Lite House Recensioni 238

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg bestilte de flotteste lamper, og de blev leveret hurtigt. Desværre var en af dem gået i stykker under transporten. Jeg skrev til lite-house som besvarede min mail inden for en time. Samme dag... Leggi di più

Har af flere omgange købt LED produkter host Lite-House og produkterne har altid levet op til forventningerne og beskrivelserne. De er blevet leveret hurtigt og med mails om status på ordrene. Fik... Leggi di più

Jeg har betalt moms til både Danmark og Norge, og varen ble liggende i lang tid i tollen både i Danmark og Norge. Det synes jeg dere skal ha et system på slik at det ikke tar over en måned å få tilsen... Leggi di più

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Online salg af alt indenfor el og belysning, lige fra Led til indbygningsspot og designlamper til tilbudspriser. Se vores kæmpe udvalg.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Hjemmesiden siger fragt fra 35 kr.

Hjemmesiden siger fragt fra 35 kr., og efter at have købt pæren vil de have 79 kr. i fragt!

17 febbraio 2026

Hej Sebastian
Jeg er meget uforstående overfor din anmeldelse. Vi skjuler ikke noget, tværtimod, klikker du på fragt skriver vi klart og tydeligt hvad det koster.
Prisen for forsendelser i Danmark:

Ordrer over 599 kroner sendes fragtfrit.
Ordrer under 599 kroner koster fragten 39 kroner til pakkeshop og GLS privat koster 79 kroner.
Ordrer under 200 kroner koster fragten 59 kroner og GLS privat koster 79 kroner.

Super god service

Jeg har lige modtaget mine nye lamper til mit køkken. Det har været en super god oplevelse at handle med Lite-House. Inden bestilling fik jeg rigtig god og professionel sparring på hvilke lamper der passede til mit behov. Lamperne blev bestilt, og hurtigt leveret - så nu glæder jeg mig bare til at få dem sat op.

12 gennaio 2026

Fantastisk service og vejledning

Har lige købt spot til lofter i køkkenet, fik fantastisk vejledning, og super god pris iøvrigt, blev leveret dagen efter bestilling 👍 så super god oplevelse, handler fremover min belysning hos Lite-House 🙏🙏

12 gennaio 2026

Ingen reaktion efter 10 dage

Har købt og betalt 3 lamper d. 1.1.2026 og her 10 dage senere har jeg intet hørt fra Lite-House.
Det er ganske udsædvanligt for en online virksomhed.
Så hvis du regner med at modtage dine ting nogle dage efter dit køb - er dette ikke den rigtige virksomhed.

11 gennaio 2026

Hej Micael
Jeg skal beklage at ordren er forsinket, men vi skriver altså 3-9 dages leveringstid på produktet. Jeg kan se at der er blevet afsendt en mail om leveringstid til dig, men det sker at de ryger i spamfiltret. Vi forventer at levere i denne uge.

Jeg bestilte de flotteste lamper

Jeg bestilte de flotteste lamper, og de blev leveret hurtigt.
Samme dag blev min nye lampe afsendt.
Meget flot kundeservice - gode anbefalinger herfra.

25 agosto 2025

Super

Varer kommer hurtigt (næste dag), forsvarligt pakket. Ok priser. Super service ved kontakt pr. mail og evt retur.
Handler fast her!

15 luglio 2025

Dårlig kundeservice

Bestilte Led strip, driver og dæmper som kom hurtigt. Desværre var der en defekt på LED-strip, som jeg har henvendt mig til kundeservice for at få erstattet. Desværre svarer kundeservice ikke...

17 ottobre 2024

Risposta di Lite House

Hej Christoffer. Vi er kede af, at der en defekt vare, men vi har simpelthen ikke nogen mail vedr. defekt led strip i vores kundeservicemail. Kan du gensende den, så tager vi os naturligvis af det, som vi altid gør.
Mvh Johnny / Lite-House

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Jeg havde efter bestilling behov for at afklare noget om produkterne. Her var kundeservicen både hurtig, venlig og teknisk meget kompetent.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler på Lite-House.dk

23 novembre 2023