little-house.dkRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi holdte barnedåb søndag d. 14. juni og havde i den forbindelse booket Little House Østerbro til 62 mennesker. Rammerne var perfekte til børnefamilier, maden var fantastisk og betjeningen fra de unge... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Super fint sted og et virkelig skønt personale. Børnene elskede legeområdet, og vi voksne elskede at kunne nyde maden på restauranten imens. Men restaurantens portioner var alt for små. Vi blev ikk... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har brugt Little House i 6 måneders tid her i 2025, mens jeg var på barsel. Priserne er høje og alt er kun blevet dyrere i løbet af disse 6 mdr. Eksempelvis er vilkår blevet ringere for holdbooki... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi valgte Little House Frederiksberg til vores barns dåbsfest, og det var den helt rigtige beslutning. Maden var virkelig lækker, og personalet var utroligt hjælpsomme og proaktive. Det skabte en h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Club per bambini
  2. Caffetteria
  3. Parco divertimenti per bambini
  4. Scuola di danza
  5. Corsi di fitness

Scritti dall'azienda

Medlemshuse med indendørs legeområder, den gode café og et stort udvalg af hold, aktiviteter og events til barslende og familier med små børn.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Skulle på restaurant littlehouse i dag…

Skulle på restaurant littlehouse i dag med min familie for første gang. Min 1-årige søn skal have friteret frilandskylling med fritter til.
Det bliver serveret og jeg skærer små bidder af og fodrer ham med det. Min kæreste tager over, så jeg kan spise lidt og da han skærer kyllingen over på midten viser det sig, at den er fuldstændig RÅ!
Jeg har så ondt i hjertet over, at have siddet og givet min 1-årige søn stykker af rå kylling. Så så ked af det. En restaurant som proklamerer sig med, at mad til børn også skal være af kvalitet - serverer rå kylling til små børn.
Vi fik selvfølgelig en undskyldning fra den unge søde tjener (hvilket hun ikke skal, for det er ikke hendes skyld). Hvorfor kommer kokken ikke ud og giver os en personlig undskyldning?? Det er fuldstændig galt det som er sket - det skal han da gøre som det mindste!? Hvis vores søn ender med, at blive syg ved jeg slet ikke hvad jeg kommer til, at gøre ud af sagen… Vi er så kede af det og fuldstændig rystet ovenpå sådan en oplevelse. Vi opfordrer nu alle med små børn som gerne vil spise på little House til ikke, at gøre det. Det kan være decideret farligt.

5 novembre 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Katrine - endnu en gang undskylder vi for jeres ærgerlige oplevelse hos os. Vi håber virkelig ikke, at I har haft yderligere gener.

Trods at du kan sidde tilbage med en følelse af det modsatte, så sætter vi virkelig pli i god mad, lavet af gode råvarer, som er veltilberedt - noget I desværre ikke oplevede under jeres besøg og det er vi så enormt kede af. Den oplevelse I havde, har vi ikke bevidnet før - og håber ikke at gøre igen.

Endnu en gang, er det en situation vi virkelig beklager, og det samme gør vores kok. Jeg ved vores restaurantchef har givet dig mulighed for at snakke nærmere om oplevelsen, og vi håber selvfølgelig du vil gøre det, hvis der er behov det.

Mvh. little house.

Valutata 3 stelle su 5

I was happy to use Little House in…

I was happy to use Little House in Valby, but as I moved close to Østerbro I only used my membership one time. As it was unfortunately very dirty and messy there, also the toys very worn out. The changing tabels are not great, no diapers (if you forgot yours) and not even wet vibes. The 3 start is because I'm happy to take my daughter to play in valby.

26 ottobre 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Ida, øv hvor er vi kede af at høre, at du har oplevet vores hus på Østerbro rodet og beskidt. Det er bestemt ikke vores politik, og vi gør ellers meget ud af at holde det rent, pænt og indbydende. Vi har sagt det videre til personalet på Østerbro, og håber I vil give det en chance mere.

Det er muligt at købe bleer i vores café, hvis man har glemt sine egne. Da vi åbnede havde vi både bleer, vådservietter og pleje stående, men måtte desværre erkende, at det hurtigt forsvandt, og altså ikke kun blev brugt efter behov når man besøgte os.

Vi er dog glade for, at I nyder at komme forbi i Valby. Mvh. little house.

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan varmt anbefale Little House…

Vi kan varmt anbefale Little House Amager! Det er et perfekt lille sted for børnefamilier. Legeplads til de små og kaffe spot for forældre på ét og samme sted, er genialt. Personalet er virkelig serviceminded og altid smilende.

24 ottobre 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Daniel, tusind tak for din fine anmeldelser. Det glæder os at høre, at I elsker at komme forbi - vi ses i little house.

Dåbsfest på Restaurant Little House

Vi afholdte vores datters barnedåb på Restaurant Little House en lørdag fra kl.11.30-16.00.
Dagen forinden havde jeg været forbi med pynt (balloner, blomster, bordkort).
Da vi efter kirken kom til Restaurant Little House var alt dækket op, som vi havde påtænkt. Servicen var i TOP., maden var lækker (mange forskellige ting) og drikkevarerne gode (forskelllige sodavand og god kvalitets vin).
Alle vores gæster skamroste stedet efterfølgende pga. det fine arrangement. Børn med forældre synes det var perfekt at børnene kunne lege i Little House imens forældrene nød maden.
Vi vil klart anbefale andre at holde på Restaurant Little House, intet kunne være bedre :-)

17 settembre 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Kathrine - tusind tak for din anmeldelse, vi er så glade for at høre, at I havde en dejlig dag.

Valutata 2 stelle su 5

Ødelagt oplevelser

Jeg synes, at jalaste er find men jeg har fået aflyst undervisning i sidste øjeblik uden varsel, har jeg også bestilt boller med samme navn i forskellige huse og fået forskellige ord, hvor den personlige ikke engang kigger ind i øjnene og bare siger, det er ikke det, du bestiller engang hvis du får det i det andet hus.. dette ødelægger fuldstændig oplevelsen og lysten til at have et medlemskab

21 settembre 2022

Kære Andrea
Det er bestemt ikke vores politik, at vi aflyser hold i sidste øjeblik uden varsel. Vi aflyser hold 2 timer inden start, hvis der er under 3 tilmeldte, og når jeg kigger på jeres historik, kan jeg ikke helt regne ud, hvad det er for et hold du snakker om. Du må meget gerne uddybe dette til info@little-house.dk.

I forhold til bollen, tænker jeg, at det må være fordi vi har vores hjemmebagte bolle og vores børneboller på menukortet, og at det er blevet misforstået, hvilken bolle du ønskede. Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at du ikke føler, at du har fået en ordentligt service, og da det er noget vi går meget op i, må du ligeledes gerne uddybe til ovenstående mail, hvor denne oplevelse har fundet sted.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt sted at holde barnedåb med mange børn :)

Vi afholdte vores søn’s barnedåb i afdelingen i Valby søndag d. 04 september 2022, og det levede virkelig op til vores forventninger :) God service fra start til slut, lækker mad, meget børnevenligt med gode legefaciliteter og legetøj.

Vi ønskede ikke at rører en fingre og at børnene og ikke mindst de voksne bare skulle hygge sig - og det levede Little House virkelig op til. Vi har fået mange postive tilbagemeldninger fra dagen :)

5 settembre 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Isabel. Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling. Hvor er vi glade for at høre, at I havde så dejlig en dag. Vi vil glæde os til at se jer i little house igen. Rigtig god dag. Mvh. little house

Så hyggeligt!

Så hyggeligt!! Her kommer jeg ofte, og det er altid en succes

31 agosto 2022

Risposta di little-house.dk

Hej Camilla. Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for den fine anmeldelse.

Kaos

Dårlig service, uetisk kommunikation. Meget unge personale , skole elever. Lørdag var jeg med mit barnebarn på little House, kl 1130 vil vi gerne have en bolle m ost. Der var allerede udsolgt af hj bagte boller ,og vi blev spist af med en hvis hvede boller som hverken var varmet eller ristet. Der findes masser af sundere alternativer bake of i butikker der ligger lige om hjørnet. Bollen kostede det samme. 30kr svaret var “ så må du bare komme kl 9. “ jeg ved at little House anvender over Night dej, hvilket sagtnes kan tilberedes i større portioner og bages på kort tid. I det her tilfælde bør der oplyses tydeligt at man ikke kan forvente at få hjbagt brød efter at de har åbent i en time. Det kan jo undrer da hele menukortet kører i hele åbningstiden. Jeg vil ikke anbefale little House før de har ændret deres tilbud. Det var Valby

29 agosto 2022

Kære Bitten.
Jeg ved du har været i dialog med min kollega omkring dette og jeg vil derfor også forsøge at svare dig på bedste vis her. Sikke en ærgerlig oplevelse, som vi beklager rigtig meget. Jeg tror du er blevet tilbudt vores børnebolle, som netop er helt plain og børnevenlig. Det er absolut ikke vores politik, at vi kun har boller fra morgenstunden - når det så er sagt, så havde vi enorm travlt i weekenden, da vejret kun var til indendørs leg, og der kan derfor være en risiko for, at vi har udsolgt af boller 1 time inden lukketid. Jeg vil dog helt sikkert sige det videre til vores manager i Valby, der burde være opmærksom på, at der skal bages flere boller på travle dage. Vi har søde ungarbejdere på gulvet som hjælper med oprydning efter alle børnene - det er måske dem du omtaler som skoleelever. Bag disken ved betjening står dog vores søde cafépersonale, som alligevel er ældre end de ungarbejder du refererer til. Du ønskes en god dag.

Blandet fornøjelse til navngivningsfest

Vi har lige afholdt navngivningsfest for vores søn i Little House Amager, og vi kom hjem med en meget blandet oplevelse.

Positivt: Skønt sted, lækker mad, og flinkt personale.

Negativt: Vi havde, ud fra hjemmesiden, fået den opfattelse at vi havde Little House for os selv fra 14:00, hvor gæsterne var inviteret til, indtil restauranten ved siden af ville åbne klokken 16:30. Vi ankom 13:35 til et kaos af legende børn og voksne, og personale der først lige var begyndt at stille bordene frem.

Vi fik at vide, at der var et arrangement i restauranten, og at de også have lov til at bruge legeområdet. Fair nok. Vi fik så at vide, det ville slutte klokken 15. Det gjorde det muligvis, men gæsterne blev i legeområdet til 16, hvor de løb, skreg, og larmede, hvilket ødelagde vores hovedret fuldstændig. Der var ingen fred. Børnene fra det andet selskab løb rundt blandt os, pillede ved gaver og mad, og forældrene virkede ikke synderligt involverede. Eller sad inde i restauranten ved siden af uden deres børn...

Vi snakkede med personalet flere gange, som prøvede at få forældrene til at dæmpe deres børn og holde sig for sig selv. Vi snakkede også med personalet i restauranten og spurgte, hvornår deres arrangement sluttede, men fik bare at vide "det står i betingelserne...".

Det er fair nok at legeområdet deles af to arrangementer, men det skal kommunikeres klart og tydeligt, og så skal områderne afgrænses bedre. Det er ikke okay, at vi skal bede fremmede børn holde sig fra vores ting, når vi har betalt for at leje stedet.

Konklusion: Hvis I overvejer at holde fest i Little House Amager, skal I være forberedte på, I kan opleve at sidde og spise midt i hvad der lød som fritkvarteret i en skolegård. Vores gæster var også tydeligt irriterede over det.

Vores søn er medlem af Little House, og har været der mange gange, og vi er egentlig glade for stedet, men til den pris for en navngivningsfest, skal man ikke spise under stress fra skrigende børn og løbende forældre.

Vi afventer en opringning i næste uge fra Little House og vil opdatere anmeldelsen derefter...

Opdatering: Min kæreste var bestemt ikke glad og tilfreds med kompensationen, men når samtalen lægger ud med, at der er snakket med lederen, og der ikke kan gives andet end en middag, er der jo ikke så meget at gøre... Det svarer rundt regnet til 5% af den samlede pris for festen.

Og ja, Little House kan ikke opdrage andres børn, men der er lavet et koncept, der tillader, at den slags kan ske. Vi sidder tilbage som eneste taber, da vores frokost blev delvist ødelagt af et andet selskab.

Mht. klargøringen, så var der stadig madrester på gulvet og stolene, da jeg begyndte at hjælpe med at dække op 13.45. Det måtte jeg bede om at få fjernet.

Alt i alt et ærgerligt svar, der fralægger ethvert ansvar, og henviser til "meget tydelige" retningslinjer. Feedback: De er ikke tydelige. Skriv evt. at lokalet deles med selskaber i restauranten, også uden for restaurantens almindelige åbningstider.

Så ja, vi bliver på 3 stjerner, da personalet på dagen var meget imødekommende, men konceptet og kommunikationen på hjemmesiden godt kan strammes lidt op for at undgå lignende situationer i fremtiden. Det er tydeligvis ikke alle selskaber, der har situationsfornemmelse.

27 agosto 2022

Hej Alexander.
Først og fremmest er vi enorm kede af at se din anmeldelse af vores hus kun giver 3 stjerner, trods de rosende ord om et skønt sted, lækker mad og sødt personale. Vi har talt med din kone i sidste uge som lovet, som var glad og tilfreds for vores kompensation for de desværre larmende børn fra det andet selskab. Jeg ved også at pigerne kompenserede med specialkaffe til alle jeres gæster på selve dagen, det håber jeg gav et lille plaster på såret også der.

Hvis jeg skal forsøge kort at svare på dine bemærkninger, så står det meget tydeligt på vores hjemmeside, at man på Amager deler legeområder og toiletter med det andet selskab og lokalerne på Amager er også små 700 m2 (dobbelt så stor som de andre huse og opdelt med medlemshus og restaurant), så der burde være meget plads for alle børn at boltre sig rundt på. Jeg er dog rigtig ked af at høre, at der var nogle børn i det andet selskab som ikke kunne "opføre sig ordentligt" og vores personale forsøgte flere gange at hjælpe med dette. Det er desværre lidt ude af vores hænder at skulle opdrage på børn, det ønsker vi ikke at udsætte vores personale for, men de gjorde et forsøg og vi ønsker selvfølgelig at kompensere jer for dette, trods det ikke var vores skyld, som din kone også nævnte i telefonen.

Ift. at vores personale først stiller borde og stole frem kl. 13.35, så er det fordi når vi har 1 time til at gøre klar fra medlemshuset lukker til jeres gæster ankommer, så bruger vi de første 30 min. på at støvsuge, rydde op og gøre klar. Derefter sætter vi borde og stole frem og dækker op. Alt dette passer helt perfekt med 1 time og er god tid til at forvandle little house om fra medlemshus til fest, da vi har meget personale på i den time. Så vi var helt klar til jeres gæster kom kl.14.00 hvor jeres gæster var inviteret til, men vi var stadig i gang kl.13.35 hvor du og din kone kom.

Vi håber at I vil nyde middagen i restaurant little house og vi ønsker jer en rigtig god dag.

Valutata 1 stelle su 5

Levede ikke op til forventningerne

Den ene stjerne får Little-House for selve faciliteterne til børnene.

Vi holdte barnedåb i starten af april for ca 40 voksne og 10 børn på Amager.
Hvis man overvejer at afholde sit arrangement i Little-House, så vil jeg informere om, at lokalerne på Amager ikke er til et arrangement af den størrelse vi afholdte, da akustikken er helt forfærdelig.
Vi oplevede desværre ikke, at der rent servicemæssigt var styr på noget, mine gæster har efterfølgende kommenteret at de oplevede kaos og mangel på service.
Derudover manglede der mad til vores event, vi efterspurgte mad flere gange til trods for afbud fra 7 mand på selve dagen.
Derudover måtte jeg også flere gange inden eventafholdelse rykke for svar både på mail og telefonisk.

Jeg er efterfølgende blevet spist af med at jeg kunne få 3 måneders gratis medlemskab i kompensation. Jeg krævede, at jeg som det mindste ville have pengene retur for de afbud jeg havde på dagen, da der hverken bordmæssigt havde været plags til dem og ej heller på ingen måde havde været mad nok. Denne kompensation har jeg fået, men for manglende service og en dag jeg knap nok husker, fordi alt var så kaos, rodet og mangelfuldt har jeg intet fået for.
Vi afholder IKKE arrangement i Little-House en anden gang.

28 maggio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Maria. Vi er enorm kede af at læse din anmeldelse. Vi ved, at du har været i dialog med vores event manager som har kompenseret med flere ting og jeg beklager, at du har haft sådan en oplevelse, for det er ikke det produkt vi leverer. Jeg kan også forstå, at der har været lidt forskellige holdninger til de punkter du har været utilfredse med og jeg kan kun beklage, at det ikke har levet op til dine forventninger.

Barnedåb i Valby

Vi afholdte barnedåb i afdelingen i Valby søndag d. 22. maj 2022 og rammerne, maden, servicen og stemningen var helt i top. Det er upåklageligt og det har vores varmeste anbefalinger. Maden fik meget stor ros fra flere af vores gæster. Det eneste mindre minus der er at nævne, er at der blev 40 grader varmt i lokalet trods begge døre i hver ene af lokalet stod åbent, og det var nu ikke en så varm sommerdag udenfor. Flere af vores gæster svedte og det blev nævnt flere gange at det føltes som at luften var varm og stod stille i lokalet. Udover dette har vi være SÅ tilfredse med afholdelse af barnedåb hos Little House.

25 maggio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Sabine. Tak for dine fine ord og anbefaling - vi er glade for at I havde en dejlig dag i little house og nød dagen. Desværre kan det være udfordrende når man har fulde vinduespartier hele vejen rundt og solen står lige ind. Dog har udlejer udbedret dette og indstillet på noget udsugning i lokalerne efter vi talte med dig om dette, så det har hjulpet på problemet. Vi glæder os til at se jer i little house igen.

Valutata 5 stelle su 5

Tak for godt arrangement!

Vi holdte vores søns 1 år i restauranten på Amager. Vi vil meget gerne udtrykke hvor tilfredse vi var med det hele! Lige fra første møde med hvad i kunne tilbyde, til selve dagen, hvor personalet var yderst servicemindet, der var helt styr på hvad der var blevet aftalt for dagen, maden var simpelthen top lækkert, og børnene havde en fest i legeområdet. Jeres koncept er helt genialt, og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer hos jer.

Tak for at give os en helt fantastisk oplevelse! :)

19 maggio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Katja, tusind tak for de enorm søde og flotte ord. Vi er rigtig glad for at du havde en dejlig fødselsdag i little house. Vi vil glæde os til at se jer igen.

Navngivningsfest Valby

Vi holdt navngivningsfest for vores søn på little house Valby. Alt spillede fra første kontakt med Sarah over mail, som gennem hele processen var hurtig til at svare tilbage og havde et godt overblik over mine mange spørgsmål og formåede at gøre det enkelt og konkret retur.
På selve dagen var omgivelserne perfekte til de mange børn i forskellige aldersgrupper hvilket gjorde at de voksne havde bedre mulighed for også at nyde selskabet. Der var ting at lege med for børn i alle aldre (0-7). Flere gæster har siden sagt at det var det mest børnevenlige arrangement de har været til.
Personalet på stedet var top professionelle, super søde og havde et overblik over eventet som jeg ikke havde forventet de behøvede at have.
Alt dette gjorde vores dag helt perfekt og vi kunne ikke have ønsket os bedre omgivelser for vores fest.
Kan klart anbefales til arrangementer hvor der kommer børn!

18 maggio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Kristine. Det er vi rigtig glade for at høre. Tusind tak for de flotte ord, det varmer.

Valutata 5 stelle su 5

Vi valgte at afholde vores datters…

Vi valgte at afholde vores datters barnedåb/1 års hos Littlehouse, da vi ønskede det skulle være ‘børnenes dag’. Det må man sige det blev- alle børn hyggede sig SÅ meget! Jeg har sjældent oplevet SÅ god service, som vi fik af personalet hos Littlehouse. Helt enorm søde fra start til slut, og utrolig behjælpelige. Fantastisk mad til både de voksne og børn. En varm anbefaling herfra, vi kommer helt sikkert til at bruge stedet igen - det var alle pengene værd :)

11 maggio 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Winnie, sikke en dejlig anmeldelse. Tusind tak! Vi vil glæde os meget til at se jer igen.

Virkelig hyggeligt barselssted

Virkelig hyggeligt barselssted! Jeg har været meget glad for at deltage på de forskellige hold i Valby med min datter, fra hun var 4 til 8 måneder. Instruktørerne er dygtige og søde, og personalet i caféen er altid virkelig venlige og smilende. Rigtig hyggelig atmosfære generelt. Kunne godt finde på at melde os ind igen, når hun bliver ældre, og vi kan deltage på weekendholdene. Varme anbefalinger af lille house Valby herfra.

25 marzo 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Emilie. Tusind tak for den fine anmeldelse af little house. Hvor er vi glade for at høre du synes så godt om os, caféen, personalet og holdene - det varmer virkelig at høre. Og ja, du skal da så meget melde dig ind igen :-) Vi vil glæde os til at se jer igen. God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Vi kommer rigtig ofte i Little House…

Vi kommer rigtig ofte i Little House for vores datter på 2 år elsker det.
Da vi pt. ikke har en institutionsplads er Little House et rigtig godt sted at kunne lade vores datter lege mens vi kan nyde en kop kaffe eller mingle med andre forældre. Personalet er enormt søde og velkommen og deres undervisere på holdende er engagerede og dygtige.

23 marzo 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Anders, tusind tak for de flotte ord. Vi er enorm glade for at høre at I nyder little house og at vores undervisere lever op til netop det niveau vi ønsker little house står for. Jeg vil sørge for at give beskeden videre til dem. Mange tak og rigtig god dag.

De varmeste anbefalinger

Kære Little House

Vi har idag afholdt den skønneste fødselsdag i jeres lokale på Østerbro. Vi, samt alle gæster var blæst bagover af jeres skønne smilende personale, fantastisk mad og de mest vidunderlige omgivelser. Kombinationen af cafe og legerum kunne ikke være bedre og stedet får vores varmeste anbefalinger.

12 marzo 2022

Risposta di little-house.dk

Kære Line. Det er vi rigtig glade for at høre. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi vil glæde os til at se jer igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più