hyggeligt sted .
Meget venlig betjening .

28 gennaio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Olga, hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for de fine ord.

Fantastisk navnefest

Vi holdt en rigtig dejlig navnefest for vores søn i Little House. Maden var helt vildt god ø, personalet venligt og vi havde bare en rigtig hyggelig dag med plads til både store og små. Vil klart anbefale at holde et arrangement i Little House.

21 gennaio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Janni. Det er vi rigtig glade for at høre. Det var en fornøjelse at huse jeres søns navnefest. Tusind tak fordi du anbefaler os.

Little House - et sted for børn

Little House er et rigtig dejligt sted at komme med de små! Vores søn elsker at se og lege med andre børn, og det er skønt at have et sted at tage hen med ham imens vi går og venter på institutionspladsen. Han lyser simpelthen op når vi kommer derned.
Kaffen og maden er lækker, og prissat derefter.

21 gennaio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Aske. Tusind tak for de fine ord - hvor det rører os at høre at din søn lyser op, når I besøger little house.